2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
selam.bende kolanı pek beğenmiyorum.medilife genel anlamda beğendiğim bi hastane.

medilife fiyatları şunlar:
muayene : 20
2li test : 47
sezeryan doğum : 750
avcıların fiyatları nasıl canım ??:34:

Muayene ücreti: 55
2Lİ TEST: 60-70 yanlış hatırlamıyorsam
Henüz doğum ücretini sormadım canım tekrar gidince soracağım.
Muayene ücreti kolan ya da medilife a göre biraz pahalı olmasına rağmen ben memnunum. Doktorum bana güven veriyor benimle ilgileniyor biraz yoğun olmasına rağmen ben sabah erkenden gittiğim için fazla beklemiyorum.
Kolan hastanesinde bana serum vermek için 70 lira istemiştiler üstelik acilde yatacaktım. Avcılar hospitalde odada tek başımaydım ve 2 serum verilmişti 9 saat ordaydım ve 40 lira aldılar ve hasta bakıcılar her 30 dk. da bir gelip beni takip ettiler. Bu uygulamadan dolayı memnun oldum

sbilyana Bende sevindim Çorlulu biri olmasına :16: Reyap Koray Elter'e gidiyorum, daha erken olduğu için uzun uzadıya konuşmadık doğumu, ama bi defasında öyle laf arasında sezeryen olmamı önerdiğini söyledi. Bu da benim hiç hoşuma gitmedi,:20: ondan daha zaman varkene normal doğum yapan bi dr "transfer" olsam mı sorusu var kafamda.
Bide kızlar ben bu çizelgeyi ekleyemedim, belli bi mesaj sayısı mı gerekiyor acaba ekleyebilmek için?

mrh kızlar benimde bugün 15:00 de randevum var şimdiden tatlı şeyler yemeye başladım bakalım gösterecekmi bebişim cinsiyetini :36::36::36:
bu arada benimde akıntım var hemde 5 yaşımdan beri uğraşıyorum ben idrar yollarım hep ihtahaplı ve ne yaptıysam geçmiyor bi türlü bende bol bol su içiyorum
hamilelikteki akıntımda bazen kokulu bazen normal geliyor ama hiç kaşıntım yok benim

mrh kızlar benimde bugün 15:00 de randevum var şimdiden tatlı şeyler yemeye başladım bakalım gösterecekmi bebişim cinsiyetini :36::36::36:
bu arada benimde akıntım var hemde 5 yaşımdan beri uğraşıyorum ben idrar yollarım hep ihtahaplı ve ne yaptıysam geçmiyor bi türlü bende bol bol su içiyorum
hamilelikteki akıntımda bazen kokulu bazen normal geliyor ama hiç kaşıntım yok benim

hade bakalım bekliyoruz haberlerini..
ben de yedim tatlı çikolata falan sonra ne oldu??
yafrum enerji patlaması yaşamış amuda kalkmış gibi duruyodu.. ayaklarını birbirine dolamış bi elini ters çevirerek alnına koymuş sibel can pozu vermiş.. diğer elinin üstünde zıplıyor gibiydi.. ben yemicem bi daha tatlı falan.. cinsiyeti net belli olmadı..
doktorum benden belki intihap falan olmuştur diye kafadan tam idrar tahlili istedi.. durup dururken.. bi bakalım mı dedi.. ve ben hiç hayatımda idrar yolları enfeksiyonu gibi şeyler yaşamadım.. yine de tedbir olsun diye istedi doktorum..bi söyle istersen sen de..

Bebeğinin cinsiyetlerini öğrenen bayanlar,
Bebeğinizin cinsiyetini direk kadın doğum doktorunuz mu söylüyor yoksa 2 li 3lü ya da 4 lü test zamanında usg yapan doktor mu söylüyor.

hade bakalım bekliyoruz haberlerini..
ben de yedim tatlı çikolata falan sonra ne oldu??
yafrum enerji patlaması yaşamış amuda kalkmış gibi duruyodu.. ayaklarını birbirine dolamış bi elini ters çevirerek alnına koymuş sibel can pozu vermiş.. diğer elinin üstünde zıplıyor gibiydi.. ben yemicem bi daha tatlı falan.. cinsiyeti net belli olmadı..
doktorum benden belki intihap falan olmuştur diye kafadan tam idrar tahlili istedi.. durup dururken.. bi bakalım mı dedi.. ve ben hiç hayatımda idrar yolları enfeksiyonu gibi şeyler yaşamadım.. yine de tedbir olsun diye istedi doktorum..bi söyle istersen sen de..

sağol canım bende sorucam liste yaptım zaten mide yanmasından akıntıya kadar :49::49::49:

Bebeğinin cinsiyetlerini öğrenen bayanlar,
Bebeğinizin cinsiyetini direk kadın doğum doktorunuz mu söylüyor yoksa 2 li 3lü ya da 4 lü test zamanında usg yapan doktor mu söylüyor.

doktor ultrasyondan bebişinin cinsel organını gördüğünde söylüyor canım ama bazen kordonunu pipi sanabiliyorlar ama çok düşük bi ihtimal:29:

sey yanlış anlaşılmasın ocam şiddet uygulamışta kemiğim kırılmış gibi oldu ben 1 bucuk yıllık evliyim gecen sene yeni evlendigim sıralarda oldu olay :)
eşim cok gıdıklanır ramazandı iftardan sonra hareket edemiyodum namazı bile zor kılmıstım hadi gel spor olsun die gureselim falan dedim demez olsaydım bunu yere yatırdım cıktım ustune gıdıklıyorum adam ayliinn kusucam yeter balım nolur cık diyo ben hala devam ediyorum en son nefesinin kesildigini ve refleksle beni ittigini gördum bende boş bulundum parkenin ustune totomun uzerine dustum caaaaattt die bi ses geldii korkudan mıdır nedir acımadıda. 1 hafta sonra acıdı iş işten gecmişti dr kaynamış artık kemik yamuk olarak dedi oyle kaldı kızlarrr..

anammmmmmmm
:53::53::53::53:
çok acıdı mı ?

Koç Burcu Çocuğu

Yönetmeye meraklı, Özgürlüğüne düşkün, sürekli hareket halinde, soru soran ve bu yolla öğrenmeye çalışan, cesur yürekli, risk alabilen, çabuk sıkılan, istek gücü ve elde etme hırsı olan, macera dolu deneyimlerden hoşlanan, sabırsız ve beklemekten hoşlanmayan, güçlü tepkileri olan, öne atılmaya hazır, başkalarının cesaret edemediği herşeyi yapmaktan zevk alan, telaşlı davranabilen, öğüt dinlemekten hoşlanmayan, kendini beğenen ve kendine güvenen, savaşçı, yenilikçi, girişimci, sinirli, ihtiyaçları hiç bitmeyen, zevkine ve keyfine düşkün, pek duygusal olmayan, güçlü iç güdülere sahip, para harcamayı seven, kaliteli giyimden hoşlanan, hakkını almak adına mücadele etmekten çekinmeyen, kalbinde kötülük taşımayan, aceleci, karşı cins üzerinde otoritesini kurabilen, çabuk serpilen

Yetenekli olduğu Meslekler : Polislik, Askerlik, Pilotluk, Politika, Gazetecilik, Sinema ve Tiyatro oyunculuğu, Şov Dünyası, Pazarlamacılık, Otomobil Yarışçılığı, Spor, Araştırmacılık, Macera ve Keşif konuları

çookk işimiz var çookk :DDDallhım sağlıkla kucaklarmıza almayı nasip etsin bende sabırsıızım cinsiyeti belli olmustur ama doktorum bayramdan sonra gel dedii sabırsıızıım cokkkkk :DDallahım hayırlısını versin..hayırlı evlatlar nasip etsin.:49:

sbilyana Bende sevindim Çorlulu biri olmasına :16: Reyap Koray Elter'e gidiyorum, daha erken olduğu için uzun uzadıya konuşmadık doğumu, ama bi defasında öyle laf arasında sezeryen olmamı önerdiğini söyledi. Bu da benim hiç hoşuma gitmedi,:20: ondan daha zaman varkene normal doğum yapan bi dr "transfer" olsam mı sorusu var kafamda.
Bide kızlar ben bu çizelgeyi ekleyemedim, belli bi mesaj sayısı mı gerekiyor acaba ekleyebilmek için?

http://www.kadinlarkulubu.com/sorul...z/124354-gebelik-cizelgesi-nasil-yapilir.html

buradan yapabilirsin...

herkese selam.... ben birşey öğrenmek istiyorum. eşiyle arasında kan uyuşmazlığı olan var mı? nasıl bir tedavi süreci var. bildiğim kadarıyla sadece iğne yapıyorlar dimi... bilgisi olan arkadaşlar benide bilgilendirirse memnun olurum...

herkese selam.... ben birşey öğrenmek istiyorum. eşiyle arasında kan uyuşmazlığı olan var mı? nasıl bir tedavi süreci var. bildiğim kadarıyla sadece iğne yapıyorlar dimi... bilgisi olan arkadaşlar benide bilgilendirirse memnun olurum...

var tatlım bende var kan uyuşmazlığı şuan için bişey yapmıyor doktor benim ilk gebeliğim bu bebiş dünyaya gelince onun kan grubuna bakılıp ona göre bana yada ona iğne yapılacakmış canım sakın canını sıkma gayet normal bişey yeterki doktoruna söylemeyi ihmal etme

kızlar bebişime birascık bişiler aldım ama cogunun 12 aylıktan sonrası bedenlerı kalmıs offf yhaaa..dayanamayıp 12 aylık bıle aldım:)) VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs.com dan onerılerınız ıcın tskler:)
ıste lıste:)
546 Hoppidik Penye zürafa Nakışlı 6 li Zıbın Takım 0 Yaş PEMBE YENİDOĞAN
0464800010SS 10-1 Gümüş Nakışlı 3 Lü Zıbın Takımı YEŞİL
08648005131K 513 Necix Ayı Nakışlı Kadife Şapkalı Tulum 3-9 Ay PEMBE 6 AYLIK
0998800139SS-13 139 Kujju Kız Çorap 0-6 Ay LİLA 0-6 AYLIK
1087400099SS 99 Beblino Penye Aşcı Bere LİLA-BEYAZ
1090500325SS 325 Babycix Penye Armalı Bere TURUNCU
1104201203SS 1203 Gülücük Ayıcık Baskılı Kısakol Atlet Külot Takımı 3-9 Ay BEYAZ 3 AYLIK
14314018011Y-1 1801 Örmini Penye Zürafa Baskılı Çıtçıtlı Badi 3-36 Aylık FUŞYA BİYELİ 3 AY
1498630561SS 3056-1 Sevnur Melek Baskılı Uzunkol Çıtçıtlı Badi 6-18 Ay PEMBE 6 AYLIK
14986305711K 3057-1 Sevnur Sen Uyu Anneciğim Baskılı Çıtçıtlı Badi 6-18 Ay PEMBE 12 AYLIK
26030001751K 175 Öpücük Ayı Baskılı Fİyonklu Elbise 3-12 Ay SİYAH 6-9 AYLIK
5905 01-1 Beblino Penye Ponponlu Şapka GRİ
8612 862 Bulşen Kapitone Nakışlı Alt Açma BEYAZ YEŞİL BİYELİ
9063 02 Tufitto Penye Çeşitli Hayvan Nakışlı Penye Bebek Takımı 0-3 Ay PEMBE 0-3 AYLIK

benımde kan uyusmazlıgım var ılk bebekte cok sorun olmuyor gerek gorulurse 28.haftada kana bakılıyor gerekırse ıgne mudahalesıyle kan degıstırılıo..ama dogumdan sonra 72.saat ıcınde ıgne vurunman gerek 2.bebegı etkılemesın dıe..bende bayramdan sonra gıtcem r um kana bakcakmıs

Back
X