- 2 Mayıs 2011
- 2.009
- 95
- 158
Merhaba migi, benim oğlumda emmeye çok düşkün hatta parkta bile bir bank bulup emzirmemi istiyor arabadayken emmeden durmaz emzirmezsem ağlamak ne kelime bana çok kötü vuruyor hatta ocak ayından itibaren gece emzirmesini kesmiştim sabah uyanınca veriyordum buna rağmen uykusu düzelmedi ve nisan gibi hastalanmıştı o dönemde 1-2 emmeye başlamıştı ben de hasta birşey yemiyor diye vermiştim sonra annemlere memlekete gidince coştu şimdi acıkınca sıkılınca bunalınca sürekli emiyor ben de çok yoruldum hadi gece uyanmasa gündüz emzirmek problem değil bana ama dediğin gibi iştahını kapatıyor ben de şimdi zamana bıraktım çünkü 2 hafta sonra tatile gideceğiz en azından orda uyuturken bana kolaylık olur
tatili fırsata dönüştürebilirsin bence,zaten suda oynamaktan çok yorulacaktır ve gün içinde fazla aklına gelmeyecektir,bir de ortam farklı olunca daha kolay unutur belki,çantada çubuk kraker falan bulundur,arada eline ver,acıkınca da emmek istiyorlar dışardayken özellikle,ben ev dışında olayı çözdüm,parkta falan istemiyor ama yanımda yiyecek bi şey bulunduruyorum mutlaka,eğer çok uzun kalacaksak,termosa çorba koyup götürdüğüm oluyor parka,çünkü çok hareketli olduğundan 2-3 saat sonra açık havada acıkabiliyor,ya da poğaça,kraker falan bulnuduryorum evden çok tok çıkmışsa,tatil fırsat bence,ben ağustos sonu tatile gidicem,orada belki tamamen bırakır diye düşünüyorum eğer o zamana kadar başaramazsam