Canım bence böyle insanlara duygu ve düşüncelerini belirt, söyle, içinde kalmasın..
Seni anlamaları çok zor ama herkes hatasını bilmeli..
............................
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bence böyle insanlara duygu ve düşüncelerini belirt, söyle, içinde kalmasın..
Seni anlamaları çok zor ama herkes hatasını bilmeli..
tatlım sen hemşire falan mısın merak ettim açıklamaların öyle geldi de yada doktor.peki bir soru daha ben burda okudum. hamileliğinde cinsel istekte artış olanlar vardı onların kurumuyorr mu yada onların neden arttı??
eğer bıdaha soylerse uzuluyomusun dıye tepkim sert olucak zaten
çok teşekürler arkadasım verdiğin cevaplar için geçicek insallah.hani benim için önemli değil zatende eşim kapris yapmaya başladı seninki psikolojik hamilelik önceside istemiyordun şimdide bahanen oldu falan diyee ona üzülüyorum..Cinsel isteğin artabilir, benim de ilk 3 ay çok fazlaydı ayrıca ilk hamileliğimde son ay resmen tavan yapmıştım..
Ama şu an yavaş yavaş normale dönmeye başladı..
Cinsel isteğin artması demek kuruluk olmuyor manasına gelmez..
Ayrıca cinsel istekteki düşüş kadının üzerindeki toplumsal baskılara, çocuğunu korumasına dayanan içgüdülere,
ilk hamileliği olup olmadığına yani bu konudaki tecrübelerine, bilgilerine göre de değişiklik gösterebilir..
Bu durumda hem hormonal hem de sosyolojik bir dolu etken baş göstermekte bence..
Ben ilk hamileliğimde WC'de ıkınmaya korkuyordum, bu bir koruma refleksi idi belki..
Veya hamileliğinde eşinin kendisiyle ilişki kurmasının yanlış olduğunu düşünen bir dolu kadın tanıdım,
eşini sapık olarak nitelendiriyordu..
Doktor veya hemşire değilim.. Ama güzel bir araştırmacıyım, gözlemciyim..
Bak canım tepkini sert koyma.. Çünkü ne kadar sert olursan, kavgacı, sesini yükselten taraf sen olursan
o kadar haksız olursun.. Sen o konuda haklı bile olsan haksız konuma düşersin..
İçinde biriktireceğine sakin bir dille vakti zamanı yeri gelince, öfkene hakim olarak duygularını dile getir..
Böylece karşındaki baskın basanındır zihniyetiyle bana saygısızlık yaptı gibi tavırlarda bulunarak seni haksız çıkarmasın..
Eline koz vermeyeceksin kimsenin, hele büyüklerin aslaaa...
çok teşekürler arkadasım verdiğin cevaplar için geçicek insallah.hani benim için önemli değil zatende eşim kapris yapmaya başladı seninki psikolojik hamilelik önceside istemiyordun şimdide bahanen oldu falan diyee ona üzülüyorum..
tatlım sen hemşire falan mısın merak ettim açıklamaların öyle geldi de yada doktor.peki bir soru daha ben burda okudum. hamileliğinde cinsel istekte artış olanlar vardı onların kurumuyorr mu yada onların neden arttı??
bunlar nerde satılıyoooo acaba çok tatlılar bide kızlar VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs diye bi bebek markası istanbulda ve türkiyenin çeşitli yerlerinde mağazaları var çok kalıteli ve çok ucuz ya internetten baktım ben ama kadıköyde 7000 m2 bir mağazası varmış ne ararsan var çok farklı secenekte ben beylikdüzündeyim ama gidicem bi gün oraya kesin bakıcam.o tarafta olan varsa muhakkak gitsin derimmm..
aaaa reklam yaptırmıyoooo demek eeeeeebunlar nerde satılıyoooo acaba çok tatlılar bide kızlar VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs diye bi bebek markası istanbulda ve türkiyenin çeşitli yerlerinde mağazaları var çok kalıteli ve çok ucuz ya internetten baktım ben ama kadıköyde 7000 m2 bir mağazası varmış ne ararsan var çok farklı secenekte ben beylikdüzündeyim ama gidicem bi gün oraya kesin bakıcam.o tarafta olan varsa muhakkak gitsin derimmm..
civil im.comda var bunlardan , lınk atılmıyo canım çıkmamış oyuzden
çok teşekürler arkadasım verdiğin cevaplar için geçicek insallah.hani benim için önemli değil zatende eşim kapris yapmaya başladı seninki psikolojik hamilelik önceside istemiyordun şimdide bahanen oldu falan diyee ona üzülüyorum..
cnm ya bizimde aynen çok süperdi önceden..şimdi bende kocamda acemi olduk...benim hiç cnm istemio+cnm da çok yanıo(bi kere denedik)...kocamda didi zorlamaya gerek yok, didim ama ama sen yazık sana, kızdı bana manyakmısın gadın die..anlaştık, ikimizde öçok isteyene kadar kardeş kardeş yatcaz bu dönemde:)) anlaşmaya bak sende..sevgili anneler lütfen düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum.benim sorunum cinsellik.hamileliğimin ilk zamanlarında yasaktı ama doktor yasağı kaldırdı ancak ben ciddi derecede acı çekiyorum ve dolayısıyla istemiyorum.tam terside düşünüleblir istemediğim için acı çekiyorum.ilk evlendiğim zamanlar bile bu kadar acı hissdetmemişken ne oldu anlamadım.gayet düzenli bir cinsel hayatımız vardı asla isteksiz biri değildim ama şimdi hiç aklıma gelmiyo hiçbirseyden etkilenmiyorum tık yok yani.. zaten hamileliğimin ilk üç ayı kocamın yatağın bir köşesine atmakla kalmadım yok kokuyorsun ki teri bile kokmaz garibimin,yok tiksiniyorum dişini frçala,banyo yap diye diye hergün hep itip kaktım şimdi yeni yeni bulantılarım geçti ama istemiorum zulum gibi geliyoo. bu psikolojik midir yoksa hormanlar mı geçer mi acaba yaşayıp geçiren varmı merak ediyorum..ben bu kadardan bu kadar acı çekerken bu çocuğu nasıl doğuracam..:18::18::18::18:
bunlar nerde satılıyoooo acaba çok tatlılar bide kızlar VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs diye bi bebek markası istanbulda ve türkiyenin çeşitli yerlerinde mağazaları var çok kalıteli ve çok ucuz ya internetten baktım ben ama kadıköyde 7000 m2 bir mağazası varmış ne ararsan var çok farklı secenekte ben beylikdüzündeyim ama gidicem bi gün oraya kesin bakıcam.o tarafta olan varsa muhakkak gitsin derimmm..
Aynı sorunu ben de yaşıyorum canım, aynı şekilde bahsettiğin gibi bir ağrı durumu oluyor, geçen ay doktoruma sormuştum hormonlardan kaynaklı kuruluk olabilir demişti zaten üzerine bartolin apsesi sorununu yaşadım. Bartolin bezlerinin sorunlu olması da kuruluğa neden oluyor sonrasında da kullandığım antibiyotikten dolayı mantar oldum ve o bölgeler kaşınmaktan dolayı çok tahriş oldu. Sürekli ilaç kullanamadım doktor fitil vermişti. Onu kullanmak bile bana çok acı vermişti. Bakalım artık bayram sonrasında doktor kontrolüm var o zamana kadar bekleyeceğim.
cnm ya bizimde aynen çok süperdi önceden..şimdi bende kocamda acemi olduk...benim hiç cnm istemio+cnm da çok yanıo(bi kere denedik)...kocamda didi zorlamaya gerek yok, didim ama ama sen yazık sana, kızdı bana manyakmısın gadın die..anlaştık, ikimizde öçok isteyene kadar kardeş kardeş yatcaz bu dönemde:)) anlaşmaya bak sende..
kadıköyde nerdeymiş yaf...
yaa pardon petuşş kadıköyde varda o en büyük olanı maltepedeymiş pardoonnn (Osman Ağa Mah. Halitağa Cad. No:26/B Kadıköy / İSTANBUL)
hani sen yat annecim babam baksın diyen badi 6 lira internette ama pembesi kalmışşşşş ben alamadımmmmm![]()
merhabalar kızlar nasılsınızzz??
dun cınsıyet ogrendımmmmm ve kızım oluyorrrr:)) teyy teyyyyyD
Prensesım gelıyorrr....kokoşum gelıyorrr:)
bısı sorcam bırde kızlar ya.. benım dun 15+2 olmam gerekıyordu ultrasona gore takıp edıyorum..fakat dun dr um 16 haftadasın dedı ben lonkkk kaldımm..bu sekılde sapmalar oluomu?? ben sımdı 16 haftadanmı takıp etcem..sonrakı gıtmemde yıne ılerımı atcak anlamadım:)