ve sen yazmayınca kaç dakikadır da sayfa atlamadı.. benim de dikkatimden kaçmadı..
kendimi tebrik ediyorum:124::124::124::124:
topicimizde 11799 tane msj yazılmış bunun 1431 tanesini ben yazmışım, %12 si benim topic in
beni sildirseniz yiter sanırım, hani şikayet oluo ya çok yazılyo yetişemioz, takip edemioz die..itiraf ediom nedeni benim:119::119::119::119:
bakın yazışmayınca kendimi araştırmaya vurcum, yani illa yapcak bişi bulyom
herkese selam.
Bende az önce bi kızım olacağını öğrendimm kızzzlarrr çokk heyecanlıyım
Tebrik ederim canım
Ben burada yeniyim ve gerçekten hızınıza yetişmekte güüçlük çekiyorum, ama şikaetçi değilim, bu aralar işsizim ve forum olmasa evde sıkıntıdan patlıyacam.
tebrik eden herkese teşekkür ederim.öğrendiği0izden beri kocamla birbirimize bakıp aptal aptal gülümsüyoz..140 gram 14 cm boyunda bi kızım var ve benim o çok şahane bi duygu
tebrik eden herkese teşekkür ederim.öğrendiği0izden beri kocamla birbirimize bakıp aptal aptal gülümsüyoz..140 gram 14 cm boyunda bi kızım var ve benim o çok şahane bi duygu
teyzişlerrr geç oldu ama biz geldik
oğluşumla biraz memleket havası aldık dolaştık gezdik ciciler baktık
heyecandan dolaştık durdukk uzak kaldık sizden bugün mevzu nedir acep söleyebilermsiniz?? bide oğluş isimleri reca ediyoruz şöle değişik isimler varmıkine acep??
teyzişlerrr geç oldu ama biz geldik
oğluşumla biraz memleket havası aldık dolaştık gezdik ciciler baktık
heyecandan dolaştık durdukk uzak kaldık sizden bugün mevzu nedir acep söleyebilermsiniz?? bide oğluş isimleri reca ediyoruz şöle değişik isimler varmıkine acep??
cnm ya o salak gülümseme 2 gün devam edio...bide bu gece uyuyamıcan, ben hiç uyuyamamıştım öğrendiiğim gece:)) sürekli düşündüm nasıl olcak, neler alcam, napcam die, çok güzel duygular, inşallah sonuna kadar hep böyle güzel heycanlar yaşarız
Arkadaşım topuk kanı çok önemlidir, sakın yaptırmam deme lütfen.
Fenülketonüri hastalığı var. Ve bunu ancak kana bakarak anlıyorlar..
Ayrıca bu hastalıkta devlet özel mamalar veriyor, çocuk hayatı boyunca bu mamaları yiyor.
Eğer beslenmesine dikkat edilmezse yani erken farkedilip diyet uygulanmazsa her anne sütü aldığında beyin hücreleri yavaş yavaş ölüyor
yani bir proteine karşı olan bu durum daha sonra diğer yiyeceklerle de devam ediyor ve dolayısıyla zeka geriliği oluyor.
Ağlayacak diye yaptırmamazlık etme lütfen..
Yani canları sıkılıpta almıyorlar bu topuk kanını...
Hayatın ilk günlerinde bebek en az 24 saat beslendikten sonra özel bir filtre kâğıdına alınan 2 damla kan teşhiş için yeterlidir.
Bilgi için aşağıda vereceğim linke bakabilirsiniz..
Bebek Kokusu.Com ::: Fenilketonüri :::
Saolsun bu kanı alanlar konuşmaktan ve anlatmaktan mahrum oldukları için (veya bilmiyorlar mı onu da bilmiyorum)
neden böyle bir kanın alındığı konusunda açıklama yapmadıkları için insanlar yeni doğan bebeklerinin çektiği acıyı görünce
böyle bir karara varabiliyorlar..
cnm yağmura sordum..dioki mete, ediz, efe çağan gibi bir isme kocacım dedemk istiomuş..ona göre:))
sen gez tosz.. anneciğinin şefkatli kollarında misler gibi bakılsın sana.. üstelik oğlusunun olacağını kesinleştir.
biz burada akşam olmuş ama hala eşeq gibim çalışalım üç kuruş için.. sonra oğluş isimlerini bize sor.. olduuuuuuu
oy gelinim kınalı guzummmefe ismini bende çok seviyorum samet efe nasıl sor bakiyim bi gelinime babamız samet ismini çok seviyo da
kuzummmm kurban olurum kıyamammm sanaa yaa...çok değil 1 hafta sonra sıkıcı günler başlıyo bizim içinde seydişehire gidince..o yüzden tadını çıkarayım dedim kuzum yaa napem..ama ama yaaa
tunicim şaka yaptım kuzucumm..sat gitsin anasını..
ben de çıkıyorum birazdan.. öpüyorum kocaman kocaman her bi yerinizden..
tunicim şaka yaptım kuzucumm..sat gitsin anasını..
ben de çıkıyorum birazdan.. öpüyorum kocaman kocaman her bi yerinizden..
kur'anda da olsun istiomusn tunicim isim mutlaka? ona göre yaratıcılığım sınırlarını zorlucam:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?