2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
günaydın güzel anne adayları nasılsınız?ben henüz kendimi hamile gibi hissetmiyorum dr. gitmedim ondan mı acaba?

kizlar bu arada yarin doktorda ilk randevum var..kesemizi gormeye gidicez inss

üç buçuk haftalıkken küçük bi kese gördüğünü söledi doktor ama emin olamadı hatta bana dedi ki 3 haftalıkken kese görünür sende küçük bişey var dedi sonra iki hafta sonra tekrar gel dedi bekliyoruz bakalım randevuyu inş sorun olmaz
senin 4 haftayı geçti demi görünür o zaman

evet canim ins gorunur.

inş. içim içime sığmıyor biran önce gidip görmek istiyorum bebişimin kesesini :))

merhaba kızlar dün akşam 6 da dr a gittik kesemi gördüm fotoları elimde şimdi 2 3 güne kdr kalp atışlarıda duyulurmuş erken döllenme olduğu için 5+1 değil 5+6 imiş bgn tam 6 hafta :)

merhaba kızlar dün akşam 6 da dr a gittik kesemi gördüm fotoları elimde şimdi 2 3 güne kdr kalp atışlarıda duyulurmuş erken döllenme olduğu için 5+1 değil 5+6 imiş bgn tam 6 hafta :)

ay çok sevindim maşallah darısı başımıza inşallah peki normalde 26 günde bir filan mı adet olurdun erken döllenme demişya doktorun:26: alttan mı baktı USG ile?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…