yok güzelim bebekle ilgili hiç bi sıkıntısı yok o ağrının sen hiç merak etme bende çok endişelenmiştim ama genelde yakınlarımda kime sorduysam yaşamış ve zaten doktorda normal dedi içimiz genişlediği için oluyomuş o sancı senin için rahat olsun..genelde bide sabahları kalkarken olurya o ağrıı ay çok sinirama istersen sağlık ocağı yakınsa oraya bi sorabilirsin için rahatlar hem..ben her sıkıntımda gidiyom bi kalp sesini dinleyip geliyorum
sen 1 gün sonrasına odaklan bebişi görmeye hç bişi kalmadı şekerli su iç bide çikolata ye üstüne ozaman hareketlenir kuzucuk inş. heyecanla bekliyorum bende merak ettim iyiceama kızçen olcek gibime geliyo bana nedense başından beri hayırlısı olsun inş. bitanem
sağol tatlım o kadar korktumki ağlayacaktım sabah nerdeyse otobüste
sağlıkocağınada gittim çok kalabalıktı benim hemşiremde orada değildi başka bi hemşire ayaküstü bilgi verdi üşütmüşsünür veya gaz sancısı olabilir ama rahatlamak için istersen git doktoruna dedi. pek yardımcı olamadılar yani tatlım..
ayy öyle odaklandımki anlatamam parmaklarımla çocuk gibi gün sayıyorum
inşallah herşey yolundadırrr
kızmı geçiyo bacım içinden bende oğlana taktım bu aralar deli gibi tatlı yiyorum
heralde psikolojik olarak tatlı yersen oğlun olur diyolarla ondan etkilendim sanırım
ama ömrüm boyunca bu kadar tatlı ve çikolata yani şekerli ne olursa bu kadar yememişimdir
günaydın bayanlar nasılsınız
biz iş başı yaptık malesefffff evde yatmak güzeldi yaaa
geçmiş bayramınızı kutluyorum
öpüyorum hepinizi
işten güçten arta kalan zamanda yattım çok güzeldi
nete bile girmedim bilgisayardan bıkmışım tüm gün başındayım işte zaten
benim erkeğim sürekli pıtır pıtır babasıda sonunda hissetti şükür
doktor hissetmen iin daha erken demişti 1 hafta önce
hislerim kuvvetliymiş ,:)
kızlar bayramda kilo durumları nasıl
ben ilk 2 gün kilo vermiştim eee etlerle uğraş misafir ağırla falan yorulmuştum
ama sonrasında ful yedim tartılmadım ama
eksiye düşmüş olarak görmek istemiyorum kendimi
hala kilo alamadım sonuçta
gerçi ben 5. aydan sonra çoşarım ama hayırlısı
öpüyorum hepinizi
öpüyorum hepinizi
öpüyorum hepinizi
sağol tatlım o kadar korktumki ağlayacaktım sabah nerdeyse otobüste
sağlıkocağınada gittim çok kalabalıktı benim hemşiremde orada değildi başka bi hemşire ayaküstü bilgi verdi üşütmüşsünür veya gaz sancısı olabilir ama rahatlamak için istersen git doktoruna dedi. pek yardımcı olamadılar yani tatlım..
ayy öyle odaklandımki anlatamam parmaklarımla çocuk gibi gün sayıyorum
inşallah herşey yolundadırrr
kızmı geçiyo bacım içinden bende oğlana taktım bu aralar deli gibi tatlı yiyorum
heralde psikolojik olarak tatlı yersen oğlun olur diyolarla ondan etkilendim sanırım
ama ömrüm boyunca bu kadar tatlı ve çikolata yani şekerli ne olursa bu kadar yememişimdir
yok bitanem herşey yolunda o sancılarda normal sen içini rahat tut annelik duygusu işte dimi yaaa ağrısında acısında olmuyosun direk o iyimi diye düşünüyosun ne güzel bişey yaabak şöle bişey düşündüm şimdi dktorun bana iç dediği ilaç magnezyum ilacı ve magnezyum doğal maden suyunda çok var ben sürekli içiyorum..sende bi içsene belki onun faydası olabilir nerden ne çıkardım dimi ama aklıma geldi işte belki faydası olur kasık ağrısına olmasada normalde çok faydalıymış zaten :)
ya kuzum varya o hani ye tatlıyı çıkar hakkıyı ye ekşiyi çıkar ayşeyi varya..bende o hiç tutmadı yaa erkekim olcek ama hala tatlıyla aram yok aramıyorum çikolatada olsa yiyorum..mandalinadan başka bişi istemiyo canım öle ve ekşi mandalinadan hoşlanıyorumbilmiyorum şeker petuşada kız diye hissetmiştim hep seninde öle hissediyorum sankim hamileyken 6. hisler kuvvetlmi oluyo acep ama oğluş annesi olmakta çok güzel bi duygu Allahım sağlıklısını versin inş. hadi bakalım az kaldııı
benim oğlum olcak bende deli gibi tatlı yiyorum, merak ettim çin takvimine baktınmı ben baktım benimki tuttu...
benim oğlum olcak bende deli gibi tatlı yiyorum, merak ettim çin takvimine baktınmı ben baktım benimki tuttu...
vallahi yaa ne değişik bişimişş bu annelikk. hiç ağrıyı düşünmüyosun ona bişi oldumu bi sorunmu var diye düşünüyosunn. annelerimiz abartırdı zannederdim üff anne yeter bu kadar üstüme düşme derdim.. şimdi nasıl anlıyorum onu insanın ciğeri yaa kıyamıyosun ona bişi olacak diye
maden suyunu bende duydum ama bendeki bu unutkanlıkla kendi adımı bile unuturum ben günlerdir maden suyu içecem unutuyorum yaaa aklım başımdan gitti iyicee
ay tuni kızımda olsa çok sevinicem ilk başlarda kıza çok yoğunlaşmıştım.. sonra kendi kendime erkeğe döndüm şuan ikisinede adapteyimm
Rabbim sağlıkla sıhhatle versinde inşallahh bir an önce öğreniyim yeterkii
öpüyorum hepinizi
öpüyorum hepinizi
ya o çin takvimi kime sorduysam herkesin tutmuş yaaa cidden baya inanmaya başladım ben o takvime bu arada benimkide tuttu
ahh anneciklerimiz yaa napsınn biz daha doğmadan düşünüyoruz korkuyoruz bukadar onları şimdi daha iyi anlıyorum..benim bi yerim ağrısa oda hemen beni düşünüyo arıyo sürekli diyoki sen yawrunu düşünüyosun bende kendi yawrumu annelik böle bişey işte diyoo..kesinlikle hakları ödenmez..
ben en çok beypazarını seviyorum maden suyu olarak..diğerleri çok tuzlu gibime geliyo sanki tadı hepsini bitiremiyorum..al şekerim iç sende bol bol içine limonda sık iç oda güzel oluyo..
ben hamilelikte şunu anladım işk içine ne doğuyosa genelde o oluyo seninde sanırım içine ilk kız doğuyodu dimi
ben başından beri erkek diyodum hiç kız hissetmiyodum
ay ben yanlışmı baktım acaba çin takvimine
valla bacım heç ödenmez hakları analarımızın hala onların minik yafrularıyız
bu arada annem bize diyoki bebişimle bana
sen benim cevizimsin senin yavrunda cevizin içine kadan hoşuma gitti
evet ya en başından beri içime kız doğuyodu sonra göbeğim sivri olunca bide tatlıya yoğunlaşınca acaba oğluşmu hissine kapıldım ama en başından beri kız hissetmiştim hep
YEFRUM KENDİNİ BÖÖÖLE ÇOK SİNSİ HİSSEDİON..VAPURDASIN ARABADASIN, MİSAFİRLİKTESİN FALAN..DIŞARDAN BAKINCA BİŞİ YOK AMA SEN BİİLİYON İÇERDE BİŞİ VAR KIPIRDANIO..SİNSİ Bİ SIRITMA YERLEŞİO YÜZÜNE...İLK BAŞLARDA PIT PITTI ŞİMDİ DÖNDÜĞÜNÜ FALAN HİSSEDİYORUM, BAYAĞI KIPRAŞIO..BABAMIZ ELİNİ KOYUNCA ONADA İKİ KIÇ ATIO SEVİNSİN GARİBAN DİE:)) GEÇEN Bİ GÜN SBH BABAMIZI UYANDIRYODUM KARNIMIN ÜSTÜNE YATTIM, BABAMIZI SEVYODUM ZABAH, ANOMMM KISKANDI RESMEN BENDEN "AYY" DİE Bİ ÇIĞLIK, BAYAĞI Bİ TEKME ATTI..YA KISKANDI YADA STÜNE YATINCA HATUN HUYSUZLANDI:26::26:petuşşşş ya yawrum demek hissediyon artık ne gözel ama yaaaaa bende isterem bende isteremmmbenim 1-2 haftam daha var sanırsam dimi piki ama nasıl bişi bebem anlatsana ayy çok tatlıııı yaaa
kızlar ya bişey sorcam artık kontrollere giderken idrara sıkışık gitmemize gerek yok dimi,her seferinde dr.a sormayı unutuyorum her gidişimdede birsürü su içip gidiyorum,ilk ya tecrübe yok işte :))))
hımm hummm hiimmmm göbüş sivrimiii allaa allaaa işler karıştı bak şimdi benimkide sivri çünkiiiyanlarda gram bişey yok neyse yaa 1 gün kaldı şurda belli olcek zaten Allahın izniyle çok merak ettim emme haaa..
annenin benzetmeye bende bitmiş durumdayım şuan ne güzel ya nerden aklına gelmiş sen cevizim bebişinde cevizin içi hee süpermiş valla
günaydınn senin kaç haftalık ne zamandan bu yana hissediyosun ben cumartesi 17. hafta bitiyor hala hissetmiyorum(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?