• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar, kaç gündür geceleri girip sadece okuyabiliyorum yazdıklarınızı kesik kesik..gözün aydın aysel cim..annene kavuşuyorsun bugün..benim kayınvalidem gitti bugün, akşam annem gelecek antalya ya bir terslik olmazsa :)ben de bugün şehriye çorbası yaptım gönül, biraz yedi az önce deniz oğlan..nasılsınız güzel mart anneleri?

afiyet olsun deniz oğlana ellerine sağlık

ayselcim gülnihalime hayırlı olsun arabası netten mi aldın aldıysan hangi siteden bu arada annen geliyormuş gözünaydın datlum yazdım ama atladın heralde

merhaba kızlar. nasılsınız? ne var ne yok? turabı 11 de uyuttum hala uyuyor ilk defa bu kadar çok uyudu sık sık gidip bakıyorum nefes alıyormu diye. :27: psikolojim bozuldu hee :) neden böyle olduki. arkadaşımın bebeğinin diş buğdayı var oraya gitcektim güya saate bak halade uyanmadı sıpam. :27::27::27: neyse uyusunda keyfi yerinde olsun :)
oğluşumunda hala burnu akıyor. öksürükte devam ediyor.

devam sütünü ıhlamurla yapsam ne olur? yediklerini ıhlamurla ıslatsam?

:) beklerdim cnm bende.
geçmiş olsun, ankara'da olaydım gelirdim :)

sağol cnm yok eski kıyafetlerime girmeme ramak kaldı yükleneyim kendime gitsin şu pis kilolar :) olmam inş.
Ebrarcım çok geçmiş olsun , yavrun hastalandı demek çok üzüldüm :( sende çok yüklenme kendine kilo vercem dye, hastayken çok zor cocuk bakması, bari o iyileşene kadar yüklenme Allah korusun sende hasta olma

öncelikle annene kavuşuyorsun gözün aydın canım :)
valla bu fikirde süper ben hala oturtamadım menüleri.
Kızlar hepimiz hemen hemen ek gıdaya geçtik artık.Bebeklere ne yedirdiğimizi,günlük menüyü paylaşsak burda güzel olmaz mı? Mesela bu gün birşey yapıyorum yarın ne yapıcam diye kara kara düşünüyorum.Günlük menü yazsak,sizin yazdıklarınız fikir olur bana daha doğrusu hepimize.İlk menü benden olsun:)

Kahvaltı:1 yumurta sarısı,lor peynir,pekmez,1tane de ceviz ezdim,ıhlamuru da küçük biberona koydum 2-3 kaşıkda bir içti Gülnihal.
Ara:1 armut püresi
Öğlen:kabak,patates,havuç püresi suyuyla beraber rondodan geçirince daha sulu bi kıvamı oluyor
Ara:Yoğrut
Akşam:öğleden kalan sebze püresi
Gece :100 cc formul mama
Yarın ne yapacağım bilmiyorum,sizin yazdıklarınızdan faydalanmaya çalışacam :)

bende aynı öyleyim cnm amuda kalkmadıgım kalıyor karşısında ama kilitliyor agzını cenesini zorla aşagı çekerek sokuyorum agzına geri çıkarıyor. ek gıda dan da ööö geldi yanii ne zormuş yaa.gecede uyanıp duruyor hemde ağlıyor.
günaydın herkeslere...:52:

kızlar bu beren sürekli gece uyanıyo sankim yenidoğan eski günlere döndük ne yapcam bilmem..ek gıda da hiç iyi gitmiyo bir sürü şaklabanlık yaparak ağzını kazara açtığında tıkıyorum diğer türlü kendi isteğiyle açmıyo..ben armudu bikaç dakida buharda haşlıyorum sonra cam rendede rendeliyorum içine pekmez katıyorum şimdiye kadar en çok bunu sevdi beren.

ohh maşallahh cnm tavuk kıyma falan nasıl yiyor kiyaa gerçi gördüm lahmacunda vermişsin ama nasıl yutuyor.? ben mesela azcık pütürlü olsun yutmuyor yutamıyor öğürüyor ve kusuyor :( nasıl alıştırcam ki? yedikleride cıkıyor zaten binbir zorlukla yediriyorum.
:))))) evet çok ciddiyim..biz herşeyi yiyoruz artık..ek gıdaya başlayalı 4 ay oldu..artık yemek suyuna ekmek,kıyma,tavuk herşeyi yiyo..

valla bende öyle biliyordum herşeyden tatır seçici olmasın tadlara alışsın.
Aslında su ıkılemı anlayamıyorum,sız herseyden tattırıldıgı ıcın bebegın secıcı olabalıcegını soyluyosunuz,bgne kadar duydugum dgr seyde herseyden tattır bellı seylere baglı kalmasın yoksa yemek secer oldu..
Kafam karıstı ya la:)

kalın bi battaniyesi var ama sürekli açıyor üstünü uyku tulumu aldım sık sık uyandı dönemediği için uyumadı çıkarttım sonra jile şeklinde uyku tulumu diktirdim anneme görmüştüm bir yerde ondada uyumadı. sadece battaniye sık sık kalkıp örtüyorum napıyım :(
Anam esas sorucam seyı unuttum,kızlar burda hava epey serınledı,geceler baya soguk oluyo,yorganla uyutuyorum aysımayı ama yorgan onun uzerınde olacagına,o yorganın uzerıne cıkıyo:)
sız ne tur onlemler alıyosunu?bıde uyku tulumu kullanan varmı?

bende ekliyordum ama yem,yor tek veriyorum arada onuda öğürüyor tatlı geliyor sanırım :)
Kızlar pekmez veriyomusunuz sizler ben kahvaltısına 1-2çay kaşığı ekliyorum ama doğru mu acaba?

Kızlar bayram için Ankara ve İstanbul'da olacağız bir hafta kadar. Gelmişken Arda'nın ek gıdaları için organik ürünler almak istiyorum. Nerelerden temin ediyorsunuz organik ürünleri. İnternet sitesi varsa o daha iyi olur, zamanım az olduğu için online sipariş daha kolay olur benim için.

Canım çok önceden bakmıştım bu arabaya ben hoşuma gidiyordu,Gülnihal de öle üstünde duruyor işte,yerde oturarak oynuyor önündeki pervanesiyle fln,daha erken tabi öyle tutup yürümesi için fln ama 89 tl den 58 e inmiş aldım bende.
1-2 ay sonra daha kullanışlı olacaktır,yürüteç almayacağm için hazır indirime girmişken aldım :)

doğru söylüyorsun aslında hazır indirimdeyken almak lazım... güle güle kullansın gülnihalcik...:16::16:

selam hanımlar uzun zamandır yazamıyorum sadece geçm,şi okuyabiliyorum azranın bu 5. dişi beni bayağı zorladı nihayet çıktı da kurtuldu yavrum artık 5 tane dişimiz var kalbinde üfürüm var demişti doktoru geçen hafta prof. dr. aygün dindar a gittik masum bi üfürüm olduğunu söyledi hiç bir problem yokmuş çok şükür burnu tıkalı olduğunda ateşlendiğinde duyulrmuş bu üfürüm nitekim azranın da burnu tıkalıydı o zaman neyseki bu da geçti artık ek gıdalar konusunda sadece yoğurtla aramız çok iyi geçen cumartesi şişli deki organik pazara gittik ordan muz nar tavuk un irmik ve pirinç unu aldım muza bayıldı resmen bi tanesini yedi :) tavuk gerçekten tavuk yani biz tavuk yerine başka bişey yiyomuşuz onu anladım :) yumurtada aldım ama bakalım hala yedirmedim genel durumumuz iyi çok şükür ben yine geçmişi bi okuyayım :)

Kızlar bayram için Ankara ve İstanbul'da olacağız bir hafta kadar. Gelmişken Arda'nın ek gıdaları için organik ürünler almak istiyorum. Nerelerden temin ediyorsunuz organik ürünleri. İnternet sitesi varsa o daha iyi olur, zamanım az olduğu için online sipariş daha kolay olur benim için.

İst.beylikduzunde ekoorganik market var.ayni zamanda internet sitesinden de siparis verebiliyorsun.biz ordan aldik herseyi.burdan cogu arkadas da oradan aliyor.guvenilir bir yer.

canım ya o araba için erken değil mi? hoş gülnihal yürüyecek nerdeyse ama cenk daha küçüktü diye hatırlıyorum. cenk kullanabiliyormuymuş ki arabayı öyleyse bende alırım ondan...

Al al tavsiye ederim:)

Eklentiler

• $IMG-20121006-WA0009.jpg
    $IMG-20121006-WA0009.jpg
    75,9 KB · Görüntüleme: 41
sipariş verdim bende yeni bide kemal asfaltları ağlatsın bakalım annen geliyoya sevinçten herşeyi atlarsın artık :1:

Sağol cnm atlamışım kusura bakma,e-bebekten aldım,bu tür ürünleri hep ordan alıyorum

Al al tavsiye ederim:)

ooo bebeişlere arabamı alıyosunuz maşallah kızlar hızlısınız vallaha bizimki değil yürüme daha emekleme belirtisi bile göstermiyor ki dün hareket eden bir köpek aldım bende belki peşinden gitmeye çalışırda emekler yavaş yavaş diye ama nerde ancak öle bakıyor yere vuruyor oyuncak ona gelsin diye :1::1:

ooo bebeişlere arabamı alıyosunuz maşallah kızlar hızlısınız vallaha bizimki değil yürüme daha emekleme belirtisi bile göstermiyor ki dün hareket eden bir köpek aldım bende belki peşinden gitmeye çalışırda emekler yavaş yavaş diye ama nerde ancak öle bakıyor yere vuruyor oyuncak ona gelsin diye :1::1:

kız kemal desteksiz oturamıyor bile daha ama uygun fiyatı oyüzden alıyorum ben bizimde havlayan kumbaramız var kemal görünce gel yapıyor oda gelmeyince benim saçıma yapışıyor hiç kıçını kaldırmaya niyeti yok sıpanın daha:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

kızlar bişi sorucam ya malum kış yavaş yavaş yüzünü göstermeye başladı eee bizde çalışan olduğumuz için çınarın her sabah dışarı çıkması gerekecek ona şu astronot montlardan alayım diyorum çünkü battaniyeye sarıyorum durmuyor yerinde sizce kullanışlımı?? varmı etrafınızda o montlardan kullanan??:26::26:

canım bende de var onlardan ablam vermişti çok kullanışlıymış bana da mantıklı geliyo benim kızım da dışarı çıkıyo mecburen bende kullanıcam

Back