günaydın taze hamişler inşallah keyifler yerindedir nasılsınız bakalım
slm canim dun doktora gittik keseyi goremedi malesef cok uzgunum dis gebelik dedi igne ile hemen dusurelim dedi ama ben hala inanamiyorum cok uzgunum..benim tup bebek olmustu zaten.. kendi doktoruma gitmedim daha yarin sabah gidicem
teşekkkür ederim cnm.bir şey soracağım.benim doktorum 13. gün test istemişti.değerim 1061 çıktı.kendisine faxladığımızda tekrar etmenize gerek yok deyip 15 gün sonraya randevu verdi.eşime idrar testi yapmasın demiş hemşire her zaman doğru çıkmıyor kafası karışır üzülür demiş.o yüzden idrar testi de yapamadım.öyle kurbanlık koyun gibi ayın 15. ini bekliyorum.ama rahat değilim gidince ya kötü bişiler derlerse.ya hamileliğim devam etmiyorsa ....çok korkuyorum yaa.
bende 2010 mayıs annesiyim bi kızım var benımde nekadar cessaretlıymişiz hanımlar ıkı küçük bebeyle nasıl başedicez am guzel olucak inşallah :) bende folik asit kullanıyorum ilk 3 gun tuttum grip oldugum için ara verdım yarından sonra devam edicem oruçlara bi aksilik çıkmassa borcum çok çunkı bunlarda borçn olmasın
arkadaşlar bana niye kimse bişiler yazmıyor.canım çok sıkılıyor kafam karma karışık.ne düşüneceğimi nasıl düşüneceğimi bilemiyorum.her şeyin hayırlısı inş.
biri benim hamilelik haftamı hesaplayabilir mi.2 temmuz regl günüm.19 temmuz transfer günüm.ve bu gün transferimin 20. günü.kaç haftalığım.
cnm iyi şeyler düşün ki iyi olsun benim doktorumda 2 hafta sonra gel dedi hatta hiç bi yorum yapmadı ne olumlu ne olumsuz bende 16 ağustosu bekliyorum inş. güzel haberler alırız üzülme
Merhaba Arkadaşlar.. Bende aranıza yeni katıldım. Bende Allahın izniyle Nisan annesi olacağım. 7 Nisan gibi bekliyorum bebeğimi..
günaydıın bi sorun yok şimdilik inşallah hiçbirimizde olmaz sen nasıslınn varmı ağrın sızın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?