ben doktora bebeğin 5. haftasında gidecem acaba sonra tekrar çağırır mı
cagirir heralde cagirmasada kalp atislarini dinlemek icin git bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben doktora bebeğin 5. haftasında gidecem acaba sonra tekrar çağırır mı
2012 Nisan ayının ilk annesi benim sanırım :)
4-5 Nisan gibi bekliyorum bebeğimiiii![]()
merhaaba kızlar son adet başlangıcı 29 haziran dün yaptırdığım kan tahlili sonucu 11296 hazırlıksız bir anne adayıyım hiç bilgim yok![]()
mrb hoşgeldin aramıza benimde seninle sat aynı ve bende hazırlıksız yakalananlardanım:) tebrik ederim
merhaba hoşbulduk ben aynı şekilde mayıs sonundada hazırlıksız yakalandım düşükle sonuçlandı bu ay tekrar bakalım çok korkuyorum bu arada bende seni tebrik ederim
|KK Nick & İsim|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Başlangıç Kilo|Cinsiyet|Bebişin İsmi|Son Durum|Yaşadığı Şehir
1|sevda__ |26|- |? Nisan| | ? |-|-|Samsun
2|cileq27 |27|- |? Nisan| | ? |-|-|Antalya
3|beralku |31| -|10 Nisan| | ? |-|kan değeri 2932|Erzurum
4|nurhanpeyman |28|- |3 Nisan| | ? |-|-|İstanbul
5|..ELCHIN.. |26|- |11 Nisan| | ? |-|-|Amasya
6|taf |-|- |? Nisan| | ? |-|-|-
7|gamzelim.66 |25|- |2 Nisan| | ? |-|-|Gebze
8|mmavilimm |-|- |10 Nisan| | ? |-|-|-
9|sanss |-|- | 4 Nisan| | ? |-|-|-
10|tmyomr |22|- | 6 Nisan| | ? |-|-|-istanbul
düzelttim sanırım
Bilgilerimi de ekleyeyimyaş:25, tahmini doğum: 1 Nisan, Başlangıç kilo:55 Şehir:Manisa
![]()
Selam nisan anneleri. ben de hamileyim ancak doktorum mart 31 ya da nisan 1 dedi. heraldebizim bebiş şaka gibi gelecek:)
merhaaba kızlar son adet başlangıcı 29 haziran dün yaptırdığım kan tahlili sonucu 11296 hazırlıksız bir anne adayıyım hiç bilgim yok![]()
Mrb arkadaşlar ben sizin yazılarınızı sessizce takip ediyordum ama bende 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim ve tahmini 6 nisanda anne olacağım inş.Hepimiz sağlıklı ve hayırlısı ile bebeklerimizi kucaklarımıza alırız allahın izniyle.
![]()
günaydınlarrrrrrrrrrr nisan ayının güzel anne adaylarııııııııı![]()
bu arada cnm ben linki göremiyorum tekrarlar mısın bi zahmet![]()