mavilefcim kızında hayırlı olsun gözün aydın tatlım
ÖYKÜM olacak inşallah.. eşimle flört ettiğimiz dönemden beri hep hayalimiz bi kız çocuğuydu ve ismine de o zamanlar karar vermiştik... 7 sene oldu ismi bulalı.. biz önce ismi bulduk sonra çocuk yaptık[/QUOT
hımmm Öykü çok güzel:))))
teşekkür ederim ama öykü değil.. öyküm..babasının öyküsüymüş.. ama ismi ben bulmuştum aslında.. kocişimle aşkımız felaket fırtınalıydı bizim.. nişanlıyken ayrıldık. sonra barıştık tekrar ve 15 gün içinde nikahı kıydık.. bi daha kopmayalım birbirimizden diye..daha neler neler..öyküm bizim hikayemizin özeti aslında..
kızlar parol ağrı kesici kullandınızmı hiç
doktoru aradım parol ağrı kesici al geçmezse gel dedi:26:
hamilelikte kullanmadım cnm hiç ama daha önce tpic de yazanlar olmuştu sanırım dr u verenler, kullananlar vardı parolü...neden ağrı olabilirmiş peki bişi dedimi?
kızlar parol ağrı kesici kullandınızmı hiç
doktoru aradım parol ağrı kesici al geçmezse gel dedi:26:
Günaydın kızlar
Hala soğuk algınlığım devam ediyor.
8. gün bugün
Ama bebeğimin cinsiyeti belli oldu bende Erkek annesi olacağım inşallah.
Allah hepimizin yavrusunu bağışlasın inşallah.
kızlar günaydın
çok fena ağrım var sabah 5 ten beri sol kasığımda bi şişlik ve acaip bi ağrı hissediyorum.oturup kalkarken ve normal otururken.ne olabilirki apandis sol taraftamıydı
günaydın kızlar.. biz geldik..
dün gece saat 3'te girdik istanbula hem trafiğe takılmamak için hem de anneciğimi 3-5 saat fazla görebilmek için..
aydına göbek göstermeye gitmiştim ama göbeğim yoktu.. kızçem duydu sesimi bi büyüdü bi büyüdü... kocaman göbeğimiz var.. hamile elbisesi de giyiyorum artıkın.. yanee ben hamile moduna girdim..
petuşcum yağmur nassı.. kızımın arkadaşına çok çok iyi bak hee.. yisin yisin etleri büyüsün..
bende kullanmadım ama geçenlerde bende rahatsızdım boğazım ağrıyodu dr.u aradım oda bana parol içmemi söyledi ama ben almadım dinlenerek geçirdim ama parol hamilelikte kullanılıyor, çok ağrın varsa al eğer çok yoksa sabret bence....
geçmiş olsun cnm..bi ara bakalım ne dicek toktor..
yaaaa çok güzel dimi...içerde bişi resmen "bende burdayım" dio...
bayramda misafirliğe gidioz oturyom, yağmur da zıp zıp..salak bi tebessüm yerleşio yüzüme...yani çok ilginç içerden bişi tırtıklıo seni ama dışardan sakin bi göbik oysaki:))
benimde ikili yapıldı sonuç iyi çıktı, üçlü yapıcakmı merak ettim...
canımm günaydın tatlışım..o sancıyı çok iyi biliyorum ben sanki kasığın düşecekmiş gibi bi sancı dimi canım çok kötü oluyo hareket edemiyosun banada olmuştu bi ara doktor kasık ağrısı için magnezyum içeriği olan suda eriyen bi ilaç vermişti..kasık ağrın oldyğunda iç demişti adı magvital istersen doktora onu bi sor canım bana iyi gelmişti...
Günaydınnlar..... herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun.. miniklerimizde ilk bayramlarını yaşadılar..
Bayram sabahı babamızın bayram namazından gelmesini beklerken nasıl pıtpıt kıpır kıpırr oynadı bayram yaptı yafrummda... bende hissediorum artık pıtpıtları.. babamıza hiç denk gelmedi daha inanmıyoo bize başka bişidir o hissedemezsin dio. içten içte kıskançlıktan çatlıyo
bize 2li test yapıldı. üçüncüyü yapmadık onun yerine doppler ultrosonu tavsiye etti doktorumuz iki hafta sonra gideceğiz bakalım...
Günaydınnlar..... herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun.. miniklerimizde ilk bayramlarını yaşadılar..
Bayram sabahı babamızın bayram namazından gelmesini beklerken nasıl pıtpıt kıpır kıpırr oynadı bayram yaptı yafrummda... bende hissediorum artık pıtpıtları.. babamıza hiç denk gelmedi daha inanmıyoo bize başka bişidir o hissedemezsin dio. içten içte kıskançlıktan çatlıyo
bize 2li test yapıldı. üçüncüyü yapmadık onun yerine doppler ultrosonu tavsiye etti doktorumuz iki hafta sonra gideceğiz bakalım...
heh aynen öyle bi ağrı canımm sanki aşşağıdan bişi düşecekmiş gibi tutarak yürüyorum karnımı.. harekette edemiyorum böyle eğilerek yürüyorum doğrulamıyorum..
delimidir bu doktor ya normal diyo her ağrıya
Paris tatlım çok geçmiş olsun. gelip geçici bir ağrıdır inşallah...heh aynen öyle bi ağrı canımm sanki aşşağıdan bişi düşecekmiş gibi tutarak yürüyorum karnımı.. harekette edemiyorum böyle eğilerek yürüyorum doğrulamıyorum..
delimidir bu doktor ya normal diyo her ağrıya
hayırlısı tatlım...bizde bugün gitcez bakalım dr. ne diycek testmi yapcak yoksa doppler ultrasonmu bilmiyorum hayırlısı artık..
günaydın canımmm...seninde geçmiş bayramın mübarek olsun..demek senin kuzuda kıpır kıpır ay yirim ben onları yaaa çok kıskandım ama bak şimdiiii
günaydın canımmm...seninde geçmiş bayramın mübarek olsun..demek senin kuzuda kıpır kıpır ay yirim ben onları yaaa çok kıskandım ama bak şimdiiii
aynen kuzum yaa doğrulamıyodum nefes alıp verirken bile sancıyodu okadar yani..doktor banada normal dedi magvitali suda erit iç dedi faydasıda oldu zaten bidahada olmadı umarım bida seninde olmaz canım yaa gerçekten çok kötü oluyo çünkübu arada senin randevu 12 kasımdı dimi şeker??
Paris tatlım çok geçmiş olsun. gelip geçici bir ağrıdır inşallah...
bebekle ilgili bi sorun yok dimi tatlım rahatlayım biraz acaba gece ters bi haraketmi yaptım falan diye düşündüm
evet bitanem 12 kasım son 1 gün kaldı Allahım geçmiyor günler
ama çokta endişeleniyorum acaba totosunu dönüp uyurmu falan diye
açmi gideyim tokmu gideyim kan alırmı falan onuda bilemedim ona göre şekerli su içip gidicem
doktora sorayım dicem ama çok aradım kadını yeter artık dicek
kızlar ya bişey sorcam artık kontrollere giderken idrara sıkışık gitmemize gerek yok dimi,her seferinde dr.a sormayı unutuyorum her gidişimdede birsürü su içip gidiyorum,ilk ya tecrübe yok işte :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?