• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
günaydın güzel anne adayları nasılsınız?ben henüz kendimi hamile gibi hissetmiyorum dr. gitmedim ondan mı acaba?:61::61::61:

kizlar bu arada yarin doktorda ilk randevum var..kesemizi gormeye gidicez inss

üç buçuk haftalıkken küçük bi kese gördüğünü söledi doktor ama emin olamadı hatta bana dedi ki 3 haftalıkken kese görünür sende küçük bişey var dedi sonra iki hafta sonra tekrar gel dedi bekliyoruz bakalım randevuyu inş sorun olmaz
senin 4 haftayı geçti demi görünür o zaman

üç buçuk haftalıkken küçük bi kese gördüğünü söledi doktor ama emin olamadı hatta bana dedi ki 3 haftalıkken kese görünür sende küçük bişey var dedi sonra iki hafta sonra tekrar gel dedi bekliyoruz bakalım randevuyu inş sorun olmaz
senin 4 haftayı geçti demi görünür o zaman

evet canim ins gorunur.

inş. içim içime sığmıyor biran önce gidip görmek istiyorum bebişimin kesesini :))

merhaba kızlar dün akşam 6 da dr a gittik kesemi gördüm fotoları elimde şimdi 2 3 güne kdr kalp atışlarıda duyulurmuş erken döllenme olduğu için 5+1 değil 5+6 imiş bgn tam 6 hafta :)

merhaba kızlar dün akşam 6 da dr a gittik kesemi gördüm fotoları elimde şimdi 2 3 güne kdr kalp atışlarıda duyulurmuş erken döllenme olduğu için 5+1 değil 5+6 imiş bgn tam 6 hafta :)

ay çok sevindim maşallah darısı başımıza inşallah:nazar: :16: peki normalde 26 günde bir filan mı adet olurdun erken döllenme demişya doktorun:26: alttan mı baktı USG ile?

Back
X