kızlar günaydın. nasılsınız? gelemedim bayadır.
bu arada dün bebişimin cinsiyetini öğrendim. oğluşum oluyomuuuuşşş.
selam.bende kolanı pek beğenmiyorum.medilife genel anlamda beğendiğim bi hastane.
medilife fiyatları şunlar:
muayene : 20
2li test : 47
sezeryan doğum : 750
avcıların fiyatları nasıl canım ??
serenayyycım görmedin galiba ?
Evet canım ilk hamileliğim.ilk 15. hafta gibi hissetmeye başlamıştım...ay gercektenmi maasallah.canim sendin heralde gecende cikolata yiyorum deniyorum bebegimin hareketlerini diyen.
ilk hamileligin mi?
hayırlısı olsun canımmmmmm
HADİ GÖZÜN AYDIN CNM...SAĞLIKLAR SIHHATLER İNŞ..
tebrik ederim canım.. hayırlısı olsun..
oğluşlar atağa laktı hadi bakalım hayırlı olsun canım gözünaydın
canim hayirli ugurlu olsun.esimin gonlundende erkek geciyo ama hayirlisi bakalim.2 hafta sonra randevum var o zaman ogrenicez ins bizde
Evet canım ilk hamileliğim.ilk 15. hafta gibi hissetmeye başlamıştım...
Tebrikler canım sağlıkla al inşallah kucağına oğluşunu
kizlar dunku mesajlarinizi okudumda sezeryanla ilgili.gecen sezeryanla dogum yapmis bir arkadasta diyo bana sezeryan dogum normal dogumdan cok rahat diye.ya allasen neresi rahat.soncta bicak altina yatiyon ve kesiliyon.normal dogumda sanciyi cekiyosun ama sorasinda rahatsin.ayrica sezeryanda normal dogum yapamiyosun bi daha.her seferinde yat bicagin altina.
Ben bin yilda gecse normal dogum diyorum.ins bir sorun olmazsa normal yapacagim dogumumu
valla ben ilk kez anne olacağım ve hiç daha önce bu annelik gruplarına katılmadım onun için hangi grup anneden kaç konu hiç merak edipte bakmadım.alla bu gune kadar subatta martta vs aylarda anne gruplarında boyle bir sıkıntı yasanmadı da bu nisan anneleri nıe boyle oldu...cok kasmayın kendinizi ya arkdaslar bir kaç sayfaya baksan anlarsınız konu takibini dıe dusunuyorum tamamen iyii nıyetimle bu yazdıklarım tekrar tekrar konu yınelenebilir yıne nısan 2012 altında sormak istediklerimizi ayrı bir topik olarak acarak sorabiliriz...
evet yazını görüpp "aa bunu yapan editör keşke az sakinleyip yazsaydı silecekler kızı" diye düşünmüştüm olmuşta.kalabalıktan dolayı eski grubun sıcaklığını burada bulamadım bu yüzden böyle bir fikir attım ama tabiki çoğunluk ne isterse o. ki sanırımda çoğunluk memnun sadece senin benim gibi zamanı az olup yinede takip etmek bişi kaçırmak istemeyenler şikayetçi."ama dediğim gibi sonuç olarak çoğunluk ne isterse o"kadifegül sayfamızın kapandığını görünnce burdaki 1127. sayfada isyan etmiştim hormonlarımın artmış haliyle bu konu yüzünden, isyan ettiğim kişi editörmüşş bana 1128 sayfada cevap verildi..en güzel aldığım cevapta beni üyelikten silmeleri oldu..sanki farklı bir isimle üye olamıcamm..buldukları çözüm bu!!..yorumsuz...haksız değilim aslında,, bu topikteki arkadaşlarımızın sohbeti çokkk tüm gün oturup takip etmen gerekioo..tüm gün çalıştığımız için bu mümkün olmuoo işyerinde kafa dinlemek için giriodum öbür topik psikolojik olarak mükemel geliodu bana çoğu zaman cevap veremesemde herkesi arkadaşım gibi görmüştüm kimine ağlıodum kimine gülüoduum...akşamları yemek yapıp anca yorgunluktan uyuyorumm, hafta sonuda pc den uzak kalmak istiorum..sonuçta dedğin gibi konuları kaçırıosunn bu sefer kopma ve isteksizlik oluo..buna da isyan etiğiim için şimdi burdan da silerler benii...
arkadaşım ne alakası var hepimiz nisan annesiyiz sonuçta kimin konusu kapanıp kimin grubuna dahil olduğu çok mu önemli. buraya sonradan benim gibi dahil olanlar kalabalığa alışkın olmadığı için durumdan hoşnut kalmadı.buradada kendimi sonradan geldim diye misafir gibi hissetmiyorum bende nisan annesiyim bu topik benimde topikim.merak etmişin kendi adıma cevap verim; iki grupta biri kapanırken bizimki değil sizinki kapansa sizler sonradan bizim sürdürdüğümüz konuya dahil olsanız yine şikayet edeceğim şey şimdikinden farklı olmazdı "kalabalıık" size 'sizde nerden çıktınız biz ne iyiydik' diyecek halimiz yoktu,kimsenin kimseye bunu deme hakkı yok siz şikayetçi olsanız gidin bizim grubumuzdan mı diyecektiniz?..yapacağımız iki şey var ya buradan dahada zor olsa devam etmek yada beğenmeyen çekerrr gider demek. yani kimin konusunun kapandığının hiç önemi yok şikayette yapılacakta aynı...size bir soru peki topiğiniz kapatılmasaydı yeni üyeler gelip katılsaydı ne olacaktı.kusura bakmayın biz kalabalık olmak istemiyoruz o yüzden sizi kabul edemiyoruz mu dicektiniz.ya da hadi kızlar yeni bir nisan anneleri topiği açalım. sadece meraktan sordum.bende kapatılması taraftarı değilim haklısınız yanlış anlamayın sakın. herkes kişisel tercihlerinde özgürdür..
tünaydınnnnlarr herkesee...
biss dün sağlık ocağına gittik kaydımızı yaptırdık. neden bu kadar geç kaldınız die çemkirdiler bide bize :26: neyse aralık başı gibi gelirsin tetanoz için dediler. birde her ay önce dr a sonrada sağlık ocağına mutlaka gitmem gerekiyormuş. onlarda takip edip sisteme işliyorlarmış....
hamilelikte 20 ay da falan oluryormuş tetanoz aşısı ve başka aşı yapılmıyormuş.
bidee doktorumuza gittikk gene yafrum kıpır kıpırdı.. cinsiyetini bu kez göremedik ama yüzüstü yatmış kerataa
cinsiyet için hala erkek diyebiliyormuyuz dedim. baktı baktı göremedii, sakladı sankimm
boyumuz babamıss gibim uzun olacak galibaa komple boyunu ölçtü 20 cm. kilomusda 173 gr.... kocaman olmuş yafrumm
biss dün sağlık ocağına gittik kaydımızı yaptırdık. neden bu kadar geç kaldınız die çemkirdiler bide bize :26: neyse aralık başı gibi gelirsin tetanoz için dediler. birde her ay önce dr a sonrada sağlık ocağına mutlaka gitmem gerekiyormuş. onlarda takip edip sisteme işliyorlarmış....
bidee doktorumuza gittikk gene yafrum kıpır kıpırdı.. cinsiyetini bu kez göremedik ama yüzüstü yatmış kerataa
cinsiyet için hala erkek diyebiliyormuyuz dedim. baktı baktı göremedii, sakladı sankimm
boyumuz babamıss gibim uzun olacak galibaa komple boyunu ölçtü 20 cm. kilomusda 173 gr.... kocaman olmuş yafrumm
kizlar dunku mesajlarinizi okudumda sezeryanla ilgili.gecen sezeryanla dogum yapmis bir arkadasta diyo bana sezeryan dogum normal dogumdan cok rahat diye.ya allasen neresi rahat.soncta bicak altina yatiyon ve kesiliyon.normal dogumda sanciyi cekiyosun ama sorasinda rahatsin.ayrica sezeryanda normal dogum yapamiyosun bi daha.her seferinde yat bicagin altina.
ben bin yilda gecse normal dogum diyorum.ins bir sorun olmazsa normal yapacagim dogumumu
çok teşekkür ederim kızlar. kızımolur diye düşünüyodum. daha doğrusu ilk bebeğim kız olsun diye bi istek vardı sanırım. ama erkek deyince doktor çok sevindim. demekki onuda istiyomuşuummm. sağlıklı olsunda bebişim hiç farketmez gerçi. eşim oğlum oğlum diyince kızıyodum daha belli olmadı öyle deme diye. hissediyorum erkek diyodu.gerçekten erkekmiş
sağol cnm. ya bende bazen hissediyorum bebişimi. ama doktora söylediğimde daha çok erken 20. haftada hissedersin anca dedi. ben şimdi 15+6 yım erkenmiş :44: ilk bebeğini hissedemezsin o kadar erken dedi.
ben bin yilda gecse normal dogum diyorum.ins bir sorun olmazsa normal yapacagim dogumumu
popo ile baştan ölçüyorlar normalde ama bizim dr kendisi merak etti komple boyunu bacaklarınıda ölçtü yani20 cm mi?
Maşallahhhhhhh
rejaa ederim canımmm...MAŞALLAH KUZUMA
BİDE AÇIP GÖSTEREYMİŞ EYİYMİŞ EMME
BAK YEA, ONLARMI İZİN ALCAKMIŞ HER AY İŞ YERİNDEN..MADEM O KAA MERAKLILAR ÇALIŞSINLAR CUMARTESİ GÜNLERİ..BOZMASINLAR BENİM KAFAMI YA..
AŞI BİLGİN İÇİN DE SAOL BEBEM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?