bende istanbuldayım. medikal park - fatih hastanesine Dr. Esra Çebiye gidiyorum. ayrıntılı utrasyon için başka bir doktora yönlendirdi doktorum. bende heycanla bekliyorum 17 kasım Saat: 16:00
senin bebişte kıpırdanmalar başladı mı? ben çok fazla hissetmesemde pıt pıt atıyor arada... çok güzel bir duygu ama yaaa
arkadaşlar merhaba.. Hala bulantıları devam eden var mı? ya ben depresyona girmek üzereyim. her sabah kusuyorum. Bazen akşamları da. Çok kötü bir şey ya her şey kokuyo. hayatımın bundan öncesini hiç hatırlamıyorum artık... Bu arada göbek ççıkmaya başladı. Öğretmenm tahtada soru çözerken utanıyorum ben ya :))
arkadaşlar merhaba.. Hala bulantıları devam eden var mı? ya ben depresyona girmek üzereyim. her sabah kusuyorum. Bazen akşamları da. Çok kötü bir şey ya her şey kokuyo. hayatımın bundan öncesini hiç hatırlamıyorum artık... Bu arada göbek ççıkmaya başladı. Öğretmenm tahtada soru çözerken utanıyorum ben ya :))
benım bulantılar hala devam edıyor sabahları sadece..fakat cıkarmıyorum..
bu arada benım ınanılmaz derece bas agrılarım var..bı tuttugu zaman 2 gun boyunca gecmıyor..dr.uma sordugumda normal oldugunu soledı fakat bence normalden ote bısı bu..aynı sorunu yasayanlar varmı?
geçen hafta benim de başıma geldi. tam üç gün ağrıdı yatıyorum kalkıyorum aynı ağrı. çok kötüydü ilaç falan da almadım inat ettim. Ama minoset içiliyor sanırım. Bir daha tekrarlarsa ben almayı düşünüyorum.
ben hamileliğinde bırakın 1-2 nar yemeyi hergün koca bardak nar suyu içen hamileler tanıdım bende yiyordum ama burdaki muhabbetlerden sonra bir sürü nar var evde elimi sürmedim ama ne zamana kadar sakıncalı??? doktoruna soran bir arkadasım vardı benim bulantılatım var sadece nar yiyebiliyorum diye doktorr "ooooo başka bişeyede gerek yok zaten çok iyi demiş"..çelişkiler varrr
valla ben kendimce şöyle bir çözüm buldum,her gün değil de gün aşırı ya da 2 günde 1 yicem şimdilik,hiç yememek de mantıksız.O zaman maydonoz da mı hiç yemicez,salataya doğranan 3-5 sap maydonoz kimin adetini sökmüş bugüne kadar di mi?Ama sen bir demet maydonozun hepsini kaynatıp içersen tabi ki kasılma yapar,ben salataya maydonoz da koyuyorum,o da çok faydalı sonuçta,abartmamak koşuluyla zarar geleceğini düşünmüyorum,o nedenle nar da yicem,doktora gidince de sorucam bakalım,sakıncası yok derse yine her gün yemeye devam.Belki riskli gebeliklerde sorun yaratıyordur bilmiyorum,bende ilk 3 ay da oldukça sorunsuz geçti,biraz da ondan rahatım galiba.
sevgili anneler lütfen düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum.benim sorunum cinsellik.hamileliğimin ilk zamanlarında yasaktı ama doktor yasağı kaldırdı ancak ben ciddi derecede acı çekiyorum ve dolayısıyla istemiyorum.tam terside düşünüleblir istemediğim için acı çekiyorum.ilk evlendiğim zamanlar bile bu kadar acı hissdetmemişken ne oldu anlamadım.gayet düzenli bir cinsel hayatımız vardı asla isteksiz biri değildim ama şimdi hiç aklıma gelmiyo hiçbirseyden etkilenmiyorum tık yok yani.. zaten hamileliğimin ilk üç ayı kocamın yatağın bir köşesine atmakla kalmadım yok kokuyorsun ki teri bile kokmaz garibimin,yok tiksiniyorum dişini frçala,banyo yap diye diye hergün hep itip kaktım şimdi yeni yeni bulantılarım geçti ama istemiorum zulum gibi geliyoo. bu psikolojik midir yoksa hormanlar mı geçer mi acaba yaşayıp geçiren varmı merak ediyorum..ben bu kadardan bu kadar acı çekerken bu çocuğu nasıl doğuracam..:18::18::18::18:
canım beylikdüzündeymişsin bende beylikdüzünde oturuyorum.
hangi hastane ve doktora gidiyorsun,ben kolan ve medilife hast.gittim ama henüz işte budur diyeceğim bir doktor çıkmadı.
offf
Dilsah , aynen ben de çocukların önlerinde durmaktan utanıyorum artık hep göbeğime bakıyorlarmış gibi geliyor ya :) hafta sonu genişçe bir önlük bakıcam artık, bir süre de onla dikkat çekmemeye çalışıcam :))
Çocuklar nereden öğrenmişlerse öğrenmişler ama kimse gelip soramıyor da. kendi aralarında konuşup duruyorlar ima eden sorular soruyorlar. Ben de anlamamış gibi yapıyorum komik oluyor :)) Bu arada nöbetten ne zaman düşüyoruz 6 ay mı 5 ay mı? Bilen var mı çok zor gelmeye başladı da...
24. haftadan sonra düşüyo ama sagolsun bnm müdürde asrkadaslarımda cok anlayıslı hiç nöbet tutmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?