2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

Hayırlısı sağlıklı sıhhatlisi olsun. Biz daha ortada bebeğimiz yokken bile eşim de bende hep kız çocuk görürdük rüyamızda :)
Çok severiz bebekleri ikimizde kız erkek hiç farketmez ama Rabbim hayırlısını nasip etsin hep kız geçiyor içimden....
şu anda içten gıdıklama tarzında ufacık pıtlar hissediyorum. Çok güzel.

Bu arada kızlar pantolonlarım az az dar geliyor. Zararı olur mu acaba. Üzerine tunik tarzı giyip genelde düğmelerimi açıyorum.
LCW de pantolonlara baktım benim o pantolonları giyebilmem için 6 ayımı beklemem lazım. üstelik 50 TL.

Elbisede alışkın değilim.
Aslında elbise olsa daha iyi olur. Popomda biraz gösterişlidir. Herşeyi giyemiyorum. 18 erkeğin içinde 2 bayanız biraz geriliyor insan :)

Siz ne tarz giyiniyorsunuz?

Bende işe gittiğim için acilen lcw den pantolon aldım 2 tane üzerine uzun hırka falan giyiyorum, of evde olsak ne güzel hep eşofmanla dururdum bende etek,elbise giyemiyorum ama bende alırım karnım biraz daha büyünce

cnm ben genelde elbise giyyorum ama o göbik resmimdeki siyah pantolon varya onu lcw dan aldım..ben normalded çok dar pantol giymem zaten..
ben bi kot bi kumaş pantol aldım lcw dan, normal önceki bedenimde ama sürekli düşüp duryodu 2 hafta oldu alalı
daha 3 gün önce farkettim ki her ikisinde beli ayarlanabilyomuş..
yani şu anki haline göre daraltabilyosun bel kısmını , benim bunu keşfetmem 2 haftamı aldı

Ben de LCW nin rakip firmalarından birinde çalışıyorum.
Fabrika Satış mağazamızdan triko-örme tarzı 2 elbise aldım. Uygundu fiyatı.
Eşim bu kısa bu poponu çıkarmış dedi beni sinir etti.
Dedim suç bizi düşünende. Gidicem istediğim yerden alıcam kaç paraysa napiiimmm ama dimi?

bide kıyafetle ilgili bişi daha dicem...ben dün akşam iş çıkışında adil ışık a gittim..göbik resmindeki kırmızı kazağı ordan aldım..hamileliğin sonuna kadar giyilir, sonrasındada giyilir, çünkü beli lastikli ve lastikten aşağısı pırpırlı...bi tanede elbise aldım düz siyah ama göbik kısmı genişce son aya kadar olmasada 7-8 e kadar giyerim rahat....özellikle şu aylarda tam hamile kıyafetleri olmuo büyük gelio, bu dönem için normal mağazadan ama dökümlü duran alternatifler değerlendirilebilir yani, paracıklar da boşa gitmez sonrada giyeriz..tabi verirsek kiloları:))

günaydın sevdacım

hamılelik uzun gibi görunsede görbeğin çıktıktan sonra 4 ay aslında ve sen o 4 ayı istediğin şekıld egeçir nasılsa gıymıcem sonra deme al ozmanın şirinliği başka oluyor özlenıyo hamılelık
doğuma gırmden bı gece önce hastaned eyanlız kaldım sabaha kadar uyutmadı benı zaten kokru ve düşüncelerde uyutmmamıştı dedim sabah ıkı kişi olucaz bende n ayılıcaksın o tuhafıma gıtmişti ağlamıştım düşün yani:))
ham,lelik belkıde insanın ömrünce yaşayabiliceği tek mucuze oyuzden ne yapmak istıyosanız yapın eşlerinize nasıl şımarmak istıyosanız şımarın :))

ben lcw'den bi hamile kotu 2 de tunik almıştım 6 hafta önce, şimdi göbikim yine attı kendini dışarı, sokağa çıkamıyorum sanki göbikimi kasıtlı gösterip hava atıyomuşum gibi geliyo. yani hamile olmaktan değil de göbikimin belli olmasından utanıyorum. elimde kocaman bir dilim pizza ve kutu kola eşliğinde sokakta yürüyo gibi oluyorum. sonuçta olan var olmayan var

evet katılıyorum hem daha şık oluyolar bende ıkı trıko kazak almıştım süper şıktı ama normal kazaktı göğüs altından bollaşıyodu hem fazla para vermıyosun hem sonrada gıyosun:)

bende dün iki parça şey aldım..2 hafta önce alırken bi sürü bişi eşime diodum bunlar yeter bana:)))
dün elimdekileri görünce, yağmur a bayram hediyesi aldım didim:))) napim yani kendim için değil, kızımızın rahatı için:))

olsun kuzucum moralini bozma sen.. hem akçayın havası tertemiz çok iyi gelir sana ve yağmura..
arabada geç arka koltuğa.. uzat ayaklarını rahat rahat git.. bende otobüsle gideceğim aydına.. 10 saat sürüyo o da.. eşim ankaraya gitti kurbanı kesip aydına geçecek.. araba onda.. dönüş rahat olur da mahvolacağım biliyorum otobüste.. pişman oldum aslında keske deseydim siz gelin buraya diye aileme.. işte heves ettik ya bi kere..
senin durumun adı plesenta previa değildir belki.. toktor ondan rahat davranmıştır bi de senin doktor rahat zaten yaa.. ben seviyorum senin doktoru bana uzak olmasa bende ona gelirdim aslında.. ama ev halkalıda..

kızlar ben bugun 4. doz tetenoz aşımı vurulmaya gıdıcem ılk 3 unude diğer kızımda hamıleyken gıtmiştim 5 dozda bıtıyo zaten...
ssize bir oru spor yapıyomusunuz yapmayı düşünuyomusunuz?
ben platesı denem istıyorum bı ay eğer zorlanmazsam devam ederim kaslarımı rahatlatır fazla kıloda almam belkı? nedersiniz?

bende seviyorum ama çok soğuk kanlı..eşim dio değiştirelim ama seviyorum, değişik bi hırs, ihtiras oluştu aramızda:))
cnm benimki rahmin üstündeymiş...çıkması gerekir didi, çıkmazsa bakıcaz didi.
ama sadece hareketlerini kısıtla, sevişme didi..
sonra okuyunca kızdım yani bana olabilecek herşeyi anlatsın ama desinki daha çok erken çıkar yukarı sen dikkat et..
eşimde kızdı tabi okuon okuyon interneti dolduruon kendini die
neyse şimdi sakinim, dikkat ediyorum 10 gün gidcez bakalım inş.
10 saatte uzunmuş, tikkat et cnm, yorma kendini...hamilelikte herşeye normal dio dr lar, inanmak istiyorum onlara...
annemlerede didim yani gelirsem çok huzursuz olcam, siz gelin, sömestır tatilinde ablamla gelcekler..
beni hamileyken görmelerini istiyorum, doğurmadan görürler inş

günaydın hanımlarrrr gününüz güzel geçsin inşallah
ilk hamileliğimde bi heves 2-3 hamile kıyafeti almıştım.ama çok irilerdi.malum göbiş şişiyor fakat bacak... inca duruyor bu aylarda.sonra ben sevdiğim kot ve kumaş pantalonlarımın bel kısımlarını yaptırdım(kestirtip ribanalattım)inanın hem çok sık oldular hem hesaplı
onlardan saklamıştım.
şimdi kullancam
bide artık tayt , tunik modası varya defactoda filan göğüs altından bollaşan uzun gömlekler varya onlardan aldım,altınada tayt mis gibi oluyor.

bende geçen hafta aldım iki elbise...
ve anladım ki elbise tayt-çorap bebeğin en rahat ettiği ciciler..
hamile pantolonu giymiyorum daha ama 38 beden pantolon almıştım onların beli bol ve rahat zannediyordum..
bugün elbise giydim veee huzur buldum resmen.. lcw'den ve gebe'den aldım elbise..
LCW'de harika elbiseler var.. rahat.. ama gebedekiler şık ama biraz kasıntı..

selam.bende kolanı pek beğenmiyorum.medilife genel anlamda beğendiğim bi hastane.

medilife fiyatları şunlar:
muayene : 20
2li test : 47
sezeryan doğum : 750
avcıların fiyatları nasıl canım ??

ben bayramdan sonra havuza devam edeceğim, hamile olduğumu öğrenince bırakmıştım

bi de şöyle güzel bi hamilelik eğitim kursu bulsam dadından yenmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…