2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

ben sormucam bile doktoruma yani kendime o kadar güveniyorum..1 ay 30 gün, benimde 4. ayım doldu, 5. ayımın ilk günü

aynen canım bende senin gibi biliyorum. bi yerden okumuştum bende hatta kagan kocatepe olabilir benimkide
facede ekli arkadaş listemde sorimmi hehe

http://www.kadinlarkulubu.com/nisan-anneleri/473226-2012-nisan-anneleri-gobisleri-17.html

burdan takip edebilirsin canım hatta sende göbüşünü koyabilirsin. ben henüz koyamadım

benim göbiş aldı başını gidiyor valla gören ikiz mi diye soruyor... ama tek 1 tane oğluşum var içerde....

estafurullah .. ne özürü bunalma falanda yok kimse bunalmış değil muhakkak haklı taraflarınız var.yeni gelenlerden soruları cevaplanmayanlar oldu takip ediyorum benimde oldu bende kızdım en azından fikrim yok deselerdi dedim. sizide sorgulamıyorum haddim değil ben sizi yanlış anlayıp cevap verdiysem asıl ben özürdilerimm..

aynen canım bende senin gibi biliyorum. bi yerden okumuştum bende hatta kagan kocatepe olabilir benimkide
facede ekli arkadaş listemde sorimmi hehe
allam ya..bu kağan kocatepe aceba o hsptan 40 haftanın 10 aya denk geldiğini açıklarmki

bende 17 kasımda ayrıntılı utrasona gireceğim. orada herşeyi tepeden tırnağa inceleniyormuş. yaklaşık yarım saaat bakıyorlarmış. sen nerde yaptırıyorsun?

bende 17 kasımda ayrıntılı utrasona gireceğim. orada herşeyi tepeden tırnağa inceleniyormuş. yaklaşık yarım saaat bakıyorlarmış. sen nerde yaptırıyorsun?

ooo süper aynı gün aynı heyecanı yaşayacağız..evet cnm yarım saat hatta bazen daha uzun oluyormuş 1buçukta orda2 buçukta da kendi doktorumuzda randevu var doya doya bakacağım bebekime bi de cd veriyorlarmış ohhh Ben antalyada yıldız andevaya gidiyorum canım doktorum orada dört boyutlu da orada olacak

bende istanbuldayım. medikal park - fatih hastanesine Dr. Esra Çebiye gidiyorum. ayrıntılı utrasyon için başka bir doktora yönlendirdi doktorum. bende heycanla bekliyorum 17 kasım Saat: 16:00

senin bebişte kıpırdanmalar başladı mı? ben çok fazla hissetmesemde pıt pıt atıyor arada... çok güzel bir duygu ama yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…