2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
mavilefcim kızında hayırlı olsun gözün aydın tatlım

canım çok merci..

kızlar parol ağrı kesici kullandınızmı hiç
doktoru aradım parol ağrı kesici al geçmezse gel dedi:26:

hamilelikte kullanmadım cnm hiç ama daha önce tpic de yazanlar olmuştu sanırım dr u verenler, kullananlar vardı parolü...neden ağrı olabilirmiş peki bişi dedimi?

öyle kasılmalar olabilirmişş bebek büyüdüğü için falan
kanama olmadığı sürece normal diyoo
herzamanki dedikleri şey

kızlar parol ağrı kesici kullandınızmı hiç
doktoru aradım parol ağrı kesici al geçmezse gel dedi:26:

bende kullanmadım ama geçenlerde bende rahatsızdım boğazım ağrıyodu dr.u aradım oda bana parol içmemi söyledi ama ben almadım dinlenerek geçirdim ama parol hamilelikte kullanılıyor, çok ağrın varsa al eğer çok yoksa sabret bence....

teyzişlerrr günaydınn çok özledik biz oğluşumla hepinizii nasıl geçti bayram tatili?? bizde memleketimizden döndükk seydişeeerimize geldik gene ama çok alışmıştık yaa oğluşumla yeni uyandık kahvaltımızı etmedik daha sizi özlediğimiz için ilk teyzoşlara bi seslenelim dedik kahvaltımızı edip hemen geliyoruzz

oyyyyy şekerim prens olcek haaa yirim ben onu yirim gözün aydınn şehzade anneleri yehuuuuu

kızlar günaydın
çok fena ağrım var sabah 5 ten beri sol kasığımda bi şişlik ve acaip bi ağrı hissediyorum.oturup kalkarken ve normal otururken.ne olabilirki apandis sol taraftamıydı

canımm günaydın tatlışım..o sancıyı çok iyi biliyorum ben sanki kasığın düşecekmiş gibi bi sancı dimi canım çok kötü oluyo hareket edemiyosun banada olmuştu bi ara doktor kasık ağrısı için magnezyum içeriği olan suda eriyen bi ilaç vermişti..kasık ağrın oldyğunda iç demişti adı magvital istersen doktora onu bi sor canım bana iyi gelmişti...

kuzummm günaydın ay ben o güzelliği yerim yaaa prenses geliyo demek cinsiyetler belli oldu artık ne güzell bide artık hissedebilsekk yaaa benim göbüş hala aynı büyümüyo ama maşalah bebişimin kilosu iyi doktr amcamız öle diyo

ağrım bi geliyo bi gidiyo tam anlamıyla geçmiyo
ama bende almamayı düşünüyorum. bekleyeceğim geçmezse gidicem ama ilaç almayacağım.

petuşşşş ya yawrum demek hissediyon artık ne gözel ama yaaaaa bende isterem bende isteremmm benim 1-2 haftam daha var sanırsam dimi piki ama nasıl bişi bebem anlatsana ayy çok tatlıııı yaaa

Günaydınnlar..... herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun.. miniklerimizde ilk bayramlarını yaşadılar..
Bayram sabahı babamızın bayram namazından gelmesini beklerken nasıl pıtpıt kıpır kıpırr oynadı bayram yaptı yafrummda... bende hissediorum artık pıtpıtları.. babamıza hiç denk gelmedi daha inanmıyoo bize başka bişidir o hissedemezsin dio. içten içte kıskançlıktan çatlıyo

benimde ikili yapıldı sonuç iyi çıktı, üçlü yapıcakmı merak ettim...

bize 2li test yapıldı. üçüncüyü yapmadık onun yerine doppler ultrosonu tavsiye etti doktorumuz iki hafta sonra gideceğiz bakalım...

heh aynen öyle bi ağrı canımm sanki aşşağıdan bişi düşecekmiş gibi tutarak yürüyorum karnımı.. harekette edemiyorum böyle eğilerek yürüyorum doğrulamıyorum..
delimidir bu doktor ya normal diyo her ağrıya

bizde bugün gitcez bakalım dr. ne diycek testmi yapcak yoksa doppler ultrasonmu bilmiyorum hayırlısı artık..

günaydın canımmm...seninde geçmiş bayramın mübarek olsun..demek senin kuzuda kıpır kıpır ay yirim ben onları yaaa çok kıskandım ama bak şimdiiii

aynen kuzum yaa doğrulamıyodum nefes alıp verirken bile sancıyodu okadar yani..doktor banada normal dedi magvitali suda erit iç dedi faydasıda oldu zaten bidahada olmadı umarım bida seninde olmaz canım yaa gerçekten çok kötü oluyo çünkü bu arada senin randevu 12 kasımdı dimi şeker??

Paris tatlım çok geçmiş olsun. gelip geçici bir ağrıdır inşallah...

bizde bugün gitcez bakalım dr. ne diycek testmi yapcak yoksa doppler ultrasonmu bilmiyorum hayırlısı artık..
hayırlısı tatlım...

günaydın canımmm...seninde geçmiş bayramın mübarek olsun..demek senin kuzuda kıpır kıpır ay yirim ben onları yaaa çok kıskandım ama bak şimdiiii

öle valla yaa çok super bişi hep kıpırdasın istiyorum hep onu dinliyorum dışarıdan bakınca kimbilir nasıl şebelek görünüyorum

bebekle ilgili bi sorun yok dimi tatlım rahatlayım biraz acaba gece ters bi haraketmi yaptım falan diye düşündüm
evet bitanem 12 kasım son 1 gün kaldı Allahım geçmiyor günler
ama çokta endişeleniyorum acaba totosunu dönüp uyurmu falan diye
açmi gideyim tokmu gideyim kan alırmı falan onuda bilemedim ona göre şekerli su içip gidicem
doktora sorayım dicem ama çok aradım kadını yeter artık dicek

herkese günaydınnnn
ne güzel yine bikısmımız cinsiyet öğrenmiş.
biz bayramda bi gezdik en son dün akşam 9 gibi eve girdik .habire akraba ziyaretleri.yorgunluktan öldüm.bugün hiiiiiiiiiçbi iş yapmıycam ya
banane
öptüm

kızlar ya bişey sorcam artık kontrollere giderken idrara sıkışık gitmemize gerek yok dimi,her seferinde dr.a sormayı unutuyorum her gidişimdede birsürü su içip gidiyorum,ilk ya tecrübe yok işte :))))

yok güzelim bebekle ilgili hiç bi sıkıntısı yok o ağrının sen hiç merak etme bende çok endişelenmiştim ama genelde yakınlarımda kime sorduysam yaşamış ve zaten doktorda normal dedi içimiz genişlediği için oluyomuş o sancı senin için rahat olsun..genelde bide sabahları kalkarken olurya o ağrıı ay çok sinir ama istersen sağlık ocağı yakınsa oraya bi sorabilirsin için rahatlar hem..ben her sıkıntımda gidiyom bi kalp sesini dinleyip geliyorum
sen 1 gün sonrasına odaklan bebişi görmeye hç bişi kalmadı şekerli su iç bide çikolata ye üstüne ozaman hareketlenir kuzucuk inş. heyecanla bekliyorum bende merak ettim iyice ama kızçen olcek gibime geliyo bana nedense başından beri hayırlısı olsun inş. bitanem

kızlar ya bişey sorcam artık kontrollere giderken idrara sıkışık gitmemize gerek yok dimi,her seferinde dr.a sormayı unutuyorum her gidişimdede birsürü su içip gidiyorum,ilk ya tecrübe yok işte :))))

ben şimdiye kadar kontrollere hiç sıkışık gitmedim canım..sanırım öle bişeye gerek yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…