• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar bugün misafirimiz geldi zeynep in arkadaşı ve annesi::)) size resim atalım dedik zeynep ten iki gün büyük mahmut selçuk:)

oğlumun adaşı ha..ama bzmki Ahmet SElçuk..aklıma şey geldi bzm tanıdıımızda bebei olmuştu bebein adı Mahmut'du..annem adını duyunca aynen şöyle dedi "küçücük bebeğe Mahmut ismi konulur mu ya.." anne bebekler büyüynce isimmi değştiriyolar dedm bnde :53: hayret bi kadın yaa

oğlumun adaşı ha..ama bzmki Ahmet SElçuk..aklıma şey geldi bzm tanıdıımızda bebei olmuştu bebein adı Mahmut'du..annem adını duyunca aynen şöyle dedi "küçücük bebeğe Mahmut ismi konulur mu ya.." anne bebekler büyüynce isimmi değştiriyolar dedm bnde :53: hayret bi kadın yaa

bizim bebeğin adı da mahmut. yani aslında mahmutalp adı. bende eskiden mahmut koyulur mu söylenişi bile ağır felan diyordum hatta dayım ilk mahmut koyacaz dediğinde inanmamıştı ama eşim mahmut koymak isteyince boynum kıldan ince oldu valla.

bizim bebeğin adı da mahmut. yani aslında mahmutalp adı. bende eskiden mahmut koyulur mu söylenişi bile ağır felan diyordum hatta dayım ilk mahmut koyacaz dediğinde inanmamıştı ama eşim mahmut koymak isteyince boynum kıldan ince oldu valla.

banada kemal koyucamda demişlerdi kemal bebek ismi olmazmış

kızlar bişi sorucam ya malum kış yavaş yavaş yüzünü göstermeye başladı eee bizde çalışan olduğumuz için çınarın her sabah dışarı çıkması gerekecek ona şu astronot montlardan alayım diyorum çünkü battaniyeye sarıyorum durmuyor yerinde sizce kullanışlımı?? varmı etrafınızda o montlardan kullanan??:26::26:

ablam kullanıyor çok kullanışlıymış banada almış ama erzurumda o bizi kesmez seyyar soba lazım:1::1::1:

kendimi yüzyılın salağı ilan ediyorum patlıcan musakka yapıcaktım markete gittim patlıcan almadan gelmişim bugün yine milli yemeğimiz olan makarnayı yapıcam anlaşılan makarnaya talim tey tey tey:37::37::37::37::37::37::37::37:

oo arabalarınız hayırlı olsun kızlar:) Aysel e-bebek sana promosyon vermeli bence bu satışlarda payın çok:)

Mahmut ve Kemal'e haksızlık etmeyin yahu ne güzel isimler. Berna annene çok güldüm, çok hoş vallahi:)

kendimi yüzyılın salağı ilan ediyorum patlıcan musakka yapıcaktım markete gittim almadan gelmişim bugün yine milli yemeğimiz olan makarnayı yapıcam anlaşılan makarnaya talim tey tey tey:37::37::37::37::37::37::37::37:

bende yapıyorum arada öyle. markete ne almaya gidiyorsam onu almayıp bir sürü ıvırzıvır alıyorum... makarna seviyorsanız sorun yok bence... benim eşim Allahtan haftanın 3 günü evde yok. yükseklisans yapıyor kendileri o yüzden pek problem olmuyor yemek. zaten kayınvalidemde iki alt katta yemek yoksa ondan yiyoruz.

iyi akşamlar güzeller öpüyorum hepinizi
azeri canım gözün aydın olsun anneciğine kavuşmuşsundur inşallah
bu arada kızlar benim kızım emeklemeye pozisyonunu baya ilerletti
ayaklarıyla emekleme hareketini yapıyor ama ellerini atması gerektiğini henüz öğrenemedi

arkadaşlar bebişlere hangi pekmezi veriyorsunuz ben harnup pekmezi aldım
ferrum damlayı vermicem artık sizce hangi pekmezle başlanmalı :44:

yorgan altında da internete girilebilir:))

iyi akşamlar güzeller öpüyorum hepinizi
azeri canım gözün aydın olsun anneciğine kavuşmuşsundur inşallah
bu arada kızlar benim kızım emeklemeye pozisyonunu baya ilerletti
ayaklarıyla emekleme hareketini yapıyor ama ellerini atması gerektiğini henüz öğrenemedi

arkadaşlar bebişlere hangi pekmezi veriyorsunuz ben harnup pekmezi aldım
ferrum damlayı vermicem artık sizce hangi pekmezle başlanmalı :44:

henüz bu pekmez konusunda ben de bir karar verebilmiş değilim maalesef. bizede ferrum vermişti doktorumuz başta ama ben sadece bir hafta kullandım. prospektüsünde içinde paraben olduğu yazıyordu hemen bıraktım. ferro sanol kullanıyorum şimdi. pekmez versemde bırakmayı düşünmüyorum. Çünkü arda da demir eksikliği çıkmıştı 3 aylıkken ve ben demir eksikliğini çok önemsiyorum.

berna dayına bi sorsana yeğenlik edinirmi hani evlat ediniyolarya oda beni yeğen edinsin

aslına bakarsanız dayımla 10 yıldr fln görüşmüyodk ama annemn hastalıı vesile oldu görüşüldü konuşuldu o vesileyle oda bna bunları verdi..yoksa öyle bna sahip çıkan braveheart bi dayım yok yani..
küçükken çok severdm ama ölürdm biterdm onun için sonra ne olduysa işte ayrılık oldu..şimdi yine pek görüşmüorz..bnm annem babam ve kardeşimden başka kimsem yok akrabalarımdan..hiçbirisiyle görüşmüorz..

Canım çok önceden bakmıştım bu arabaya ben hoşuma gidiyordu,Gülnihal de öle üstünde duruyor işte,yerde oturarak oynuyor önündeki pervanesiyle fln,daha erken tabi öyle tutup yürümesi için fln ama 89 tl den 58 e inmiş aldım bende.
1-2 ay sonra daha kullanışlı olacaktır,yürüteç almayacağm için hazır indirime girmişken aldım :)

öncelikle gözün aydın canım annen gelmiş. arabayı arkadaşım kızıma doğum hediyesi olarak getirmişti. paketinde açılacağı günü bekliyor. siz kullanın bakalım nasılmış. bize daha vakit var :))

kendimi yüzyılın salağı ilan ediyorum patlıcan musakka yapıcaktım markete gittim patlıcan almadan gelmişim bugün yine milli yemeğimiz olan makarnayı yapıcam anlaşılan makarnaya talim tey tey tey:37::37::37::37::37::37::37::37:

en sevdiim yemek be makarna..her türlüsünü yaparm örencilik yıllarımda makarna üzerine master yaptm..bi penne soslu makarna yaparm aklınız şaşar..

Ayça bugün ne öğrendik biliyormusun, eşinin kuzeni eşimin çok yakın arkadaşı çıktı:) senin Face deki resimlerde eşimi görmüş aramışlar :)) eşimde beni aradı şimdi diyor ki ; neymişsiniz siz Mart anneleri ya:)))))) deşifre olduk heryere

yorgan altında da internete girilebilir:))

henüz bu pekmez konusunda ben de bir karar verebilmiş değilim maalesef. bizede ferrum vermişti doktorumuz başta ama ben sadece bir hafta kullandım. prospektüsünde içinde paraben olduğu yazıyordu hemen bıraktım. ferro sanol kullanıyorum şimdi. pekmez versemde bırakmayı düşünmüyorum. Çünkü arda da demir eksikliği çıkmıştı 3 aylıkken ve ben demir eksikliğini çok önemsiyorum.

belki masa üstü kızların bilgisayarları:)))

Back