• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar. nasılsınız? ne var ne yok? turabı 11 de uyuttum hala uyuyor ilk defa bu kadar çok uyudu sık sık gidip bakıyorum nefes alıyormu diye. :27: psikolojim bozuldu hee :) neden böyle olduki. arkadaşımın bebeğinin diş buğdayı var oraya gitcektim güya saate bak halade uyanmadı sıpam. :27::27::27: neyse uyusunda keyfi yerinde olsun :)
oğluşumunda hala burnu akıyor. öksürükte devam ediyor.

devam sütünü ıhlamurla yapsam ne olur? yediklerini ıhlamurla ıslatsam?

bn devam sütünü ıhlamurla yaptım resmen gri oldu..dedm gece gece içmez bni uğraştrr dolaba koydum sabh muhallebisine kattm.. ama yaptıım herşeyin içine ıhlamur koyuyorm..ıhlamuru kaynatıp 2 kçk kavanoz suyunu saklıorm en fazla 2 gün içinde yaptıım herşeyin içine koyuyorm

Kızlar bayram için Ankara ve İstanbul'da olacağız bir hafta kadar. Gelmişken Arda'nın ek gıdaları için organik ürünler almak istiyorum. Nerelerden temin ediyorsunuz organik ürünleri. İnternet sitesi varsa o daha iyi olur, zamanım az olduğu için online sipariş daha kolay olur benim için.

ekoorganik.com dan alablrsn cnm..

selam hanımlar uzun zamandır yazamıyorum sadece geçm,şi okuyabiliyorum azranın bu 5. dişi beni bayağı zorladı nihayet çıktı da kurtuldu yavrum artık 5 tane dişimiz var kalbinde üfürüm var demişti doktoru geçen hafta prof. dr. aygün dindar a gittik masum bi üfürüm olduğunu söyledi hiç bir problem yokmuş çok şükür burnu tıkalı olduğunda ateşlendiğinde duyulrmuş bu üfürüm nitekim azranın da burnu tıkalıydı o zaman neyseki bu da geçti artık ek gıdalar konusunda sadece yoğurtla aramız çok iyi geçen cumartesi şişli deki organik pazara gittik ordan muz nar tavuk un irmik ve pirinç unu aldım muza bayıldı resmen bi tanesini yedi :) tavuk gerçekten tavuk yani biz tavuk yerine başka bişey yiyomuşuz onu anladım :) yumurtada aldım ama bakalım hala yedirmedim genel durumumuz iyi çok şükür ben yine geçmişi bi okuyayım :)

Feyzacım çok sevindm herşey yolundaymış..organik takılıyon snde hadi bakalm :))

kızlar bişi sorucam ya malum kış yavaş yavaş yüzünü göstermeye başladı eee bizde çalışan olduğumuz için çınarın her sabah dışarı çıkması gerekecek ona şu astronot montlardan alayım diyorum çünkü battaniyeye sarıyorum durmuyor yerinde sizce kullanışlımı?? varmı etrafınızda o montlardan kullanan??:26::26:

bnm görümcem kullanıyodu Esracım çok süper bişimiş..acaip iyi oluyomuş..bulursan iyi bişi al

ohh hayırlı olsun bizdede var bundan aysel..dayım vermişti bize beleşe geldi :))
Senin dayı da titreyen beşik verir,araba verir benim neden öyle bi dayım yok ya:27:dayıyı gerçtim bi kişi bana e-bebek siparişleri için sponsor olsun,manevi dayım ilan ederim valla :)

kızlar bişi sorucam ya malum kış yavaş yavaş yüzünü göstermeye başladı eee bizde çalışan olduğumuz için çınarın her sabah dışarı çıkması gerekecek ona şu astronot montlardan alayım diyorum çünkü battaniyeye sarıyorum durmuyor yerinde sizce kullanışlımı?? varmı etrafınızda o montlardan kullanan??:26::26:
Cuma günü Gülnihal'e mont aldım bende,çok beğendim kokoş işi bişey aldım,dayanamadım,bu aralar yemeğe giderken mağazaya bakmamak için kafam eğik yürüyorum,vitrinde görüyorum bakmak için girip alıp çıkıyorum:37:
yaaa bnm oğlum ne kdr yakışıklı olmuşşş yaa maşallah maşallah ..oğlum senin anan nerde ya gitti fehmilerde takılıyo burda başladı sonra sattı gitti çok kızıyorm anana :47:

He ya KErime accık da buraya gel,Nurhayat gibi aralıksız konuş,muhabbet et ne bilim betimleme yap ama gel yaaa:5:

Canım çok önceden bakmıştım bu arabaya ben hoşuma gidiyordu,Gülnihal de öle üstünde duruyor işte,yerde oturarak oynuyor önündeki pervanesiyle fln,daha erken tabi öyle tutup yürümesi için fln ama 89 tl den 58 e inmiş aldım bende.
1-2 ay sonra daha kullanışlı olacaktır,yürüteç almayacağm için hazır indirime girmişken aldım :)
Arabanız hayırlı olsun canım bizimde var aynysyndan çok güzel bişey:)))Bu arada annen geliyomuş gözün aydın çok sevindim..
Kızlar bayram için Ankara ve İstanbul'da olacağız bir hafta kadar. Gelmişken Arda'nın ek gıdaları için organik ürünler almak istiyorum. Nerelerden temin ediyorsunuz organik ürünleri. İnternet sitesi varsa o daha iyi olur, zamanım az olduğu için online sipariş daha kolay olur benim için.
canım ben ekoorganik diye bi site var ordan alıyorum:)

Ben de almak istiyorum ama ne alıcağımı bilmiyorum mont mu astronot mu hangisini alsam:44: Bi tane var evde ama baktım 6ay yazıyo hayatta olmaz Uras'a dayısından kalmıştı ama giyemiycek:)))

Son yarım saat kalmış,kalbim küt küt atıyor,giyindim süslendşm sabah,kızımıda süsledim,bu hayattaki en büyük aşk en büyük sevgiyi karşılamaya gidiyoruz,çiçeklerimizi de alsak herşey tamam.CANIM ANNEM GELİYORR:52:
Kızlar nolur dua edin hiç bi sorun yok biliyorum ama kardeşim İstanbula kadar gelip burdan döndüya çok korkuyorum bişey çıkacak diye,ben çıkıyorum kızımı almaya gidiyorum,sonra doğru havaalanına :)

Son yarım saat kalmış,kalbim küt küt atıyor,giyindim süslendşm sabah,kızımıda süsledim,bu hayattaki en büyük aşk en büyük sevgiyi karşılamaya gidiyoruz,çiçeklerimizi de alsak herşey tamam.CANIM ANNEM GELİYORR:52:
Kızlar nolur dua edin hiç bi sorun yok biliyorum ama kardeşim İstanbula kadar gelip burdan döndüya çok korkuyorum bişey çıkacak diye,ben çıkıyorum kızımı almaya gidiyorum,sonra doğru havaalanına :)

hadi bakalım kavuş annene canım inş.hiç ib terslik olmaz sen merak etme:)))

canım bende de var onlardan ablam vermişti çok kullanışlıymış bana da mantıklı geliyo benim kızım da dışarı çıkıyo mecburen bende kullanıcam

bnm görümcem kullanıyodu Esracım çok süper bişimiş..acaip iyi oluyomuş..bulursan iyi bişi al

Senin dayı da titreyen beşik verir,araba verir benim neden öyle bi dayım yok ya:27:dayıyı gerçtim bi kişi bana e-bebek siparişleri için sponsor olsun,manevi dayım ilan ederim valla :)

Cuma günü Gülnihal'e mont aldım bende,çok beğendim kokoş işi bişey aldım,dayanamadım,bu aralar yemeğe giderken mağazaya bakmamak için kafam eğik yürüyorum,vitrinde görüyorum bakmak için girip alıp çıkıyorum:37:

He ya KErime accık da buraya gel,Nurhayat gibi aralıksız konuş,muhabbet et ne bilim betimleme yap ama gel yaaa:5:

Arabanız hayırlı olsun canım bizimde var aynysyndan çok güzel bişey:)))Bu arada annen geliyomuş gözün aydın çok sevindim..

canım ben ekoorganik diye bi site var ordan alıyorum:)

Ben de almak istiyorum ama ne alıcağımı bilmiyorum mont mu astronot mu hangisini alsam:44: Bi tane var evde ama baktım 6ay yazıyo hayatta olmaz Uras'a dayısından kalmıştı ama giyemiycek:)))

hafta sonu çınara mama sandelyesi almaya gittiğim zaman baktım hatrı sayılır fiyatlar vardı üzerinde şimdide internetten araştırdım biraz ama modlleri hoşuma gitmedi sanırım o beğendiğimi gidip alıcam zaten sırf çınara çalışıyorum bu aralar :9::9: ama çok kararsız kaldım işte ne kadar kullanırki 1 kış kullansa yine yeter bana gerçide her sabah anneme bırakçam çocuğu soğuklarda geliyor daha şimdiden battaniye yüzünden çıldırmaya başladı kışın hiç durmaz en iyisi almak sanırım :44::44:

ayselcim duam seninla canım inşallah hiçbir sorun olmadan anneciğine kavuşucan gülnihalde sende rahat edeceksiniz :16::16:

hafta sonu çınara mama sandelyesi almaya gittiğim zaman baktım hatrı sayılır fiyatlar vardı üzerinde şimdide internetten araştırdım biraz ama modlleri hoşuma gitmedi sanırım o beğendiğimi gidip alıcam zaten sırf çınara çalışıyorum bu aralar :9::9: ama çok kararsız kaldım işte ne kadar kullanırki 1 kış kullansa yine yeter bana gerçide her sabah anneme bırakçam çocuğu soğuklarda geliyor daha şimdiden battaniye yüzünden çıldırmaya başladı kışın hiç durmaz en iyisi almak sanırım :44::44:

Canım ben öğlen geliyorum arabayla bırakıyorum ama eşim alıyo haliyle araba bende mont almam lazım ama astronot konusunda kararsızım.Kanzda indirim vardı bi ara bak istersen internettede kidycity sitesinde satılıyo kanz ürünleri...

yaaa bnm oğlum ne kdr yakışıklı olmuşşş yaa maşallah maşallah ..oğlum senin anan nerde ya gitti fehmilerde takılıyo burda başladı sonra sattı gitti çok kızıyorm anana :47:

hayirrrrr.herseyi okuyorum ama telden yazmak cok sinir bozucu bi sey pc' m yok:(
kizlar bu arada haftaya pazar musait misiniz bize gelinnn.

Canm battaniyeyle olacak iş değil ki,Bu sabah hava baya serindi,gülnihale kolsuz şişme yelek almıştım kapşonlu onu giydirm rahat rahat gittik geldik.Aldığım montta kısa değil,uzun yani totsunu fln tutacak, 1 yaş aldım ama baya büyük oldu benim cüceme:)

Ilk defa bıseyı saklabanlık yapmadan,her kasıga kendı rızasıyla acılan bı agızla yedırdım,muz ve armut puresı,ıcınede puskevıt kattım,bı kaseyı bıtırdı danacık,la su kız bısıler yıyınce nasıl mutlu oluyom beea:)

Oh be sonunda geliyo cok sevindim ayselcim . Anneni bir daha da bir yere gonderme bu son ayriliginiz olsun

canım gözün aydın şimdiden allah ayırmasın bi daha
arabadan bulamadım ben ya hangi kategoride ki acaba:18::18::18::18::18::18::18:

Ilk defa bıseyı saklabanlık yapmadan,her kasıga kendı rızasıyla acılan bı agızla yedırdım,muz ve armut puresı,ıcınede puskevıt kattım,bı kaseyı bıtırdı danacık,la su kız bısıler yıyınce nasıl mutlu oluyom beea:)

Bunlarin bi gunu digerine tutmuyor ki bu gun severek yer yarin yedirebilene ask olsun

Back