- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
ay daha başlamadı ama yemek yapamıyom ben o bulandırıyo yoksa yapılan yemeği çok güzel yiyom:)
yaw sadece salça işi bozuyo yoksa problem yok ama salça kavurmadığım için yemek yapmıyom.senin erken başlamış canım koku hassasiyeti. Kızımda 6 haftada başlamıştı bulantılarım ama şükürki çok değildi ve çabuk geçiyordu. Ama son ay bazı yiyeceklerden bulantım oluyordu yine.
ay kızlar bilin bakalım ben ne yaptım cts günkü randevumu bugüne aldım şimdi 4 te gideceğim
o kadar çok konuştuk ve o kadar çok aklıma takıldı ki dayanamadım artık..
bir de ben idrar testinden başka test yapmadım o yüzden emin olmak için gideceğim daha çokkk
şimdi hazırlanmam lazım merak ettiğimiz herşeyi soracağım merak ettiğiniz sorular varsa yazın şimdi ben sorarım
ben hazırlanmaya gidiyorum şimdi bilgisayar açık arada bakacağım yazan olursa diye
dualarınızı esirgemeyin inşallah allahım inşallahhhh
söylediği herşeyi bizle paylaş tamamdır:) hayırlı haberlerle gel inşalahhay kızlar bilin bakalım ben ne yaptım cts günkü randevumu bugüne aldım şimdi 4 te gideceğim
o kadar çok konuştuk ve o kadar çok aklıma takıldı ki dayanamadım artık..
bir de ben idrar testinden başka test yapmadım o yüzden emin olmak için gideceğim daha çokkk
şimdi hazırlanmam lazım merak ettiğimiz herşeyi soracağım merak ettiğiniz sorular varsa yazın şimdi ben sorarım
ben hazırlanmaya gidiyorum şimdi bilgisayar açık arada bakacağım yazan olursa diye
dualarınızı esirgemeyin inşallah allahım inşallahhhh
:98: selamm kızlarr :))
nasılsınız???
çay-kahve içmemeye özen göstermemize gerek var mı acaba?? şimdi bisitede okudum.kahve düşüğe neden olabiliomuş.. ben türk kahvesi delisiyim.. bırakmalımıyım acaba??*
bide oje :/ sürmemek gerekio yazıodu.. :/
merhaba kızlar uzun zamandır girmiyodum yeni gelen anne adayları hoşgeldiniz...
nasılsınız kızlar ?? ben bugün ikinci kan testimi yaptırdım 10. gün değerim 217 bugün 18. günüm değerim 4473,19
değerlerim sizce nasıl kızlar..
evet kızlar ben döndüm ama çok sevindirici bir haberim yok
keseyi gördük yalnız 1 hafta daha küçük geç döllenme olabilir dedi doktor
10 gün sonra gel dedi o zaman hedef bebeği görmek dedi
yani hamileyim kese var kesin ama daha ne olduğu tam belli değil
kola kahve,çiğ ürünler iyi yıkanmamış sebze meyve yeme dedi
bir de temizlik malzemelerine cildin değmesin dedi koklama dedi
çünkü bunlar düşüğe neden oluyormuş
işte böyle...
daha 10 gün bekleyeceğim sizin anlayacağınız
hayırlısı olsun....
canım hayırlı olsun bence sevinmelisin en azından var biliyosun canım. ayrıca bilgiler için tşk. bilmemizde fayda var valla...evet kızlar ben döndüm ama çok sevindirici bir haberim yok
keseyi gördük yalnız 1 hafta daha küçük geç döllenme olabilir dedi doktor
10 gün sonra gel dedi o zaman hedef bebeği görmek dedi
yani hamileyim kese var kesin ama daha ne olduğu tam belli değil
kola kahve,çiğ ürünler iyi yıkanmamış sebze meyve yeme dedi
bir de temizlik malzemelerine cildin değmesin dedi koklama dedi
çünkü bunlar düşüğe neden oluyormuş
işte böyle...
daha 10 gün bekleyeceğim sizin anlayacağınız
hayırlısı olsun....
ben kan olaylarından hiç anlamam be cnm sadece beklerim karnımda varsa vardır bebek yoksa yoktur
ama arttığına göre iyidir herhalde değerlerin
canım hayırlı olsun. çok sevindim keseyi vajinalmi gördü yoksa karındanmı ultrasonla biraz anlatsan tatlım.
vajinal dmf cim karından hiç görünmez zaten alttan zor görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?