2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

Ya senin yaptiklarini gorunce ben imreniyorum bugun malzeme aldim gece ceren uyuyunca evde bi kutu var atmadim ondan yapicam bende. Yalniz su pvc kaplamadan kirtssiyeye sordum yok dedi. O nasil oluyo. Geometrik sekiller yapicam simdilik bakalim hem ogrenir hem biraz oyalanir insallah. Adem gunesin prtinogramini bende dinleyrmedim cepten denedim bi de obur bilgisatardan denicem bundan acmadi cunku. Bende o sandalyeden hic hoslanmiyorum ama insallah zorunda kalmam gun gelir de. Sen cigir actin bu arada en son un verdigini! yazmissin tebrik ediyorum sabrindan ozverinden dolayi bi kez daha:)

Kizlar bu arada siz telrfondan resim yukleyebiliyomusunuz? O bilgisayarda cikan kucuk simgeler telefonda cikmiyo mesaj yazarken bende... telefondan yukleyebilsem arada bende koyarim resim. Bi yardimci olursaniz sevinirim

kızlar konunuzla alakası yok ama tecrübelisiniz diye sormak istedim adetim 1 gün gecikti test yaptım negatif çıktı ama hamileymişim gibi geliyor bana www.bebekbakiyorum.com diye bir forumda erken yapmışsın dediler bir de burda sorayım dedim, erken olduğu için çıkmamış olabilir mi lütfen yadım eder misiniz çok istiyorum

Canım ayrıntıları pek bilemiyorum ama biraz daha beklesen belli olur heralde, ben de bu ay adetim gecikti diye beklentiye girmeye baslamistim ama oldum sonra, adetin cok mu düzenlidir senin?

Son düzenleme:
Kizlar bu arada siz telrfondan resim yukleyebiliyomusunuz? O bilgisayarda cikan kucuk simgeler telefonda cikmiyo mesaj yazarken bende... telefondan yukleyebilsem arada bende koyarim resim. Bi yardimci olursaniz sevinirim

Malesef ben de yükleyemiyorum telefondan, bilgisayardan yüklemistim canım...

Dogrusu ben izlerken hayret ediyordum, cocuklarin nasil düzeldigine ve mantikli geliyordu ama adem gunesi dinledikten sonra fikrim degisti cocuk yetistirme konusunda, adem gunesin söyledigi su, baskiyla bir kötü davranısı ortadan kaldırabilirsiniz ama baska bir kötü davranısın ortaya çıkmasına sebep olursunuz...

Yaa söyledigini uygulamak kolay degil gercekten, ben kendim icin cözüm ararken karsilastiklarimi sizinle paylasiyorum cünkü cocuklarimiz bizim icin cok önemli, belki böylece saglikli nesile bir katkimiz olur insallah

Estagfurullah canım ne kusuru, dedigin gibi paylasiyoruz iste, ne güzel, bursya yszmak da anlam kaxaniyor böylece, en son anlattigin bölümü ben de dinlemistim gercekten :)

Kızlar ben hala emziriyorum bu arada, sütten kesmek de zor geliyor, sanirim kendisinin birakmasini bekleyecegim... Bu konuyu da netten araştırırken uzun süre emzirmenin bir zarari olmadigi kanisina vardim ve uzun süre emziren annelerin varligini da gördüm... Bakalim ne kadar dayanabilecegim...

Ben dollenmenin ustunden 15 gun kadar gectigi takdirde o testlerin daha net sonuc verdigini duymustum...

Cnm ben sutten keseli nerdeyse bir ay oluyo ama cok rahat ettim cunku gece uyanmalarimiz nerdeyse tamamen bitti.. siz de varmi boyle bi durum bilmiyorum ama, ve korktugum kadar zor olmadi bu kesme olayi iyiki kesmisim dedim..Ben bi sansini dene derim cunku 2 yasindan sonra hic bi fonksiyonu yok biliyosun... kendisinin vazgecmesini beklersen benim esim 3,5 yasina kadar emmis yani sana da eziyet....

Azra canim teşekkür ederim sonunda buldum ve aksam işten cikmadan dinledim biraz.artik dinlerim. .ya kızlar maşallah cogu kişi gece kalkmiyor sanirsam..biz nasıl asacagiz bunu yaaa..hergece uyanıyor ama neden olduğunu bulamıyorum ve çok üzülüyorum. .bende uykumu alamayip ise gittigim için cok yorgun ve sinirli oluyorum
(

kızlar günyadın.çalıştıımdan dolayı pek sık giremiyordum artık yine sıklaşmaya başlayacak heralde çünkü 2. ye hamileyim.oğlum 4 nisan 2012 doğumlu.çok paylaşımda bulunduk zamanında...tekrar başlıyor maraton benim için.hayırlısı bakalım.

canm bizimki 1 kere kalkıyor acıkmış oluyor.süt içiyor ve tekrar yatıyor.aç olmasın ,bişiler vermeyi denedinmi.,

Yok canım cok sükür gece kalkmalarimiz bitti cok sükür, hastalik disinda uyanmiyor geceleri, bir de oglum olur olmaz her yerde emmek istemiyor, sadece evde emziriyorum, biri gelse yine cok emmek istemez, beni cok sıkmıyor anlayacagın, bu ara bi düskünlük olduama o da söyle, emince uzun uzun emiyor o da beni biraz yoruyor ama olsun, söylediginin tam tersine anne sütünün koruyuculugu devam ediyormus canım o yüzden devam etmek istiyorum bakalim dayanabilirsem tabi, bi de ben bir anda kesmek istemiyorum konusarak onun alismasini bekleyecegim, bilmiyorum zaman ne gösterecek...

Canım tebrik ederim,hayırlı olsun :))) istitor muydun yoksa kaza mıydı?ne mwraklıyım ama değil mi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım bende nerddeyse 2 ay olucak keseli seni yoran bir durum yoksa bencede devam et biz geceleri meme için uyanıyorduk çok şükür şimdi daha iyiyiz
allahyardımcın olsun gece uykusuzluk çok zor artık büyüdüler hiçmi azalma yok uyanma konusunda bizim eskiye nazaran çok daha iyiyiz
hayırlı olsun canım yeni bebişin
Eki Görüntüle 1047511 Eki Görüntüle 1047513
Bu da benim kuzumun son hali

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

maşallah canım efe kocaman olmuş çokta yakışıklı

ben de azaltarak bıraktırmayı denemeye başladım,3 gündür öğle ve gece uykusuna yatarken emzirmeden uyutuyorum,uyumadan bi yarım saat önce falan emzirip uyku saatinde memede uyumayı bıraktırmak bu haftaki hedefim,gündüz de onun aklına gelmeyince ben hiç demiyorum,ama aklına geliyo tabi :)) haftaya da gece hiç vermeyeceğim,zaten 1 en fazla 2kere kalkıyor şükür,yalnız şunu farkettim,emzirmeden uyutunca 5 saat falan kesintisiz uyudu 3 gündür,normalde 3-4 saatte bir kalkıyordu,tesadüf mü yoksa gerçekten mi bıraktırmak gerek artık bilmiyorum,ben birden kesemeyeceğime karar verdim,dozu azaltarak gidicem :)))

ben bir de o programdaki görüntülerin montajlandığı için inandırıcı olmadığını düşünüyorum,düşünsene yabancı biri eve geliyor ve sadece 1 haftada o çocuk uyumayı,söz dinlemeyi,yemeğini kendi yemeyi,eğitici oyunlar oynamayı öğrenip üstüne üstlük kavga etmeyi bırakıyor,her şey birden toz pembe oluyor,mümkün mü 1 haftada bu kadar çok şeyi yaptırmak,insanın eğitilmesi olayına ters bir kere,davranış değişikliği için zaman gerekir,1 ay belki ama 1 haftada imkansız,o yüzden örnek alacağım bir program da değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…