- 26 Temmuz 2011
- 740
- 119
- 103
cnm doktor 3 haftayı nasıl sayıyor?son adet gününün ilk gününden mi başladı yoksa yumurtlamanın olduğu günden mi saymaya başladı?üç buçuk haftalıkken küçük bi kese gördüğünü söledi doktor ama emin olamadı hatta bana dedi ki 3 haftalıkken kese görünür sende küçük bişey var dedi sonra iki hafta sonra tekrar gel dedi bekliyoruz bakalım randevuyu inş sorun olmaz
senin 4 haftayı geçti demi görünür o zaman
merhaba kızlar dün akşam 6 da dr a gittik kesemi gördüm fotoları elimde şimdi 2 3 güne kdr kalp atışlarıda duyulurmuş erken döllenme olduğu için 5+1 değil 5+6 imiş bgn tam 6 hafta :)
cnm doktor 3 haftayı nasıl sayıyor?son adet gününün ilk gününden mi başladı yoksa yumurtlamanın olduğu günden mi saymaya başladı?
teşekkürler cnm cevap içinyumurtlamanın olduğu zamandan başladı ama ben doktordan memnun kalmadım pek değiştirecem arayış içindeyim bakalım soruştuyorum
teşekkürler cnm cevap için
amin kızlar darısı başınıza evet üstten görünmedi alttan baktı cnm son zamanlarda adetlerim düzensizdi kaç günde hastalandığımı takip edemedim zaten mayıs sonunda kimyasal gebelik oldu düştü ondan snra bir kere hastalandım 29 haziranda beta hcg ondan yüksekmiş normalde 5+1 olması gerekiyormuş
istanbulda olanlar için bakırköyde ali gedikbaşını tavsiye edebilirim çok memnunum üç düşüğün sebebini ali bey buldu çok basit bir tahlille
çok atlı dilli bir bey
birde ben bişey sormak istiyorum alttan iğne batar gibi sancısı olaan var mı?normal mi acaba?
birde ben bişey sormak istiyorum alttan iğne batar gibi sancısı olaan var mı?normal mi acaba?
arkadaşlar bugünki değerim 82 çıktı
ilki 22
ikinci 42
üçüncü 82 çıktı
bende de var cnm aynısı
kan pıhtılaşması çok az bi referans aralığından düşük o bile çok etkiliyormuş
görünmedi ama ters bişide söylemedi dr sağlıklı bir gebelik dedi neden görünmemiştir o zmn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?