2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
herkescikler bayram telaşesinde sanırım.bende bi kaç gündür giremedim konuları kaçırdm dite üzülüyodum:)
herkese iyi bayramlar

bende nisan annesi olucam inşallah, yeni üye sayılırım sizleri takip ediyorum ama yazmaya çok çekiniktim. Bu gece yazdım artık:) Allah nasip ederse oğluşum olacak, ilk bebeğim ve çok heyecanlıyız.. hepinize iyi bayyramlar..

Kızlar ya hamile pantolonu alan var mı? ben dün denedin lcw'de. Çok kötü durdu karnm daha çok çıkmadı ondan sanırım. Şu ek olan kısmı düştü aşağı berbattı :) elbise aldm ben de 3 tane :) sanırım tayt+tunik ve elbiseyle geçireceğim ben hamiileliği.

merhaba,herkese iyi bayramlar.ben de inşallah nisan annesi olcm:) şuan 16+5 haftalık bebişim.bu hafta sonu cinsiyetini öğrencez.forumu okurken yalnız olmadığımı hissettim,teşekkürler paylaşımlarınız için.

HERKESE İYİ BAYRAMLAR:)))))))))))Allah çocuklarımızla,sevdiklerimizle nice mutlu bayramlar geçirmemizi nasip etsin inşallah..

İYİ YOLCULUKLAR CANIM...evet canım ya gerçekten çok güzell bir şey:))) tarifsiz gerçekten..

İyi yolculuklar canım ,iyi tatiller :))))))))

tatlıı hamişlerrrr bayramınızz mübarek olsun DDbende yarın öğrenicem cinsiyetinii sabırsızlanıyorummmmmmmmmmm.....

selam kızlarr bizz bayramdan döndük
hepinizin bayramı kutlu olsun
biz çok çok et yedik
bayramın ilk günleri belli olmayan göbeğim sonuna doğru belli olmaya başladı
bebekten değil göbekten ama

biz çok çok et yedik

Afiyet bal şeker olsun tatlım. Ah o etleri bide ben yiyebilsem tam bi etoburdum şu an et denince midem bulanıyo b12 vitamini eksikliği cıktı yiyemediğim için toktor b12 vitamini verdi bana siz et yinin ben hap bu oğlan kimyamı bozduu :)

slm arkadaşlar bende 19 haftalık hamileyim eskiden bu siteye çok girerdim ama o zamanlar bekardım uzun zamndır ilk defa giriyorum bu gebeliğinizle ilgili cetveller varya onu nasıl yapıyorsunuz ???

dün boluya gittik gece döndükk öldümm yolda hiç 5 saatte boludan istanbula gelinir mi? feci bi trafik vardı arabada ne sekil alacagımı sasırdım. biri bu trafiğeee duurrr desin artık 9 aylık olsam yolda dogurucaktım!!!!!

Son düzenleme:
biz çok çok et yedik

aynenn tatlım bizde bugün döndük bayram çabucak bitti... ve bu etler, tatlılar göbiş yaptı bende de... şimdiye kadar hiç kilo almamıştım ama bu bayram yaradı bize

Günaydın kızlar,

Hala soğuk algınlığım devam ediyor.
8. gün bugün

Ama bebeğimin cinsiyeti belli oldu bende Erkek annesi olacağım inşallah.
Allah hepimizin yavrusunu bağışlasın inşallah.

canım ben aldım lcw den çok kötü hemen açıldı hiç memnun değilim, bu arada pantolonların ayar yerleri var ordan ayarlayabilirsin

kızlar günaydın
çok fena ağrım var sabah 5 ten beri sol kasığımda bi şişlik ve acaip bi ağrı hissediyorum.oturup kalkarken ve normal otururken.ne olabilirki apandis sol taraftamıydı

hellooooooo
bitirdik tatilimizi bisde geldik yefrumla..benim kızımda yidi etleri yidid etleri artık fena etkmeler sallar oldu..hele de üstüne doğru yatıb-nca çok kızıo bana:))

missaltincim günaydın, geçmiş olsun yine yeni yeniden..
hayırlı olsun cnm...büyüsünde yiyelim biz bu paşayı:)
mavilefcim seninde pembelini bi kez daha öpüyorum cnmcım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…