• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sabahtan beri ultrasonla görünmedi diye morelim nasıl kötü ya içim rahat etti biraz. yarın başka doktor için randevu almıştım. vajinal baktıracağım. peki canım çok acıdımı? biraz onunla ilgili bilgi versen.

seninki ilk galiba:9:merak etme acı fln yok ilişkide canın acımıyorsa muayenede de acımaz:26:

:98: selamm kızlarr :))
nasılsınız???
çay-kahve içmemeye özen göstermemize gerek var mı acaba?? şimdi bisitede okudum.kahve düşüğe neden olabiliomuş.. ben türk kahvesi delisiyim.. bırakmalımıyım acaba??*
bide oje :/ sürmemek gerekio yazıodu.. :/
:emir_bebek:

Canım çayı zaten kısmamızı söylüyorlar. Vücuttaki demir emilimini azalttığı için. Kahve konusunda nescafe olsun türk kahvesi olsun arasıra içmeye izin veriyolar sanırım. 2-3 günde bir filan. Pek bilgim yok ama.

Oje ye gelince, oje ve aseton ağır kimyasallar. Doktora sormak lazım muhakkak

merhaba kızlar uzun zamandır girmiyodum yeni gelen anne adayları hoşgeldiniz...

nasılsınız kızlar ?? ben bugün ikinci kan testimi yaptırdım 10. gün değerim 217 bugün 18. günüm değerim 4473,19

değerlerim sizce nasıl kızlar..
Hoşgeldin Uhdecim, değerlerin çooook güzel maşallah.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Peki muayene oldunmu, keseyi gördünmü yani??

evet kızlar ben döndüm ama çok sevindirici bir haberim yok

keseyi gördük yalnız 1 hafta daha küçük geç döllenme olabilir dedi doktor

10 gün sonra gel dedi o zaman hedef bebeği görmek dedi

yani hamileyim kese var kesin ama daha ne olduğu tam belli değil

kola kahve,çiğ ürünler iyi yıkanmamış sebze meyve yeme dedi

bir de temizlik malzemelerine cildin değmesin dedi koklama dedi

çünkü bunlar düşüğe neden oluyormuş

işte böyle...

daha 10 gün bekleyeceğim sizin anlayacağınız

hayırlısı olsun....
Ohh maşallah kesemizde görünmüş ne güzel :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: 10 gün sonra da kalp atışlarını duyarsın Allah'ın izniyle.
Bilgiler için çok sağol canım. Eldiven takmayıda hiç sevmem ama madem cilde değmiycekmiş mecbur katlanıcaz bebişimiz için.

canım ben görmüştüm. adet günümde silikte olsa 2. çizgi çıkmıştı. ertesi gün yaptığımda daha belirgin gibiydi.

teşekkürederim 2 gün var adetime
göğüslerim acıyor kasığımda hafif bir sancı var
fazla beklemek istemiyorum varsa çıkar zaten diyorum hep
kızımda ade günüme 4 gün kala silik çizgiyle öğrenmiştim
adet günümde test yapmak istiyorum hayırlısı artık

kızlar adet gününde test yapıp da ikinci çizgiyi gören varmı

ben adetten 3 gün önce çooook silik gölge gibi görmüştüm. ertesi günde kan testim pozitif çıktı Rabbime şükürler olsun

Ve sizi diğer topiklerden tanıyorum.. İştahsız bebişlerden filan.
Şuan nasıl kızınız?

Son düzenleme:
ben adetten 3 gün önce çooook silik gölge gibi görmüştüm. ertesi günde kan testim pozitif çıktı Rabbime şükürler olsun

Ve sizi diğer topiklerden tanıyorum.. İştahsız bebişlerden filan.
Şuan nasıl kızınız?
teşekkürederim
kötünün iyiysiyiz çok şükür keçi boynuzu pekmezi filan kullandık
biraz daha iyi allah düşmanıma bile iştahsız çocuk vermesin çok zor :(:(

Allah nasip ederse bende 2012 mart annesi olucam benimki tüp bebek çok korkuyorum daha 15 günlük bişey olur diye.:(((

canım benimkide tüp bebek yaklaşık 5 haftalığız yeni daha inş. birşey olmayacak bebişlerimize Allahım sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin hepimizinkini inş.

herkese günaydınlar, mutlu sabahlar..

dün gittik ve kesemizi gördük. içinde miniminnacık bi noktacık vardı. kalbi atmaya başlamış, onuda dinledik.. ayyy çok güzel bi duygu bu yaaa:nazar::nazar::nazar:

herkese günaydınlar, mutlu sabahlar..

dün gittik ve kesemizi gördük. içinde miniminnacık bi noktacık vardı. kalbi atmaya başlamış, onuda dinledik.. ayyy çok güzel bi duygu bu yaaa:nazar::nazar::nazar:

maşşallah canım ne güzel Allahım tamamına erdirsin inş.. darısı benim başıma keseyi ve kalp atışını bir duysaydık içim rahatlayacaktı valla

Back
X