• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

bence de olay bu cnm.. benim de bebikim erkek ve halaa hissetmiyorum.. bazen bişi oluyo ama bağırsak hareketi gibi, zaten fazla uzun da sürmüyo.. aslında hareket ediyolar , en son doktora gittiğimde çok kıpır kıpır demişti mesela..
hissederiz herhalde en geç bi kaç haftaya..

hareket hissettiğinde hemen haber ver, ben de haber veririm. çatlıycam merakımdan. neymiş bu kanat çırpma yahu. bu erkekler analarının karnında da rahatlarına düşkün yahu.

hee canım,bilgi paylaştıkça çoğalır:54:
ben oğlumda da biliodumda gerek duymadım,3 tel kılı var babası gibi o da kalsın,erkek olduğu belli olsun accık die:1::1:
heee benimkide öle..gögsünde 3 tel kıl var..onuda yağmur doğunca yolcak:27::27::27:
ama ama bi kardeşim var..futbol aşkına basmış yefrum bacağa cilleti...bu sene buraya geldi ünv. i kazandı.
diom senin ist. a gelceni bilseydim walla banyomu siyah yaptırırdım..
hafta sonu gelip gidio emme acısı bana 1 hafta yetio...:53::53:
geçengün kızkardeşim bile dioki;
ablaaaa bak herşeyi alıpta karıncayumurtasıyağını unutma sakın..:27:
yiyenimin hayatıyla oynama,lazerlerde sürünmesin yaerucağız dio bana:1::1:

çok mantıklı yani..hangi kadın dert etmioki bunu bebikim..

heee benimkide öle..gögsünde 3 tel kıl var..onuda yağmur doğunca yolcak:27::27::27:
ama ama bi kardeşim var..futbol aşkına basmış yefrum bacağa cilleti...bu sene buraya geldi ünv. i kazandı.
diom senin ist. a gelceni bilseydim walla banyomu siyah yaptırırdım..
hafta sonu gelip gidio emme acısı bana 1 hafta yetio...:53::53:

çok mantıklı yani..hangi kadın dert etmioki bunu bebikim..

tahmin edebiliyorum canım,eşimin kuzenleride öyle..bi geliyolar tuvalet banyo hep kıl tüy:25:
bizim evdeki tek kıl benim uzun ve çok dökülen saçlarım:1:

bugün kimsenin konuşası yok zannımca..girimde azcık doğum hikayesi okim 2011 kasım aralık annelerinden:)):32::32:

arkadaşlar benim kan hapım bitti, esasında 3-4 tane vardı ama bulamıom:( dün içmedim bugün de cuma kontrolüm var bekleyeeym mi? yarın sağlık ocağına gitçem tetenoz aşısı için orda da yazdırabilirim. bi de tetonoz aşısı sonrasında banyo yapabilioz mu?

arkadaşlar benim kan hapım bitti, esasında 3-4 tane vardı ama bulamıom:( dün içmedim bugün de cuma kontrolüm var bekleyeeym mi? yarın sağlık ocağına gitçem tetenoz aşısı için orda da yazdırabilirim. bi de tetonoz aşısı sonrasında banyo yapabilioz mu?

ben aşımı olduğum gün banyo yaptım. hemşireye sordum yapabilirsin dedi. bende gönül rahatlığıyla yaptım bişicik olmadı

banada hemşire bugun banyo yapma didi...zaten bende çok meraklı değildim bu soğukta:))
kan hapınıda bence 2-3 gün içilmezse bişi olmaz yani..

ben tetanoz aşıma hamile kalmadan önce başlamıştım. bugün 3. dozumu oldum. önceden başlamış olduğum için olabilirsin dedi doktorum. ağrı sızı yok. banyo yapabliirsiniz. hiç bir sıkıntım yok. sadece baş ağrım var ama o da gribal bir şey sanırım. aşıyla ilgili olduğunu sanmıyorum. sevgiler...

Aşyı dün olmuş biri olarak söylüyorum dün banyo yapmadım kolumda dün ağrı oldu ama bugün iyiyim sadece kolunu arkaya yada kendine doğru çektiğinde ağrı hissediyorsun

Aşyı dün olmuş biri olarak söylüyorum dün banyo yapmadım kolumda dün ağrı oldu ama bugün iyiyim sadece kolunu arkaya yada kendine doğru çektiğinde ağrı hissediyorsun

çok sevindim:) geçmiş olsun, peki kolunda çok ağrı var mı? yemek yapılabilio mu?

sağol canım..
hiç ama hiç ağrı yanma vs hiç bişi olmadı. ben ağrım falan olur diye sağ koluma yaptırdım sola yaptırırsam üzerine yatamam diye. ama hiç ağrı olmadı.koluma bakınca o minicik iğne noktasını görmesem hemşire bana aşı yapmadımı acaba derdim :))

Dün aşı olmuş biri olarak dün ağrım vardı ama bugün yok sadece dokunduğunda ve elini kafana götürdüğünde acıyor ben dün yıkanmadım :26:

Bu arada bugün baya yokladı oğluş şuan attırıyor :32::21:beni hele dün akşam yatıyorum pıtır pıtır patlamalar oluyor içimde,seyirir gibi ne biliyim çok değişik şeyler

merhaba arkadaşlar
geçmiş sayfaları biraz okudum da karınca yumurtası yağı harikaymış.ilk kez duyuyorum.kızım olursa ben de yaparım kesin.bu arada bulantıyı bu kadar yoğun yaşayan bikaç kişiden biri olduğumu düşünüyordum ama gördüğüm kadarıyla benmle aynı şeyleri yaşayan arkadaşlar çokmuş.benim 6.haftadan beri hala bulantılarım geçmedi arkadaşlar.bazen tüm gün yediklerimi çıkarıyorum ve o günüm zehir oluyor bana.akşamları süt içersem biraz rahatlatıyor ama bu ara gripten korunayım diye yatmadan portakal suyu içiyorum osanırım o safranın artmasına neden oluyor ve çok safra çıkıyor o zaman.çözemedim ben bu işi bazılarında hiç olmuyor.benm gibilerde de hiç bitmiyor.
sanırım hareketlerini hissetmeye başladım.küçük pıtpıtlar ama ben daha zor hissettiğim için babası dokunsa hissedemez sanırım.:))

normal doğum hikayesi okudum bi kaç tane..hepsi tavsiye etmiş walla..
ama hepsi pata küte girmiş doğuma..yani ne olduğunu anlamadan oldu bittiye gelmiş biraz..hepsi aslında sezeryan olcakmış:))
benimkide öle olsun istom , dr a bi gidim...aaaa desin 4 cm açılmış...haydiiii doğuma:) ben daha gık mık demeden düşünemeden başıma gelecekleri hooppp doğuma:27:

Petuş gözlerim doldu resmen ağladım evde olsam kesin bağıra bağıra ağlardım çok duygulu allahım bizlere de nasip etsin bu mutluluğu

aminnn..
datlım aynen bende öleyim..hem tutanak tutyom, hem bunları okuom, hemde gözlerim doluo doluo tuvalete koşuom..
draaaammmmmmmm:24::24::24:

Back
X