kızlar giriyorum bakıyorum aynı sayfa giriyorum bakıyorum yine aynı sayfa napıyosunuz nasılsınız çocuklar nasıllar iyilermi ne var ne yok
her seneki gibi mayıs haziran girdimi burası sessizliğini koruyor :)
ahsenimmm çoktandır göremiyorum seni
öğretmenlerim az kaldı okulda bitiyor :)
demoşş duru nasıl hamilelik nasıl gidiyor
biz hep balkon ve dışarı çıkmak istiyoruz işte klasik mevzular eminim sizinkilerde öyledir çokmu dışarı alıştırdık ne
yazımı gören herkes vakti olmasada tek bi kelime yazıp çıksın
bakalım kimler girip bakıp kaçıyo benim gibi :)
herşyn bi zorluğu var be cnm napıcaksın işte :)gunaydın kızlar EYIDAS ben burdayım canım sukur artık okulu bıtırecegız:))) gercı ev daha zor dabızımkı de sokakcı, parka asıkkk hergun cıkarır dısaaRI BABASI.. hepınızı opyrm
tşk ederim cnm beğenmene sevindim :)bende buralardayım canım arada bakıyorum kimse yazmayınca bende yazmak içimden gelmiyor
sizide fc den takipteyim dogum gününüze bayıldım tekrar nice yaşlara
iyi akşamlar hatunlar kimsecikler yok epeyidir
bizde durumlar derdini rahatlıkla anlatıyor bazen öyle şeyler söylüyorki agzımıız açıkta kalıyor
tuvalet egitimine daha başlamadık emzige aşırı şekilde düşkünleşti ramazandan sonra kesmeyi düşünüyorum2 yaş senduromu mu adı herneyse onu en kötü şekilde yaşıyoruz herşeyi kendi yapıyor ne söylesek itiraz edip tam tersini yapıyor el tutma asla o bizi degil biz onu takip ediyoruz idare ediyoruz allah bu günümüzü aratmasın bunada şükür
park bahce bizimkide bayılıyor enerjisini atıyor biraz hergün olmasada haftada 2 3 çıkartmaya çalışıyorum gecen hafta çok kötü üşüttü öksürük kusma yeni yeni toparlanıyor çok şükür
birde cumartesi saçını kestirdik biraz fazla kısaltmış bayan tam bir erkek çocugu oldu
kızlar eviniz nasıl geceleri çocuklar elif gibi üstünü açıyormu devamlı ne yapıyorsunuz o durumda? valla ben napıcamı şaşırdım üstünde hiç bişi tutmuyor ztn yatış şekilleri çok garip hep yatağın köşe kenar kısımlarında kendini sıkıştırıyor
birde çok takılıyor yürürken düz yolda bişi yokta evin içinde düz yerde ayağına takılan yokken kendi kendine takılıyor düşecek gibi oluyor varmı sizlerde böle bi durum
tuvalet eğitimine başlamadım daha çişini söylemiyor bi belirti yok sadece kakada bazen belli edior ztn daha net konuşmamız yok ama kendince sayı sayıyor :) emzik kullanıyoruz hala bıraktırmaya çalışsam diyoum cesaret edemiyorum
kızlar bizde bugün tuvalete alışmaya çalışıyoruz sabah bezini çıkarttım 3 kez lazımlıga 1 kez altına kaçırdı ama kendi söylemiyor ben zorla ikna ediyorum tuvalete gitmek için çişini kaçırdıgındada kendi söylemedi ben alıştırma kilodunu açınca gördüm allah sabrımı artırsın :18:
tuvalet alışkanlıgı kazanan çocuklarımız varmı topikte kaç saate bir wc götürüyorsunuz
napim cnm alışık değilim sakinliğe baktım herkes okuyup çıkyıor yazayım dedim eksiklik oluyor burasını okumazsam alıştım :)Merhaba kizlar dogrusu bende bakip bakip cikanlardanim kimse yazmayinca bende yazmiyorum ama eyidas ortami hareketlendirdi iki cumlesiyle bravoceren de butun gun biraksa psrkta oynar kaydiraklardan biraz biraz kaymaya basladi ama o donenlerden korkuyo. Yarim saat hic sikilmadan sallaniyo. Evimixin etrafinda 4 tane park var biz bu yazi o parklarda gecircez gibi duruyo. Tuvalet konusuna gelince icim daraliyo pek bi isik gormuyorum sanki ama kakasini yapinca soyluyo. Bu yaz alistiramazsam kisin kresede veremem cunku islak mendilletle hayatta sildirmiyo ben hep yikiyorum o da oyle alisti ve genital bolgesi konusunda su yapismadan dolayi asiri hassasiyeti var ne yspicam bilmiyorum benden baskadina hayatta dokundurtmaz gece uykusu cok guzel artik masallah diyim hic uyanmiyo ama ustu hep acik sabah uyaninca parkyataginin fermuarini acip benim odama geliyo hemen beni uyandiriyo elleri ayaklari hep buz gibi oluyo sabah serinliginde daha cok usuyo muhtemelen. Cenesine gelince bi dustu bi dustu soylediklerine sasiriyoruz. Surekli anlatiyo sikayetlere bile basladi aksam babasi gelince annem bana kizdi diyo kizarken ne dediysem nasil davrandiysam aynilarini taklit ediyo ve soyluyo isimiz var yani :)
uyku tulumudakalın gelcek gibi geliyor bende hırka giyitiyorum işte valla blemiyorum yazlık uyku tulumu varmış onalr nasıl acabacanım bizim evde halen tam ısınmadı uyku tulumuyla uytuyorum bizde halen elyaf yorganla uyuyoruz havalar ısınınca üstünüde acsa sorun olmaz az kaldı
Maşallah canım, üçe karşı bir gayet iyi bence, kolay gelsin sana... Ben Beşir'in hazır olmadığını düşünüyorum çünkü bezini değiştirmemden pek hoşnut olmuyor, zor yapıyorum gönlünü... Bu da gösteriyor ki oğlum hennüz hazır değil tuvalet eğitimine malesef...
Bez acan arkadaşlar gece bagliyormusunuz? Bizde durumlar kötü. 5gundur acikti ve sadece ben bi kez yaptırabildim lazimliga..sanirim geri bez baglicam çünkü psikolojisi bozuluyor giderekhayal kirikligina ugradim malesef
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Melisela, bizim de bez paketi bitmişti, ben de acmaya çok hevesliydim ama baktım bizimki hiç oralı olmuyor hatta inat ediyor, ben de vazgectim ertelemeye karar verdim. Ben de üzüldüm artık kurtulsun istiyordum ama malesef daha zamanı değilmis henüz, sen de canını sıkma önemli olan hazır olmaları, psikolojilerini bozmadan bu işi başarmak, yoksa daha farklı problemler çıkabilir...
Bez acan arkadaşlar gece bagliyormusunuz? Bizde durumlar kötü. 5gundur acikti ve sadece ben bi kez yaptırabildim lazimliga..sanirim geri bez baglicam çünkü psikolojisi bozuluyor giderekhayal kirikligina ugradim malesef
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
üzülme canım zamanı vardır daha bencede zorlama bir kaç ay sonra tekrar dene
bizimde bugün 6. günümüz halen kendi söylemedi bende işe daldırırnnca hemen salıyor
gece ilk gün baglamadım ama yaptıgı için ikinci gün bağladım gündüzde gecede uyuyunca yapıyor bende pirimanın kilot şeklinde bezi çıkmış görmüşsünüzdür onu giydiriyorum bak kızım doralı kilodun çok güzel sakın çişini yapma seslen ben gelicem desemde sabah bez top şekline geliyor canım ana bu bezine 1 kez bile yapmış olsa atıyorum ıslaklık hisetmesin diye
ilk günler 30 dakikada gidiyorduk şimdi 45 dakika 1 saate yaklaştık bu süreyi aşıp unutmuşsam hemen kaçırıyor
azraselam2 saat kuuru kalması gerekir demişsin ya şimdi bizim kuzu okadar hiç kalmadı benim zorlamamammı gerkiyor şimdi
çünkü gün içinde sordugumda hep yok gelmiyor diyor oyunla kandırarak gidiyoruz
üzülme canım zamanı vardır daha bencede zorlama bir kaç ay sonra tekrar dene
bizimde bugün 6. günümüz halen kendi söylemedi bende işe daldırırnnca hemen salıyor
gece ilk gün baglamadım ama yaptıgı için ikinci gün bağladım gündüzde gecede uyuyunca yapıyor bende pirimanın kilot şeklinde bezi çıkmış görmüşsünüzdür onu giydiriyorum bak kızım doralı kilodun çok güzel sakın çişini yapma seslen ben gelicem desemde sabah bez top şekline geliyor canım ana bu bezine 1 kez bile yapmış olsa atıyorum ıslaklık hisetmesin diye
ilk günler 30 dakikada gidiyorduk şimdi 45 dakika 1 saate yaklaştık bu süreyi aşıp unutmuşsam hemen kaçırıyor
azraselam2 saat kuuru kalması gerekir demişsin ya şimdi bizim kuzu okadar hiç kalmadı benim zorlamamammı gerkiyor şimdi
çünkü gün içinde sordugumda hep yok gelmiyor diyor oyunla kandırarak gidiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?