• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Merhaba kizlar evime dondum nihayet. Ay ceren burnumdan getirdi ablamlar allah yardimcin olsun diyerek ugurladilar beni. Herseye ciyak ciyak agliyo, ablaminkiler bunla ilgilenmeyince gidiyo onlari isiriyo guya dikkatlerini cekiyo ama bu seferde kizilca kiyamet kopuyo. Bi tek beni degil herkesi daraltti ya,kimseye rahat bi cay bile icirmedi ayyy simdi evde biraz sakinlesti ama bu kiz giderek daha cazgir edepsiz bisey oluyo napicaz bilmem. Artik yaza kadar hic yerimden kipirdamicam Aksi bi durum olmazsa.
Demos seni n zilli ne kadar byyumus Bakislarindan cinlik akiyo ama cok tstli masallah...

Merhaba kizlar evime dondum nihayet. Ay ceren burnumdan getirdi ablamlar allah yardimcin olsun diyerek ugurladilar beni. Herseye ciyak ciyak agliyo, ablaminkiler bunla ilgilenmeyince gidiyo onlari isiriyo guya dikkatlerini cekiyo ama bu seferde kizilca kiyamet kopuyo. Bi tek beni degil herkesi daraltti ya,kimseye rahat bi cay bile icirmedi ayyy simdi evde biraz sakinlesti ama bu kiz giderek daha cazgir edepsiz bisey oluyo napicaz bilmem. Artik yaza kadar hic yerimden kipirdamicam Aksi bi durum olmazsa.
Demos seni n zilli ne kadar byyumus Bakislarindan cinlik akiyo ama cok tstli masallah...

Hosgeldin canım ben de neti acarken seni gecirdim aklimdan, muayene olacaktin ne yaptin, sonuclari yazdin da ben mi kacirdim?
Kalabalikta cok simariyo cocuklar, ne yapacagini sasiriyorlar gercekten, ortam sakinken idare etmek daha kolay oluyo...

selam kızlar

bende bu havalarda şifayı kaptım. İnş elife bulaştırmadan atlatabilirim. ondan daha çok dinlenmeye bakıyorum nete girsemde bakıyorum yazdıklarınıza çıkıyorum daha çok face te durabiliyorum ondada telf dan girebiliyorum diye işte iş güç derken günler geçiyor.. Sizler nasılsınız bakalım ne var ne yok?

Gecmis olsun canım, bende de kirginlik var biraz, Beşir de nezle oldu galiba, burnu akiyo, hapsiriyo filan, bir de haftasonu kizkardesimin nisani var, daha kötülesmez inş... Kiyafet baktim bugün ama cok kararsizim, abiye giymek istemiyorum ama ona yakin bisey olsun istiyorum, o da nasil olacak bilmiyorum...

Selam kızlar, bu aralar topik cok sakin herkes nerde acaba?
Migi, pancem, eyidas pek ugramiyorsunuz?
Biz bugünlerde kına, dügün, haftaya da kizkardesimin nisani yogunuz biraz... Beşir de kalabalik ortamlara girmeye başladı böylece ama yabancilara hic yüz vermiyor :(
Bu arada ogluma lazimlik aldim ama oturmak istemiyor henüz, alissin diye anlatiyorum yine de, hazir olmasini bekliyorum bakalim... Tuvalete gidelim diyor ama hadi gidelim deyince vazgeciyor...
Gecen hafta bahar havasi vardi gezdik ama bu hafta soguk ve yagisli istanbul...
Telefondan resim yükleyebilsem paylasirdim sizinle ama yükleyemiyorum maleseff...
slm canım kimse yazmayınca bende yazmak istemiyorum yoksa hergün bakmaya çalışıyorum bizde aldık lazımlık kenarda duruyor ben yaptıgını farkettigimde hadi koş yapalım diyorum yok bitti diyor alalılı 2 ay olmuştur 2 kez anca yapmıştır bende çok zorlamıyorum yaza bir hafta kampa giricez yoksa böyle alışmazlar

selam kızlar

bende bu havalarda şifayı kaptım. İnş elife bulaştırmadan atlatabilirim. ondan daha çok dinlenmeye bakıyorum nete girsemde bakıyorum yazdıklarınıza çıkıyorum daha çok face te durabiliyorum ondada telf dan girebiliyorum diye işte iş güç derken günler geçiyor.. Sizler nasılsınız bakalım ne var ne yok?
geçmiş olsun canım
Eki Görüntüle 995895 Eki Görüntüle 995894 Eki Görüntüle 995896 Eki Görüntüle 995897

Teyzeleri uzun zamandır foto yüklememiştim çünkü telefon net çekmiyor ama olsun duru nun son halini görün istedim.. Artık ev işlerinde bana yardım ediyor ev bile siliyor.. :1::1::1:

Ayyy kızlar çok duygulandım haa ne zaman büyüdü bunlarr... :((
maşallah canım kocaman olmuş duru allah nazarlardan saklasın saçlarınıza bayıldım:54:

hoş geldin canım doktora giecektin umarım sonuçlarda bir sorun yoktur
bizimde ısırma huyumuz var gecen şevvali öpücem dedi şevvalde yanagını uzattı çocugu bir ısırdı kız saatlerce agladı yanagı morardı
çekecegimiz var bu kızlardan :50:

merhaba kızlar,uzun zamandır giremedim,nasılsınız?Şu 2 haftadır gece uıykumuz bozulmuştu biraz 2 saatte bir kalkıyordu,anneee diye ağlıyordu,bu hafta daha iyiyiz,bir de çok huysuzdu geçen hafta,ne yapsam kızıp ağlıyordu,bu hafta o da düzeldi biraz,2 yaş sendromu tutuyo arada sanırım :1: haftasoun misafir gelcek diye poğaça yaptuım,3 tane yedi gün içinde,ben de bugün bol peynirli küçük poğaçalar yaptım,arada eline tuutşturmayı düşünüyorum,bir de lorlu falan bir tuzlu bebek keki yapayım diyorum,en azından öyle de peynir ,yumurta yemiş olurlar,ille de ekmek ve peynir şart değil nasılsa,bol lor katayım,kaşar rendeleyeyim,süt ya da yoğurt falan katıp kek tarzı bişi yapayım diyorum,siz de deneyin,yer belki

Merhaba kızlar ben de pek nette kalamıyorum artık perişan haldeyim uykusuzluk hareketliliği geçtim çınara başka bir haller oldu bazen evden kaçıp gidesim geliyor hem acıyorum hem de katlanamaz hale geldim. Çınar hep huysuz ve mutsuz hiçbirşeye ilgi göstermiyor oyun bile oynamıyor önceden oyuncaklarını alır dizer incelerdi legolarla uğraşırdı şimdi eline ne geçse öfkeyle yere fırlatıyor sonra kendini de yere atıyor yanından bir an ayrılamıyorum kendine zarar verir diye Allah beni sınıyor herhalde bu kadar zor bir annelik yaşıyacağımı tahmin etmezdim tabi yaşadıklarım beni de mutsuz ve agresif yapıyor. Sürekli ben nerde hata yaptım bu çocuk böyle oldu diye düşünüyorum yoksa çok sosyal güleryüzlü bir çocuktu hayatında değişen birşeyde yok, acaba hamilelikte yaşadıklarım şimdi mi çınarı etkiliyor anlamadım hamile olduğumu bilmeden içtiğim ilaçlar ve röntgen, hamileyken yaşadığım stresler down sendromu olasılığını çok kafaya takmıştım bir de bronşit geçirdim vucudumda enfeksiyon vardı doktorlar ilaç ve iğne tedavisi verdiler doktor kontrolünde kullandım ama belki de etkilemiştir ve o dönemlerde 7 aylık hamileydim iştahım gitmişti balık yağı haplarını da ihmal etmiştim hastalıkla uğraşmaktan sonra da zaten son ay hiç kullanmadım inanın artık her ayrıntıyı düşünüyorum belki balık yağı haplarını kullansaydım beyni daha iyi gelişecekti gibi düşünceler ve kendimi suçlayıp duruyorum herşey için haftaya salı ölmez sağ kalırsak diğer proftan randevumuz var geçen gittiğime gitmeyecem zaten önerileriyle bir yere gelemedik dualarınızı esirgemeyin bizden

Hosgeldin canım ben de neti acarken seni gecirdim aklimdan, muayene olacaktin ne yaptin, sonuclari yazdin da ben mi kacirdim?
Kalabalikta cok simariyo cocuklar, ne yapacagini sasiriyorlar gercekten, ortam sakinken idare etmek daha kolay oluyo...

Sagol canim coksukur bendede buyuk ablamda da bisey cikmadi hatta 3yil kadar once gogsumde kist vardi o da yokolmus. Ama dr hem annemde hem ablamda kanser oldugu icin senede bir mutlaka kontrol olman gerek dedi cunku ayni ailede birden fazla vaka olunca daha cok genetik oldugu dusunuluyormus yani risk artiyomus. Oyle iste cok zor bi hastalk. Ablamda iki gundur baska doktorlari dolasiyo zannedersem o da krmoterapi alicak cunku drlar eger alirsa yayilma riskinin azalicagi kanisinda...hergun baska bi gelisme oluyo Allah beterinden saklasin.sizde ihmal etmeyin kizlar kontrollerinizi olun bu hastaligin hic sakasi yok

Merhaba kızlar ben de pek nette kalamıyorum artık perişan haldeyim uykusuzluk hareketliliği geçtim çınara başka bir haller oldu bazen evden kaçıp gidesim geliyor hem acıyorum hem de katlanamaz hale geldim. Çınar hep huysuz ve mutsuz hiçbirşeye ilgi göstermiyor oyun bile oynamıyor önceden oyuncaklarını alır dizer incelerdi legolarla uğraşırdı şimdi eline ne geçse öfkeyle yere fırlatıyor sonra kendini de yere atıyor yanından bir an ayrılamıyorum kendine zarar verir diye Allah beni sınıyor herhalde bu kadar zor bir annelik yaşıyacağımı tahmin etmezdim tabi yaşadıklarım beni de mutsuz ve agresif yapıyor. Sürekli ben nerde hata yaptım bu çocuk böyle oldu diye düşünüyorum yoksa çok sosyal güleryüzlü bir çocuktu hayatında değişen birşeyde yok, acaba hamilelikte yaşadıklarım şimdi mi çınarı etkiliyor anlamadım hamile olduğumu bilmeden içtiğim ilaçlar ve röntgen, hamileyken yaşadığım stresler down sendromu olasılığını çok kafaya takmıştım bir de bronşit geçirdim vucudumda enfeksiyon vardı doktorlar ilaç ve iğne tedavisi verdiler doktor kontrolünde kullandım ama belki de etkilemiştir ve o dönemlerde 7 aylık hamileydim iştahım gitmişti balık yağı haplarını da ihmal etmiştim hastalıkla uğraşmaktan sonra da zaten son ay hiç kullanmadım inanın artık her ayrıntıyı düşünüyorum belki balık yağı haplarını kullansaydım beyni daha iyi gelişecekti gibi düşünceler ve kendimi suçlayıp duruyorum herşey için haftaya salı ölmez sağ kalırsak diğer proftan randevumuz var geçen gittiğime gitmeyecem zaten önerileriyle bir yere gelemedik dualarınızı esirgemeyin bizden

Serenayy kendini birakma böyle, ben hamileligimde balik yagi hapi filan kullanmadim, kendini böyle düsüncelerle yipratma, hepimizin farkli seylerde n imtihani var... Bak ben alerjik bünyeli bi insanim, ogluma da gecti bu durum malesef, nerdeyse her ay hastalanip doktorluk oluyoruz, gittigimiz her dr. alerjik astimdan süphelendi, ben kabul etmek istemesem de bugün evde buhar vermeye basladik, cocugum hep yatti, kalkip oynamadi hic... Simdi ben alerjik bünyeye sahip oldugum icin kendimi mi suclayayim, bunlar Allahtan... Bize sabretmek ve çözüm aramak düser, Allahin izniyle çözülemeyecek dertler degil bunlar... Herseyden once senin metanetli olman lazim...

canımya takma kafanı bukadar zaten bedenen yorgunsun birde kafanı bu tür şeylerle yorma ben 2 kızımdada balık yagı kulanmadım ahsende ilaçlarımıda düzenli kulanmadım
ilaç radyasyon kötü etkiliye bilir buna bişey demem ama ilaç almadın diye bişey olmaz eskiden annelerimiz ilaçmı kulanıyormuş sitres üzüntü insanı mahvediyor yazık sanada yazık canım

iyi akşamlar kızlar ahsen iyice kuduruk oldu sürekli herşeye itiraz ediyor yemicem uymacam gelmicem ve bagırarak bizi bastırıyor bişeyde istedigi olmayınca hemen surat asılıp küstüm diyip kolarını baglıyor şimdiden laf geciremez oldum zaten evde ismi özgür vili her dedigim her istedigim olsun istiyor babasıyla ben idare ediyoruz ama şevvalle çok çatışıyorlar buda benim hiç hoşuma gitmiyor şevvali uyarsamda küçük bilmeden yapıyor desemde yok oda çocuk of of kızlarya bazı konularda rahatlasamda git gide daha mı zorlaşıyor ne gene allah bugünlerimi aratmasın
akşam mısır patlattım eşim şevval yiyiyoruz küçük hanıma gel mısır ye dedim yok yemeycem dedi bende ısrar etmedim baktım yavaş yavaş geldi aldı bende elinden aldım hani yemiyecektin ver dedim :9:bu seferde yicem diye gülüyor
akşama kadar bi ögleden sonra uyursa dinleniyor yoksa sürekli bir koşturma halinde sizlerinde öylemi sürekli ayakta bide cenesi bi düşük maşallah bazen kulagımı kapatıyorum:1: eşim sütünü iç dedi gecen işine gelmdi baktım oda kulagını kapatmış babasına diyor efedimmm :53:benimde ahsen gibi çenem düştü herkese iyi geceler :54::54:

melisela pencem nerelerdesiniz kızlar merak etim sizleri,:5:

iyi akşamlar kızlar ahsen iyice kuduruk oldu sürekli herşeye itiraz ediyor yemicem uymacam gelmicem ve bagırarak bizi bastırıyor bişeyde istedigi olmayınca hemen surat asılıp küstüm diyip kolarını baglıyor şimdiden laf geciremez oldum zaten evde ismi özgür vili her dedigim her istedigim olsun istiyor babasıyla ben idare ediyoruz ama şevvalle çok çatışıyorlar buda benim hiç hoşuma gitmiyor şevvali uyarsamda küçük bilmeden yapıyor desemde yok oda çocuk of of kızlarya bazı konularda rahatlasamda git gide daha mı zorlaşıyor ne gene allah bugünlerimi aratmasın
akşam mısır patlattım eşim şevval yiyiyoruz küçük hanıma gel mısır ye dedim yok yemeycem dedi bende ısrar etmedim baktım yavaş yavaş geldi aldı bende elinden aldım hani yemiyecektin ver dedim :9:bu seferde yicem diye gülüyor
akşama kadar bi ögleden sonra uyursa dinleniyor yoksa sürekli bir koşturma halinde sizlerinde öylemi sürekli ayakta bide cenesi bi düşük maşallah bazen kulagımı kapatıyorum:1: eşim sütünü iç dedi gecen işine gelmdi baktım oda kulagını kapatmış babasına diyor efedimmm :53:benimde ahsen gibi çenem düştü herkese iyi geceler :54::54:

melisela pencem nerelerdesiniz kızlar merak etim sizleri,:5:
Tam anlattıkların 2 yaş sendromu özellikleri kesinlikle hep onların isteği olacak diretiyorlar ahsen yine surat asıyormuş çınarsa kendini yerlere atıyor ya da başını bir yere vuruyor her çocuk farklı yaşıyor bu dönemleri ama en hareketli ve en İnatçı oldukları dönem Allah yardımcımız olsun

selam kızlar
epeydir giremiyorum çok yoğun ders çalışıyorum sınava az kaldı kayınvalidem geldi miraya bakmak için 1-2 ay kalacak o burdayken rahat çalışıyorum
sizlerde dua edin lütfen benim için :26::26:

Ahsenim saol canim bizi sormussun..ben cok yogun calisiyorum ankaraya geleli..bu hafta son haftam cok sukur..cogu sey bitmis olacak inşallah. .elayi sorarsaniz kac gundur hastaydi..yine gripti annemler doktora goturdu ilac yazmis ama almadim bitkisellerle atlattik.bugun daha iyidi..emzik konusu tamamen kapandi cok sukur..kaldi tuvalet ve biberon..illa biberonla icmeden uyumuyor sutu..tuvalette aslında soyluyor ama ben firsat bulupta baslayamadim..artik yazi beklicem..hem bikac aydaha gecsin diyorum..cisini tutma acisindan falan..bunlarin disinda ayniyiz..evimizi osledik.burda elanin uyku duzeni gitti..gece 1-2de uyuyor oglen kalkiyor.gunduz hic uyumadigi oluyor. .ins orda duzelir..

Pancem canim Allah zihin acikligi versin..inşallah iyi bir puan alırsın. .

Demos canim maşallah duruya kocaman olmuş yaaa..

Serenayy kendini birakma böyle, ben hamileligimde balik yagi hapi filan kullanmadim, kendini böyle düsüncelerle yipratma, hepimizin farkli seylerde n imtihani var... Bak ben alerjik bünyeli bi insanim, ogluma da gecti bu durum malesef, nerdeyse her ay hastalanip doktorluk oluyoruz, gittigimiz her dr. alerjik astimdan süphelendi, ben kabul etmek istemesem de bugün evde buhar vermeye basladik, cocugum hep yatti, kalkip oynamadi hic... Simdi ben alerjik bünyeye sahip oldugum icin kendimi mi suclayayim, bunlar Allahtan... Bize sabretmek ve çözüm aramak düser, Allahin izniyle çözülemeyecek dertler degil bunlar... Herseyden once senin metanetli olman lazim...

Size de geçmiş olsun canım sabretmeye çalışıyorum ama öyle zor durumdayız ki oğlum akşama kadar sürekli huysuz mutsuz öfke krizleri geçiriyor hiçbirşeyle meşgul olamıyor gep sinirli aniden böyle oldu ve ben de çaresizce onu mutlu etmeye çalıştukça beni daha da üzüyor belki elinde değil ama psikolojim bozuldu ya oturup bu çocuk anormal mi aklınu mı kaçırdı diye alıyorum ben de derdimden çocuğa bağırıyorum yakında benden nefret edecek. Bundan 1 ay öncesine birlikte be güzel oynardık benimle mi mutlu değil beni mi istemiyor halbuki anbemlerdeyken onu bırakıp gidemezdim arkamdan çok ağlardı

Maşallah canım duru takip ettiğim kadarıyla burada en erken yürüyen ve konuşan bebeklerimizdendi çok zeki bir kız olacak sen hamileyken nasıl beslendin ya canım acaba ben çok mu kötü beslendim de çınar 16. aydan sonra yürüdü ve hala konuşamıyor

Canım vitaminleri bırak ben ilk 4 ayda 5 kilo vermiştim 5. aya kadar yediğim şeyler domates, salatalık, karpuz du inan bana normal yemek bile yiyemiyordum ve bu yediklerimi bile çıkarıyordum dr um bana endişelenme bebek gerekli vitaminleri senin vucudundan alır olan sana oluyor demişti. ilaçlara gelince ne kan hapı ne elevit hele hele balık yağı onu senden duydum kesinlikle böyle şeyler kullanamadım bulantıdan dolayı. Stres konusuna gelince çocuk için tedavi görüyordum eşimle aramız bozuktu hamile olduğumu annemin evindeyken öğrenmiştim boşanma aşamasındaydık vücudumun bütün kasları tutulmuştu stresten. Ve antibyotik bende çok kullandım idrar yolu enfeksyonu hiç bitmiyordu.. Canım durum aynen böyle kendini suçlamayı bırak allah aşkına bizim annelerimiz ne yeyip ne içmişler zamanında ben kesinlikle bunlardan dolayı olduğunu düşünmüyorum. Senin durumun çok çok farklı ama inan bana duruyu her göran allah yardımcın olsun diyor banada bazen derler stresli hamilelik geçirdin belki ondandır diye.

Ve bu hamileliğimdede hiç bir vitamin kan hapı vs kullanmıyorum canım.. ALAHH YARDIMCIN olsun okurken bile çok üzülüyorum seni çok iyi anlıyrum duru yu anca 3 kişi idare ediyoruz sen teksin dualarım seninle...

selam kızlar
epeydir giremiyorum çok yoğun ders çalışıyorum sınava az kaldı kayınvalidem geldi miraya bakmak için 1-2 ay kalacak o burdayken rahat çalışıyorum
sizlerde dua edin lütfen benim için :26::26:

Allah zihin açıklığı versin canım....

Ahsenim saol canim bizi sormussun..ben cok yogun calisiyorum ankaraya geleli..bu hafta son haftam cok sukur..cogu sey bitmis olacak inşallah. .elayi sorarsaniz kac gundur hastaydi..yine gripti annemler doktora goturdu ilac yazmis ama almadim bitkisellerle atlattik.bugun daha iyidi..emzik konusu tamamen kapandi cok sukur..kaldi tuvalet ve biberon..illa biberonla icmeden uyumuyor sutu..tuvalette aslında soyluyor ama ben firsat bulupta baslayamadim..artik yazi beklicem..hem bikac aydaha gecsin diyorum..cisini tutma acisindan falan..bunlarin disinda ayniyiz..evimizi osledik.burda elanin uyku duzeni gitti..gece 1-2de uyuyor oglen kalkiyor.gunduz hic uyumadigi oluyor. .ins orda duzelir..

Pancem canim Allah zihin acikligi versin..inşallah iyi bir puan alırsın. .

Demos canim maşallah duruya kocaman olmuş yaaa..

Geçmiş olsun canım. Sanada kolay gelsin çok şükür biberonu bıraktık 2 3 gün zorluk çektik ama bitti ve duru bütün gün mama yiyordu düün melisa sadece akşamları içiyormuş biberonla umarım o da biran önce unutur...

Güzel hatunlar ve bebişleri umarım hepiniz iyisinizdir.. Off ya kimsecikler yok topikte..

Kızlar kızlar pazar günü akşam duru ödümüzü kopardı 2 gün boyunca aklıma geldikçe ağlayıp durdum. Yine herzamanki gibi arsızlık yapıyordu babası şakadan yanağına vurdu duru ağlamaya başladı rengi değişti hemen fark ettim önce morardı sonra simmmsiyah oldu nefes alamadı kaç defa yüzüne ağzına üfledik ama nafile rahat 30 sn nefes alamadı siz beni düşünün olduğum yerde bağırıyorum hoplayıp zıplıyorum :) ayy öldü sandık yazarken bile ağlıyorum :43: :43: :43:.. Bebekken hep olurdu size anlatırdım kaç dr a götürdüm bişeyi yok dediler ve ağlamasıda o kadar şiddetli değildi dr unu aradım ertesi günü kalbinde bişey olduğunu sanmam ama kanı düşmüş olabilir dedi...

AHSENİM : Canım sizde hiç böyle oldumu ahsen inde kansızlık problemi var diyordun ya.. Oyyy oyy ömrümden ömür götürüyor bu duru korkudan bebeği düşürecem sandım 2 gün boyunca kasık ağrım oldu...

Güzel hatunlar ve bebişleri umarım hepiniz iyisinizdir.. Off ya kimsecikler yok topikte..

Kızlar kızlar pazar günü akşam duru ödümüzü kopardı 2 gün boyunca aklıma geldikçe ağlayıp durdum. Yine herzamanki gibi arsızlık yapıyordu babası şakadan yanağına vurdu duru ağlamaya başladı rengi değişti hemen fark ettim önce morardı sonra simmmsiyah oldu nefes alamadı kaç defa yüzüne ağzına üfledik ama nafile rahat 30 sn nefes alamadı siz beni düşünün olduğum yerde bağırıyorum hoplayıp zıplıyorum :) ayy öldü sandık yazarken bile ağlıyorum :43: :43: :43:.. Bebekken hep olurdu size anlatırdım kaç dr a götürdüm bişeyi yok dediler ve ağlamasıda o kadar şiddetli değildi dr unu aradım ertesi günü kalbinde bişey olduğunu sanmam ama kanı düşmüş olabilir dedi...

AHSENİM : Canım sizde hiç böyle oldumu ahsen inde kansızlık problemi var diyordun ya.. Oyyy oyy ömrümden ömür götürüyor bu duru korkudan bebeği düşürecem sandım 2 gün boyunca kasık ağrım oldu...

çok gecmiş olsun canım tüylerim diken diken oldu sizi o halde düşününce içim çekildi sanki canım
allah birdaha yaşatmasın
yok canım ahsende öyle bir durum hiç görmedik çok şükür ama ablamın kızında olurdu aglarken bir anda nefesi kesilirdi ve morarırdı onda hem kansızlık hemde kalbinde üfürüm vardı kilo alırsa gecer demişti doktor çokşükür şimdi 12 yaşında eskisi kadar kalmadı ama annesi babası çok dikaat eder hiç aglatmaz o yüzden biraz şımarık ama evlat olunca her şeye katlanıyorsun

çok gecmiş olsun canım tüylerim diken diken oldu sizi o halde düşününce içim çekildi sanki canım
allah birdaha yaşatmasın
yok canım ahsende öyle bir durum hiç görmedik çok şükür ama ablamın kızında olurdu aglarken bir anda nefesi kesilirdi ve morarırdı onda hem kansızlık hemde kalbinde üfürüm vardı kilo alırsa gecer demişti doktor çokşükür şimdi 12 yaşında eskisi kadar kalmadı ama annesi babası çok dikaat eder hiç aglatmaz o yüzden biraz şımarık ama evlat olunca her şeye katlanıyorsun

Çok şükür yaşamamışsınız canım.. Ya bilmiyorumki nette araştırdım kalp yada kansızlık diyor duru yu kaç dr a götürdüm bebekken çok ağlıyor diye 4 5 dr diyebilirim olsaydı birinden biri farketmezmiydi :18: :18: :18: kabusum oldu kötü düşünmek istemiyorum ama offffffff bu dr lara ne kadar güveneceksin bronşit i için MERSİN e götürdüm Tarsus küçük biryer diye birde oraya götüryüm dedim çok şükür bişey çıkmamıştı ALLAHIM kimseyi evladıyla sınamasın...

Back
X