merhabalar kızlar nasılsınızzz??
dun cınsıyet ogrendımmmmm ve kızım oluyorrrr:)) teyy teyyyyyD
Prensesım gelıyorrr....kokoşum gelıyorrr:)
bısı sorcam bırde kızlar ya.. benım dun 15+2 olmam gerekıyordu ultrasona gore takıp edıyorum..fakat dun dr um 16 haftadasın dedı ben lonkkk kaldımm..bu sekılde sapmalar oluomu?? ben sımdı 16 haftadanmı takıp etcem..sonrakı gıtmemde yıne ılerımı atcak anlamadım:)
canım beylikdüzündeymişsin bende beylikdüzünde oturuyorum.
hangi hastane ve doktora gidiyorsun,ben kolan ve medilife hast.gittim ama henüz işte budur diyeceğim bir doktor çıkmadı.
offf
bu badının satıldıgı sıtenın lınkını alabılırmıyım??
benim sol kasığımda sabahtan beri bir ağrı var değişik bir ağrı geçer dedim ama geçmedi. bi ağrı giriyo saniyelik sonra geçiyo
5-10 dk bu şekilde sürüyo duruyor. sonra tekrar başlıyor. korkmaya başladım
bebişin ara ara baskı yapıyor olabilir mi canım?
arkadaşlar iki ayrı konu olmasın diye editör arkadaş bizim iki ayrı nisan anneleri konusunu birleştirmiş. hep birlikte olmak güzel ama konu aşırı kalabalık sürekli başında dursak ancak takip edilebilir. ben çalışıyorum ve hiç takip edemiyorum bir giriyorum bir sürü sayfa teker teker çok zaman alıyor ve kaçırdığım şeyler oluyor. eminim benim gibi olanlar vardır.belki şimdiki birleşimden memnun olan vardır ama ben hiiç memnun kalmadım.eğer benim gibi düşünen hisseden varsa editör arkadaşa söyleyelim iki ayrı konu olsun yine nisan anneleri diye herkes grubu ile devam etsin. hepimiz sonuç olarak annes adayı yada anneyiz daha fazla fikre ihtiyaç duyduğumuzda eminim her grup yardım isteyene yardımcı olur.
sonuç olarak sizlere sorum;
(eğer mümkünse)kalabalığı önlemek takibi kolaylaştırmak için iki konu olarak devam edelim mi?
öylemidir dersin canım.inşallah öyle bişeydir.değişik bir ağrı çünkü şimdiye kadar olmayan bişey. eğer akşam artarsa acile gidersem bakarlarmıki
öylemidir dersin canım.inşallah öyle bişeydir.değişik bir ağrı çünkü şimdiye kadar olmayan bişey. eğer akşam artarsa acile gidersem bakarlarmıki
kadın doumcu varsa acil bakarlar canım...
banada ara ara oluyordu....
doktor bana normal dedi .....
Merhaba,
Zaten varolan konular hakkında konu tekrarı ve kargaşa olmaması açısından özellikle de anneler başlığıklarını tek konu altında topluyoruz. Sizin akıllım diye bahsettiğiniz saruboceq forum editörüdür. Ve ilgili olduğu bölümün düzeninden sorumludur.
Ayrıca üslup konusundaki değerlendirmeyi annelerimize bırakıyorum.
Güzel paylaşımlar dilerim
walla cnm ben bişi anlamadım, bu hamilelikte ne yaşarsan yaşa hepsi normal oluo güya..bende hala çözemedim hangi durumda dr a gitmeliyiz:))
canım beylikdüzündeymişsin bende beylikdüzünde oturuyorum.
hangi hastane ve doktora gidiyorsun,ben kolan ve medilife hast.gittim ama henüz işte budur diyeceğim bir doktor çıkmadı.
offf
Bende Beylikdüzü'ndenim. Bende Büyükçekmece Kolan'a gittim.
Ama şimdi Avcılar Hosp. Gönül hanım'a gidiyorum. Memnunum :)
Hatta cumartesi gidicez yine inşallah.
Senin gittiğin doktorlar kimlerdi?
aaaa öylemi ne güzel benimde kafamda net doktor yok açıkcası ben birden çok doktora gittim ama evime çok yakın bide istediğim saatte gidebiliyorum ben çok hasta olduğum için çok tatlı gittinmi bilmiyorum ama nihan tosun çok kibar çok tatlı bir kadın valla arzu falan diyorlar orda ama çok yoğun giren hemen anında çıkıyooo.istanbulda trafik malumm biliyorsun net karar vermedim bende geziyorum şimdlik.medicanaya karşı antipatim var zaten geçiştiriyorlar eşim oraya gidiyordu milyarlar döktü,yanlış teshis kondu,annem gidiyordu göz ameliyatı oldu ameliyat yanlışş oldu kör oluyoduu dava açıcaktık ben gittim başka bi hastalıktan teshis bile koyamadılar.medilifa hiç gitmedim.acıbademe sağlık sigortam olmadığı için çok para vermek istemiyorum o paraya bebeğime tonla şey alırım gibi geliyoo..nisa dediler yeni bosnada o da çok uzak oraya gidene kadar doğururum ben vallaaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?