2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
arkadaşlar merhaba.. Hala bulantıları devam eden var mı? ya ben depresyona girmek üzereyim. her sabah kusuyorum. Bazen akşamları da. Çok kötü bir şey ya her şey kokuyo. hayatımın bundan öncesini hiç hatırlamıyorum artık... Bu arada göbek ççıkmaya başladı. Öğretmenm tahtada soru çözerken utanıyorum ben ya :))

eee tmm tmmm anldıkk hepiniz abisiniz ablasınız

amannn yol uzun daha ztn ha 5 ha 4 hadeyin iyii aksamlar hepinizii

Hayırlısı olsun canım..Evet her gün olmasa da arada atıyoruz pıt pıt :)))) Bence de dünyanın en güzel duygusu..Canım ben çıktım..Öpüyoruz herkesi iyi akşamlarrrr

benim bulantım 13. haftadan itibaren bitmişti öncesinde fenaydı çok
o zmndan buyanada her sbh öğüryorum, ama bulantı olmuo hiç 2 dk öğğ öğğ o kadar..
alıştım artık, diom uyandı bizimki:)

benım bulantılar hala devam edıyor sabahları sadece..fakat cıkarmıyorum..
bu arada benım ınanılmaz derece bas agrılarım var..bı tuttugu zaman 2 gun boyunca gecmıyor..dr.uma sordugumda normal oldugunu soledı fakat bence normalden ote bısı bu..aynı sorunu yasayanlar varmı?

geçen hafta benim de başıma geldi. tam üç gün ağrıdı yatıyorum kalkıyorum aynı ağrı. çok kötüydü ilaç falan da almadım inat ettim. Ama minoset içiliyor sanırım. Bir daha tekrarlarsa ben almayı düşünüyorum.

merhaba kızlar... uzun süredir okuyorum ama cevap yazamıyordum. Bende hala devam eden bi soğuk algınlığı - grip karşımı var geceleri çok zorluyor beni öksürük ve burun tıkanıklığı yüzünden nefes alamamak ... . Sınıftada öğrencilerimin yarıdan fazlası hasta tam iyileşecekken onlardan tekrar kapıyorum mikropları bi iyileşsem diye bakıyorum bayramda dinlenmek iyleştirir inşş hem bayram sonu bebişimi görcem inşşş. o heyecanla kendime gelirim heralde cinsiyetide gösterirse ne güsel olurrr.... öpüyorum sizleri

benım dr um mınoset yada aspırın sakın ıcme dedı..parol verdı canım..dayanabıldıgım yere kadar dayanıorum..olmadı gunde yarım ıcıyorum.aman bebegıme bısey olmasın dusuncesı bole durumlarda anne adaylarını cok zorluyor fakat annenın saglıgıda en az bebek kadar onemlı dedı dr um ve agrıdıgında tereddutsuz al dedı..

valla ben kendimce şöyle bir çözüm buldum,her gün değil de gün aşırı ya da 2 günde 1 yicem şimdilik,hiç yememek de mantıksız.O zaman maydonoz da mı hiç yemicez,salataya doğranan 3-5 sap maydonoz kimin adetini sökmüş bugüne kadar di mi?Ama sen bir demet maydonozun hepsini kaynatıp içersen tabi ki kasılma yapar,ben salataya maydonoz da koyuyorum,o da çok faydalı sonuçta,abartmamak koşuluyla zarar geleceğini düşünmüyorum,o nedenle nar da yicem,doktora gidince de sorucam bakalım,sakıncası yok derse yine her gün yemeye devam.Belki riskli gebeliklerde sorun yaratıyordur bilmiyorum,bende ilk 3 ay da oldukça sorunsuz geçti,biraz da ondan rahatım galiba.

arkadaşlar ben nar muhbbetini kaçrdm başını da yakalayamıyorum. Olay nedir? Ben de neredeyse her gün yiyorum hatta babama izmirden bahçemzden nar gönder dedm:) Ayrıca maydonozu da ilk ayımdan beri salatadan eksik etmedim. Faydası da var sonuçta.

canım bence hormonal,inan benim de hiiiç aklıma gelmiyo desem yeridir.İlk 3 ay zaten aman bi şey olmasın diye dikkat ettik,daha doğrusu eşim ne olur ne olmaz,bir şey olursa vicdan azabı çekerim dedi,(bence sakıncası yok zaten :) hala da tedirgin,o nedenle içime boşalmamayı tercih ediyor,ben de saygı duyuyorum tercihine :) Şaka bir yana,eğer eşinizle karşılıklı anlaşırsanız sorun olmayacaktır,sonuçta eşinizle farklı şekillerde de ilgilenebilirsiniz bence,illa ki içinize girmesi gerekmez,9 ay demek kardeş kardeş yatmak demek de değil ayrıca, bu kadar kasılıyorsanız ve canınız yanıyorsa farklı alternatifler deneyebilirsiniz,çünkü şimdi bu kadar zorlanırsanız doğumdan sonra normale dönmesi daha da zor olur bence.

Dilsah , aynen ben de çocukların önlerinde durmaktan utanıyorum artık hep göbeğime bakıyorlarmış gibi geliyor ya :) hafta sonu genişçe bir önlük bakıcam artık, bir süre de onla dikkat çekmemeye çalışıcam :))

kızlar nar demişken gecen eşimle oturduk nar yedik gece mideme kramplar girdi sabaha kadar uyuyamadım sürekli istifar ettim siyah bir şekilde olduğu gibi cıktı bende nar dokunuyor demekki dedim ve gerçekten çok acı çektim o gece tabi herkese farklı tesir edebilir ama ben yemeyı dusunmuyorum bırdaha..

bu arada bende 1 haftadır griple ugradıyorum penisilin iğnesi vuruldum çok ağır geçiyor benim gribim doktor enfexia diye antibiyotik verdi mecbur içtim ama çok fenaydı halim hala üzerimden atamadım

canım beylikdüzündeymişsin bende beylikdüzünde oturuyorum.
hangi hastane ve doktora gidiyorsun,ben kolan ve medilife hast.gittim ama henüz işte budur diyeceğim bir doktor çıkmadı.
offf

Canım ben de beylikdüzünde yaşıyorum. Daha önce kolanda ayrı 2 doktora gittim memnun kalmadım. Şu anda Avcılar Hospitalda Nil hanıma gidiyorum. Çok memnunum ve hastalarının çoğu da memnum. Tecrübeli bir doktor ve bundan sonrada onunla devam edeceğim. Hastane olarak da memnun kaldım.

Çocuklar nereden öğrenmişlerse öğrenmişler ama kimse gelip soramıyor da. kendi aralarında konuşup duruyorlar ima eden sorular soruyorlar. Ben de anlamamış gibi yapıyorum komik oluyor :)) Bu arada nöbetten ne zaman düşüyoruz 6 ay mı 5 ay mı? Bilen var mı çok zor gelmeye başladı da...

24. haftadan sonra düşüyo ama sagolsun bnm müdürde asrkadaslarımda cok anlayıslı hiç nöbet tutmadım

merhaba arkadaşlar bugün yine geç kaldım topiğe ... umarım herkes iyidir..yine de size bir merhaba demeden yatmak istemedm...oğlumun bakıcısı bugün mazeretinden ötürü izinliydi..daha önceki bakıcı teyzesi geldi ama uzun zamandır da onu görmediği için çok huysuzlandı ve bana da eve geldikten sonra huzursuz bir gün yaşattı..

24. haftadan sonra düşüyo ama sagolsun bnm müdürde asrkadaslarımda cok anlayıslı hiç nöbet tutmadım

kızlar ben de yarın nöbetçiyim okulda..8.25 den 3.30 a kadar...24. haftaya çok var daha ya(((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…