2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

seninki ilk galibamerak etme acı fln yok ilişkide canın acımıyorsa muayenede de acımaz:26:

Canım çayı zaten kısmamızı söylüyorlar. Vücuttaki demir emilimini azalttığı için. Kahve konusunda nescafe olsun türk kahvesi olsun arasıra içmeye izin veriyolar sanırım. 2-3 günde bir filan. Pek bilgim yok ama.

Oje ye gelince, oje ve aseton ağır kimyasallar. Doktora sormak lazım muhakkak

Hoşgeldin Uhdecim, değerlerin çooook güzel maşallah.
Peki muayene oldunmu, keseyi gördünmü yani??

Ohh maşallah kesemizde görünmüş ne güzel 10 gün sonra da kalp atışlarını duyarsın Allah'ın izniyle.
Bilgiler için çok sağol canım. Eldiven takmayıda hiç sevmem ama madem cilde değmiycekmiş mecbur katlanıcaz bebişimiz için.

DMFcime de cevap vereyim. Canım vaj.usg de hiiiç canın acımıyo. Korkmana gerek yok, kendini kasma yeter.

canım ben görmüştüm. adet günümde silikte olsa 2. çizgi çıkmıştı. ertesi gün yaptığımda daha belirgin gibiydi.

teşekkürederim 2 gün var adetime
göğüslerim acıyor kasığımda hafif bir sancı var
fazla beklemek istemiyorum varsa çıkar zaten diyorum hep
kızımda ade günüme 4 gün kala silik çizgiyle öğrenmiştim
adet günümde test yapmak istiyorum hayırlısı artık

kızlar adet gününde test yapıp da ikinci çizgiyi gören varmı

ben adetten 3 gün önce çooook silik gölge gibi görmüştüm. ertesi günde kan testim pozitif çıktı Rabbime şükürler olsun

Ve sizi diğer topiklerden tanıyorum.. İştahsız bebişlerden filan.
Şuan nasıl kızınız?

Son düzenleme:
teşekkürederim
kötünün iyiysiyiz çok şükür keçi boynuzu pekmezi filan kullandık
biraz daha iyi allah düşmanıma bile iştahsız çocuk vermesin çok zor

Allah nasip ederse bende 2012 mart annesi olucam benimki tüp bebek çok korkuyorum daha 15 günlük bişey olur diye.((

canım benimkide tüp bebek yaklaşık 5 haftalığız yeni daha inş. birşey olmayacak bebişlerimize Allahım sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin hepimizinkini inş.

herkese günaydınlar, mutlu sabahlar..

dün gittik ve kesemizi gördük. içinde miniminnacık bi noktacık vardı. kalbi atmaya başlamış, onuda dinledik.. ayyy çok güzel bi duygu bu yaaa

herkese günaydınlar, mutlu sabahlar..

dün gittik ve kesemizi gördük. içinde miniminnacık bi noktacık vardı. kalbi atmaya başlamış, onuda dinledik.. ayyy çok güzel bi duygu bu yaaa

maşşallah canım ne güzel Allahım tamamına erdirsin inş.. darısı benim başıma keseyi ve kalp atışını bir duysaydık içim rahatlayacaktı valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…