2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Merhaba bizde buraya geldik 16+5 olduk oğlumla nasılsınız kızlar benim ilk bebeğim olduğu için çok heyecanlıyım, bişeyler almak istiyorum ama büyükler erken diyor sizler bişeyler aldınız mı?

petus cum bebeginin cinsiyeti bellimi.merak ettimde

belli cnm..geçn hafta belli oldu çok şükür.
şehzade olmadı emme çok minnak bi karabiber tanesi gibi kızım olcak inşallah
sende öğrenirsin inş. cnm en kısa sürede, çok farklı bi duygu..yani cinsiyetini öğrenince yeni bi döneme girysoun resmen, hayaller kuryosun öle yaparım böle yaparım die..

şu eleviti bile zor içiyordum ben kokusundan ıyı dayanıp içiyosunuz o kokuya:))

şu eleviti bile zor içiyordum ben kokusundan ıyı dayanıp içiyosunuz o kokuya:))

aaa eleviti sbh kahvaltıdan sonra çakıom hemen, işe gelyom..yolda sinio:)
10 gibi magnezyum içiom
3 gibi demir hapı
akşam yemekten sonra kalsiyum hapı
yatarkende balık yağı:))

sonrada ağla benimki nie zayıf die...hıhhh

Merhaba bizde buraya geldik 16+5 olduk oğlumla nasılsınız kızlar benim ilk bebeğim olduğu için çok heyecanlıyım, bişeyler almak istiyorum ama büyükler erken diyor sizler bişeyler aldınız mı?

Benim de ilk bebeğim :) Cinsiyetten emin değiliz hala biz, o yüzden bişey almadık daha. Ama can atıyorum bi an önce ona alışveriş yapmak için

Aa ne kadar çok hapınız var
Ne kadarlık bebiş??

yaf kuzum bnlar bize yarıyo kılo edıyo bebiş doğal beslensin boşver
ama benım dr bana sadece kan hapı verdi , sorcaktım nıye vermıyo dıye ama vermedi magnezyum içinde erken zaten
senın dr hepsini vermiş maşallah

masallah canim ins saglicakla kucagina alirsin bebisini.evet ya simdi ben hayal bilem kuramiyom cinsiyet belli olmadigi icin.ama ins bebisimde kendini gosterirse 2 hafta sonra ogrenecez.

kizlar bi sey sorucam.roka yememizde bir sakinca varmi.sabahlari kahvaltida cok hosuma gidiyo peynrle beraber.maydanozda yiyom az bisey.maydanozu cok yememek gerektigini duydumda roka hakkinda bilgim yok.

Aa ne kadar çok hapınız var
Ne kadarlık bebiş??
17+5 teyiz
inşallah aldırmaz cnm...daha bişi olmadı 10 gün oldu diğerlerine başlayalı..elevit 1 ay oldu..
cnm magnezyum için erken değildir sanmıyorum çünkü bebeiklerin kemik gelişi 20. haftalarda başlıomuş, ve magnezyum ve kalsiyumu fazlalaştırmak gerekiomuş bu dönemde.....bide hani ben diodum ya kalça ağrım var die ahngisinden ötürü bilmom ama oda geçti, sanırım oda magnezyum eksikliğinden diolar ya doğru..
masallah canim ins saglicakla kucagina alirsin bebisini.evet ya simdi ben hayal bilem kuramiyom cinsiyet belli olmadigi icin.ama ins bebisimde kendini gosterirse 2 hafta sonra ogrenecez.

amin cnm, inş

canım sevdoşum çok haklısın ama inanki yiyemiyorum..
kociş zorluyo hafta da iki kere.. az biraz yiyordum zorlamayla hepten tiksindim..

petuşcum bende bu kemık ağrıları vs 30 haftalardan sonra başladı
magnezyum 22 hafatadan sonra kullanamya başlamıştım ara sıra ama içince kemıklerım acayıp rahatlıyodu he bırde gerılme gelıyo ayağımı toparlıyamıyodum gece bağırdığımı bılırım ama yanısonlara doğrudyu magnezyum o manada çok öenmlı tabi, bılmıyorum belkıde ben çok acayıp su t yoğurt oeynır yerdım onlardan kemıklerım fazla gelişmiş oalbılırki sorun yaşamadım son aylara kadar dişlerimded esorun yok çok şükür yani bu insan vucuduyla bırazda alakalı tabı ama senn dr vermiş bak
banada birdahakı kon trolde verir belkıde...

canım sevdoşum çok haklısın ama inanki yiyemiyorum..
kociş zorluyo hafta da iki kere.. az biraz yiyordum zorlamayla hepten tiksindim..

ozman iç canım en dıyım yanı bi şekılde o vıtanınıde alman lazım inşallah seversin balığıda bende sevmıyodum fena alıştım:))

günaydın kızlarrrrr

geçmişi biraz okudum da bizi tebrik eden herkese çooooookk teşekkür ederim..seviyorum sizi kızlarr

mmavilimm hem geçmiş olsun hemde kızın oluyormuş hayırlı olsun bebeim seninde...ammada kalabalığız kız anneleri olarak diğmii

Son düzenleme:
kizlar bi sey sorucam.roka yememizde bir sakinca varmi.sabahlari kahvaltida cok hosuma gidiyo peynrle beraber.maydanozda yiyom az bisey.maydanozu cok yememek gerektigini duydumda roka hakkinda bilgim yok.
ayy hiç duymadım cnm sakıncalıdır vs. die..ben karaciğer hastası olduğum için ve roka k.ciğere çok ii geldiği için özellikle yemeye çalışırım yani, salatalar marul yerine roka koyarım hep..

cnm ben yoğurt hiç yemem..sütüde hasta olunca içerim bi tek...bende bi eksiklik olabilir.
banada çok fazla gelyo, onu aç iç bunu tok iç, karıştıryom artık, çay keyfi yapamıom ilaç içcem die
ama dr uma bu konuda güvenmek istiyorum

hoşgeldin canım kızlar herdaim çok
benım dayımın 7 oğlu bı kızı var butun oğulları evlı hepsiının ikişer tanede oğlu var ahaha sonkı oğlu hariç onun daha olmadı adamlarda kız kıtlığı var bıde övunurlerkı sorma gıtsin bız oğlan doğuruyoz hep aman başınız göğemi erdı

bize de doktor kalsiyum dışında herbişeyi vermiş
eleviz gaviscom kan hapı magnezyum herbişeyi :))

bende de inanılmaz sırt bel ağrısı oluyodu, kemiklerim sanki totoma totoma batıyodu 2 hafta önce gittiğimde söyledim dr'a 10 dk yürüsem başlıyo bu acılar diye. bana kalsiyumlu magnezyumlu çinkol bişi verdi siz söylemeseniz ben unutmuştum o ağrıları, ilaç geçirmiş hepsini alışık olduğum ağrılar değildi diye de unutuvermişim. ama ben de petuş gibi süt mecbur kalmadıkça içmezdim, peyniri hafta sonu kahvaltıda görürdüm, sigara desen günde 1 paket bitiyodu eşimden gizli zuladan 1-2 dal çıkarıyodum, kötü evlattım şimdi cici anneyim inş. sigarayı rüyalarımda görüyorum içtiğimi gündüz hiç canım çekmiyo, peynir, süt, yoğurt da kankam oldu

ah bi de şu balığı yiyebilsem, benim tek derdim pişerken mutfağı kokutması gitmiyo o koku günlerce, küçüklüğümden beri de hem çiğ hem de pişen balık kokusundan tiksinirim, olmuyo olmuyo :120::104::104::120:

evim de hem anneme kaynanama çok uzak sırf balık yemek için gidilecek mesafede değiller, eşim dışarıda yapanların temizliğe güzvenmiyo, sürünceme de kaldım

ahh cnm ne kaa çok benzioz....cigarayı doğurunca içelim birlikte boğaza nazır:)))
cnm balık kokuo çok hele bide benim ev küçük, mutfakda salonda kapı yok çok fenaydı ama çinekop pişir...çinekop hiçç kokmuo..hem küçük balık civada az bildiğim kadarıyla..hamsi istavrit vs. çok kokuo ama çinekop da hiç balık pişmiş gibi olmuo evde:) hemde tam mevsimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…