• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
somon balığıda çok guzel oluyo kızlar ben balık yemeye onunla başladım
eşim çok sağlıklı görmesede o balığı omega 3 de zengın bı balık tadında hiç balıklık yok tavsıye ederim:56:

o minnak şey tam bir eşşek sıpası.. çikolata yedim gittim.. bebikimde enerji patlaması olmuş.. amuda kalkmış.. toktor diyo ki bu ne biçim duruyo böyle nasıl bi pozisyon bu..
ve tabi ayakları dolamış birbirine bi elini alnına koymuş, öyle bakıyoo..
büyük ihtimalle kız dedi doktor..eşim de azıcık kızdı doktora ne zaman kesin bişey söyleyeceksiniz ben alışveriş yapmak istiyorum diye..bu kez doktor sen pembe al o zaman dedi..
acil müdahale vardı tam bizim randevu saatimizde.. bissürü de bekleyen var.. acele acele baktı geçti.. bence uğraşsa en azından biraz daha fazla baksa görülebilirdi.. lakin cuma günü 3'lü sonuçlarını almaya gittiğimde tekrar bakacak..

Gözün aydın canımmm gerçi göstermemiş tam meleğin ama olsun en önemli şeyi biliyoruz ya sağlıklı olduğunu..yesinler onun kolunu bacağını :D

Missaltın güle güle giysin canım meleğinnnn hepsine bayıldım

bende fırında levrek ve çipura tavsiye edebilirm arkadaşlar ince dilim patates soğan tane karabiberle süper oluyor ayrıca evdeki balık kokusunu gidermek için az bir miktar sirke kaynatmak için yeterli oluyormuş deneyin bence yada dışarda yiyin

kızlar yaa bana doktorum üçlü testen hiç bahsetmedi kasım 12 ye randevü verdi herkes yaptırdı mı üçlü testini yada ne zamana kadar son acaba????

ben bayılırdım balığa aslında.. balıkçıların önünden geçerken falan içime çekerdim çiğ balık kokusunu..
iş yerinde yaptıkları balıktan bi nefret ettim öyle de gidiyor..ben hayatta kültür balığı yiyemem.. denizciyimdi bi zamanlar.. hani babam çıksı yerim denir ya o cinsten..
o zaman bi de ben balık önereyim size.. dil balığı önereyim size..
bizim egede bolca mevcut.. başka yerlerde durum ne bilmem..
balıkla ilgisi yok tadının..

hoşgeldin canım kızlar herdaim çok
benım dayımın 7 oğlu bı kızı var butun oğulları evlı hepsiının ikişer tanede oğlu var ahaha sonkı oğlu hariç onun daha olmadı adamlarda kız kıtlığı var bıde övunurlerkı sorma gıtsin bız oğlan doğuruyoz hep aman başınız göğemi erdı :33:

benim kadın düşmanı maço kayınpederim 4 erkek çocuk sahibi, kayınvalidem torun haberini verirken inş kız olur demiş, adam ise "hayır demiş erkek olsun!" duyduğumda çıldırmıştım sinirden, ben iki erkekten sonra doğmuşum accayip şımartıldım sevildim, eşimin de kız kardeşi olmadığı için alaaah, diyodum beni yine çok sevecekler şımartcaklar, nerdeee :19::19:

ahh cnm ne kaa çok benzioz....cigarayı doğurunca içelim birlikte boğaza nazır:))):1:
cnm balık kokuo çok hele bide benim ev küçük, mutfakda salonda kapı yok çok fenaydı ama çinekop pişir...çinekop hiçç kokmuo..hem küçük balık civada az bildiğim kadarıyla..hamsi istavrit vs. çok kokuo ama çinekop da hiç balık pişmiş gibi olmuo evde:) hemde tam mevsimi

ayyy o konuda beni tereddütte bırakıyo, emzirirken içmek ne kadar doğru olur? günde 1 taneden bişi olur mu? 2 yıl emzirmek istiyom ben, o 2 yıl boyunca da içmezsem 3 yıl geçmiş olacak :5::5::5:

ben aslında bağımlı değildim o yüzden rahat bıraktım, ama içmek büyük keyif veriyo.
özellikle böyle havalarda elim hafif hafif üşürken açık havada çay ya da kahve ile birlikte :3::3:

içelim be petuş, çocuklar pusette yatar, biz boğaza boğaza püfürürüz, boğazlarımız da bayram eder :27::27::27:

kızlar yaa bana doktorum üçlü testen hiç bahsetmedi kasım 12 ye randevü verdi herkes yaptırdı mı üçlü testini yada ne zamana kadar son acaba????

canım 16-20. haftalar arasında yapılıyor ama doktor gerekli görmediği takdirde yapılması zorunlu bir test değil üstelik çok sağlıklı sonuçlar vermiyor.doktorun istemezse yaptıracağım diye diretme çünkü çocuk boş yere ultraviole ışınlara maruz kalıyor.

hoşgeldin canım kızlar herdaim çok
benım dayımın 7 oğlu bı kızı var butun oğulları evlı hepsiının ikişer tanede oğlu var ahaha sonkı oğlu hariç onun daha olmadı adamlarda kız kıtlığı var bıde övunurlerkı sorma gıtsin bız oğlan doğuruyoz hep aman başınız göğemi erdı :33:

biz iki kız kardeşiz ama eşimin ailesinde kız pek yokk onun için çook mutlular:32:

bende çok bilmom ama kızlar büyük balık tercih etmeyin diolar yerken..küçük balıklarda civa daha azmış, bu nedenle küççük balık tercih etmek daha doruymuş..dr a danışmadım bu konuyu ama nette öle yazıo, mehmet öz ün kitabındada öle yazıo..

hamsiyi en çok tavsiye ediolar..hamside evde pişirince çok kokuo..
çinekop hem küçük hemde evde pişince hiç evi kokutmuo..

bende balığı çğken görüp sonra yiyemem hayatta öle çiğken elimi attıktan sonra vs. ama kocam sağolsun bizim evde balık işleri ondan sorulur:)) ben görmeden alır pişirir, ben o sırada salonda beklerim yiyim die:)):56::56:

canım 16-20. haftalar arasında yapılıyor ama doktor gerekli görmediği takdirde yapılması zorunlu bir test değil üstelik çok sağlıklı sonuçlar vermiyor.doktorun istemezse yaptıracağım diye diretme çünkü çocuk boş yere ultraviole ışınlara maruz kalıyor.

teşekürederim canım aslında bende öyle bliyorum ama okuyorum herkes üçlü test souçlaımı aldım falan diyoo teretdüt ettim bende unuttumu doktor acaba diye.

benim kadın düşmanı maço kayınpederim 4 erkek çocuk sahibi, kayınvalidem torun haberini verirken inş kız olur demiş, adam ise "hayır demiş erkek olsun!" duyduğumda çıldırmıştım sinirden, ben iki erkekten sonra doğmuşum accayip şımartıldım sevildim, eşimin de kız kardeşi olmadığı için alaaah, diyodum beni yine çok sevecekler şımartcaklar, nerdeee :19::19:

gelinleri şımartan bı kayınpeder kayınvalıde görmedim henuz :D

ayyy o konuda beni tereddütte bırakıyo, emzirirken içmek ne kadar doğru olur? günde 1 taneden bişi olur mu? 2 yıl emzirmek istiyom ben, o 2 yıl boyunca da içmezsem 3 yıl geçmiş olacak :5::5::5:

ben aslında bağımlı değildim o yüzden rahat bıraktım, ama içmek büyük keyif veriyo.
özellikle böyle havalarda elim hafif hafif üşürken açık havada çay ya da kahve ile birlikte :3::3:

içelim be petuş, çocuklar pusette yatar, biz boğaza boğaza püfürürüz, boğazlarımız da bayram eder :27::27::27:
içmek yokkkk emzırıırkende aynı hamıleymişsiniz gıbı hıslerınız oluyo yanı sutten geçer bebeğime üstüm kokar mınık burnu almasın o okuyu dıye dıye içemıceksınızz annelık bu ya vrularım
sakın sakın içmeyın bu bahaneyled ebırakmış olursunuz...

aynı bende öle cnm ya hamile olduğumu öğrendiğim an bıraktım..eşim içmio benim, dioda madem o kadar kolaydı bırakmak nie bugüne kadar bırakmadım, diom ben içmeyi seviom, muhabbetini seviom..cnm ben allah izin verirse başlamayı hiç planlamıom da yani doğuruncada bi tane kesin içerim onu ii bilyom:))) ama hamile olmak ile süt vermek arasında bi fark yokmuş, emzirirkende aynen beslenmeye tikkat etmeye devam etmeliymişiz.

teşekürederim canım aslında bende öyle bliyorum ama okuyorum herkes üçlü test souçlaımı aldım falan diyoo teretdüt ettim bende unuttumu doktor acaba diye.

yok canım gerekli görmemiştir. Özellerde para için herkese yaptırıyorlar nerdeyse ama çok gerekli ve geçerli bir test değil sadece down sendromunu belirleyebilmek için yapılıyor ama sonuçlar sağlıklı değil var diyiyorlar yok çıkıyor yok diyiyorlar var oluyor Allah sağlık sıhhat versin bebişine inşallah içimiz dışımız test oldu zaten :D

somon balığıda çok guzel oluyo kızlar ben balık yemeye onunla başladım
eşim çok sağlıklı görmesede o balığı omega 3 de zengın bı balık tadında hiç balıklık yok tavsıye ederim:56:

ben internette araştığım kadarıyla derin su balıklarının fazla civa içerdiğini ve hamilelikte tavsiye edilmediğini biliyorum, bunların en başında da somon geliyormuş. okyanus balığı yerine ülkemiz çevresindeki denizlerin taze balıklarını yemeliymişiz.:104::100::104::120:

ayyy petuş eşimi aradım akşam çinekop al bi deneyelim dedim, karadenizli olduğu içn balık hastası sesi parladı telefonda, ben yemesem o evde yapar hafta bir yerdi.

şimdi ona da yasak evdeki kokuya dayanamadığım için :113:

çok geçmiş olsun, aman dikkatli ol. ama ben suçun narda olduğunu sanmıyorum, doktoruma sordum ve böyle saçmalık olmaz dedi hangi bilimsel çalışmaymış nerde okuduysan banada getir dedi. tabi ben bilimsel bişey bulamadım hep söylenti yani kacakarı hurafesi. ben hergün yiyorum desem yeri var:56:

valla ben de yiyorum ama bari 2-3 günde bir yiyeyim artık,bayılıyorum nara,doktoruma sormadım gerçi,bu gittiğimde sorayım bakalım ne dicek?Bir ara yine başka bir forumda nar muhabbeti vardı,doktoruna soranlara doktorlar zararı yok hatta faydası var,bağışıklığı güçlendiriri demişti,hatta hamileliğinde çok nar tüketen bir bayan bebeğinin gaz problemi olmadığıın falan yazmıştı,ben de o okuduklarıma güvenip yiyodum,biraz azaltayım bari,insan edirgin oluyo ister istemez,Bende şu ana kadar hiç bi sorun olmadı,neredeyse bir kaç haftadır hemen her gün nar yiyorum gerçi ama yine de tırstım valla

çok geçmiş olsun, aman dikkatli ol. ama ben suçun narda olduğunu sanmıyorum, doktoruma sordum ve böyle saçmalık olmaz dedi hangi bilimsel çalışmaymış nerde okuduysan banada getir dedi. tabi ben bilimsel bişey bulamadım hep söylenti yani kacakarı hurafesi. ben hergün yiyorum desem yeri var:56:

valla ben de yiyorum ama bari 2-3 günde bir yiyeyim artık,bayılıyorum nara,doktoruma sormadım gerçi,bu gittiğimde sorayım bakalım ne dicek?Bir ara yine başka bir forumda nar muhabbeti vardı,doktoruna soranlara doktorlar zararı yok hatta faydası var,bağışıklığı güçlendiriri demişti,hatta hamileliğinde çok nar tüketen bir bayan bebeğinin gaz problemi olmadığıın falan yazmıştı,ben de o okuduklarıma güvenip yiyodum,biraz azaltayım bari,insan edirgin oluyo ister istemez,Bende şu ana kadar hiç bi sorun olmadı,neredeyse bir kaç haftadır hemen her gün nar yiyorum gerçi ama yine de tırstım valla

bizim de favori balığımız hamsi,eşim bayılır zaten,fırında yapıyorum ben de,haftada 1 kesin yiyoruz,6. aydan itibaren haftada 2 kere öneriyorlar balığı

Son düzenleme:
içmek yokkkk emzırıırkende aynı hamıleymişsiniz gıbı hıslerınız oluyo yanı sutten geçer bebeğime üstüm kokar mınık burnu almasın o okuyu dıye dıye içemıceksınızz annelık bu ya vrularım
sakın sakın içmeyın bu bahaneyled ebırakmış olursunuz...

tmm kıyamam ben ona ama doğurunca 2 fırt çekeyim bari :27::27::27:

aynı bende öle cnm ya hamile olduğumu öğrendiğim an bıraktım..eşim içmio benim, dioda madem o kadar kolaydı bırakmak nie bugüne kadar bırakmadım, diom ben içmeyi seviom, muhabbetini seviom..cnm ben allah izin verirse başlamayı hiç planlamıom da yani doğuruncada bi tane kesin içerim onu ii bilyom:))) ama hamile olmak ile süt vermek arasında bi fark yokmuş, emzirirkende aynen beslenmeye tikkat etmeye devam etmeliymişiz.

ben de içmeyi ve muhabbetini seviyorum, ama evlat işte :emir_bebek::40::40::40:

ben internette araştığım kadarıyla derin su balıklarının fazla civa içerdiğini ve hamilelikte tavsiye edilmediğini biliyorum, bunların en başında da somon geliyormuş. okyanus balığı yerine ülkemiz çevresindeki denizlerin taze balıklarını yemeliymişiz.:104::100::104::120:

ayyy petuş eşimi aradım akşam çinekop al bi deneyelim dedim, karadenizli olduğu içn balık hastası sesi parladı telefonda, ben yemesem o evde yapar hafta bir yerdi.

şimdi ona da yasak evdeki kokuya dayanamadığım için :113:

çok memnun kalcan beben, emin oll:52::52:

selam kızlar
ben diğer formdan gelenlerdenim yaw bu sizin form ne kadar hızlı ilerliyor.bi bakim diyorum 10-15 sayfa geçmiş oluyor
cinsiyet öğrenen arkidişleri tebrik ediyorum ne güzel meraktan kurtuluyorsunuz.
benim 5,5 yaşında kızım var,etrafımdaki herkes ay inşallah erkek olur diyor,az önce annemlerde dedimki 2. de kız olursa kimseye cinsiyetini söylemiycem bunaldım artık
bu ne ya kızları daha foğmadan bu kadar 2. plana atmak sırf bizim toplumumuza has bişey:47::47:
yaw çocuk sağlıklı olsun gerisi boş..
demi ama yaaaaaaaaa:19:

Back
X