• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın hanımlar nasılsınız bakalım bu sabah umarım herşey yolundadır hasta olanlar var sanırım çok çok geçmiş olsun kızlar dikkat edin bebişlere çok zor bir durum gerçekten...

bernacım selçuk nasıl oldu bu arada ya sen dün burnu tıkalı demiştin umarım şu an iyidir:16:

Valla aynı be Esra..burnu tıkalı yavrum tüm gece zor nefes aldı..bide okdr komikki ağzındada emzii varya nefes alamıyo mecbur bırakıyo emzii uykusunda puff puff diye ağzından nefes almaya çalışıyo..serum ve otriye devam ama değişiklik yok

canım girip çıkıyorum sürekli berenden fırsat olmuyo okumayada yazmayada..yemiyo berna daha bikere kendi isteğiyle açmadı ağzını hep şaklabanlık yapa yapa işte:((

anladm cnm..neyse şaklabanlık maklabanlık artık bi şeklde yesinde brz büyüyünce değişir inşallah.en azndan kendi derdini anlatabildii zmn daha farklı olr...

7000.sayfanın şerefine yazıyım dedim:)))artık okumak ve yazmak bile lüks olmaya başladı kızlar.bayramdan beri bir telaşedir gidiyor.tatil,sonrasında taşınma derken hala yerleşmeye çalışıyorum.tek başına taşınmak çok zormuş.hele bebekle.yeni arkadaşlar gelmiş,hoşgelmişler.ayça'yla melikeyi gördüm çok sevindim.eskiler nerelerde.şu fehmi'nin yerine arada takılmak mı gerekiyor acaba.neyse hepinizi öpüyorum kızlar...devasa ütüme geri döniyim:(((

7000.sayfanın şerefine yazıyım dedim:)))artık okumak ve yazmak bile lüks olmaya başladı kızlar.bayramdan beri bir telaşedir gidiyor.tatil,sonrasında taşınma derken hala yerleşmeye çalışıyorum.tek başına taşınmak çok zormuş.hele bebekle.yeni arkadaşlar gelmiş,hoşgelmişler.ayça'yla melikeyi gördüm çok sevindim.eskiler nerelerde.şu fehmi'nin yerine arada takılmak mı gerekiyor acaba.neyse hepinizi öpüyorum kızlar...devasa ütüme geri döniyim:(((

offf ütü dedinde benimde devasa ütüm var. yarın kadın gelecek ama benim yinede azaltmam lazım :( inşallah bir an önce işlerini kolaylarsın... kolay gelsin canım sana.

Valla aynı be Esra..burnu tıkalı yavrum tüm gece zor nefes aldı..bide okdr komikki ağzındada emzii varya nefes alamıyo mecbur bırakıyo emzii uykusunda puff puff diye ağzından nefes almaya çalışıyo..serum ve otriye devam ama değişiklik yok

çook geçmiş olsun önemli bişey yok uarım berna selçuk hemen düzelir inşallah:26:

Günaydın güzel mart annelerii:16:
Geçmişe baktım Melike fln gelmiş baya bi sohbet olmuş,hep gelin kızlar ya boşlamayın buraları:)
Bu gün annem geliyor akşam 18:00 de uçak inecek,Sabiha Gökçen'e gelecek, inş. akşam trafiğine kalmadan yetişiriz anneme,elimde çiçeklerle kapıda karışlamak istiyorum onu,çoook özledim gerçekten:16:
Annemin yokluğunda bir çok arkadaşımızın bana çok yardımı dokundu,özellikle Gamze,Kerime ve Berna'ya birkez daha teşekkür ediyorum,iyiki sizleri tanımışım.
En kısa zamanda asya buluşması olsun bende geleyim tanışmak,kaynaşmak istiyorum sizlerle:)

Canım belki ben gelirim Bakü'ye bizde o zaman buluşuruz :)Birde halamla konuştum,bana haber verecek,istersen onun telefonunu da veririm,kuzenim Nerimanov da oturuyor tam bilmiyorum sana yakın mı diye ama onun da küçük bebeği var,belki yardımı dokunur diye aklında bulunsun cnm :54:
gözün aydın ayselcim annen bugün geliyormuş selamlarımızı söyle annene artık için rahat işe gidebilirsin canım :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

berna selçuk hastaymış geçmiş olsun canım şimdi nasıl

canım çorbanın tarifini yazabilirmisin zahmet olmazsa

uyduruk bir çorba:) az önce kasenin yarısını yedi ama sanırım dere otuyla aramız iyi değil, geçen günde sebze püresine koymuştum sevmemişti.

3 yemek kaşığı kemik suyu, bir su bardağı kadar su
2 tatlı kaşığı tel şehriye,
1 orta boy domates,
dereotu ya da maydanoz,
piştikten sonra zeytinyağ

Domatesi cam rendeden geçirip süzgeçle çekirdeklerini ayıkladım. bütün malzemeleri tencereye koyup şehriyeler yumuşayana kadar kaynattım. Bu kadar:)

Son düzenleme:
saoln canlarım yaa şimdi aynı sunacım..demin uyuttum nefes alamıyo..arada emzii bırakıyo nefes almaya çalışıyo..:5:

ay canım yerim ben onu umarım çabuk atlatır

uyduruk bir çorba:) az önce kasenin yarısını yedi ama sanırım dere otuyla aramız iyi değil, geçen günde sebze püresine koymuştum sevmemişti.

1 orta boy domates,
dereotu ya da maydanoz,

Domatesi cam rendeden geçirip süzgeçle çekirdeklerini ayıkladım. bütün malzemeleri tencereye koyup şehriyeler yumuşayana kadar kaynattım. Bu kadar:)

teşekkür ederim bugün kemale çorba yapıcaktım iyi oldu valla ellerine sağlık

$536126_288512534582554_1721247145_n.jpg nolucak bu kilolar ya:43::43::43::43:

saoln canlarım yaa şimdi aynı sunacım..demin uyuttum nefes alamıyo..arada emzii bırakıyo nefes almaya çalışıyo..:5:
düzelir selcuğum annesi sen hiç canını sıkmaaaa:54:

1 orta boy domates,
dereotu ya da maydanoz,

ellerine sağlık bence nefisss olmuşturrr:56:

C.tesi Gülnihal Cenk'in arabasını çok sevmişti, bende sipariş verdim ,geldi şimdi, nedense Gülnihal'e bişey alınca çok sevindirik oluyorum ya:52:

C.tesi Gülnihal Cenk'in arabasını çok sevmişti, bende sipariş verdim ,geldi şimdi, nedense Gülnihal'e bişey alınca çok sevindirik oluyorum ya:52:

canım ya o araba için erken değil mi? hoş gülnihal yürüyecek nerdeyse ama cenk daha küçüktü diye hatırlıyorum. cenk kullanabiliyormuymuş ki arabayı öyleyse bende alırım ondan...

canım ya o araba için erken değil mi? hoş gülnihal yürüyecek nerdeyse ama cenk daha küçüktü diye hatırlıyorum. cenk kullanabiliyormuymuş ki arabayı öyleyse bende alırım ondan...

Canım çok önceden bakmıştım bu arabaya ben hoşuma gidiyordu,Gülnihal de öle üstünde duruyor işte,yerde oturarak oynuyor önündeki pervanesiyle fln,daha erken tabi öyle tutup yürümesi için fln ama 89 tl den 58 e inmiş aldım bende.
1-2 ay sonra daha kullanışlı olacaktır,yürüteç almayacağm için hazır indirime girmişken aldım :)

Son düzenleme:
merhaba kızlar, kaç gündür geceleri girip sadece okuyabiliyorum yazdıklarınızı kesik kesik..gözün aydın aysel cim..annene kavuşuyorsun bugün..benim kayınvalidem gitti bugün, akşam annem gelecek antalya ya bir terslik olmazsa :)ben de bugün şehriye çorbası yaptım gönül, biraz yedi az önce deniz oğlan..nasılsınız güzel mart anneleri?

slm hanımlar nasılsınızz..bayagıdır yazamıyordum bu ara gezmelerdeyiz istanbul ankara fln düğünden düğüne koşturuyoruz oğluşumlaa...arasımın biraz burun akıntısı var çok şükür genel durumu iyii daha dişimiz çıkmadı ne zaman çıkarıcaz yaa pufff damakları bayagı sertleşmiş benim parmağım acıyo ağzına aldığında yavrum napıyo acaba..birde bu ara mememi ısırmaya başladı damağıyla çekiştiriyoo:)

merhaba kızlar, kaç gündür geceleri girip sadece okuyabiliyorum yazdıklarınızı kesik kesik..gözün aydın aysel cim..annene kavuşuyorsun bugün..benim kayınvalidem gitti bugün, akşam annem gelecek antalya ya bir terslik olmazsa :)ben de bugün şehriye çorbası yaptım gönül, biraz yedi az önce deniz oğlan..nasılsınız güzel mart anneleri?

Afiyet olsun kuzucuğuna. İnşallah gelir annenler ne güzel olur:)

slm hanımlar nasılsınızz..bayagıdır yazamıyordum bu ara gezmelerdeyiz istanbul ankara fln düğünden düğüne koşturuyoruz oğluşumlaa...arasımın biraz burun akıntısı var çok şükür genel durumu iyii daha dişimiz çıkmadı ne zaman çıkarıcaz yaa pufff damakları bayagı sertleşmiş benim parmağım acıyo ağzına aldığında yavrum napıyo acaba..birde bu ara mememi ısırmaya başladı damağıyla çekiştiriyoo:)

diş çıkarması yakındır annesi o zaman,yonca da öyle damağıyla ısırmıştı nasıl acımıştı memişim:) 1 hafta sonra çıktı inciler:34:

Back