cnm bildiğim kadarıyla bu ağrılardan korkulacak bişey yok kanama (allah korusun ) olmadıkça... senin çizelgende 5 artı 4 yazıyo ama doktor neden 4 artı 3 demiş
slm canim dun doktora gittik keseyi goremedi malesef cok uzgunum dis gebelik dedi igne ile hemen dusurelim dedi ama ben hala inanamiyorum cok uzgunum..benim tup bebek olmustu zaten.. kendi doktoruma gitmedim daha yarin sabah gidicem
Geç döllenme sanırım Hesaplayıcılara göre 5+4 ama doktora göre bugün itibariyle 4+3 keseyi ölçtü ona göre söyledi ben 1 doktora gidiyorum farklı bi doktora gitsem mi diye düşünmüyo değilim Bakalım hayırlısı
Hemen öyle nasıl diyebilir belki 1 hafta sonra gözükür kimbilir Moralini sakın bozma biliyorum doktorların gözlerinin içine bakıyoruz bişey var mı diye hemen olmadı bitsine getirdiyse zaten öylesine bi doktordur Kendi doktorun bakalım ne diyecek Bak benimki de sanırım geç döllenme bebişi göremedik kese var ama bebiş yokBen sanmıyorum hemen umudunu yitirme Rabbim büyük dualarım seninle canım :26:
ins canim ins yarinda kendi doktoruma gidicem iste.senin bebsininde gorunur cok yakinda ins daha cok kucuk su an annesi..sende benim dualarimdasin..
Saol bitanem yüzün hep gülsün sakın asma suratını tamam mı ben inanıyorum Kendi doktorun yarın keseyi görücek Rabbim büyük
gamzelim dularamız seninle üzülme lütfen ağır bi sınav olmuşs enın kı ama mukafatıda buyuktur unutma olurmulütfen kendını bırakma
oruç tutuyor musunuz bayanlar?
Merhaba ben 2010 Eylül annesiyim; fakat bu ay gecikmem oldu, hamile olabilirim 2.'ye oğlum daha 11 aylık, bakalım yarın test yapacağım, hayırlısı olsun, pozitifse buradan devam...
benim de beklenen tarih 8 nisan, bugün 4+6'yım. üstelik kendi doğum günüm de 6 nisan eşim için bol masraflı bir hafta olur nisanın ilk haftası bundan sonra :)
slm canim dun doktora gittik keseyi goremedi malesef cok uzgunum dis gebelik dedi igne ile hemen dusurelim dedi ama ben hala inanamiyorum cok uzgunum..benim tup bebek olmustu zaten.. kendi doktoruma gitmedim daha yarin sabah gidicem
Canım bende 2010 Temmuz annesiyim.. Bir kızım var..
Hayırlısıyla, Allah kısmet ederse bende Nisan annesi olacağım..
İlk 5 gün oruç tuttum ama okuduğum yazılar ve makaleler üzerine 5. günden sonra bıraktım..
Daha sonra kaza yapmayı düşünüyorum..
Bu arada hergün Folik Asit alıyorum..
Canım bende 2010 Temmuz annesiyim.. Bir kızım var..
Hayırlısıyla, Allah kısmet ederse bende Nisan annesi olacağım..
İlk 5 gün oruç tuttum ama okuduğum yazılar ve makaleler üzerine 5. günden sonra bıraktım..
Daha sonra kaza yapmayı düşünüyorum..
Bu arada hergün Folik Asit alıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?