2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Orada mısınız bayanlar

serenaycım ben burdayım canım ..bugüne bakayım dedim bakıyorum bakıyrum dün bitmiyor..meğer bugün ben bakarken dün oluvermiş saat 12 yi geçmiş..ben saate dikkat etmemiştm..yarına yazılı sorusu hazırladm diye bu saatlere kaldm..

Son düzenleme:
kızlar şimdiden size kocaman günaydınlarr diliyrum ...yarın güzel bir gün olsun inşallah...bütün günler gibi...:)))))))))))

Kolay gelsin canım, benim merak ettiğim bir konu vardı. Son günlerde tekrardan bulantılarım başladı ve bu akşam yine çıkardım, evde yemek yapmak istemiyorum dışarıdan birşeyler canım çekiyor onu da yediğimde mideme dokunuyor. Şu son günlerde özellikle bu gün midemde ekşi bir tat sanki ağzımda çok fazla salgı varmış gibi ve bugün karnımda inanılmaz bir şişkinlik ve ayağa kalktığımda kasıklarımda çok şiddetli ağrı var sanki bıçak batıyor gibi. Hiç bu derecede ağrım olmamıştı. Bu arada bebeğim yaklaşık 15 hafta 5 günlük, hamileliğimin başından beri hep daha kötü oluyorum, ne zaman normale döneceğim. Bazen çalışan bayanlara imreniyorum ben evde bile kötü günler geçiriyorum. Sen hiç böyle durumlar yaşadın mı?

yisinler o kzın totosunu kulağını...
günaydınlarrr, 5. ayına yeni girmiş bi göbik elicim birazdan göbik topiğine

yehuuu..
hadi ekle bakalım.. artık benimde büyüdü galiba göbikim petuşcum..
şaka gibi 3 günde sanki şiştim.. anladı bebikim anneannenin yanına gideceğimizi şişirdi kendini.. zati 140 gram olmuş yeffrum..

aaa efferin ii bakmışsın yefruma, bu kızlar tosuncukmu olcak nea..
evet ya 15 den sonra birden fırtlıolar..neyse bayramda güzel olur, nazlanırız azcık işte bahane olur

Benim burnum mu tıkandı ne

Ofiste çoğunluk kırık zaten... İnşallah kapmam şifayı. Hapşuruyorum çohh
Akşam rüyamda doktora gitmiştik. Ultrason ekranına bakıyoruduk.
Kız diyordu doktor...

Kız diyordu doktor...

geçmiş olsun cnm ya....inş. hasta olmazsın.
gerçekten bu kış hiç hasta olmayı istemiyorum, ben çok bitik oluyorum yani hasta olunca..
benim sıpamda gece 4 de bi uayndım sonra bayağı uyuyamadım, tepişti 1-2 kere...hep diodum geceleri ne güzel uyyo hiç tepişmio...dün tepişince kızdım yat bakem bu saatte ne tepişmesi die

Ay alemsin cnm yaa :)

Ya şimdi 4 gözle bekliyoruz kıpırdasınlar diye de...
Son zamanlar çok kötü oluyormuş. 7 aydan sonra... Kemikleri batıyor ve çok hızlı vuruyor diyordu arkadaşım en son.
Senin ilk bebekti dimi?

aaa efferin ii bakmışsın yefruma, bu kızlar tosuncukmu olcak nea..
evet ya 15 den sonra birden fırtlıolar..neyse bayramda güzel olur, nazlanırız azcık işte bahane olur

sen ne yaptın gidebilecek misin bayramda.. var mı değişiklik..
hıı petu benim doktor da dediydi bebikin eşi birazcık aşağıda ama mühim değil doğum kanalımı ne orada değilmiş..
dinlen hep uzanacaksın dedi.. maaşımı siz verirseniz neden olmasın didim

evet cnm ilk..
ben ilk pıtını 17. hafta bittiği gün hissettim(ultarasona göre o zamn 18. hafta bitiodu)
5 günüdrde her gün 1-2 pıt hissediorum, çok güzel bişi..
son zmnlarda evet, hatta kıpraşmasından uyunmuyomuş

Kız diyordu doktor...

geçmiş olsun cicim.. herkes hasta valla.. bence kurtuluşu yok en az bi kere yakalanacağız gibi geliyor..
anne rüyada ne görürse ve ne hissederse o olur diyolar.. hayırlısı olsun..
ben hep kızım olacağını hissediyordum.. rüyamda da öyle görüyordum ama öyle istediğim için olabilir rüyalar..
doktor pek anlamadı bu ne biçim pozisyon böyle dedi amuda kalkmış yavrum..
ama büyük ihtimalle kız dedi.. bence yeterli bu ihtimal.. ÖYKÜM geliyor..

cnm bu kız bebikler eşlerine sahip çıkamıo o vakıt hıı???
cnm benim doktorumda hareketlerini biraz kısıtla didi, uzanma, ağır kaldırma didi
kk da bi topic var "plesenta previa" die, bebikinin eşi aşağıda olanlar deneyimlerini yazmış, orayı okuyup 2 gün ağladım.
dr umu değiştircem didim, benim dr um çok basit önemsiz bişimiş gibi söledi, sadece dediği şey onlardı işte, bide ayda bi gidiodum bu sefer 3 hafta sonra gel bakalım çıkmışmı yukarı didi.. ama sonra sakinleştim yani, bi çok kişinin çıkıomuş yukarı benimkide çıkar inş, heralde çıkmazsada başka bişiler söyler bu gittiğimde, affettim dr umu...

ben mersine gitmicem cnm, 13-14 saat süryo otobüsle, riske atamıcam, huzursuz olcam
akçaya gidelim didik orası 6 saat, hem şahsi arabayla gidicez, annemleri yine göremicem

Evet çok haklısınız bende 2 kez rüyamda görmüştüm erkek olacağını ve hep öyle hissettim sonuç erkek çıktı eşim de kızım kızım diye sevdi artık darısı 2.ye
Nasıl gidiyor anne adayları benim ilk bebeğim bulantılar bitti mi biz 16+6 olduk ara ara devam eden bulantılarım var galiba üşütüyorum bide çok fazla gaz sorunu yaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…