tmm tmm gel ele sen geliskelenin onunde bekliyorum valla ben anlamam anam benimde kafam karısıyodu bu konuda netten baktıgımda 16+0 oldugunda senin 4 ayın bittigi 17.haftadan gun almaya basladıgını okudum hatta kimdi o adam kagan kocatepe dur sen ama perşembe dr a gidecem soracam ona az sabret
tmm tmm gel ele sen geliskelenin onunde bekliyorum valla ben anlamam anam benimde kafam karısıyodu bu konuda netten baktıgımda 16+0 oldugunda senin 4 ayın bittigi 17.haftadan gun almaya basladıgını okudum hatta kimdi o adam kagan kocatepe dur sen ama perşembe dr a gidecem soracam ona az sabret
bide ben aklımdayken nasıl topic açılıo bilmiorum ama mart annelerinde gördüm sanırım göbüşlerinin takip topiği açmışlar, bir de ultrason görüntüleri topiğini açmışlar ayrıca oraya girip baya baya göbek resimleri çekip koyuyolar :) çok hoşuma giittii..nisann annelerinin göbüşleri ne durumda merak ediyorumm...
ben sormucam bile doktoruma yani kendime o kadar güveniyorum..1 ay 30 gün, benimde 4. ayım doldu, 5. ayımın ilk günü
yaf nasıl hesaplıonuz bu ayı..benim sat 30 haziran yani her yeni ayda bir ay dolmuş oluo..hafta hesabındanmı hesaplıonuz ayı? yani 4 hafta 1 ay şeklindemi?
Ben internette aşağıdaki gibi bir hesaplama bulmuştum. Kaçıncı haftada kaç aylık olduğunu buradan da hesaplayabilrisiniz...
Hafta Ay
1-6 hafta = 1. Aylık
7-10 hafta = 2. Aylık
11-14 hafta = 3. Aylık
15-18 hafta = 4. Aylık
19-22 hafta = 5. Aylık
23-26 hafta = 6. Aylık
27-31 hafta = 7. Aylık
32-35 hafta = 8. Aylık
36-40 hafta = 9. Aylık
tammm baba sen bekle eerken dogum yaptım dersingeriden gidecegin içn
bide ben aklımdayken nasıl topic açılıo bilmiorum ama mart annelerinde gördüm sanırım göbüşlerinin takip topiği açmışlar, bir de ultrason görüntüleri topiğini açmışlar ayrıca oraya girip baya baya göbek resimleri çekip koyuyolar :) çok hoşuma giittii..nisann annelerinin göbüşleri ne durumda merak ediyorumm...
estafurullah .. ne özürü bunalma falanda yok kimse bunalmış değil muhakkak haklı taraflarınız var.yeni gelenlerden soruları cevaplanmayanlar oldu takip ediyorum benimde oldu bende kızdım en azından fikrim yok deselerdi dedim. sizide sorgulamıyorum haddim değil ben sizi yanlış anlayıp cevap verdiysem asıl ben özürdilerimm..evet ben fazla takip edemiorum araya hafta sonu girdiydi sizden duydum şimdi, orda kimsenin sorusu havada kalmadı hatta şimdi aklıma geldi bak benim burda havada kaldıydı galiba sorum..sadece vaktimiz kısıtlıydı hepimizin sanırımm tek derdimiz takipti die biliorumm yoksa hepimiz gönülden burdayız çoğmuzun ilk heyecanı canla başla paylaşıosunn her nefesini herşeyi okumak istiosunn paylaşmak yorum yazmak istiosun "aa bende böyle oldu" "şöle yapalım, böle yapalımm" ..bazı arkadaşlarımızda buraya katılıodu, ayırım yokkii..bu siteye düşünenden de Allah razı olsun gerçektenn.....yoksa nisan anneleri olucaz İnşAllah hepimiz sağlıkla sırayla doğuracaz onlarıda anlatıcaz ilk kim doğuracak nasıl doğuracak mesela çok merak ediyorum ben..ve benim iletişim hakkım bi bakıma engelenmiş oldu sadece neden die sormamla nickim silindi tüm haykırışım bundan aslında...hepimiz gönülden bağlıyız die düşünüorum ben...
sizleri bunaltığım için özürdülerimm gerçekten...
yaf nasıl hesaplıonuz bu ayı..benim sat 30 haziran yani her yeni ayda bir ay dolmuş oluo..hafta hesabındanmı hesaplıonuz ayı? yani 4 hafta 1 ay şeklindemi?
Ben internette aşağıdaki gibi bir hesaplama bulmuştum. Kaçıncı haftada kaç aylık olduğunu buradan da hesaplayabilrisiniz...
Hafta Ay
1-6 hafta = 1. Aylık
7-10 hafta = 2. Aylık
11-14 hafta = 3. Aylık
15-18 hafta = 4. Aylık
19-22 hafta = 5. Aylık
23-26 hafta = 6. Aylık
27-31 hafta = 7. Aylık
32-35 hafta = 8. Aylık
36-40 hafta = 9. Aylık
tam yazacaktım sen yazmışsın canım ben de hesaplamayı böyle biliyorum ayrıca kadın doğumda çalışan ve çocuğu da olan bir hemşire de onayladı bu şekilde olduğunu aya çevirmenin
allam ya..bu kağan kocatepe aceba o hsptan 40 haftanın 10 aya denk geldiğini açıklarmkiaynen canım bende senin gibi biliyorum. bi yerden okumuştum bende hatta kagan kocatepe olabilir benimkide
facede ekli arkadaş listemde sorimmi hehe
Hafta Ay
1-6 hafta = 1. Aylık
7-10 hafta = 2. Aylık
11-14 hafta = 3. Aylık
15-18 hafta = 4. Aylık
19-22 hafta = 5. Aylık
23-26 hafta = 6. Aylık
27-31 hafta = 7. Aylık
32-35 hafta = 8. Aylık
36-40 hafta = 9. Aylık
saol datlım bu cinnete son verdiğin için...düz mantık yani
allam ya..bu kağan kocatepe aceba o hsptan 40 haftanın 10 aya denk geldiğini açıklarmki
bende bir türlü hesaplayamıyordum. soranlara haftasını söylüyorum yani kaç aylık diyorlardı. herkes başka türlü söylüyor. internette aradım taradım buldum sonunda
allam ya..bu kağan kocatepe aceba o hsptan 40 haftanın 10 aya denk geldiğini açıklarmki
petuşum ben de hep bu şekilde hesaplıyorum o hemşireden de onay aldıktan sonra.Hesaplayınca da mantıklı oluyor bence..
petuşum ben de hep bu şekilde hesaplıyorum o hemşireden de onay aldıktan sonra.Hesaplayınca da mantıklı oluyor bence..
mücadele edince uykum geldi
nerde o denis, kimyamı bozdu 2 dk da, sonra yok oldu..denisss
Canım bizim de 17 kasımda 4 boyutlu var ben de oğluşum diye geziyorum ama emin de olamıyorum son anda değişir mi diye.Bakalım 17 kasımı bekliyorum tam anlamıyla emin olmak için :))) Ben henüz hiçbir şey almadım bebeğime :))
bende 17 kasımda ayrıntılı utrasona gireceğim. orada herşeyi tepeden tırnağa inceleniyormuş. yaklaşık yarım saaat bakıyorlarmış. sen nerde yaptırıyorsun?
ooo süper aynı gün aynı heyecanı yaşayacağız..evet cnm yarım saat hatta bazen daha uzun oluyormuş 1buçukta orda2 buçukta da kendi doktorumuzda randevu var doya doya bakacağım bebekime bi de cd veriyorlarmış ohhhBen antalyada yıldız andevaya gidiyorum canım doktorum orada dört boyutlu da orada olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?