Merhaba kizlar evime dondum nihayet. Ay ceren burnumdan getirdi ablamlar allah yardimcin olsun diyerek ugurladilar beni. Herseye ciyak ciyak agliyo, ablaminkiler bunla ilgilenmeyince gidiyo onlari isiriyo guya dikkatlerini cekiyo ama bu seferde kizilca kiyamet kopuyo. Bi tek beni degil herkesi daraltti ya,kimseye rahat bi cay bile icirmedi ayyy simdi evde biraz sakinlesti ama bu kiz giderek daha cazgir edepsiz bisey oluyo napicaz bilmem. Artik yaza kadar hic yerimden kipirdamicam Aksi bi durum olmazsa.
Demos seni n zilli ne kadar byyumus Bakislarindan cinlik akiyo ama cok tstli masallah...
selam kızlar
bende bu havalarda şifayı kaptım. İnş elife bulaştırmadan atlatabilirim. ondan daha çok dinlenmeye bakıyorum nete girsemde bakıyorum yazdıklarınıza çıkıyorum daha çok face te durabiliyorum ondada telf dan girebiliyorum diye işte iş güç derken günler geçiyor.. Sizler nasılsınız bakalım ne var ne yok?
slm canım kimse yazmayınca bende yazmak istemiyorum yoksa hergün bakmaya çalışıyorum bizde aldık lazımlık kenarda duruyor ben yaptıgını farkettigimde hadi koş yapalım diyorum yok bitti diyor alalılı 2 ay olmuştur 2 kez anca yapmıştır bende çok zorlamıyorum yaza bir hafta kampa giricez yoksa böyle alışmazlarSelam kızlar, bu aralar topik cok sakin herkes nerde acaba?
Migi, pancem, eyidas pek ugramiyorsunuz?
Biz bugünlerde kına, dügün, haftaya da kizkardesimin nisani yogunuz biraz... Beşir de kalabalik ortamlara girmeye başladı böylece ama yabancilara hic yüz vermiyor
Bu arada ogluma lazimlik aldim ama oturmak istemiyor henüz, alissin diye anlatiyorum yine de, hazir olmasini bekliyorum bakalim... Tuvalete gidelim diyor ama hadi gidelim deyince vazgeciyor...
Gecen hafta bahar havasi vardi gezdik ama bu hafta soguk ve yagisli istanbul...
Telefondan resim yükleyebilsem paylasirdim sizinle ama yükleyemiyorum maleseff...
geçmiş olsun canımselam kızlar
bende bu havalarda şifayı kaptım. İnş elife bulaştırmadan atlatabilirim. ondan daha çok dinlenmeye bakıyorum nete girsemde bakıyorum yazdıklarınıza çıkıyorum daha çok face te durabiliyorum ondada telf dan girebiliyorum diye işte iş güç derken günler geçiyor.. Sizler nasılsınız bakalım ne var ne yok?
maşallah canım kocaman olmuş duru allah nazarlardan saklasın saçlarınıza bayıldımEki Görüntüle 995895 Eki Görüntüle 995894 Eki Görüntüle 995896 Eki Görüntüle 995897
Teyzeleri uzun zamandır foto yüklememiştim çünkü telefon net çekmiyor ama olsun duru nun son halini görün istedim.. Artık ev işlerinde bana yardım ediyor ev bile siliyor..
Ayyy kızlar çok duygulandım haa ne zaman büyüdü bunlarr...(
Merhaba kizlar evime dondum nihayet. Ay ceren burnumdan getirdi ablamlar allah yardimcin olsun diyerek ugurladilar beni. Herseye ciyak ciyak agliyo, ablaminkiler bunla ilgilenmeyince gidiyo onlari isiriyo guya dikkatlerini cekiyo ama bu seferde kizilca kiyamet kopuyo. Bi tek beni degil herkesi daraltti ya,kimseye rahat bi cay bile icirmedi ayyy simdi evde biraz sakinlesti ama bu kiz giderek daha cazgir edepsiz bisey oluyo napicaz bilmem. Artik yaza kadar hic yerimden kipirdamicam Aksi bi durum olmazsa.
Demos seni n zilli ne kadar byyumus Bakislarindan cinlik akiyo ama cok tstli masallah...
Maşallah canım çok tatlı olmuş bu cimcimeEki Görüntüle 995895 Eki Görüntüle 995894 Eki Görüntüle 995896 Eki Görüntüle 995897
Teyzeleri uzun zamandır foto yüklememiştim çünkü telefon net çekmiyor ama olsun duru nun son halini görün istedim.. Artık ev işlerinde bana yardım ediyor ev bile siliyor..
Ayyy kızlar çok duygulandım haa ne zaman büyüdü bunlarr...(
Maşallah canım duru takip ettiğim kadarıyla burada en erken yürüyen ve konuşan bebeklerimizdendi çok zeki bir kız olacak sen hamileyken nasıl beslendin ya canım acaba ben çok mu kötü beslendim de çınar 16. aydan sonra yürüdü ve hala konuşamıyor
Hosgeldin canım ben de neti acarken seni gecirdim aklimdan, muayene olacaktin ne yaptin, sonuclari yazdin da ben mi kacirdim?
Kalabalikta cok simariyo cocuklar, ne yapacagini sasiriyorlar gercekten, ortam sakinken idare etmek daha kolay oluyo...
Merhaba kızlar ben de pek nette kalamıyorum artık perişan haldeyim uykusuzluk hareketliliği geçtim çınara başka bir haller oldu bazen evden kaçıp gidesim geliyor hem acıyorum hem de katlanamaz hale geldim. Çınar hep huysuz ve mutsuz hiçbirşeye ilgi göstermiyor oyun bile oynamıyor önceden oyuncaklarını alır dizer incelerdi legolarla uğraşırdı şimdi eline ne geçse öfkeyle yere fırlatıyor sonra kendini de yere atıyor yanından bir an ayrılamıyorum kendine zarar verir diye Allah beni sınıyor herhalde bu kadar zor bir annelik yaşıyacağımı tahmin etmezdim tabi yaşadıklarım beni de mutsuz ve agresif yapıyor. Sürekli ben nerde hata yaptım bu çocuk böyle oldu diye düşünüyorum yoksa çok sosyal güleryüzlü bir çocuktu hayatında değişen birşeyde yok, acaba hamilelikte yaşadıklarım şimdi mi çınarı etkiliyor anlamadım hamile olduğumu bilmeden içtiğim ilaçlar ve röntgen, hamileyken yaşadığım stresler down sendromu olasılığını çok kafaya takmıştım bir de bronşit geçirdim vucudumda enfeksiyon vardı doktorlar ilaç ve iğne tedavisi verdiler doktor kontrolünde kullandım ama belki de etkilemiştir ve o dönemlerde 7 aylık hamileydim iştahım gitmişti balık yağı haplarını da ihmal etmiştim hastalıkla uğraşmaktan sonra da zaten son ay hiç kullanmadım inanın artık her ayrıntıyı düşünüyorum belki balık yağı haplarını kullansaydım beyni daha iyi gelişecekti gibi düşünceler ve kendimi suçlayıp duruyorum herşey için haftaya salı ölmez sağ kalırsak diğer proftan randevumuz var geçen gittiğime gitmeyecem zaten önerileriyle bir yere gelemedik dualarınızı esirgemeyin bizden
Merhaba kızlar ben de pek nette kalamıyorum artık perişan haldeyim uykusuzluk hareketliliği geçtim çınara başka bir haller oldu bazen evden kaçıp gidesim geliyor hem acıyorum hem de katlanamaz hale geldim. Çınar hep huysuz ve mutsuz hiçbirşeye ilgi göstermiyor oyun bile oynamıyor önceden oyuncaklarını alır dizer incelerdi legolarla uğraşırdı şimdi eline ne geçse öfkeyle yere fırlatıyor sonra kendini de yere atıyor yanından bir an ayrılamıyorum kendine zarar verir diye Allah beni sınıyor herhalde bu kadar zor bir annelik yaşıyacağımı tahmin etmezdim tabi yaşadıklarım beni de mutsuz ve agresif yapıyor. Sürekli ben nerde hata yaptım bu çocuk böyle oldu diye düşünüyorum yoksa çok sosyal güleryüzlü bir çocuktu hayatında değişen birşeyde yok, acaba hamilelikte yaşadıklarım şimdi mi çınarı etkiliyor anlamadım hamile olduğumu bilmeden içtiğim ilaçlar ve röntgen, hamileyken yaşadığım stresler down sendromu olasılığını çok kafaya takmıştım bir de bronşit geçirdim vucudumda enfeksiyon vardı doktorlar ilaç ve iğne tedavisi verdiler doktor kontrolünde kullandım ama belki de etkilemiştir ve o dönemlerde 7 aylık hamileydim iştahım gitmişti balık yağı haplarını da ihmal etmiştim hastalıkla uğraşmaktan sonra da zaten son ay hiç kullanmadım inanın artık her ayrıntıyı düşünüyorum belki balık yağı haplarını kullansaydım beyni daha iyi gelişecekti gibi düşünceler ve kendimi suçlayıp duruyorum herşey için haftaya salı ölmez sağ kalırsak diğer proftan randevumuz var geçen gittiğime gitmeyecem zaten önerileriyle bir yere gelemedik dualarınızı esirgemeyin bizden
Tam anlattıkların 2 yaş sendromu özellikleri kesinlikle hep onların isteği olacak diretiyorlar ahsen yine surat asıyormuş çınarsa kendini yerlere atıyor ya da başını bir yere vuruyor her çocuk farklı yaşıyor bu dönemleri ama en hareketli ve en İnatçı oldukları dönem Allah yardımcımız olsuniyi akşamlar kızlar ahsen iyice kuduruk oldu sürekli herşeye itiraz ediyor yemicem uymacam gelmicem ve bagırarak bizi bastırıyor bişeyde istedigi olmayınca hemen surat asılıp küstüm diyip kolarını baglıyor şimdiden laf geciremez oldum zaten evde ismi özgür vili her dedigim her istedigim olsun istiyor babasıyla ben idare ediyoruz ama şevvalle çok çatışıyorlar buda benim hiç hoşuma gitmiyor şevvali uyarsamda küçük bilmeden yapıyor desemde yok oda çocuk of of kızlarya bazı konularda rahatlasamda git gide daha mı zorlaşıyor ne gene allah bugünlerimi aratmasın
akşam mısır patlattım eşim şevval yiyiyoruz küçük hanıma gel mısır ye dedim yok yemeycem dedi bende ısrar etmedim baktım yavaş yavaş geldi aldı bende elinden aldım hani yemiyecektin ver dedimbu seferde yicem diye gülüyor
akşama kadar bi ögleden sonra uyursa dinleniyor yoksa sürekli bir koşturma halinde sizlerinde öylemi sürekli ayakta bide cenesi bi düşük maşallah bazen kulagımı kapatıyorumeşim sütünü iç dedi gecen işine gelmdi baktım oda kulagını kapatmış babasına diyor efedimmm benimde ahsen gibi çenem düştü herkese iyi geceler
melisela pencem nerelerdesiniz kızlar merak etim sizleri,
Serenayy kendini birakma böyle, ben hamileligimde balik yagi hapi filan kullanmadim, kendini böyle düsüncelerle yipratma, hepimizin farkli seylerde n imtihani var... Bak ben alerjik bünyeli bi insanim, ogluma da gecti bu durum malesef, nerdeyse her ay hastalanip doktorluk oluyoruz, gittigimiz her dr. alerjik astimdan süphelendi, ben kabul etmek istemesem de bugün evde buhar vermeye basladik, cocugum hep yatti, kalkip oynamadi hic... Simdi ben alerjik bünyeye sahip oldugum icin kendimi mi suclayayim, bunlar Allahtan... Bize sabretmek ve çözüm aramak düser, Allahin izniyle çözülemeyecek dertler degil bunlar... Herseyden once senin metanetli olman lazim...
Maşallah canım duru takip ettiğim kadarıyla burada en erken yürüyen ve konuşan bebeklerimizdendi çok zeki bir kız olacak sen hamileyken nasıl beslendin ya canım acaba ben çok mu kötü beslendim de çınar 16. aydan sonra yürüdü ve hala konuşamıyor
selam kızlar
epeydir giremiyorum çok yoğun ders çalışıyorum sınava az kaldı kayınvalidem geldi miraya bakmak için 1-2 ay kalacak o burdayken rahat çalışıyorum
sizlerde dua edin lütfen benim için :26::26:
Ahsenim saol canim bizi sormussun..ben cok yogun calisiyorum ankaraya geleli..bu hafta son haftam cok sukur..cogu sey bitmis olacak inşallah. .elayi sorarsaniz kac gundur hastaydi..yine gripti annemler doktora goturdu ilac yazmis ama almadim bitkisellerle atlattik.bugun daha iyidi..emzik konusu tamamen kapandi cok sukur..kaldi tuvalet ve biberon..illa biberonla icmeden uyumuyor sutu..tuvalette aslında soyluyor ama ben firsat bulupta baslayamadim..artik yazi beklicem..hem bikac aydaha gecsin diyorum..cisini tutma acisindan falan..bunlarin disinda ayniyiz..evimizi osledik.burda elanin uyku duzeni gitti..gece 1-2de uyuyor oglen kalkiyor.gunduz hic uyumadigi oluyor. .ins orda duzelir..
Pancem canim Allah zihin acikligi versin..inşallah iyi bir puan alırsın. .
Demos canim maşallah duruya kocaman olmuş yaaa..
Güzel hatunlar ve bebişleri umarım hepiniz iyisinizdir.. Off ya kimsecikler yok topikte..
Kızlar kızlar pazar günü akşam duru ödümüzü kopardı 2 gün boyunca aklıma geldikçe ağlayıp durdum. Yine herzamanki gibi arsızlık yapıyordu babası şakadan yanağına vurdu duru ağlamaya başladı rengi değişti hemen fark ettim önce morardı sonra simmmsiyah oldu nefes alamadı kaç defa yüzüne ağzına üfledik ama nafile rahat 30 sn nefes alamadı siz beni düşünün olduğum yerde bağırıyorum hoplayıp zıplıyorum :) ayy öldü sandık yazarken bile ağlıyorum.. Bebekken hep olurdu size anlatırdım kaç dr a götürdüm bişeyi yok dediler ve ağlamasıda o kadar şiddetli değildi dr unu aradım ertesi günü kalbinde bişey olduğunu sanmam ama kanı düşmüş olabilir dedi...
AHSENİM : Canım sizde hiç böyle oldumu ahsen inde kansızlık problemi var diyordun ya.. Oyyy oyy ömrümden ömür götürüyor bu duru korkudan bebeği düşürecem sandım 2 gün boyunca kasık ağrım oldu...
çok gecmiş olsun canım tüylerim diken diken oldu sizi o halde düşününce içim çekildi sanki canım
allah birdaha yaşatmasın
yok canım ahsende öyle bir durum hiç görmedik çok şükür ama ablamın kızında olurdu aglarken bir anda nefesi kesilirdi ve morarırdı onda hem kansızlık hemde kalbinde üfürüm vardı kilo alırsa gecer demişti doktor çokşükür şimdi 12 yaşında eskisi kadar kalmadı ama annesi babası çok dikaat eder hiç aglatmaz o yüzden biraz şımarık ama evlat olunca her şeye katlanıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?