2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

Tebrik ederim canım

Ben burada yeniyim ve gerçekten hızınıza yetişmekte güüçlük çekiyorum, ama şikaetçi değilim, bu aralar işsizim ve forum olmasa evde sıkıntıdan patlıyacam.

tebrik eden herkese teşekkür ederim.öğrendiği0izden beri kocamla birbirimize bakıp aptal aptal gülümsüyoz..140 gram 14 cm boyunda bi kızım var ve benim o çok şahane bi duygu

teyzişlerrr geç oldu ama biz geldik
oğluşumla biraz memleket havası aldık dolaştık gezdik ciciler baktık
heyecandan dolaştık durdukk uzak kaldık sizden bugün mevzu nedir acep söleyebilermsiniz?? bide oğluş isimleri reca ediyoruz şöle değişik isimler varmıkine acep??

tebrik eden herkese teşekkür ederim.öğrendiği0izden beri kocamla birbirimize bakıp aptal aptal gülümsüyoz..140 gram 14 cm boyunda bi kızım var ve benim o çok şahane bi duygu

canımmm gözün aydın maşalah yaaa prensler prensesler çoğalıyo ne güzel yaaa:)) benimde bebişim 113 gr 14 cm olmuş koca göbekli bişeydi babası gibi 2 gün önce 102 gr dı 2 günde 11 gr almış doktor maşalah dedi

cnm ya o salak gülümseme 2 gün devam edio...bide bu gece uyuyamıcan, ben hiç uyuyamamıştım öğrendiiğim gece:)) sürekli düşündüm nasıl olcak, neler alcam, napcam die, çok güzel duygular, inşallah sonuna kadar hep böyle güzel heycanlar yaşarız

cnm yağmura sordum..dioki mete, ediz, efe çağan gibi bir isme kocacım dedemk istiomuş..ona göre:))

sen gez tosz.. anneciğinin şefkatli kollarında misler gibi bakılsın sana.. üstelik oğlusunun olacağını kesinleştir.
biz burada akşam olmuş ama hala eşeq gibim çalışalım üç kuruş için.. sonra oğluş isimlerini bize sor.. olduuuuuuu

petuş yawrum yaa valla dediğin gibi çok farklı bi sürece giriyosun artık hamilelikte yaaa süper bi duygu Allahım

canımcım ben aldırmıcam demedim tabıkı alınacak hastalık aranıyor...
ıkı defaya gerek yok 10 gunlukken gıdıp sağlık ocğında aldırırım dedım ıkı gunlukken aldırmıştık ve yanlış çıkmıştı insanları test için çok kullanıyolar
o topuk kanı testı yanlış çıktı dıye korkudan okadar ağlayıp sızladımkı , halbukı yanlış sonuç verılmiş zamnaı varmış o kanın alınmasının bunun için uyardım

cnm yağmura sordum..dioki mete, ediz, efe çağan gibi bir isme kocacım dedemk istiomuş..ona göre:))

oy gelinim kınalı guzummm efe ismini bende çok seviyorum samet efe nasıl sor bakiyim bi gelinime babamız samet ismini çok seviyo da

kuzummmm kurban olurum kıyamammm sanaa yaa...çok değil 1 hafta sonra sıkıcı günler başlıyo bizim içinde seydişehire gidince..o yüzden tadını çıkarayım dedim kuzum yaa napem..ama ama yaaa

tunicim şaka yaptım kuzucumm..sat gitsin anasını..
ben de çıkıyorum birazdan.. öpüyorum kocaman kocaman her bi yerinizden..

kur'anda da olsun istiomusn tunicim isim mutlaka? ona göre yaratıcılığım sınırlarını zorlucam:)

tunicim şaka yaptım kuzucumm..sat gitsin anasını..
ben de çıkıyorum birazdan.. öpüyorum kocaman kocaman her bi yerinizden..

kuzummm bende şaka yapıyorum anasını satayım yaa akşam gene çıkacaz oğluşumla dışarı
canım çok dikkat et kendine yarın görüşürz gene komacan bizde öpüyoruz mavilef teyzesi seni

kur'anda da olsun istiomusn tunicim isim mutlaka? ona göre yaratıcılığım sınırlarını zorlucam:)

kuzum ya kurandan da olsa olur ama güzel anlamlı bi isim olursa kurandan diyede bi şart yok berkay isminide çok sevdik babasıyla ama tam araştırmadık başka..kayra diyorum onu sevmediler yağmura uyan bi isim olsun barim karı koca uyuşsunlar

geldim pasta çörekleri götürdüm arakadaşta valla oh mıdem bayram ettı:)))
kocamın yemeği hazır , bide tatlı yapıyım işten ev egıdenlere bol dınlenmeler ıyı akşamlar dılıyorum
ve bırde yazılanlar neden hep yanlı ş anlaşılıyo onada ayrıca gıcı oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…