2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

ewet bence normal her açıdan avantajlı,normal doğum için az kilo,çok hareket gerek.doktorlar zaten kilo olayına takmış durumdalar.herkontrolde uyarıyolar.ben 67 ile hamile kaldım ,hala 67 im.kilo almadım hiç ama doktor sen zaten kilolusun 75 i geçmezsen iyi olur dedi.bakalım biraz kkendimi tutarsam başarırım gibime geliyo.

kızlar tetenos olduuummmmmm.. acaip canım yanıyo

bi de ytış pozisyonu hakkında bişiler sormak istiyorum.. nasıl uyuyorsunuz? ben sırt üstü ytınca karnım geriliyo gibi hissediyorum oğluşumun alanı daralıyor gibi geliyor. yan yatınca da göbek akıyor gibi garip hissediyorum.. yastık desteğine başlamak için erken mi benimle aynı sıkıntıları yaşayan var mı çözüm ne buldunuz merak ettim...

ya bu bebek arabası konusunda fikir vercek var mı?ben hafta sonu pierre cardin enigma modeline baktım beğendik.ama internetteki yorumlar çok farklı,kafam karıştııııı,

ya bu bebek arabası konusunda fikir vercek var mı?ben hafta sonu pierre cardin enigma modeline baktım beğendik.ama internetteki yorumlar çok farklı,kafam karıştııııı,

canım ben daha hiç bakmadım. ama bi karar verip bişeyi begendiysen arkana bakma da kafan karısmasın :) al bence onu al.
sende bana beşik konusunda fikir versene napim ben ne aliyim yaa

canım ben daha hiç bakmadım. ama bi karar verip bişeyi begendiysen arkana bakma da kafan karısmasın :) al bence onu al.
sende bana beşik konusunda fikir versene napim ben ne aliyim yaa

Cnm ben oglumda besik aldim acilir falan olmayanindan nerdeyse 1 yasina kadar onda bizim odada uyudu odasini ayrinca genc odasi aldim ama yataga akisamayinca park yatak aldim cok kullanisli tahta besikten farki yok yazin oglumun odasi cok sicak oluyordu portatif oldugu icin istedigim yerde uyuttum hem daha derin oldugu icin dusme derdi olmuyo tahta besiklerin en buyuk problemi o zaten. Simdi kizim olucak tahta besigi kurmayi dusunmuyorum park yatak daha rahat buyuyunce de genc odasi alirsin hem daha kullanisli hem daha uyguna gelir.

sağol canım ya bu konuda nereye ceksen oraya gidecek konuma geldim. bende park yatak dusunuyodum ama işte babam alıcakmış ya ilk torunun beşiğini hmen bi ampul yandı mobilya mı alsam diye ama yatak odam geniş degil onu kuracak yerim yok kursamda odada kıpırdayacak yer kalmıyo park yatakların kucukleride var hem. tasınınca burdan genc odasını almak daha mantıklı oucak yada yatak olan beşiklerden dolabı falan guzel bi oda yaparım ogluma Allah izin verirse. ama cok naylonumsuya eksileri yok mudur? her gittigim magazada park yatagı tavsiye ediyo.

Yani ben eksigini gormedim sadece icinin yataklari ince oluyo sende 2 tane alirsin problem degil yani. Ben simdiki tecrubemle ilk basta park yatak sonra odanin durumuna gore genc odasi alirsin. Babanda besik yerine bebek arabasi alsin

petuşş bana bi kerecik şişko desene çokk özledim :)
Bildigin siskooooo yaaa..bide biri demiş ya ne guzel 1 kilo almissin iste die:2:
Ahh guzum ahhhh ne biri ne besi...kendi yüzü burda..kendi sökesin kac kilo aldigini
Cnm ben 60*120 Yada 70*130 mobilya beşik alcam...bununla 4-5 yasına kadar rahat idare eder...yer olarakda park yatak kadar yer kalkıp zaten...

ben bebeconfort un loola die ni modeli var onu alicam..yine bebeconfortun creatis die bı oto koltuğu var, ikisi birlikte travel set gibi kullanilio..oto koltuğu pideye monte edilebilio..bayağı bı baktım bunda karar kıldım..hatta su anda joker in önerende sitesinde kampanya var, iksini birlikte alırsan %25 indirm var...bende bugünlerde alicam...900 lira gibi bı paraya denk gelio...

Merhaba güzel bayanlar.. Bugün yeni girebldm. akşam 6.30a kadar okuldaydm toplantu vardı. sonra kocişim beni yemeğe götürdü:) sizlere rüyamı anlatmak istiyorum ben. rüyamda hataneden bir sarf geliyor. içinde de sizin için en uygun doğumun epidural sezeryan olduğuna karar verdik tarihi de 4 nisan olarak belirledik yazıyor :) ay çok garşp oldum. artk rüyalara grmeye başladı doğum :) bakalım tarih tutacak mı :)

Cok iimis ya...tarih belirlenmiş...dogum sekli belirlenmiş..sana bı tek dogurmak kalmış cnm...hadi bakalım not alalım bu rüyayı bı kenara..tutcakmi:44:

merhabalar
bende nisanda anne olacağım. kızım olacak:)) beşik konusunda bende park beşiğe karar verdim. kullanan arkadaşlarım da tavsiye ettiler. henüz bir kaç parça giysiden başka birşey almadım. en kısa zamanda kızım için alışverişe çıkmak istiyorum:)))

petuuuşşş nasıl sevindim seni gordugumee :) 1 değil 5 degil 7 değil taaammmm 10 kilo aldımm :)
yemek yiyip gelcem hemen boşaltmayın topiği azcık çene çalalım

Cok iimis ya...tarih belirlenmiş...dogum sekli belirlenmiş..sana bı tek dogurmak kalmış cnm...hadi bakalım not alalım bu rüyayı bı kenara..tutcakmi:44:

Sorma canm ya :) bu arada tarih güzel ama 04.04.2011:) gerçi benm doğum 20 nisan gözüküyor o kadar öne gelir mi bilmem artık. belli de olmaz:)

petuuuşşş nasıl sevindim seni gordugumee :) 1 değil 5 degil 7 değil taaammmm 10 kilo aldımm :)
Eve geldim...yememi yidim...banyomu yaptım..yaglandim...kurudum..tatlımıza yidim..takiliom kocam ders çalışyoda:))
Yrn benimde 6. Ayın ilk gunü olcak...sbh tartilma töreni var....bakalım 5.ayı kac kiloyla kapatımisim gorcez...73 le başladım...75 dim 5. Ayın basında...kiz menzil ya ben nefes alamaz oldum emme geceleri falan cok zorlaniom...9 ayı nasıl bitircez biz bu nazla pozla hiii((
Sorma canm ya :) bu arada tarih güzel ama 04.04.2011:) gerçi benm doğum 20 nisan gözüküyor o kadar öne gelir mi bilmem artık. belli de olmaz:)

cnm ben bugün Aralık 2011 annelerini okudum biraz..daha Aralık gelmedi 3-5 tane doğuran var:))) sezeryana gun almaya gidipte aynı gun normal dogumla soğuduk gelen vardı:)))

kızlar ya ben akşam dışarda balık yedim. hafif olur diye mezgit tercih ettim dip balığı olduğunu biliyordum ama bu kadar zararının olduğunu bilmiyordum. şimdi gelince netten baktım da dip balıkları gerçekten çok zararlı. Mezgit, kefal, barbunya, lüfer, levrek yememek gerekiyormuş. bir kereden bir şey olmaz değil mi çok korktum. işte zararları:

Kurşun: Anemiye, kan basıncında artışa, böbrek, beyin ve erkeklerde üreme fonksiyonlarında hasara, kadınlarda düşüklere, çocuklarda öğrenme ve davranış bozukluklarına sebep olur.

Kadmiyum: İshal, karın ağrıları ve ciddi kusma, kemik kırılması, üreme bozuklukları, bağışıklık sistemi hasarı, psikolojik bozukluklar, merkezi sinir sistemi hasarı yapar.

Cıva: Sinir sistemi bozukluklarına sebep olur. Beyin fonksiyonlarına zarar verir. DNA ve kromozomlara zarar verir. Alerjik reaksiyonlara, deri isiliklerine, yorgunluğa ve baş ağrısına yol açar. Spermlere zarar verir. Sakat doğumlara ve düşüklere sebep olur.

petunyapet aynı sorun bende kat katı fazla var sanırım sana göre. bence kiloyla alakalı yaa yatarken sagımdan soluma 20 saniyede donuyorum. yemek yedim şimdi sanki koşmusum gibi nefes alıyorum şebek kocamda karsımda bana guluyo :) fenalık basıyo resmen yaa napıcaz bilmem. daha da zayıflayamam ben totalde 30 kg ile doguma giderim eminim.

Eve geldim...yememi yidim...banyomu yaptım..yaglandim...kurudum..tatlımıza yidim..takiliom kocam ders çalışyoda:))
Yrn benimde 6. Ayın ilk gunü olcak...sbh tartilma töreni var....bakalım 5.ayı kac kiloyla kapatımisim gorcez...73 le başladım...75 dim 5. Ayın basında...kiz menzil ya ben nefes alamaz oldum emme geceleri falan cok zorlaniom...9 ayı nasıl bitircez biz bu nazla pozla hiii((

cnm ben bugün Aralık 2011 annelerini okudum biraz..daha Aralık gelmedi 3-5 tane doğuran var:))) sezeryana gun almaya gidipte aynı gun normal dogumla dogurup gelen vardı:)))

canımm inşallah bişeycik olmaz. bende mezgiti cok severim ankarada yasadıgım donemlerde pek bulamadım istanbula geldigimden beri 2 defa yedim ikisindede sabahlara kadar kustum bi taraftan ishal konusmaya elimi kaldırmaya dermanım kalmamıştı. balıkta tazeydi. Ama o zmanlar hamile degildim. sen dusunme kötu seyler canımm. ama istersen bi daha da yeme levrek ye onların yerine. ben hepsinden mahrum kaldım bu bebecik tiksindirdi beni herseyden..

Evet cnm kilodan sanırsam ya...acayip zor nefes aliom bende, catlicak gibi hissediom...menzil bu kiloları hemen verelim ya...hatta dahada fazlasını verelim doğumdan sonra...yani hayatım boyunca görüp göreceğim max. Kilo 75 olsa keske doğumdan sonra...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…