Bu arada arkadaşlar ben az önce afedersin bayağı bir kustum salatalık+dometes birkaç tane de ceviz yedim o kadar... Dün akşam yemeğini de kapsayacak şekilde midem bomboş kaldı sanırımacaba dün yemeği mi fazla kaçırdım anlamadım ki kusarken başım falan da döndü zaten oldum olası nefret ederim ve ilk 4.5 ayı böğürerek geçirmiş biri olarak dejavu yaşadım resmen bu aralar kusan falan var mı aranızda???
Bu arada arkadaşlar ben az önce afedersin bayağı bir kustum salatalık+dometes birkaç tane de ceviz yedim o kadar... Dün akşam yemeğini de kapsayacak şekilde midem bomboş kaldı sanırımacaba dün yemeği mi fazla kaçırdım anlamadım ki kusarken başım falan da döndü zaten oldum olası nefret ederim ve ilk 4.5 ayı böğürerek geçirmiş biri olarak dejavu yaşadım resmen bu aralar kusan falan var mı aranızda???
merhaba kızlar biri bana ne olur cwp versin kafayı yiyecem 3lü tarama testi sonucum beni çok üzdü beni
m durumum da olan varmı 1:266 çıktı.. daha önce 2li tarama yaptırdığımda 1:4730 çıkmıştı, sabaha kadar uyuyamadım bugun doktora gidicem ama moralim çok bozuk sürekli ağlamaklı vaziyetteyim, ne olur bilgisi olan arkadaşlar bu amiyosentez yaşayan var mı nasıl bişi
Merhaba canım benim de 2li test sonucum iyiyken 4lü tarama testim 1:170 çıktı aynen moralim çok bozuldu çok sıkıntılı 10 gün geçirdim üzerine başka sorunlarımız da mevcut ve bugün nihayet prof. da randevüm var, 10 gündür bugünü bekledim. Şimdi de sıkıntılıyım doğal olarak ama dediğim gibi ben son zamanlarda birçok problemi birarada yaşıyorum belki o yüzden. İnşallah ayrıntılı ultrason iyi sonuç verir ama büyük ihtimal amniyosentez yapar. Hayırlısı olsun hepimiz için. Sıkma kendini 266 da 1 çok da risk değil inşallah geriye kalan 265 sağlıklı grubun içindesindir. Senin randevün saat kaçta? Benim ki akşam 6 da.
bende bugün bulantı var neden anlamadım sabahta bişi yemedim sadece bisküviyle duruyorum. canım hiç bişey istemiyor. yemekler aklıma geldikçe midem bulanıyor.
ben 18+5'teyim artık bulantılar geçti bitti derken pazartesi sabahı midem resmen infilak etti önceki gün yediğim şeyler bile duruyordu galiba fazla hamurişi yemek bana yaramıyor
bir de sıcak soğuk şeyleri ardarda yemiyorum yediğim an çıkarıyorum
yumurtayla portakal suyu da mahvediyor beni
bunlara dikkat edince fena değilim çok şükür
neydi o ilk 3 ay
kızlar namaz kılanların allah kabul etsin ...
mide bulantıları bugünlerde bende var yawsss...kusmadım hiç ama bariz bi bulantı vaaa:26::26:
bide off sabahdan buyana onla uğraşıorum yaa...daybuyday de sebamed ürünleri indirimliydi..ben sebamede bayağı bi bakmıştım fiyatlarına vs. burda çok uyguna geldi...onlardan bi paket yaptım yefruma..ama yani ne kaa zor bi siteymiş..alana kadar canım çıktı yaneee
Cnm bende az once kustum bu hafta midem hic iyi degil ben oyle abur cubur yiyip karistirmam da simdi de ogurmekten burnum kaniyo. Ben oglusum da daha hafiftim galiba gercekten kiz cocugu daha agir geciyor.
Arkadaşlar ben de anlayamadım ama bariz mahvetti beni... Patates haşlaması yedim biraz hem tok tutsun hem midemi yatıştırsın diye anlamadım ki hepimizin haftası birbirine yakın hatta aynı olanlar bile var acaba bu haftalarda mı böyle oluyor? Doktora bir sormak lazım aslında... Bizim 3 hafta sonra çağırdı olmadı ararım ya da öğrenen olur ve paylaşırsa da hepimiz için iyi olur diye düşünüyorum. Benim ilk çocuğum ve kız böğürme ve kusma konusunda canıma okudu zibidi :) bünyeyle de ilgili sanırım. Bir de bu bulantıyla ilgili de çok havadis var organların yer değiştirmesinin etkisinden saçlara kadar bu arada bizimki bayağı saçlı ondan da olabilir mi dersiniz?
çok sevmem netten alışveriş yapmayı ama çarşıpazar dolaşmayıda sevmem bebem..sebamed losyon yani nettende alsan olur parfümeridende...dokunmana gerenk kalmadan alınabilecek şeyleri alırım netten..ben çarşı fiyatlarına hiç bakmadım cnm ya netten baktım hep..hadi hayırlısı bakalım inşslm kızçeler,nassınız
offff,bugünlerde nefesim daralıyor sürekşi iç çekiyorum
bugün hava güzel kararlıyım accık temis hava alıp yürüyeceğim
petuuuu,sizin orda parfümeri fln yokmu bebemm sürekli internetten alıyosun...
ben teee 2003 te başladım sebamed kullanmaya, parfümeri ve eczanelerden aldığım için öyle uçuk bi fiyat farkı göremedim..hatta duş jeli eczanede 24tl fln daybuday da 29,90
geçmiş olsun cnm..inş. sağlıkla sıhhatle alırsın bebeğini kucağına, unutursun tüm bu yaşadıklarınıbenimde sizler gibi ikili tstimde hiçbişi çıkmamasına rağmen dörtlü testim 135:1 çıktı dünyam yıkıldı resmenn doktorum amniyosentez önerdi ben eski doktorumu aradım kendisi izmirde şuan hemen ona gitmemi ve ultrasonla bakıp ona göre karar verebileceğimizi söyledi pazartesi günü soluğu izmirde aldık doktorum hemen muayeneye aldı ve uzun süren incelemeden ölçümlerden sonra hiç bir down sendromuna dair bulgu saptamadığını belirtti gayet sağlıklı kızınız deii içim bir nebze rahatladı ama amniyo için kararrı size bırakıyorum dedii siz benim dostumsunuz ne yaptırın derim nede yaptırmayın derim dedii çünkü 200 de 1 düşük olma ihtimali ar amniyodan sonra deidi senin 135:1 ken şuan riskin ultrason sonuçlarınada göre değerlendirisek 270:1 riske çıktı yani orta derece riske geldin deidi ve biz kısacası yaptırmadık amniyo testii onun sağlıklı olduğunu ultrasonda gördük zaten hiç düşünmemiştik ama test işte sadece kana bakılarak yapılan bi testt hemde oyusden içim çok rahatt allahım bana ve sizlere sağlıklısını versin inşş ayrıca ben ona daha sonra doğru bir karar verip vermediğimi sorduğumda doktorumun cevabı şu oldu benim eşimde risk grubuna girdi aynı konuşmayı onada yaptım eşimde amniyo yaptırmadı deidi içim rahat bir şekilde evime döndüm geldimm biraz karışık anlattım aama ...
evet o saçlı olur mevzuunu bende duydum...ben o kaa bulantı çektim ki, eğer o yağmur zillisi saçsız doğarsa vurcam bööle bacaklarına bacaklarına onun..3 tane tüy bile olsa hepsini teek teeek tutturcam tokayla..beklom bakalım ne çıkcak kutudanArkadaşlar ben de anlayamadım ama bariz mahvetti beni... Patates haşlaması yedim biraz hem tok tutsun hem midemi yatıştırsın diye anlamadım ki hepimizin haftası birbirine yakın hatta aynı olanlar bile var acaba bu haftalarda mı böyle oluyor? Doktora bir sormak lazım aslında... Bizim 3 hafta sonra çağırdı olmadı ararım ya da öğrenen olur ve paylaşırsa da hepimiz için iyi olur diye düşünüyorum. Benim ilk çocuğum ve kız böğürme ve kusma konusunda canıma okudu zibidi :) bünyeyle de ilgili sanırım. Bir de bu bulantıyla ilgili de çok havadis var organların yer değiştirmesinin etkisinden saçlara kadar bu arada bizimki bayağı saçlı ondan da olabilir mi dersiniz?
dün de benim başıma geldi.. tansiyonum da düşmüştü.. bugün iyiyim ama resmen kokulara karşı hassasiyet başladı.. durduk yere de gün içinde bazı bazı bulantı hissediyorum.. benim ilk üç ay hiç midem bulanmamıştı... eşim diyordu bana sen ters karısın sonradan bulanır miden diyehaklı çıktı sanki.. ben bu balayından hiiiiiiç bişey anlamadım..
çok sevmem netten alışveriş yapmayı ama çarşıpazar dolaşmayıda sevmem bebem..sebamed losyon yani nettende alsan olur parfümeridende...dokunmana gerenk kalmadan alınabilecek şeyleri alırım netten..ben çarşı fiyatlarına hiç bakmadım cnm ya netten baktım hep..hadi hayırlısı bakalım inş
geçmiş olsun cnm..inş. sağlıkla sıhhatle alırsın bebeğini kucağına, unutursun tüm bu yaşadıklarını
evet o saçlı olur mevzuunu bende duydum...ben o kaa bulantı çektim ki, eğer o yağmur zillisi saçsız doğarsa vurcam bööle bacaklarına bacaklarına onun..3 tane tüy bile olsa hepsini teek teeek tutturcam tokayla..beklom bakalım ne çıkcak kutudan
bende bende bendeeeee
çok saol petunyaa hep o kararı verene kadar çook dua ettim en doğru karraı vermek için karnımdaki ufaklık beni nasıl tekmeliyo bi bilsenizz çok zorduu benim ve eşim için hepimiz için en hayırlısını versin rabbimm bu arada dün akşamm eşimde farketti tekmelerini kızımınn çok mutluydukk
dün de benim başıma geldi.. tansiyonum da düşmüştü.. bugün iyiyim ama resmen kokulara karşı hassasiyet başladı.. durduk yere de gün içinde bazı bazı bulantı hissediyorum.. benim ilk üç ay hiç midem bulanmamıştı... eşim diyordu bana sen ters karısın sonradan bulanır miden diyehaklı çıktı sanki.. ben bu balayından hiiiiiiç bişey anlamadım..
benimde sizler gibi ikili tstimde hiçbişi çıkmamasına rağmen dörtlü testim 135:1 çıktı dünyam yıkıldı resmenn doktorum amniyosentez önerdi ben eski doktorumu aradım kendisi izmirde şuan hemen ona gitmemi ve ultrasonla bakıp ona göre karar verebileceğimizi söyledi pazartesi günü soluğu izmirde aldık doktorum hemen muayeneye aldı ve uzun süren incelemeden ölçümlerden sonra hiç bir down sendromuna dair bulgu saptamadığını belirtti gayet sağlıklı kızınız deii içim bir nebze rahatladı ama amniyo için kararrı size bırakıyorum dedii siz benim dostumsunuz ne yaptırın derim nede yaptırmayın derim dedii çünkü 200 de 1 düşük olma ihtimali ar amniyodan sonra deidi senin 135:1 ken şuan riskin ultrason sonuçlarınada göre değerlendirisek 270:1 riske çıktı yani orta derece riske geldin deidi ve biz kısacası yaptırmadık amniyo testii onun sağlıklı olduğunu ultrasonda gördük zaten hiç düşünmemiştik ama test işte sadece kana bakılarak yapılan bi testt hemde oyusden içim çok rahatt allahım bana ve sizlere sağlıklısını versin inşş ayrıca ben ona daha sonra doğru bir karar verip vermediğimi sorduğumda doktorumun cevabı şu oldu benim eşimde risk grubuna girdi aynı konuşmayı onada yaptım eşimde amniyo yaptırmadı deidi içim rahat bir şekilde evime döndüm geldimm biraz karışık anlattım aama ...
çok sevmem netten alışveriş yapmayı ama çarşıpazar dolaşmayıda sevmem bebem..sebamed losyon yani nettende alsan olur parfümeridende...dokunmana gerenk kalmadan alınabilecek şeyleri alırım netten..ben çarşı fiyatlarına hiç bakmadım cnm ya netten baktım hep..hadi hayırlısı bakalım inş
geçmiş olsun cnm..inş. sağlıkla sıhhatle alırsın bebeğini kucağına, unutursun tüm bu yaşadıklarını
evet o saçlı olur mevzuunu bende duydum...ben o kaa bulantı çektim ki, eğer o yağmur zillisi saçsız doğarsa vurcam bööle bacaklarına bacaklarına onun..3 tane tüy bile olsa hepsini teek teeek tutturcam tokayla..beklom bakalım ne çıkcak kutudan
bende bende bendeeeee
Arkadaşlar ben de anlayamadım ama bariz mahvetti beni... Patates haşlaması yedim biraz hem tok tutsun hem midemi yatıştırsın diye anlamadım ki hepimizin haftası birbirine yakın hatta aynı olanlar bile var acaba bu haftalarda mı böyle oluyor? Doktora bir sormak lazım aslında... Bizim 3 hafta sonra çağırdı olmadı ararım ya da öğrenen olur ve paylaşırsa da hepimiz için iyi olur diye düşünüyorum. Benim ilk çocuğum ve kız böğürme ve kusma konusunda canıma okudu zibidi :) bünyeyle de ilgili sanırım. Bir de bu bulantıyla ilgili de çok havadis var organların yer değiştirmesinin etkisinden saçlara kadar bu arada bizimki bayağı saçlı ondan da olabilir mi dersiniz?
benim karnım bu hafta çok belirgin bir şekilde büyüdü acaba o yüzden midem huzursuz oldu da bulanıyor olabilir miyim diye düşünüyorum
ama belli şeylerden emin oldum artık yemiyorum:
yatak limonu dışında limon yersem, domatesle yumurta yersem, domatesle portakal suyu içersem ve yumurtayla portakal suyu içersem direkt çıkarıyorum
karnım tok değilken elma ve salatalık yersem de dağılıyorum
bunlara dikkat edince fena değilim
pazartesi günkü patlamam da kayınvalidemin zorla ağzıma hamurişi tıkmasından dolayı oldu sanırım çünkü istifra etmeye çalıştıkça edemedm en son bommm hepsi hamur olmuş içimde koca bi öbek hamur çıktı boğazım hala acıyo
benim kuzucuk hiç durmuyo kızlar ya
elimi her koyduğumda ayaklarıyla ittiğini hissediyorum çalışamıyorum
doğunca bize kök söktürcek galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?