tşk ederim... doktorumu değiştirsem acaba
benim de yarın kontrolüm var çok merak ediyorum ne diyecek 2 hafta önceki kontrolümde bebeğimin kilosunun az olduğunu söylemişti.2300 gr geliyordu.bebeğimin 3 kiloyu geçmeyecek gibi gözüktüğünü,beslenmeme daha dikkat etmem gerektiğini söyledi ben de son 2 haftadır yememe içmeme epey özen gösterdim,inşallah almıştır söyle 300 gr falan.zaman azaldıkça herkeste olduğu gibi heyecandan geceleri uyku tutmuyor,normal doğum olur inşallah.neden bimiyorum ama sezeryan beni daha çok korkutuyor.hepinizin hayırlısıyla bebeğine kavuşması dileğiyle..
zeyno'dan veya pares83'ten haberi olan varmı kızlar..ikiside bugün doğum yapcktı..yarında sevda yapcak sanırım..yaa face'e gireniniz varsa söyleyin kızlara burayada uğrasınlar accık
selam canım,ben de salı gününki muayenemi heyecanla berkliyorum,sat a göre 36+4,ultrasona göre 37. haftamı bitirmiş olcam,bakalım doktor ne dicek,benim bebiş habire kaburgamı ittirip hareket ettiğinden rahatım biraz,geçen hafta sağlık ocağında kontrolde de kalp atışları normal çıktı,iyi heralde diye düşünüyorum,bakalım doktorum bana da erken doğum dicek mi,gerçi 37 bittikten sonrası normal doğuma giriyo artık,bi de enzimler ne alemde merak ediyorum,ama stres yapmamaya karar verdim,bu dünyada nasibi varsa zaten sağlıkla doğacaktır diyorum,inşallah şu bi kaç haftayı da atlatırız hayırlısıyla,sıkma canını
öyle canım tabiki. ALLAH yardımcımız olsun sağ salim doğsunlar inşallah. sen de bi kontrole gitte sonuçlarını ben de merak ediyorum .
günaydın herkese benim için yazan herkese çok teşekkür ederim nete fazla giremiyorum oğlumla vakit geçirios bol bol oğluşum bu allah sizede göstersin maşallah deyin emi teyzecikleriEki Görüntüle 372464
bi de nazarboncuğu hiç ilaç kullanmadan 1-2 hafta bekleyip,sancıları başlayınca doğurdu diye hatırlıyorum,o da içimi rahatlattı biraz,doktoru nasılsa doğurcan diye hapa başlamamıştı hatırlarsan,çok tehlikeli olsa hemen ilaca başlatırdı diyorum,bizim daha zamanımız var diye ilaç verdi doktor bence,ben 32. haftamdaydım öğrendiğimde,erken doğum olurdu doğsaydı,ama 5 hafta geçti neredeyse üzerinden şu ana kadar bi aksilik olmadı,inşallah böyle gider,bir de ne kendi doktorum ne de gastroentoloji her hafta gel tahlil yapalım falan da demediler,çok tehlikeli olsa böyle davrnamazlar heralde diye düşünüyorum,biri demee biri derdi ne bileyim,internette yüksek riskli gebelik sayılıyo falan diye yazıyo ama geçen hafta sağlık ocağındaki doktora da anlattım rutin taramada böyle böyle oldu diye,o da hiç öyle bişi demedi ,sanırım değerler böyle 600-700 lere falan çıkarsa risk oluşturuyo,hani bazı hamileler 2 ay boyunca kaşınıp da tahlil yaptırmayıp artık değerler iyice fırladığında farkediyolar ya,belki onlar daha risklidir,bilmiyorum ki,dosyama bile özel bi not düşmedi mesela doktorum riskli gebe falan diye
evet aynen nazarboncuğu sancısı geldikten sonra oldu bide 39. haftada yani. onunkide 200 küsür ve 100 küsür demişti hap da kullanmadı oysa. dediğin gibi doğumu yakın diye sanırım.
İyi gecele arkadaslar, dun gece inanilmaz kasik agrim oldu ve acyip bir baski hissettim alt kisimda, kabizlik sorunm da var o yuzden olailir diye dusunuorum simdiaslinda kasilmalarim surekli oluyor zaten o yuzden korkuyorum dogm basladiini anlamazssam diye :18:
günaydın herkese benim için yazan herkese çok teşekkür ederim nete fazla giremiyorum oğlumla vakit geçirios bol bol oğluşum bu allah sizede göstersin maşallah deyin emi teyzecikleriEki Görüntüle 372464
cemileee,şu çizelgeni değiştir artık kuzum...senin bebiş çoktan çiçeği yoldu da sana verdi bile
bu arada nasıl gidio lohusalık,ağrın sancın varmı..halin keyfin ne durumda
gözlerin aydın canım çok tatlı maşşallah allah annneli babalı bütmeyi nasip etsin saglıklı sıhatli inşşallah
günaydındün giremedigim topige kızım biraz korkuttu beni 2 gündür çok hareketli degildi dünde bana hiç oynamıyo gibi geldi sabah hemen doktora gitim nst bagladılar bi iki sanncı cıktı udrasyondada herşey normal kordonuna filan baktı kızım bana inat udrasyonda nerdeyse bi takla atmadıgı kaldı elini kaldırıyo tekme atıyo agzını acıp kapatıyo yani boşu boşuna korkmuşum doktara kendimi fazlamı dinliyorum dedim yok iyi yapıyosun son aydasın dikkatli ol saglıklı bibebek günde en az 10 kere oynaması gerekir dedi beslenmene dikkat et ve bol bol dinlen dedi sancıda normalmiş sonaylarda olurmuş vüçüt doguma hazırlanyormuş
günaydın şekerler...
öpüyorus kızımla sizi her bi yerinizden..
benimki şu an yumrukluyo,sanırım acıktı
bisde seniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?