2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

günaydınn senin kaç haftalık ne zamandan bu yana hissediyosun ben cumartesi 17. hafta bitiyor hala hissetmiyorum (((

günaydınn senin kaç haftalık ne zamandan bu yana hissediyosun ben cumartesi 17. hafta bitiyor hala hissetmiyorum (((

bugün 19. haftanın son günü cnm..17. haftanın son günü hissetmiştim ilk, o gün bugündür hissediyorum:)) artık pıtlamayı filan geçtik bayağı tekme sallıo

günaydın kızlar.. biz geldik..
dün gece saat 3'te girdik istanbula hem trafiğe takılmamak için hem de anneciğimi 3-5 saat fazla görebilmek için..
aydına göbek göstermeye gitmiştim ama göbeğim yoktu.. kızçem duydu sesimi bi büyüdü bi büyüdü... kocaman göbeğimiz var.. hamile elbisesi de giyiyorum artıkın.. yanee ben hamile moduna girdim..
petuşcum yağmur nassı.. kızımın arkadaşına çok çok iyi bak hee.. yisin yisin etleri büyüsün..

bugün 19. haftanın son günü cnm..17. haftanın son günü hissetmiştim ilk, o gün bugündür hissediyorum:)) artık pıtlamayı filan geçtik bayağı tekme sallıo

annem otururken hep belime yastık koyuyodu.. katlanarak oturtmadı heç.. ondan sonra bak bak dedi kafası şimdi şurda.. dokundum orası daha sert.. yusyuvarlak bi şey..
pıtpıtlar da artık pat pata dönüştü..

kızlar günaydın
çok fena ağrım var sabah 5 ten beri sol kasığımda bi şişlik ve acaip bi ağrı hissediyorum.oturup kalkarken ve normal otururken.ne olabilirki apandis sol taraftamıydı

cnm apandist karnın sağ alt tarfında olur..kasık ağrısından ziyade karın ağrısı verir..
normal dicem de bilemedim yinede...

hayırlı olsun :))) yanlış hatırlamıyosam bayramdan önce cinsiyeti belli değildi di mi...bu arada benim biraz göbeğim vardı ama bayramda benimde büyüdü artık göbekmi büyüttük bebekmi bilmiyorum :))))

o zaman inşallah bende bi kaç güne kadar hissetmeye başlarım.... çok istiyorum onu hissetmeyi, bugün kontrolümüz var görcem ya şimdiden heyecanlanıyorum, bide bişey sorcam benim sizlerin üçlü test yapıldımı ?

kayınvalidemde aynı muameleyi yaptı..ayrıca didiki artık alaturka wc lere oturma, sıkışmasın..
bende çok korktum yidim yidim didim yani 3-5 kilo aldım..geldim eve ilk iş tartılmak oldu hiç almamışım çok şükür, ama benim göbik zaten fena..
mavilefçim hadi gözün aydın o vakıt, göbikk resmi istioz ona göre
elimle yoklarken bi kere bende hissettim kafasını..yağmur ii inş. bakalım görmeye gidcez kendisni cmt günü:))

bana 2 li yapıldı..sonrada 4 lü..3 lü test yapılmadı....her ikisinin sonucuda iiydi çok şükür..

ay ay heyecanlanmaz mı insan yaa..
bayramdan önce belli oldu tatlım cinsiyetimiz.. zaten kız olma ihtimali yüksekti.. cuma günü kesinleşti..
3'lü test yapıldı benim.. doktor 2ve3'lü yaptı bize.. çok şükür yolunda herşey..

benimde ikili yapıldı sonuç iyi çıktı, üçlü yapıcakmı merak ettim...

CNM BAZI DR LAR 2 Lİ de herşey yolunda ise yapmıo hiç 3 lüyü 4 lüyü..bazıları hepsini yapıo, bazıları 2 tanesini yapıo..
sanırım baz alınan 2 li, sonrasını "yinede" yapıolar..dr una güven bu konuda...yapmazsada nie yapmadı olmana gerek yok bence..

saol canım ya, yapmasında zaten ben çok stres oluyorum sonuçlar çıkana kadar iyimi çıkcak kötümü çıkcak diye....inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız :))

cnm apandist karnın sağ alt tarfında olur..kasık ağrısından ziyade karın ağrısı verir..
normal dicem de bilemedim yinede...

anasağlığa gittimde istersen doktoruna git diyo aklında soru işareti kalmasın diyo:26:
benimde aklıma şey geliyo acaba içerde hareketleri yoğunlaştıda organlara baskımı yapıyoki sıpam benim onun ağrısı olabilir belki doktoru arayacağım birazdan.
sabah noldu kızlar uyandım ağrım var elimi karnıma koydum sol kasığım 2 kere hareket etti yani dışardan elle hissedebildim hemen eşimin elini koydum bak bak dedim. ama bi daha hareket etmedi
hareketmi etti hıçkırdımı anlamadım ama dışardan hissettim ilk defa

geçmiş olsun cnm..bi ara bakalım ne dicek toktor..
yaaaa çok güzel dimi...içerde bişi resmen "bende burdayım" dio...
bayramda misafirliğe gidioz oturyom, yağmur da zıp zıp..salak bi tebessüm yerleşio yüzüme...yani çok ilginç içerden bişi tırtıklıo seni ama dışardan sakin bi göbik oysaki:))

sağol tatlımm

evet yaa saf saf gülüyorum etrafa o pıtırtıyı hissedince
maşallah kuzulara maşallahhh hiç durmadan tekmelesinler inşallah anacıklarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…