2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
bisde bisde seniiii, dün nirdeydin hıı nirdeydin:47:

ben didim petuş beni merak etti kesin didim..
çoooooooooooook hastayım kuzucum ben.. dün rapor aldım işe gelmedim.. aslında 2 gün alacaktım ama bu kez bayram tatiliyle birleştirdiğimi düşünürler diye 1 günlük aldım.. gece ağrıdan uyuyamadım sabaha karşı sızmışım.. bu kez de sabah ağlaya ağlaya kalktım yataktan.. mecburen geldim işe.. parmak uçlarım hatta totom bile ağrıyoo..

çoooooooooooook hastayım kuzucum ben.. dün rapor aldım işe gelmedim.. aslında 2 gün alacaktım ama bu kez bayram tatiliyle birleştirdiğimi düşünürler diye 1 günlük aldım.. gece ağrıdan uyuyamadım sabaha karşı sızmışım.. bu kez de sabah ağlaya ağlaya kalktım yataktan.. mecburen geldim işe.. parmak uçlarım hatta totom bile ağrıyoo..

geçmiş olsun canım benimm:29:

teyy teyy teyyyy

:1::9::9:
parise bak hele, gider ayak imaj yaptı...:))

aa geçmiş olsun cnm ya..
aman ya psikopata bağlıoz işte, zor çalışmak pufff
tatile gider ayak tühh ya olana bak...neyse belki öğleden sonra felan çıkarsın erkenden..çünkü şu halde dinlenmekten başka yapabileceğimiz bişi yok malesef iyleşmek için:50::50:
dün yoklamaya yok yazdıydım seni:19::19:

aa geçmiş olsun cnm ya..
aman ya psikopata bağlıoz işte, zor çalışmak pufff
tatile gider ayak tühh ya olana bak...neyse belki öğleden sonra felan çıkarsın erkenden..çünkü şu halde dinlenmekten başka yapabileceğimiz bişi yok malesef iyleşmek için:50::50:
dün yoklamaya yok yazdıydım seni:19::19:

raporlu diye düzeltirsin gari..:1:
sorma valla eşim de ankarada.. o yok yaa yalnızlıktan iyice delirdim..küçükken babam izmire halamlara giderdi ben küt bayılırdım gittiği gibi geri gelirdi babacığım.. şimdi de eşim gidince oluyo herhalde.. diyo ki kocişim sen bu kadar nazlısın senden doğan nasıl olur..
zaten 4 gibi çıkarım bugün doktora gideceğim.. hem 3lünün sonucunu öğreneceğim hem de artık bebekim açarsa apış arasını cinsiyetini net öğreneceğim..:47:

günaydın kızlar, güzel anneler ve cici bebikler :24::21::16::32:

canım çok geçmiş olsun, ben dün hasta olcak gibi hissedince oturup nar yedim allah'a çok şükür artmadan geçti.

iş yerindekileri çok da sallama, öğleden sonra izin al çık, ah vah de oturduğun yerde hatta :28:

sorma valla eşim de ankarada.. o yok yaa yalnızlıktan iyice delirdim..küçükken babam izmire halamlara giderdi ben küt bayılırdım gittiği gibi geri gelirdi babacığım.. şimdi de eşim gidince oluyo herhalde.. diyo ki kocişim sen bu kadar nazlısın senden doğan nasıl olur..
zaten 4 gibi çıkarım bugün doktora gideceğim.. hem 3lünün sonucunu öğreneceğim hem de artık bebekim açarsa apış arasını cinsiyetini net öğreneceğim..:47:

yevrum ya göstersin gari, yiter gizlendiği...
inş. 3 lün temiz çıkar cnm..benim toktorumda 4 lü sonucu için aradı hafta başında yine didi "yaşına göre çok ii":47::47::47:
ayyy bak senn...en çekilmez çocuk tipi...kınamakta istemedim şimdi başıma gelirse ya:)) böle bişi yaparsa günde 3 posta benden dayak yer gibi gelyo ya neyseeeeeee:20::20::20:

günaydın kızlar, güzel anneler ve cici bebikler :24::21::16::32:

canım çok geçmiş olsun, ben dün hasta olcak gibi hissedince oturup nar yedim allah'a çok şükür artmadan geçti.

iş yerindekileri çok da sallama, öğleden sonra izin al çık, ah vah de oturduğun yerde hatta :28:

ya sormaa tatlım ya.. burada nar muhabbeti oldukça ben eşimi özledim.. o ayıklardı evde narı.. ben hayatımda hiç nar ayıklamadım... buzdolabında bi tanecik ama kocaman nar var.. dün ben ona baktım o bana baktı..
sonra koydum buzdolabına yerine.. yarın annem ayıklar artıkın..:27:

kız sen benim avatara didin imaj yaptı diye ay jeton yeni düştü ya üfff:9:
bende alıntıya halay çekenlere didin sandım :1:

çok sağıol canım.. tikkat edin sen de kendine.. bi tanecik ağrı kesici için ağladım dün..
ama içmedim ne pahasına olursa olsun.. kıyamadım bebikime..:nazar:

evet canım dikkat ediyorum elimden geldiğince. bünyem çok şükür kuvvetliydi benim kolay kolay hastalanmam
ama şimdi bebekten dolayı ne olur bilmiyorum. bünye zayıflayabilir. o yüzden çok tikkat gerekir..

bende baş ağrısından falan ölüyorum ama içmiyorum ilaç bende kıyamıyorum bebime. ne kadar doktor önersede içmek istemiyorum.:26:

yefrum parisim ya...afedersin cnm affına sığınıraka teşhisini koyyorum...işte buna hamilelik aptallığı diolarmış cnm:52::52::52:
çaktırma kuzum:27::27:

yevrum ya göstersin gari, yiter gizlendiği...
inş. 3 lün temiz çıkar cnm..benim toktorumda 4 lü sonucu için aradı hafta başında yine didi "yaşına göre çok ii":47::47::47:
ayyy bak senn...en çekilmez çocuk tipi...kınamakta istemedim şimdi başıma gelirse ya:)) böle bişi yaparsa günde 3 posta benden dayak yer gibi gelyo ya neyseeeeeee:20::20::20:

hıh:63:
sana neden yapsın yağmur hanım.. ne yapsın seni.. toprağıma yapar o nazını.. o da gururla kaldırır kızının nazını zatii.. babalar kızlarını daha çok sever.. ama nasıl yetiştirirsen öyle valla.. 26 yaşındayım hala bi naz bi kapris bi cilve bende.. babamı bulamazsam annemi onu bulamazsam kardesimi bitiriyorum.. :32:
zaten kadrolu zavallı kocişim..:nazar: maşallah ona da gık demedi 7 yıldır..
hı canım senin doktorun 18lik çıtır zannediyo herhalde kendini.. :30:

ay bende 80 gözle bekliyorum randevuyu. eğer benimkide açmazsa yıkılırım yaf:45:sağlığı yerinde olsunda inşallah. hani insan bekliyo ne olacak diye..artık cici alma vakti geldi çünkü:20:yafrumun bi pembeli yeşilli alacalı patiği bi siyah çorabı bide sarı bi hırkası var:1: ha bide yenidoğan bebek bezi var:9:

Back
X