• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
üç buçuk haftalıkken küçük bi kese gördüğünü söledi doktor ama emin olamadı hatta bana dedi ki 3 haftalıkken kese görünür sende küçük bişey var dedi sonra iki hafta sonra tekrar gel dedi bekliyoruz bakalım randevuyu inş sorun olmaz
senin 4 haftayı geçti demi görünür o zaman
cnm doktor 3 haftayı nasıl sayıyor?son adet gününün ilk gününden mi başladı yoksa yumurtlamanın olduğu günden mi saymaya başladı?

cnm doktor 3 haftayı nasıl sayıyor?son adet gününün ilk gününden mi başladı yoksa yumurtlamanın olduğu günden mi saymaya başladı?

yumurtlamanın olduğu zamandan başladı ama ben doktordan memnun kalmadım pek değiştirecem arayış içindeyim bakalım soruştuyorum

amin kızlar darısı başınıza evet üstten görünmedi alttan baktı cnm son zamanlarda adetlerim düzensizdi kaç günde hastalandığımı takip edemedim zaten mayıs sonunda kimyasal gebelik oldu düştü ondan snra bir kere hastalandım 29 haziranda beta hcg ondan yüksekmiş normalde 5+1 olması gerekiyormuş

izmirli olan varsa aranızda ben meltem serter yüntene gidiyorum ultrasonları 4 boyutlu kendiside biraz soğuk ama teşhisleri çok iyi

amin kızlar darısı başınıza evet üstten görünmedi alttan baktı cnm son zamanlarda adetlerim düzensizdi kaç günde hastalandığımı takip edemedim zaten mayıs sonunda kimyasal gebelik oldu düştü ondan snra bir kere hastalandım 29 haziranda beta hcg ondan yüksekmiş normalde 5+1 olması gerekiyormuş

5+1 ken üstten baktığında görebilmesi gerekiyor normalde:26: yani benim geçen hamileliğimde 5+1 ken karnımdan bakınca görünmüştü kese:44: ben de Allah kısmet ederse de 5+1 olabilirsem o gün için yani salı günü sabahına randevumu aldım:97: bugün 4+4 üm :nazar:

istanbulda olanlar için bakırköyde ali gedikbaşını tavsiye edebilirim çok memnunum üç düşüğün sebebini ali bey buldu çok basit bir tahlille
çok atlı dilli bir bey

birde ben bişey sormak istiyorum alttan iğne batar gibi sancısı olaan var mı?normal mi acaba?

birde ben bişey sormak istiyorum alttan iğne batar gibi sancısı olaan var mı?normal mi acaba?

bütün ağrılar kramplar batmalar çoook şiddetli olmadığı sürece lekelenmen olmadığı sürece normal ama diğer türlü olursa mutlaka doktora görünmek gerekir :97:

görünmedi ama ters bişide söylemedi dr sağlıklı bir gebelik dedi neden görünmemiştir o zmn

kan pıhtılaşması çok az bi referans aralığından düşük o bile çok etkiliyormuş

hımm anladım canım ben de ilk gebeliğim 10 haftalıkken kürtajla sonuçlanınca kendim istediğim için pıhtılaşma testleri yaptırdım değerler normal çıktı ama genetikle ilgili birşey baktırmadım inşallah bu sefer Allah kucağımıza almayı nasip eder bebeklerimizi :59:
peki sen şimdi pıhtılaşma sorunuyla ilgili iğne mi olacaksın yoksa aspirin filan mı kullanacaksın :26:

görünmedi ama ters bişide söylemedi dr sağlıklı bir gebelik dedi neden görünmemiştir o zmn

alttan gördüyse sorun yok canım :29: karından görememesinin sebebi USG cihazının çözünürlüğüyle alakalı olabilir veya kese 5+1 den küçük olduğu için olabilir :97:

Back
X