Eki Görüntüle 1044594
kızlar hatırlarsanız bu pengueni süt kutusundan yapınca eklemiştim,ağzı küçük olduğu için her şeyi yiyemiyodu :)) oğlum bu arada küçük büyük kavramını az da olsa öğrenmiş,ağzına girmeyen balıklara büyük diordu (balıkları yapınca da eklemiştim hatırlarsanız),yedirdiği balıklara küçük balık dediğim için biliyordu küçük kavramını biraz,ben de daha büyük kutudan bir kutu adam mı desem ne desem bilmiyorum,öyle bi şey yaptım,büyük küçük kavramı için kullanırım diye,ayrıca geometrik şekil vs öğretmek için de kullanılabilir,bu tarz bi şey zamanınız varsa yapın,penguenin gaga kısmı balık yedirmekten eskidi sayılır,çok seviyorlar bu tarz ağzı yüzü olan şeyleri,buraya resmini koyayım dedim
kızlar konunuzla alakası yok ama tecrübelisiniz diye sormak istedim adetim 1 gün gecikti test yaptım negatif çıktı ama hamileymişim gibi geliyor bana www.bebekbakiyoum.com diye bir forumda erken yapmışsın dediler bir de burda sorayım dedim, erken olduğu için çıkmamış olabilir mi lütfen yadım eder misiniz çok istiyorum
Kizlar bu arada siz telrfondan resim yukleyebiliyomusunuz? O bilgisayarda cikan kucuk simgeler telefonda cikmiyo mesaj yazarken bende... telefondan yukleyebilsem arada bende koyarim resim. Bi yardimci olursaniz sevinirim
o sandalye yöntemini adem güneş kesinlikle önermiyor,bir de 4 yaşına kadarkli yaklaımı daha farklı,hiç dinledin mi bilmiyorum,bir de o süper dadıyı izlerken bazen çok itici geliyor uygulamalar bana,ne bileyim düşünme sandalyesi mesela antipatik geliyor,bir de dearmoon un dediği gibi 3-4 yaş öncesi uygulananbi yöntem değil,ben uygular mıyım,şu an hdiyorum ama zaman ne gösteriri bilinmez tabi,büyük komnuşmamak gerek
Ne kadar buyumus ela masallah ona gozluklede pek bi sevimli olmus ama iyi bari gozlugu takiyo ceren olsa kaldirip atardi...
Ayy hakikaten ya! Su son yazdigin cok damardan olmus gercekten. Bende cok bagiriyorum bazen kontrol edemiyorum sonra pisman oluyorum ama cok daraltiyo bazen butun gun miy miy herseyi istiyo herseye agliyo ama iste annelik bu demek demekki, sabir demek. Bende bi bakayim su adem gunesin yayinlarina
Adem güneş i ben de beğenyorum,youtube da gülben in programına konuk olduğu bölümü de izleyin derim,anneliğin temelinde şefkat ve sevgi olmalıdır diyor ya,düşününce hak veriyorum,bir programında dinlemiştim,diyor ki altını açmayı,giydirmeyi,yedirmeyi başka kadın da yapar ,annelik bu demek değil,anneliği ise sadece anne yapabilir,aklımdan hiç çıkarmıyorum bunu.Mesela geçen gün unla işim vardı,gördü,ben de bi tabağa biraz un koydum,yere de çarşaf serdim oynasın diye, (akşam saati,işten gelmiştim ve yorgunum da,sofrayın yeni toplamışım vs) ama oğlum naptı,unu eline alıp alıp kafadan aşağı döktü,oraya buraya saçtı,normalde kızardım ama o anda adem güneş in dediği geldi aklıma,diyor ki 0-4 yaş arası çocuğun keşif yaşıdır,içindeki mekanizma böyle işler,oğluma baktım sonra unla oynarken,bana karşı yaramazlık olsun diye yapmıyor unu dağıtırken ve çok eğleniyor çünkü un değişik geldi böyle uçuşan bi şey,neyse döktü ,oynadı falan her yer un oldu tabi,üstünü temizledim,örtüyü topladım,yerleri süpürdüm sakince ve dedim isteyince oluyor,bizim yaramazlık dediğimz şeylere artık farklı gözle bakmaya başladım,onlar sadece keşfediyorlar bizlerse yetişkin düzenimiz bozulmasın istiyoruz ama aslında yanlış yapıyoruz,daha bilinçliyim artık,adem güneş diyor ki anne mesela çekmeceyi açıp içinden bi şey alır,2 yaşındaki çocuk onu görür ve açmak ister,anne engeller çünkü içindekileri çıkartacaktır,kıymetli eşya vardır vs.anne için çekmece çok sıradan bir şeyken çocuğa göre duvar öne doğru gelip açılıyordur ve içinden bi şeyler çıkıyordur,o çocuğuın içindeki güdü siz naparsanız yapın onu açmak isteyecektir,bunun bastırılması doğru değildir diyor
canım aslında sen biliyosun da ben hazır burada bilmeyenler de okusun diye uzun yazdım biraz adem güneş i ,kusura bakma :))
kızlar konunuzla alakası yok ama tecrübelisiniz diye sormak istedim adetim 1 gün gecikti test yaptım negatif çıktı ama hamileymişim gibi geliyor bana www.................... diye bir forumda erken yapmışsın dediler bir de burda sorayım dedim, erken olduğu için çıkmamış olabilir mi lütfen yadım eder misiniz çok istiyorum
Kızlar ben hala emziriyorum bu arada, sütten kesmek de zor geliyor, sanirim kendisinin birakmasini bekleyecegim... Bu konuyu da netten araştırırken uzun süre emzirmenin bir zarari olmadigi kanisina vardim ve uzun süre emziren annelerin varligini da gördüm... Bakalim ne kadar dayanabilecegim...
Azra canim teşekkür ederim sonunda buldum ve aksam işten cikmadan dinledim biraz.artik dinlerim. .ya kızlar maşallah cogu kişi gece kalkmiyor sanirsam..biz nasıl asacagiz bunu yaaa..hergece uyanıyor ama neden olduğunu bulamıyorum ve çok üzülüyorum. .bende uykumu alamayip ise gittigim için cok yorgun ve sinirli oluyorum
(
Cnm ben sutten keseli nerdeyse bir ay oluyo ama cok rahat ettim cunku gece uyanmalarimiz nerdeyse tamamen bitti.. siz de varmi boyle bi durum bilmiyorum ama, ve korktsugum kadar zor olmadi bu kesme olayi iyiki kesmisim dedim..Ben bi sansini dene derim cunku 2 yasindan sonra hic bi fonksiyonu yok biliyosun... kendisinin vazgecmesini beklersen benim esim 3,5 yasina kadar emmis yani sana da eziyet....
kızlar günyadın.çalıştıımdan dolayı pek sık giremiyordum artık yine sıklaşmaya başlayacak heralde çünkü 2. ye hamileyim.oğlum 4 nisan 2012 doğumlu.çok paylaşımda bulunduk zamanında...tekrar başlıyor maraton benim için.hayırlısı bakalım.
canım bende nerddeyse 2 ay olucak keseli seni yoran bir durum yoksa bencede devam et biz geceleri meme için uyanıyorduk çok şükür şimdi daha iyiyizKızlar ben hala emziriyorum bu arada, sütten kesmek de zor geliyor, sanirim kendisinin birakmasini bekleyecegim... Bu konuyu da netten araştırırken uzun süre emzirmenin bir zarari olmadigi kanisina vardim ve uzun süre emziren annelerin varligini da gördüm... Bakalim ne kadar dayanabilecegim...
allahyardımcın olsun gece uykusuzluk çok zor artık büyüdüler hiçmi azalma yok uyanma konusunda bizim eskiye nazaran çok daha iyiyizAzra canim teşekkür ederim sonunda buldum ve aksam işten cikmadan dinledim biraz.artik dinlerim. .ya kızlar maşallah cogu kişi gece kalkmiyor sanirsam..biz nasıl asacagiz bunu yaaa..hergece uyanıyor ama neden olduğunu bulamıyorum ve çok üzülüyorum. .bende uykumu alamayip ise gittigim için cok yorgun ve sinirli oluyorum
(
hayırlı olsun canım yeni bebişinkızlar günyadın.çalıştıımdan dolayı pek sık giremiyordum artık yine sıklaşmaya başlayacak heralde çünkü 2. ye hamileyim.oğlum 4 nisan 2012 doğumlu.çok paylaşımda bulunduk zamanında...tekrar başlıyor maraton benim için.hayırlısı bakalım.
Eki Görüntüle 1047511 Eki Görüntüle 1047513
Bu da benim kuzumun son hali
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar ben hala emziriyorum bu arada, sütten kesmek de zor geliyor, sanirim kendisinin birakmasini bekleyecegim... Bu konuyu da netten araştırırken uzun süre emzirmenin bir zarari olmadigi kanisina vardim ve uzun süre emziren annelerin varligini da gördüm... Bakalim ne kadar dayanabilecegim...
Dogrusu ben izlerken hayret ediyordum, cocuklarin nasil düzeldigine ve mantikli geliyordu ama adem gunesi dinledikten sonra fikrim degisti cocuk yetistirme konusunda, adem gunesin söyledigi su, baskiyla bir kötü davranısı ortadan kaldırabilirsiniz ama baska bir kötü davranısın ortaya çıkmasına sebep olursunuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?