2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
iyi akşamlar kızlar
nasılsınız biz iyiyiz çok şükür havalar güzel park bahçe geziyoruz
uyumasıda yemeside çok şükür biraz daha düzeldi sabah 2 dilim peynir yiyiyor artık bizim yemeklerimize eşlik ediyor biraz biz geç kaldık ama çorba türü şeyler daha iyi ama buna da şükür 1 dilim peynir yemesi için 1 saat ugraştıgımı bilirim yumurtayıda halen çok sevmiyor gecen kendime kahvaltıda yumurta yaptım geldi beni izliyor anne bu ne dedi bende ballandırarak ımm yumurta dedim yüzünü ekşitti ıy igrenç dedi demek kızın damak tadına uymuyor yumurta rafadan yapıyorum arada gene o daha kolay yiyiyor boyama kitabı aldık birde boya kalemleri onlarla ugraşıyor epeyi sardı şevval ders yapınca hemen oda boyama kitabını kalemlerini alıp geliyor
şevvalli aşırı şekilde taklit ediyor şevval ne yiyiyorsa ne yapıyorsa elinde ne varsa aynısını istiyor yemek konusunda iyi oluyor 1lokma olsun yiyiyor ama diger konularda sürekli tartışma halindeler 7 yaş var ama aralarında kavgaları didişmeleri hiç bitmiyor
migi azraselam maşallah kızlar tebrik ediyorum sizleri
migi canım cuma günü fırsat bulursam bende alıyım baktım bende netten güzel bişeye benziyor
serenay pencam eyidas demoş elfileda kızlar sizler nasılsınız epiyidir kimsecikler yok umarım herangi bir sorun yoktur topik çok sesizleşti

Merhaba kizlar topik hakikaten cok sessiz ben de giremedim kac gundur bugun gunum vardi onu savdim. Ceren burnumdan getirdi sabahtan beri ya Ben topladim o arkamdan dagitti. Iki saat yedirmeye ugrastim zaten, ac kalmasin aksama kadar dedim ama Misafirler geldiginde ben hala pijamaylaydim dusunun onlar yukari cikana kadar nasil giycegimi sasirdim, korkunctu :0 havalar guzeldi ama iki gundur burda yagmur yagiyo parka gidemiyoruz. Ceren parka bayiliyo Baska cocuklarla oynuyo biraz kavga ediyo cunku kimde ne gorse elinden almak istiyo bi de o benim, o benim diyo habire :) kaydiraklardan kayabiliyo ama yalniz birakamiyorum cunku ben asagida kaysin diye beklerken o kaydiragin tepesinden asagi sarkiyo, yukardan birakiyim kendikaysin dersemde indigi gibi salincaklara kosabiliyo o yuzden hala birlikte cikip birlkte kayiyoruz. Benden baskada kayan anne yok millet acayip acayip bakiyo ama napiim... bizim park maceralari boyle iste...

Ayy cok hossun yaa demek hala beraber kayiyorsunuz anne kız, ben en fazla merdivenlerin tepesine kadar çıkmısımdır Beşirle, başörtülü halimle kaymaktan utandım valla, babasiyla gönderiyordum kendi kayamadigi zamanlarda, simdi kayiyor cok sükür

Kızlar umarım herkes iyidir..

Bizi soracak olursanız bu günlerde karışığız biraz. Duru nun morarma ve nefessiz kalma olayını anlatmıştım size dr EEG istedi noroloji uzmanı hördü pek temiz sayılmaz dedi ben zaten o anda başladım ağlamaya, sizi üniversiteye gönderyim dedi çocuk noroloji uzmanına araştırdım ettim adana ve mersin i birtane prof buldum mersinde adam bu grafik üzerinden değerlendrirsek epilepsi şüphesi var dedi benim gözler karardı başım döndü kötü olduğumu görünce sadece şüphe dedim dedi ama anne yüreği işte.. Haftaya çarşambaya gün verdi tekrar EEG çekilecek dr o zaman konuşuruz dedi muayene etti biz çıkarken ben inanıyorum ki bişey çıkmicak dedi ama gelin bana sorun.. ALLAHIM dermansız dert vermsin ama babmdan dolayı çok çektik yıllar yılı doktor doktor gezdik onları hatırlayınca kalbim sıkışıyor inanın hamile kaldığım günden beri hergün allaha yakarıyorum beni çocuğumla sınama diye umarımki bişey çıkmaz lütfen sizde dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar lütfen....

şimdiden geçmiş olsun,içini ferah tut,temiz çıkar inşallah'ben de hep aynı duayı ederim,allah kimseyi evladıyla sınamasın,amin

Selam kızlar,nasılsınız?Herkes iyidir inşallah.
Demos geçmiş olsun canım o kadar ciddi değildir heralde.o durum ablamın kızında da vardı ağlarken nefesdiz kalır morarırdı zamanla geçti kıZınında öyledir belki.biz anneler her şeyi abartıyor en kötü seneryoyu çiziyoruz hemen.aslanda biraz sakin olmalıyız ama yapamıyoruz. Tekrardan geçmiş olsun. bu arada hamileymişsin tebrik ediyorum seni:))
Ahsenim ahsen nasıl ? Koca kız olmuştur heralde yeme probleminizi aşmaya başladınız heralde.
Migi oğlum ne yakışıklı öyle maşallah diyeyim.senin yaptıklarına da bayıldım tabiki süper olmuş.
Bizde kocaman olsuk haftaya doğum günümüz var.boyumuDa, kilomuzda yerinde.yemekle ilgili sıkıntı yaşamıyoruz ama sebze hiç yediremiyorum. Gece uykularımız düzene girdi artık maşallah deyim kuzuma çünkü hep kendim nazar ediyorum.5 renk öğrettim kuzuma yıldız üçgen kare ve dikdörtgeni de biliyoruz.inanmayacaksınız belki ama oğlum arap alfabesini sayıyor sırayla.hatta kaç ay önce sayıyordu.kayınvalidem öğretmiş nasıl öğrettiyse.bizim en büyük sıkıntımız kendi yaşıtlarımızdan korkmamız.korkuyoruz ve elimizde ne varsa hemen veriyoruz jarşımızdakinin istemesini de beklemiyoruz hemde.bu çok sıkıntı yarattı bende ileride nasıl olacak diye.bir çocuk gelişim uZmanı ve bir prof bunun normal olduğunu ve Kreşe gidince geçeceğini aöyledi ama içim hala rahat değil.sizlerde durum böyle değil okuduğum kadarıyla.oğluma bağırmayı öğretiyorum bende Ne taoayım çocuğu yanlış yola mı sokuyorum diyorum bilemiyorum.

sakın kötü şeyler düşünmeyin,doktorlar her zaman ilk olarak, en en kötü ihtimali söylerler.

eminimki yoktur birseyi kuzunun..ikinci EEG yi çeksinler içiniz rahat etsin..

Allah kuzuna sağlık nasip etsin..bende dua ederim..

Geçmiş olsun canım inşallah temiz çıkar kendini üzmemeye çalış bebeğini düşün ben hamileyken çok stres ce üzüntü yapmıştım çok pişmanım bilmiyorym ne kadar bağlantılı ama çunar belji bu yüzden problemli ve stresli oldu

Maşallah canım bence kendi haline bırak zamanla yaşıtlarını görüp davranışını değiştirir benim oğlum bize çok hırçın ama yaşıtı elinden alınca birşey yapmıyor

Ah demosum ya tahmin edebiliyorum ne kadar sikintili oldugunu. Gecmis olsun oncelikle ama en kotu senaryoyu cizmemek lazim hem doktorda demis tahmin etmiyorum diye ama tabiiki incelenmesinde fayda var. Sen kotu dusunme gonlunu ferah tutmaya calis bisey yoktur Allahin izniyle. Hem bak hamilesinde... haberlerini bekliyoruz , dua edicem bende.

Oooo epeydir yoktun sen nerelerdeydin! Evet bebisler buyuyo... bi cocugun hismina filanmi ugradi elindeki bisey yuzunden? Belki biri canini acittiysa korku kalmis olabilir. Su donemde bu tarz davranislar cok degisken olabiliyo cok ustunde durma bence ama yine de benim kavraminin gelismesine yardimci ol tabii...

ay canımya seni odurumda düşündümde şevval olmasa bende kayardım heralde
bizim şevval çıkartıp oturtuyor bende aşagıda bekliyorum
valla benim annem olmasa bende pijamalarla karşılarım heralde misafirleri ben biri geldigi zaman ya ahseni anneme gönderiyorum yada annem geliyor yoksa zaten ahseni yedir giydir uyut tümgün ona zor yetiyorum
demoşum inşallah hiç bişey yoktur hamilesin kendine dikkat et
arkadaşlarında dedigi gibi doktorlar ilk en kötü ihtimali söylerler bizede kan kanseri depo hastalıgı da var dediler ömrümüzden ömür gitti allaha çok şükür hiç bişeyde çıkmadı rabbim evlatlarımızla sınamasın dedigin gibi

slm canım yoksun epeyidir özlettin kendini
maşallah oğluşuna biz daha sayı filan bilmiyoruz ismin ne diyince ahsen diyor birde kaç yaşındasın diyince 2 diyor
ama cenemiz çok düşük hemen hemen herşeyi söylüyor artık
biz biraz minyonuz kız çocugu dert etmiyorum çıtı pıtı olsun banada babasınada benzememiş
allah saglık sorunu veremesin yemeside eskiye göre çok şükür bugün gene kustu ama inşallah devam etmez kendi nazarım degiyor ne zaman iyi desem ertesi gün başlıyor terslikler

Bence hic büyütme canım, ilerde ögrenir nasil davranmasi gerektigini, çok kücükler daha, benim oğlum bi ara hic paylasmiyordu özellikle bizim evimize gelen cocuklara yada kendinden kücük cocuklara cok hırcın davraniyordu, o da hic hoş olmuyor gercekten, simdi daha sakin gibi ama disarda cekingein özellikle... sen de öyle gözlemle bi istersen... elfledaya katiliyorum, birinden korkmus olabilir a zamanla düzelir sen ona destek olursan...

Canım cok zor bir durum, inşallah bisey çıkmaz, sen gönlünü ferah tut, caresini de Allahtan istemeye devam et...

Demos canim cok gecmis olsun..benim içim cok rahat seninde oyle olsun..okuyunca kotu hicbisey hissetmedim. Goreceksin durunun hicbiseyi yok.masallah turp gibi..sende skma canini dikkat et kendine.dualarim sizinle...

Melapusefe maşallah canim ogluna..daha bizde pek bisey yok ama adini soyluyor.konusmasi fena degil..
Ahsen canım maşallah bicirigima..yemeside iyi olmus cok şükür. .elada fena degil artik ama uyku problemini asamadik bir turlu..gece yine 3-4kez uyaniyor...dun 3,5 da uyandi ve hic uyumadi sonrada simdi bakicida uyuyormudur bilmiyorum. Ama ben cok kötüyüm. Yorgunum. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…