Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o minnak şey tam bir eşşek sıpası.. çikolata yedim gittim.. bebikimde enerji patlaması olmuş.. amuda kalkmış.. toktor diyo ki bu ne biçim duruyo böyle nasıl bi pozisyon bu..
ve tabi ayakları dolamış birbirine bi elini alnına koymuş, öyle bakıyoo..
büyük ihtimalle kız dedi doktor..eşim de azıcık kızdı doktora ne zaman kesin bişey söyleyeceksiniz ben alışveriş yapmak istiyorum diye..bu kez doktor sen pembe al o zaman dedi..
acil müdahale vardı tam bizim randevu saatimizde.. bissürü de bekleyen var.. acele acele baktı geçti.. bence uğraşsa en azından biraz daha fazla baksa görülebilirdi.. lakin cuma günü 3'lü sonuçlarını almaya gittiğimde tekrar bakacak..
hoşgeldin canım kızlar herdaim çok
benım dayımın 7 oğlu bı kızı var butun oğulları evlı hepsiının ikişer tanede oğlu var ahaha sonkı oğlu hariç onun daha olmadı adamlarda kız kıtlığı var bıde övunurlerkı sorma gıtsin bız oğlan doğuruyoz hep aman başınız göğemi erdı![]()
ahh cnm ne kaa çok benzioz....cigarayı doğurunca içelim birlikte boğaza nazır:)))
cnm balık kokuo çok hele bide benim ev küçük, mutfakda salonda kapı yok çok fenaydı ama çinekop pişir...çinekop hiçç kokmuo..hem küçük balık civada az bildiğim kadarıyla..hamsi istavrit vs. çok kokuo ama çinekop da hiç balık pişmiş gibi olmuo evde:) hemde tam mevsimi
kızlar yaa bana doktorum üçlü testen hiç bahsetmedi kasım 12 ye randevü verdi herkes yaptırdı mı üçlü testini yada ne zamana kadar son acaba????
hoşgeldin canım kızlar herdaim çok
benım dayımın 7 oğlu bı kızı var butun oğulları evlı hepsiının ikişer tanede oğlu var ahaha sonkı oğlu hariç onun daha olmadı adamlarda kız kıtlığı var bıde övunurlerkı sorma gıtsin bız oğlan doğuruyoz hep aman başınız göğemi erdı![]()
canım 16-20. haftalar arasında yapılıyor ama doktor gerekli görmediği takdirde yapılması zorunlu bir test değil üstelik çok sağlıklı sonuçlar vermiyor.doktorun istemezse yaptıracağım diye diretme çünkü çocuk boş yere ultraviole ışınlara maruz kalıyor.
içmek yokkkk emzırıırkende aynı hamıleymişsiniz gıbı hıslerınız oluyo yanı sutten geçer bebeğime üstüm kokar mınık burnu almasın o okuyu dıye dıye içemıceksınızz annelık bu ya vrularımbenim kadın düşmanı maço kayınpederim 4 erkek çocuk sahibi, kayınvalidem torun haberini verirken inş kız olur demiş, adam ise "hayır demiş erkek olsun!" duyduğumda çıldırmıştım sinirden, ben iki erkekten sonra doğmuşum accayip şımartıldım sevildim, eşimin de kız kardeşi olmadığı için alaaah, diyodum beni yine çok sevecekler şımartcaklar, nerdeee
gelinleri şımartan bı kayınpeder kayınvalıde görmedim henuz
ayyy o konuda beni tereddütte bırakıyo, emzirirken içmek ne kadar doğru olur? günde 1 taneden bişi olur mu? 2 yıl emzirmek istiyom ben, o 2 yıl boyunca da içmezsem 3 yıl geçmiş olacak
ben aslında bağımlı değildim o yüzden rahat bıraktım, ama içmek büyük keyif veriyo.
özellikle böyle havalarda elim hafif hafif üşürken açık havada çay ya da kahve ile birlikte
içelim be petuş, çocuklar pusette yatar, biz boğaza boğaza püfürürüz, boğazlarımız da bayram eder![]()
aynı bende öle cnm ya hamile olduğumu öğrendiğim an bıraktım..eşim içmio benim, dioda madem o kadar kolaydı bırakmak nie bugüne kadar bırakmadım, diom ben içmeyi seviom, muhabbetini seviom..cnm ben allah izin verirse başlamayı hiç planlamıom da yani doğuruncada bi tane kesin içerim onu ii bilyom:))) ama hamile olmak ile süt vermek arasında bi fark yokmuş, emzirirkende aynen beslenmeye tikkat etmeye devam etmeliymişiz.benim kadın düşmanı maço kayınpederim 4 erkek çocuk sahibi, kayınvalidem torun haberini verirken inş kız olur demiş, adam ise "hayır demiş erkek olsun!" duyduğumda çıldırmıştım sinirden, ben iki erkekten sonra doğmuşum accayip şımartıldım sevildim, eşimin de kız kardeşi olmadığı için alaaah, diyodum beni yine çok sevecekler şımartcaklar, nerdeee
ayyy o konuda beni tereddütte bırakıyo, emzirirken içmek ne kadar doğru olur? günde 1 taneden bişi olur mu? 2 yıl emzirmek istiyom ben, o 2 yıl boyunca da içmezsem 3 yıl geçmiş olacak
ben aslında bağımlı değildim o yüzden rahat bıraktım, ama içmek büyük keyif veriyo.
özellikle böyle havalarda elim hafif hafif üşürken açık havada çay ya da kahve ile birlikte
içelim be petuş, çocuklar pusette yatar, biz boğaza boğaza püfürürüz, boğazlarımız da bayram eder![]()
teşekürederim canım aslında bende öyle bliyorum ama okuyorum herkes üçlü test souçlaımı aldım falan diyoo teretdüt ettim bende unuttumu doktor acaba diye.
somon balığıda çok guzel oluyo kızlar ben balık yemeye onunla başladım
eşim çok sağlıklı görmesede o balığı omega 3 de zengın bı balık tadında hiç balıklık yok tavsıye ederim![]()
çok geçmiş olsun, aman dikkatli ol. ama ben suçun narda olduğunu sanmıyorum, doktoruma sordum ve böyle saçmalık olmaz dedi hangi bilimsel çalışmaymış nerde okuduysan banada getir dedi. tabi ben bilimsel bişey bulamadım hep söylenti yani kacakarı hurafesi. ben hergün yiyorum desem yeri var![]()
çok geçmiş olsun, aman dikkatli ol. ama ben suçun narda olduğunu sanmıyorum, doktoruma sordum ve böyle saçmalık olmaz dedi hangi bilimsel çalışmaymış nerde okuduysan banada getir dedi. tabi ben bilimsel bişey bulamadım hep söylenti yani kacakarı hurafesi. ben hergün yiyorum desem yeri var![]()
içmek yokkkk emzırıırkende aynı hamıleymişsiniz gıbı hıslerınız oluyo yanı sutten geçer bebeğime üstüm kokar mınık burnu almasın o okuyu dıye dıye içemıceksınızz annelık bu ya vrularım
sakın sakın içmeyın bu bahaneyled ebırakmış olursunuz...
aynı bende öle cnm ya hamile olduğumu öğrendiğim an bıraktım..eşim içmio benim, dioda madem o kadar kolaydı bırakmak nie bugüne kadar bırakmadım, diom ben içmeyi seviom, muhabbetini seviom..cnm ben allah izin verirse başlamayı hiç planlamıom da yani doğuruncada bi tane kesin içerim onu ii bilyom:))) ama hamile olmak ile süt vermek arasında bi fark yokmuş, emzirirkende aynen beslenmeye tikkat etmeye devam etmeliymişiz.
ben internette araştığım kadarıyla derin su balıklarının fazla civa içerdiğini ve hamilelikte tavsiye edilmediğini biliyorum, bunların en başında da somon geliyormuş. okyanus balığı yerine ülkemiz çevresindeki denizlerin taze balıklarını yemeliymişiz.:104::100::104::120:
ayyy petuş eşimi aradım akşam çinekop al bi deneyelim dedim, karadenizli olduğu içn balık hastası sesi parladı telefonda, ben yemesem o evde yapar hafta bir yerdi.
şimdi ona da yasak evdeki kokuya dayanamadığım için :113: