2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
merhaaba kızlar son adet başlangıcı 29 haziran dün yaptırdığım kan tahlili sonucu 11296 hazırlıksız bir anne adayıyım hiç bilgim yok

merhaaba kızlar son adet başlangıcı 29 haziran dün yaptırdığım kan tahlili sonucu 11296 hazırlıksız bir anne adayıyım hiç bilgim yok

mrb hoşgeldin aramıza benimde seninle sat aynı ve bende hazırlıksız yakalananlardanım:) tebrik ederim

mrb hoşgeldin aramıza benimde seninle sat aynı ve bende hazırlıksız yakalananlardanım:) tebrik ederim

merhaba hoşbulduk ben aynı şekilde mayıs sonundada hazırlıksız yakalandım düşükle sonuçlandı bu ay tekrar bakalım çok korkuyorum bu arada bende seni tebrik ederim

merhaba hoşbulduk ben aynı şekilde mayıs sonundada hazırlıksız yakalandım düşükle sonuçlandı bu ay tekrar bakalım çok korkuyorum bu arada bende seni tebrik ederim

bende korkuyorum canım Allah nasip eder inşallah kucağımıza almayı Yarından sonra doktora gidicem hayırlısı

topiğimiz kalabalıklaşmış ne güzel sayfalar ilerlemiş maşallah maşallahhh tablomuzada nazar değmesin rabbim sen bebelerimizi koru

Selam nisan anneleri. ben de hamileyim ancak doktorum mart 31 ya da nisan 1 dedi. heralde bizim bebiş şaka gibi gelecek:)

Mrb arkadaşlar ben sizin yazılarınızı sessizce takip ediyordum ama bende 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim ve tahmini 6 nisanda anne olacağım inş.Hepimiz sağlıklı ve hayırlısı ile bebeklerimizi kucaklarımıza alırız allahın izniyle.

ins canim hayirli olsun hosgeldin topigimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…