2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

bende bugün bulantı var neden anlamadım sabahta bişi yemedim sadece bisküviyle duruyorum. canım hiç bişey istemiyor. yemekler aklıma geldikçe midem bulanıyor.

ben 18+5'teyim artık bulantılar geçti bitti derken pazartesi sabahı midem resmen infilak etti önceki gün yediğim şeyler bile duruyordu galiba fazla hamurişi yemek bana yaramıyor
bir de sıcak soğuk şeyleri ardarda yemiyorum yediğim an çıkarıyorum
yumurtayla portakal suyu da mahvediyor beni

bunlara dikkat edince fena değilim çok şükür
neydi o ilk 3 ay

Merhaba canım benim de 2li test sonucum iyiyken 4lü tarama testim 1:170 çıktı aynen moralim çok bozuldu çok sıkıntılı 10 gün geçirdim üzerine başka sorunlarımız da mevcut ve bugün nihayet prof. da randevüm var, 10 gündür bugünü bekledim. Şimdi de sıkıntılıyım doğal olarak ama dediğim gibi ben son zamanlarda birçok problemi birarada yaşıyorum belki o yüzden. İnşallah ayrıntılı ultrason iyi sonuç verir ama büyük ihtimal amniyosentez yapar. Hayırlısı olsun hepimiz için. Sıkma kendini 266 da 1 çok da risk değil inşallah geriye kalan 265 sağlıklı grubun içindesindir. Senin randevün saat kaçta? Benim ki akşam 6 da.

Kızlar ben sabahları otobüste kusuyorum onun haricinde kusma olayım yok ama maşallah bi iştahım açık anlatamam doktor yarım saat yürü bide hamurişinden uzak dur dedi ama nasıl uygulucam işyerinde bilmiyorum akşam eve gittiğimde pestilim çıkıyor iyice bu otobüsler mahvetti beni

kızlar namaz kılanların allah kabul etsin ...

mide bulantıları bugünlerde bende var yawsss...kusmadım hiç ama bariz bi bulantı vaaa:26::26:

bide off sabahdan buyana onla uğraşıorum yaa...daybuyday de sebamed ürünleri indirimliydi..ben sebamede bayağı bi bakmıştım fiyatlarına vs. burda çok uyguna geldi...onlardan bi paket yaptım yefruma..ama yani ne kaa zor bi siteymiş..alana kadar canım çıktı yaneee

Son düzenleme:

Cnm bende az once kustum bu hafta midem hic iyi degil ben oyle abur cubur yiyip karistirmam da simdi de ogurmekten burnum kaniyo. Ben oglusum da daha hafiftim galiba gercekten kiz cocugu daha agir geciyor.

slm kızçeler,nassınız

offff,bugünlerde nefesim daralıyor sürekşi iç çekiyorum
bugün hava güzel kararlıyım accık temis hava alıp yürüyeceğim
petuuuu,sizin orda parfümeri fln yokmu bebemm sürekli internetten alıyosun...
ben teee 2003 te başladım sebamed kullanmaya, parfümeri ve eczanelerden aldığım için öyle uçuk bi fiyat farkı göremedim..hatta duş jeli eczanede 24tl fln daybuday da 29,90

Son düzenleme:

benimde sizler gibi ikili tstimde hiçbişi çıkmamasına rağmen dörtlü testim 135:1 çıktı dünyam yıkıldı resmenn doktorum amniyosentez önerdi ben eski doktorumu aradım kendisi izmirde şuan hemen ona gitmemi ve ultrasonla bakıp ona göre karar verebileceğimizi söyledi pazartesi günü soluğu izmirde aldık doktorum hemen muayeneye aldı ve uzun süren incelemeden ölçümlerden sonra hiç bir down sendromuna dair bulgu saptamadığını belirtti gayet sağlıklı kızınız deii içim bir nebze rahatladı ama amniyo için kararrı size bırakıyorum dedii siz benim dostumsunuz ne yaptırın derim nede yaptırmayın derim dedii çünkü 200 de 1 düşük olma ihtimali ar amniyodan sonra deidi senin 135:1 ken şuan riskin ultrason sonuçlarınada göre değerlendirisek 270:1 riske çıktı yani orta derece riske geldin deidi ve biz kısacası yaptırmadık amniyo testii onun sağlıklı olduğunu ultrasonda gördük zaten hiç düşünmemiştik ama test işte sadece kana bakılarak yapılan bi testt hemde oyusden içim çok rahatt allahım bana ve sizlere sağlıklısını versin inşş ayrıca ben ona daha sonra doğru bir karar verip vermediğimi sorduğumda doktorumun cevabı şu oldu benim eşimde risk grubuna girdi aynı konuşmayı onada yaptım eşimde amniyo yaptırmadı deidi içim rahat bir şekilde evime döndüm geldimm biraz karışık anlattım aama ...

bende bugün bulantı var neden anlamadım sabahta bişi yemedim sadece bisküviyle duruyorum. canım hiç bişey istemiyor. yemekler aklıma geldikçe midem bulanıyor.

Cnm bende az once kustum bu hafta midem hic iyi degil ben oyle abur cubur yiyip karistirmam da simdi de ogurmekten burnum kaniyo. Ben oglusum da daha hafiftim galiba gercekten kiz cocugu daha agir geciyor.

Arkadaşlar ben de anlayamadım ama bariz mahvetti beni... Patates haşlaması yedim biraz hem tok tutsun hem midemi yatıştırsın diye anlamadım ki hepimizin haftası birbirine yakın hatta aynı olanlar bile var acaba bu haftalarda mı böyle oluyor? Doktora bir sormak lazım aslında... Bizim 3 hafta sonra çağırdı olmadı ararım ya da öğrenen olur ve paylaşırsa da hepimiz için iyi olur diye düşünüyorum. Benim ilk çocuğum ve kız böğürme ve kusma konusunda canıma okudu zibidi :) bünyeyle de ilgili sanırım. Bir de bu bulantıyla ilgili de çok havadis var organların yer değiştirmesinin etkisinden saçlara kadar bu arada bizimki bayağı saçlı ondan da olabilir mi dersiniz?

dün de benim başıma geldi.. tansiyonum da düşmüştü.. bugün iyiyim ama resmen kokulara karşı hassasiyet başladı.. durduk yere de gün içinde bazı bazı bulantı hissediyorum.. benim ilk üç ay hiç midem bulanmamıştı... eşim diyordu bana sen ters karısın sonradan bulanır miden diye haklı çıktı sanki.. ben bu balayından hiiiiiiç bişey anlamadım..

çok sevmem netten alışveriş yapmayı ama çarşıpazar dolaşmayıda sevmem bebem..sebamed losyon yani nettende alsan olur parfümeridende...dokunmana gerenk kalmadan alınabilecek şeyleri alırım netten..ben çarşı fiyatlarına hiç bakmadım cnm ya netten baktım hep..hadi hayırlısı bakalım inş
geçmiş olsun cnm..inş. sağlıkla sıhhatle alırsın bebeğini kucağına, unutursun tüm bu yaşadıklarını
evet o saçlı olur mevzuunu bende duydum...ben o kaa bulantı çektim ki, eğer o yağmur zillisi saçsız doğarsa vurcam bööle bacaklarına bacaklarına onun..3 tane tüy bile olsa hepsini teek teeek tutturcam tokayla..beklom bakalım ne çıkcak kutudan

bende bende bendeeeee

çok saol petunyaa hep o kararı verene kadar çook dua ettim en doğru karraı vermek için karnımdaki ufaklık beni nasıl tekmeliyo bi bilsenizz çok zorduu benim ve eşim için hepimiz için en hayırlısını versin rabbimm bu arada dün akşamm eşimde farketti tekmelerini kızımınn çok mutluydukk

amin cnm inş..bende onu test ettim gerçekten..
dr kalbinde kalsiyum birikmesi var dediğinde eve geldim çok ağlayıp üzüldüm, allam o arada çılgın gibi tepikliodu kızım.
sonra geçen akşam kasığım ağrıo die dr a gidiorum ama ağlaya ağlaya gidiorum, vapurda otururken o kadar çok hareket ettiki..
ne zmn ağlasam sanki o daha çok hareketlenio, anlıolar sanırsam bizi:26::26:
dünde babamıza tripliydik...ben elimi koyyodum bayağı beklom, hiç tık yok.
eşim elini koyyo arka arkaya tıklıo..
didi sevio beni..didim sevme ne tepik atıo yefrum çek elini annemden die
hissedio bebiklerimiz gerçekten

Ben de çilem hala dolmadı diyorum ilk üç ayda çektim şimdi de çekiyorum şimdi üzerimde bir halsizlik var gözlerimi kapatsam uyurum bazı insanlar var ya gözleri açıkken de uyuyabiliyorlar onlar gibi olmak nasıl isterdim anlatamam

Detaylı ultrasonun sonucunun iyi olmasına Çok sevindim canım. İnşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. Darısı tüm bu durumda olan annelerimizin başına inşallah hepimiz iyi haberler alırız

hahahahahaah gülmeye de halim yok koptum yine bizimkisinin de saçı az olursa eğer dicem ki kız ne koydun kafana bu kadar eşşek kafaya bu kadar mı saç heee bunca çile üç tel için miydi

Petuş ya kucağımıza alalım da o mis kokularına doyalım inşallah. Dün bizi yine uğraştırdı değişik bir bebek oalcak sanırım ikili testte o kadar hareketliydi ki boyun ölçüsünü 1,5 saatte alabilmişti doktor dün dopplerde de hanımefendi kıpırdamıyor çikolatada yemekten içim tadelle dışım ülker çikolatalı gofret oldu. Doktor biraz ittiriyor kaktırıyor yok efendim uyuyuor dedi resmini çekti orada da hani zorla uyanır da uyku mahmuru olursun ya öyle poz vermiş diyorum ki aferin doğduğunda da böyle güzel güzel uyu, uğraştırma bizi ben uykuya çok düşkünüm bana mı çekti ne

benim karnım bu hafta çok belirgin bir şekilde büyüdü acaba o yüzden midem huzursuz oldu da bulanıyor olabilir miyim diye düşünüyorum

ama belli şeylerden emin oldum artık yemiyorum:

yatak limonu dışında limon yersem, domatesle yumurta yersem, domatesle portakal suyu içersem ve yumurtayla portakal suyu içersem direkt çıkarıyorum

karnım tok değilken elma ve salatalık yersem de dağılıyorum

bunlara dikkat edince fena değilim

pazartesi günkü patlamam da kayınvalidemin zorla ağzıma hamurişi tıkmasından dolayı oldu sanırım çünkü istifra etmeye çalıştıkça edemedm en son bommm hepsi hamur olmuş içimde koca bi öbek hamur çıktı boğazım hala acıyo

benim kuzucuk hiç durmuyo kızlar ya
elimi her koyduğumda ayaklarıyla ittiğini hissediyorum çalışamıyorum
doğunca bize kök söktürcek galiba

benim kuzucuk hiç durmuyo kızlar ya
elimi her koyduğumda ayaklarıyla ittiğini hissediyorum çalışamıyorum
doğunca bize kök söktürcek galiba

Geçmiş olsun canım sanırım zorla yiyince de oluyor dün ben tabağımı bitireyim diye zorladım kendimi aslında hiç öyle huyum da yoktur ama bu hafta 2. bulantım resmen...

Maşallah o kuzucuğa

bu detaylıda hani iyice inceliyorlar ya organları damarları falan.. hemen sonuç veriyolarmı. çünkü ona göre aynı gün detaylıdan sonra kontrole gitmeyi düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…