2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızlar ya benim son iki haftam sayılır ve midem sürekli çok kötü,aş erme zamanındaki gibi ne yesem midem ekşiyor ve ağız tadım hiç yok.sizde de var mı aynı durum?

kızlar baş ağrısı yaşan var mı ? iki gündür başım çatlıycak

canım çok geçmiş olsun,artan kan ihtiyacına bağlı olarak başağrıları olabiliyomuş,bi de kan şekerindeki dengesizlik ve düşüklük baş ağrısı yapabiliyomuş,doktorum öle demişti,istersen doktorunla paylaş durumu...

kızlar ya benim son iki haftam sayılır ve midem sürekli çok kötü,aş erme zamanındaki gibi ne yesem midem ekşiyor ve ağız tadım hiç yok.sizde de var mı aynı durum?

bnm de sabahları bulanıyor cnm.hamileliğimin başından beri ne yesem tadı yok zaten...zeytinyağlı yemek yediğimde sonradan kokusu geliyor:/doğsalar da rahatlasak

bendede aynı şikayetler var canım. midem sürekli ekşiyor, geceleri ağırlık çöküyo uykusuzluk çekmeye başladım...
ama çok az kaldı yakında hafifleyecez inşallah :))

ya kızlar bişey dikkatimi çekti.doğum listemize baktım da erken doğmuş bebişlerin çoğu erkek aceba erkekler gelmek için daha mı aceleci oluyor??
aslında tam tersi olur derler de zamanee bebikleri bunlar,aykırı davranıyolar hayata
sonunda bebikimin kıyafetlerini ütüleme işi bitti ama ben de bittim:/

aynen aynen,bende midemden dertliyim..bazen reflü gibi bişiler gelip yakıo boğazımı bazende yediğim içtiğim yırtarak geçiyor yemek borumu
ısıyma teyzesi kokla kara boncuğumu

kokusuna qurbaaannnnohhh misss gibi kokuyodur o şimdi cennet gibi

cemileee,şu çizelgeni değiştir artık kuzum...senin bebiş çoktan çiçeği yoldu da sana verdi bile
bu arada nasıl gidio lohusalık,ağrın sancın varmı..halin keyfin ne durumda

Son düzenleme:
zeyno'dan veya pares83'ten haberi olan varmı kızlar..ikiside bugün doğum yapcktı..yarında sevda yapcak sanırım..yaa face'e gireniniz varsa söyleyin kızlara burayada uğrasınlar accık

saol canım evet kansızlıktan olabilir çok düşük çıkıyo hep zaten çarpıntımda var

ne sezeryanda ne de normal doğumda hasta bezi kullanışlı olmuyomuş...sezeryanda dikişli bölgeyi acıtıyomuş,normal doğumda ise büyük ve kaliteli pedler yetiyomuş...

canim buyuk ped derken orkidin gecesi var en yogun olani onu diyosun heralde dimi

doktorun eğer bir doğum şeklinin eksilerini anlatıyorsa diğerinin de eksilerini anlatmalıydı,yani normal doğum o kadar riskliyse sezaryen resmen ameliyat,geçen gün TV programında kadın doğumcular konuktu,doktor dedi ki,günümüzde sezaryen 10 cm lik kesi açılarak yapılan ender ameliyatlardandır,şu anda laparaskopiyle çoğu ameliyat yapılırken sezaryende 10 cm lik kesi açmak zorundasınız, dedi,yine başka bir programda farklı bir doktor da eğer tıbbbi zorunluluk yoksa doğum seçiminn anneye bırakılması,o psikolojide anne gerek olmadığı halde sezaryen isterse bebeğin hakları ne oloacak dedi,sonuçta doğum süreci bebeğe de çok şey katıyormuş,bağışıklığı güçleniyo,ciğerlerindeki suyu kendi atıyo dışarıya vs,şu a nda dünyada zaten normal doğuma eğilim var,avrupa ülkelerinde keyfi sezaryen yapılmamaya başlandı,yani demem o ki,son karar senin ama doktorun bence seni sezaryene yönlendirmeye çalışıyor,çünkü günü ve saati belli olan bir ameliyat onun daha işine gelir,ben zorunluluk olmazsa normal doğum istiyorum ,ki doktorum da normal doğumu destekleyen biri,eğer bebek çok kiloluysa o zaman sezaryen düşünülebilir dikiş sayısı fazla olmasın diye,ya da bebek ters duruyosda,başka riskler varsa vs,ama keyfi sezaryeni doğru bulmuyorum ben,ve hep hayırlısıyla normal doğumla kucağıma almak istiyorum yavrumu,zaten doğuım esnasında açılma olmaz,bebek riske girer o anda müdahale ederler diye düşünüyorum,yine de son karar senin...

selam canım,ben de salı gününki muayenemi heyecanla berkliyorum,sat a göre 36+4,ultrasona göre 37. haftamı bitirmiş olcam,bakalım doktor ne dicek,benim bebiş habire kaburgamı ittirip hareket ettiğinden rahatım biraz,geçen hafta sağlık ocağında kontrolde de kalp atışları normal çıktı,iyi heralde diye düşünüyorum,bakalım doktorum bana da erken doğum dicek mi,gerçi 37 bittikten sonrası normal doğuma giriyo artık,bi de enzimler ne alemde merak ediyorum,ama stres yapmamaya karar verdim,bu dünyada nasibi varsa zaten sağlıkla doğacaktır diyorum,inşallah şu bi kaç haftayı da atlatırız hayırlısıyla,sıkma canını

tşk ederim yazdığın için ama bende hiç bir sebep yokken normal doğumu kötüledi doktor daha 38 haftamdayım gözümü korkuttu bende kararsız durumdayım

tşk ederim... doktorumu değiştirsem acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…