valla ben de yiyorum ama bari 2-3 günde bir yiyeyim artık,bayılıyorum nara,doktoruma sormadım gerçi,bu gittiğimde sorayım bakalım ne dicek?Bir ara yine başka bir forumda nar muhabbeti vardı,doktoruna soranlara doktorlar zararı yok hatta faydası var,bağışıklığı güçlendiriri demişti,hatta hamileliğinde çok nar tüketen bir bayan bebeğinin gaz problemi olmadığıın falan yazmıştı,ben de o okuduklarıma güvenip yiyodum,biraz azaltayım bari,insan edirgin oluyo ister istemez,Bende şu ana kadar hiç bi sorun olmadı,neredeyse bir kaç haftadır hemen her gün nar yiyorum gerçi ama yine de tırstım valla
ben hamileliğinde bırakın 1-2 nar yemeyi hergün koca bardak nar suyu içen hamileler tanıdım bende yiyordum ama burdaki muhabbetlerden sonra bir sürü nar var evde elimi sürmedim ama ne zamana kadar sakıncalı??? doktoruna soran bir arkadasım vardı benim bulantılatım var sadece nar yiyebiliyorum diye doktorr "ooooo başka bişeyede gerek yok zaten çok iyi demiş"..çelişkiler varrr
selam kızlar
ben diğer formdan gelenlerdenim yaw bu sizin form ne kadar hızlı ilerliyor.bi bakim diyorum 10-15 sayfa geçmiş oluyor
cinsiyet öğrenen arkidişleri tebrik ediyorum ne güzel meraktan kurtuluyorsunuz.
benim 5,5 yaşında kızım var,etrafımdaki herkes ay inşallah erkek olur diyor,az önce annemlerde dedimki 2. de kız olursa kimseye cinsiyetini söylemiycem bunaldım artık
bu ne ya kızları daha foğmadan bu kadar 2. plana atmak sırf bizim toplumumuza has bişey
yaw çocuk sağlıklı olsun gerisi boş..
demi ama yaaaaaaaaa
allah hayırlı evlatlar versin uzun ömürlü olsunlar sağlıklı olsunlar da gerisi teferruat canım.. ben hamileliğimde hertürlü hastalığı geçirdim aklına ne gelirse..ilaç yok,yanımda kimsem yok,bir kaşık çorba yapan yok,2 ay bişey yemedim desem yeri.. ben sağlığımın kıymetini yeni anladım hayatta herşey boşmuş dedim en önemlisi sağlık hem senin hem bebeğinin...benim kayınbabam haber saldı bize benim oğlumun kızı olursa çok üzülürüm diyee o değerli soyu devam edecek peehhhh.
allah hayırlı evlatlar versin uzun ömürlü olsunlar sağlıklı olsunlar da gerisi teferruat canım.. ben hamileliğimde hertürlü hastalığı geçirdim aklına ne gelirse..ilaç yok,yanımda kimsem yok,bir kaşık çorba yapan yok,2 ay bişey yemedim desem yeri.. ben sağlığımın kıymetini yeni anladım hayatta herşey boşmuş dedim en önemlisi sağlık hem senin hem bebeğinin...benim kayınbabam haber saldı bize benim oğlumun kızı olursa çok üzülürüm diyee o değerli soyu devam edecek peehhhh.
canım 16-20. haftalar arasında yapılıyor ama doktor gerekli görmediği takdirde yapılması zorunlu bir test değil üstelik çok sağlıklı sonuçlar vermiyor.doktorun istemezse yaptıracağım diye diretme çünkü çocuk boş yere ultraviole ışınlara maruz kalıyor.
ayyy allahım yaa ben bu cmtesi gidemiyorum doktora çalışmıyolarmışben çalışırlar sanıyodum öfff yaaa bayramdan sonraki cmtesiye kaldı
zaten babamızda gelemiycekti bu randevumuza bi yandan iyi oldu gibi :26:
doktora soracaktım bayramdan sonraki hafta gelsem geç kalmış olurmuyum diye oda bugün yokmuş izinliymiş
3lü 16-18 arasımı yapılıyodu:26: ben o zaman 17+5 olacamda geçmi oluyokii:26:
bütün aksiliklerde beni bulur saten
sağol canım benimde işime yaradı3'lü test nasıl yapılır, Üçlü test nedir, sorularına cevap bulabileceğiniz bir link veriyorum..
Üçlü test nedir? - UZMANTV
bilmom ama geç olabilir belki hıı? hani belki bebik ultrasona göre öne gitmiş olabilir vs. danışmakta fayda var
selam kızlar
ben diğer formdan gelenlerdenim yaw bu sizin form ne kadar hızlı ilerliyor.bi bakim diyorum 10-15 sayfa geçmiş oluyor
cinsiyet öğrenen arkidişleri tebrik ediyorum ne güzel meraktan kurtuluyorsunuz.
benim 5,5 yaşında kızım var,etrafımdaki herkes ay inşallah erkek olur diyor,az önce annemlerde dedimki 2. de kız olursa kimseye cinsiyetini söylemiycem bunaldım artık
bu ne ya kızları daha foğmadan bu kadar 2. plana atmak sırf bizim toplumumuza has bişey
yaw çocuk sağlıklı olsun gerisi boş..
demi ama yaaaaaaaaa
walla bende yiyodum, ama burdaki yazıları okuyunca yiyemiom korkudan..
ama dr umada soramam yani, kızar kesin manyakmısın die
allahım yaa bu insanlarda bi alem üzülürmüşmüş.ay emin ol kızın olsa en çok sevende o olur belki
sevgili anneler lütfen düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum.benim sorunum cinsellik.hamileliğimin ilk zamanlarında yasaktı ama doktor yasağı kaldırdı ancak ben ciddi derecede acı çekiyorum ve dolayısıyla istemiyorum.tam terside düşünüleblir istemediğim için acı çekiyorum.ilk evlendiğim zamanlar bile bu kadar acı hissdetmemişken ne oldu anlamadım.gayet düzenli bir cinsel hayatımız vardı asla isteksiz biri değildim ama şimdi hiç aklıma gelmiyo hiçbirseyden etkilenmiyorum tık yok yani.. zaten hamileliğimin ilk üç ayı kocamın yatağın bir köşesine atmakla kalmadım yok kokuyorsun ki teri bile kokmaz garibimin,yok tiksiniyorum dişini frçala,banyo yap diye diye hergün hep itip kaktım şimdi yeni yeni bulantılarım geçti ama istemiorum zulum gibi geliyoo. bu psikolojik midir yoksa hormanlar mı geçer mi acaba yaşayıp geçiren varmı merak ediyorum..ben bu kadardan bu kadar acı çekerken bu çocuğu nasıl doğuracam..:18::18::18::18:
Canım 15 aylık bir kızım var.. İkinci kızımı da herkese göğsümü gere gere söylüyorum..
Senin dediğin gibi herkes ayyy inşallah ikincisi oğlan olur düşüncesiyle etrafımda dolanıyordu..
İki kızdan sonra bir daha çocuk yapmayı planlamıyoruz.. Allah herkesin gönlüne göre versin..
İlk kızımdan sonra çalışmayı bıraktım.. Arayı da uzun tutmadık ki biri 4 biri 2 yaşına gelince tekrar çalışmak istiyorum..
Arkadaşım başına gelenler hormonlar kaynaklanıyor..
Gebelik hormonları dolayısıyla kuruluk yaşıyorsun, bunun başlıca nedeni artık yumurtlamıyor olman..
Yani bu normal bir durum.. Islaklık olmayınca da canın yanıyor.. Ve doğal olarak ilişkiye girmekten kaçınıyorsun..
Süt verirken de aynı şeyleri yaşayacağız.. Bu konuda doktoruna danışabilirsin..
bi prenses dahamı gelıyo bıldıyodum cinsıyetı hayırlı olsun canım
geçen gun ust komşum kız oluyomuş olsun olsun kızlar şöledir böledir anlatmay abaşladı benım yuzum düştü çunkı kayınvalıdem söylemiş ben daha kımseye söylememişken pırt dıye o soylemiş bı durun ya ona yuzum düştü hemen bana dıyokı canınımı sıkıyon yoksa kız oldu dıye töbe yaaaaaaaaaa dedim ben evlat hasretı çektım kızı erkeğimi var
ama böyle insanlara derin açıklama yapmak bile gelmıyo içimden sonrada uzuluyo oluyorum
Canım bence böyle insanlara duygu ve düşüncelerini belirt, söyle, içinde kalmasın..
Seni anlamaları çok zor ama herkes hatasını bilmeli..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?