• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende varımmm :)))
Tahminen Mart 14 gibi kucağımızda inşallah bebişimizz :)))
Rabbim hepimize kucağımıza almak nasip etsin hayırlısıyla ;):49::nazar:

Bende varımmm :)))
Tahminen Mart 14 gibi kucağımızda inşallah bebişimizz :)))
Rabbim hepimize kucağımıza almak nasip etsin hayırlısıyla ;):49::nazar:
Allah tamamına erdirsin inş. canım hayırlı uğurlu olsun inş...
inşallah cnm. sen ne zaman gidiceksin kalp atışlarını duymaya

canım dün dr. 15 gün sonra gel bakalım dedi bekleyecegim artık

Kizlar hayirli cumalar nasilsiniz umarım herkez iyidir bizde antalyadayiz öpüyorum hepiniziiii

Yeni hamilelerimiz gelmiş hosgeldiniz:))

canım benimkide tüp bebek yaklaşık 5 haftalığız yeni daha inş. birşey olmayacak bebişlerimize Allahım sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin hepimizinkini inş.

inşallah sonuna kadar hayırlısıyla gideriz,şu an öğle ezanı okunuyor ezanlar yüzü hürmetine yüce rabbim sağlıklı bebişler nasip etsin hepimize:nazar::66:

oooh oh ne güzel mart anneleri çoğalıyor 2 haftaya kadar bütün mart anneleri gelir buraya ne güzelll

şu ramazanı da sağ salim atlatabilirsek çok iyi olur yaa

ilk üç ay çok önemli ya o yüzden

mübarek cuma günü hep dua edelim kızlar

oooh oh ne güzel mart anneleri çoğalıyor 2 haftaya kadar bütün mart anneleri gelir buraya ne güzelll

şu ramazanı da sağ salim atlatabilirsek çok iyi olur yaa

ilk üç ay çok önemli ya o yüzden

mübarek cuma günü hep dua edelim kızlar

haklısın canım ilk 3 ay çok önemli Allahın izniyle atlatırız o günleride inş..

arkadaşlar herkese hayırlı cumalar. bugğn yeni doktoruma gittim. ve o kadar memnun kaldım ki. herşeyi güzelce açıkladı ve allahın izniyle kesemizi gördük.
çok mutluyum. 10 gün sonra tatilden döndüğümde tekrar çağırdı. bebeği ve kalp atışını görmeye çalışacağız. sizlerdende güzel haberler bekliyorum. allaha emanet olun.

arkadaşlar herkese hayırlı cumalar. bugğn yeni doktoruma gittim. ve o kadar memnun kaldım ki. herşeyi güzelce açıkladı ve allahın izniyle kesemizi gördük.
çok mutluyum. 10 gün sonra tatilden döndüğümde tekrar çağırdı. bebeği ve kalp atışını görmeye çalışacağız. sizlerdende güzel haberler bekliyorum. allaha emanet olun.

senin adına çok sevindim inşallah bizde iyi haberler alırız.Tatile gitmene izin veriyomu dr un.

senin adına çok sevindim inşallah bizde iyi haberler alırız.Tatile gitmene izin veriyomu dr un.

sağol canım. evet doktor yolculuk yapabilirsin dedi. havuza girme, denizde kirli değilse girebilirsin dedi. zaten bodrum sonuçta istanbul denizi gibi olmaz. ama yinede çok kalabalık olursa girmem.

çok iyi canım hadi gözün aydın iyi tatiller şimdiden bol bol dinlen keyfini çıkar canımm

çok sevindim cnm bak gördün mü sen de görmüşsün keseyi herhalde alttan baktı değil mi?insanın doktorundan memnun kalması çok güzel

ben de 10 gün sonra şimdiki doktoruma gideceğim ama sonra değiştirmeyi düşünüyorum bakalım..

çok sevindim cnm bak gördün mü sen de görmüşsün keseyi herhalde alttan baktı değil mi?insanın doktorundan memnun kalması çok güzel

ben de 10 gün sonra şimdiki doktoruma gideceğim ama sonra değiştirmeyi düşünüyorum bakalım..

canım hayır karından baktı. harika bir doktor hatta fotosunu bile verdi. inanmayacak olduğumda sürekli resmine bakıyorum:))) bende tam görgüsüz hamile oldum ama ne yapayım bir yıldır ben bu anı bekliyordum. sanırım doktor hastane ve doktorun kullandığı ultrason aleti çok önemliymiş. alttan bakmaya gerek bile kalmadı. 10 gün sonra bakalım bebeğimide inşallah görürüm.

canım hayır karından baktı. harika bir doktor hatta fotosunu bile verdi. inanmayacak olduğumda sürekli resmine bakıyorum:))) bende tam görgüsüz hamile oldum ama ne yapayım bir yıldır ben bu anı bekliyordum. sanırım doktor hastane ve doktorun kullandığı ultrason aleti çok önemliymiş. alttan bakmaya gerek bile kalmadı. 10 gün sonra bakalım bebeğimide inşallah görürüm.

hmm anladım cnm..bizim doktorun aletleri dandik herhalde zaten değiştireceği ben de..

kızlar herkes çizelge yapsın da bebişlerin gelişimini görelim böyle devamlı sormayalım seninki kaç hafta fln diye..ben yaptım çizelgeyi ama şimdilik benimki 1 hafta geriden geliyor geç yumurtlama olduğu için..hele bir kesinleşsin ozaman düzelticem geri alıcam 1 hafta..

Back
X