geçmiş olsun cicim.. herkes hasta valla.. bence kurtuluşu yok en az bi kere yakalanacağız gibi geliyor..
anne rüyada ne görürse ve ne hissederse o olur diyolar.. hayırlısı olsun..
ben hep kızım olacağını hissediyordum.. rüyamda da öyle görüyordum ama öyle istediğim için olabilir rüyalar..
doktor pek anlamadı bu ne biçim pozisyon böyle dedi amuda kalkmış yavrum..
ama büyük ihtimalle kız dedi.. bence yeterli bu ihtimal.. ÖYKÜM geliyor..
Hayırlısı sağlıklı sıhhatlisi olsun. Biz daha ortada bebeğimiz yokken bile eşim de bende hep kız çocuk görürdük rüyamızda :)
Çok severiz bebekleri ikimizde kız erkek hiç farketmez ama Rabbim hayırlısını nasip etsin hep kız geçiyor içimden....
şu anda içten gıdıklama tarzında ufacık pıtlar hissediyorum. Çok güzel.
Bu arada kızlar pantolonlarım az az dar geliyor. Zararı olur mu acaba. Üzerine tunik tarzı giyip genelde düğmelerimi açıyorum.
LCW de pantolonlara baktım benim o pantolonları giyebilmem için 6 ayımı beklemem lazım. üstelik 50 TL.
Elbisede alışkın değilim.
Aslında elbise olsa daha iyi olur. Popomda biraz gösterişlidir. Herşeyi giyemiyorum. 18 erkeğin içinde 2 bayanız biraz geriliyor insan :)
Siz ne tarz giyiniyorsunuz?
Hayırlısı sağlıklı sıhhatlisi olsun. Biz daha ortada bebeğimiz yokken bile eşim de bende hep kız çocuk görürdük rüyamızda :)
Çok severiz bebekleri ikimizde kız erkek hiç farketmez ama Rabbim hayırlısını nasip etsin hep kız geçiyor içimden....
şu anda içten gıdıklama tarzında ufacık pıtlar hissediyorum. Çok güzel.
Bu arada kızlar pantolonlarım az az dar geliyor. Zararı olur mu acaba. Üzerine tunik tarzı giyip genelde düğmelerimi açıyorum.
LCW de pantolonlara baktım benim o pantolonları giyebilmem için 6 ayımı beklemem lazım. üstelik 50 TL.
Elbisede alışkın değilim.
Aslında elbise olsa daha iyi olur. Popomda biraz gösterişlidir. Herşeyi giyemiyorum. 18 erkeğin içinde 2 bayanız biraz geriliyor insan :)
Siz ne tarz giyiniyorsunuz?
cnm ben genelde elbise giyyorum ama o göbik resmimdeki siyah pantolon varya onu lcw dan aldım..ben normalded çok dar pantol giymem zaten..
ben bi kot bi kumaş pantol aldım lcw dan, normal önceki bedenimde ama sürekli düşüp duryodu 2 hafta oldu alalı
daha 3 gün önce farkettim ki her ikisinde beli ayarlanabilyomuş..
yani şu anki haline göre daraltabilyosun bel kısmını , benim bunu keşfetmem 2 haftamı aldı
Ben de LCW nin rakip firmalarından birinde çalışıyorum.
Fabrika Satış mağazamızdan triko-örme tarzı 2 elbise aldım. Uygundu fiyatı.
Eşim bu kısa bu poponu çıkarmış dedi beni sinir etti.
Dedim suç bizi düşünende. Gidicem istediğim yerden alıcam kaç paraysa napiiimmm ama dimi?
Bu arada kızlar pantolonlarım az az dar geliyor. Zararı olur mu acaba. Üzerine tunik tarzı giyip genelde düğmelerimi açıyorum. LCW de pantolonlara baktım benim o pantolonları giyebilmem için 6 ayımı beklemem lazım. üstelik 50 TL. Elbisede alışkın değilim.
Aslında elbise olsa daha iyi olur. Popomda biraz gösterişlidir. Herşeyi giyemiyorum. 18 erkeğin içinde 2 bayanız biraz geriliyor insan :) Siz ne tarz giyiniyorsunuz?
bide kıyafetle ilgili bişi daha dicem...ben dün akşam iş çıkışında adil ışık a gittim..göbik resmindeki kırmızı kazağı ordan aldım..hamileliğin sonuna kadar giyilir, sonrasındada giyilir, çünkü beli lastikli ve lastikten aşağısı pırpırlı...bi tanede elbise aldım düz siyah ama göbik kısmı genişce son aya kadar olmasada 7-8 e kadar giyerim rahat....özellikle şu aylarda tam hamile kıyafetleri olmuo büyük gelio, bu dönem için normal mağazadan ama dökümlü duran alternatifler değerlendirilebilir yani, paracıklar da boşa gitmez sonrada giyeriz..tabi verirsek kiloları:))
günaydın sevdacım
Ben de LCW nin rakip firmalarından birinde çalışıyorum.
Fabrika Satış mağazamızdan triko-örme tarzı 2 elbise aldım. Uygundu fiyatı.
Eşim bu kısa bu poponu çıkarmış dedi beni sinir etti.
Dedim suç bizi düşünende. Gidicem istediğim yerden alıcam kaç paraysa napiiimmm ama dimi?
cnm bu kız bebikler eşlerine sahip çıkamıo o vakıt hıı???
cnm benim doktorumda hareketlerini biraz kısıtla didi, uzanma, ağır kaldırma didi
kk da bi topic var "plesenta previa" die, bebikinin eşi aşağıda olanlar deneyimlerini yazmış, orayı okuyup 2 gün ağladım.
dr umu değiştircem didim, benim dr um çok basit önemsiz bişimiş gibi söledi, sadece dediği şey onlardı işte, bide ayda bi gidiodum bu sefer 3 hafta sonra gel bakalım çıkmışmı yukarı didi.. ama sonra sakinleştim yani, bi çok kişinin çıkıomuş yukarı benimkide çıkar inş, heralde çıkmazsada başka bişiler söyler bu gittiğimde, affettim dr umu...
ben mersine gitmicem cnm, 13-14 saat süryo otobüsle, riske atamıcam, huzursuz olcam
akçaya gidelim didik orası 6 saat, hem şahsi arabayla gidicez, annemleri yine göremicem
günaydın herkese biz geldik :)
olsun kuzucum moralini bozma sen.. hem akçayın havası tertemiz çok iyi gelir sana ve yağmura..
arabada geç arka koltuğa.. uzat ayaklarını rahat rahat git.. bende otobüsle gideceğim aydına.. 10 saat sürüyo o da.. eşim ankaraya gitti kurbanı kesip aydına geçecek.. araba onda.. dönüş rahat olur da mahvolacağım biliyorum otobüste.. pişman oldum aslında keske deseydim siz gelin buraya diye aileme.. işte heves ettik ya bi kere..
senin durumun adı plesenta previa değildir belki.. toktor ondan rahat davranmıştır bi de senin doktor rahat zaten yaa.. ben seviyorum senin doktoru bana uzak olmasa bende ona gelirdim aslında.. ama ev halkalıda..
kızlar ben bugun 4. doz tetenoz aşımı vurulmaya gıdıcem ılk 3 unude diğer kızımda hamıleyken gıtmiştim 5 dozda bıtıyo zaten...
ssize bir oru spor yapıyomusunuz yapmayı düşünuyomusunuz?
ben platesı denem istıyorum bı ay eğer zorlanmazsam devam ederim kaslarımı rahatlatır fazla kıloda almam belkı? nedersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?