Slm arkadaslar doktordan az once geldim direk nete grdim..doktorumuz keseyi yien goremdi co inceledi ama kucuk bisey var gibi dedi emin degilim dedi sonra beta hcg testi myapildi degerim 1100 cikti cumartesii baska bi labratuarda 5222 cikmisti.sanirim sagliksiz bi gebelik olmus dedi. sana simdi dusurmek icin igne versem ya orda gercek gebelik varsa uzuluum dedi..carsmaba tekrar test yapilicak ona gore degrlendirme yapilicak..cok sukur dis gebelik degil en azinda sol tubumde gorunde nur topu gibi bi kistmis..hayirlisi neyse o olsun inanin su an sukrediyorum cunku ilerde kaybetmek daha zor oluyo..yani benden bu kadar ilaclarimida biraktim ama cikmayan candan umit kesilmezmis..kimyasal dedi ama benim goguslerim cok buyudu ve damrlari beliginlesti agriyoda aceba kimyasal gebelikte oluyomuki.
Slm arkadaslar doktordan az once geldim direk nete grdim..doktorumuz keseyi yien goremdi co inceledi ama kucuk bisey var gibi dedi emin degilim dedi sonra beta hcg testi myapildi degerim 1100 cikti cumartesii baska bi labratuarda 5222 cikmisti.sanirim sagliksiz bi gebelik olmus dedi. sana simdi dusurmek icin igne versem ya orda gercek gebelik varsa uzuluum dedi..carsmaba tekrar test yapilicak ona gore degrlendirme yapilicak..cok sukur dis gebelik degil en azinda sol tubumde gorunde nur topu gibi bi kistmis..hayirlisi neyse o olsun inanin su an sukrediyorum cunku ilerde kaybetmek daha zor oluyo..yani benden bu kadar ilaclarimida biraktim ama cikmayan candan umit kesilmezmis..kimyasal dedi ama benim goguslerim cok buyudu ve damrlari beliginlesti agriyoda aceba kimyasal gebelikte oluyomuki.
insallah bebegine bisey olmaz saglikla kucagina alirsin.banada ilk gebeligimde oyle dediler normal gebelik oldugu halde dis gebelik dediler o kadar emin konusuyodu ki doktor ben inanmadim baska doktora gittim normal gebelik dedi.malesef ben ilk bebegimi kaybettim ara ara kanamam oldu mikropdan dolayi gelisimi durmustu.insallah senin bebegine bisey olmaz Allah buyuktur.
canım hemen umutsuzluga kapılma
yengemede aynılarını soledıler ama baska doktora gıttı
keseyı gec gorduler sadece uzulme ıns bebegıne kavusursun
suan yengem 6 aylık hamıle ıcını ferah tut
canimyengen keseyi kacinci haftasinda gormustu.ins yende bebgini salicakla alir kucagina
canım benim anlamadığım tüp bebekte kimyasal veya dış gebelik bir durum olmazki doktorlar böyle şeyleri nasıl diyorlar:26: bu durumu en basit şöyle açıklayabilirlerdi. rahime yerleştirdiğimiz döllenmiş embriyo rahimde tutunamadı yani ne dış gebeliği ne kimyasalı:44: tüp bebek olduysa zaten embriyoyu direk rahime yerleştiriyorlar öyle değil mi ben mi yanlış biliyorum:26:
Ama çok üzüldüm inan yaşadığın durum zor Alah yardımcın olsun sabır versin inşallah arkadaşım
canım tam bılmıorum ama 6.haftada gıttı gormedı
sonra 1 yada ıkı hafta sonra gordu yanı gec olabılıyomus
ıns hersey ıstedıgın gıbı olur
cok sagol canim gercekten bana umut oldu.inss
ve kesınlıkle bı doktorla yapma işlemlerını rısklı durumlar bunlar
en az ıkı doktora gorun kesınlık kazansın canım pozıtıf düşün
bebegın senden etkılenmesın pıskolojını bozma
bak anneler hıssedermiş ben bebegımı 10 gun onceden hıssettım
ortada hıc belırtı yokken
sendede var ıns hıslerımde yanılmam ınss dua edıcem sana
duamm cnm senin ki muhtemelen 7 nisana geliyo öptüm
hayırlı olsun cnm.Allah tamamına erdirsin hepimizinkini inşmerhaba kızlar
bende kısmetse nisan annesi olucam şu an 5 hafta 6 günlük hamileyim
hayırlı olsun cnm.Allah tamamına erdirsin hepimizinkini inş
merhaba kızlar
bende kısmetse nisan annesi olucam şu an 5 hafta 6 günlük hamileyim
kızlar merhaba SAT 30 haziran
ve bende nisan annesiyim inşallah
merhaba benin oğlumda 2010 ocak doğumlu ve bende nisan 2012 anne adayıyım off hala alışamadım ya tuhaf gelio valla:)
hayırlısı olsun sağlıcakla gelsinler inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?