arkadaşlar bugünki değerim 82 çıktı
ilki 22
ikinci 42
üçüncü 82 çıktı
ya benimki nie 2932 gibi bi değer çıktı bi sorun mu var ki
ya benimki nie 2932 gibi bi değer çıktı bi sorun mu var ki
hımm anladım canım ben de ilk gebeliğim 10 haftalıkken kürtajla sonuçlanınca kendim istediğim için pıhtılaşma testleri yaptırdım değerler normal çıktı ama genetikle ilgili birşey baktırmadım inşallah bu sefer Allah kucağımıza almayı nasip eder bebeklerimizi
peki sen şimdi pıhtılaşma sorunuyla ilgili iğne mi olacaksın yoksa aspirin filan mı kullanacaksın :26:
canım benimki tüp bebek ondan böyle zaten her bünye bir olmaz sıkma canını
hayır canım senin değerin gayet iyi ölçüm yapılan haftana göre çok bile yani erken döllenme olabilir seninki
hayirli olsun canim rabbim kucagimiza almayida nasip etsin ins
teşekkürler kızlar inşallah erken döllenmedir yeterki bebeğime bişey olmasın bu arada erken döllenme adet döngüsüyle alakalı bişey mi
slm kızlar hepınıze saglıklı hamılelıkler
bende beklenmedık bır hamılelık yasıyorum
daha 3 aylık evlıyım
3 yada 4 haftalık kan degerlerı 140.56
bende nisan dogumluyum bebişimde hayırlısıyla:)
slm kızlar hepınıze saglıklı hamılelıkler
bende beklenmedık bır hamılelık yasıyorum
daha 3 aylık evlıyım
3 yada 4 haftalık kan degerlerı 140.56
bende nisan dogumluyum bebişimde hayırlısıyla:)
hayırlı olsun hoşgeldin aramıza değerine göre 4+0 olduğunu tahmin ediyorumben de nisan doğumluyum ve nisan ayında evlendim
ne guzel hayırlı olsun canımcnm bende 3 aylık evliyimallah sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza almayı nasip eder inşallah
tesekkurler sende hamişmisin:)
canım ama ultrasonlar 4 boyutlu ve 5+1 değil 5+6 ydı dün neyse hayırlısı hepimiz için bu arada çoğumuz nisan doğumlu bende 27 nisan doğumluyum boğra burcuyum sizler
canım ama ultrasonlar 4 boyutlu ve 5+1 değil 5+6 ydı dün neyse hayırlısı hepimiz için bu arada çoğumuz nisan doğumlu bende 27 nisan doğumluyum boğra burcuyum sizler
evet canım ben de hamileyim inşallahyani daha doktora gitmedik idrarda yaptığım testte öğrendim kan testi de yaptırmak istemedim stres olurum diye öyle doktor randevumu bekliyorum 9 ağustos sabahına aldım Allah kısmet eder bir aksilik çıkmazsa o gün görebiliriz heralde keseyi:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?