canım endişeler hepimizde hemen hemen var ama güzel düşünelim güzel olsun inşallah , bende öyle hep yorgun ve halsizim sanırım artık bebekler büyüdü iyice ağırlaştık ondan.50 mt yürüsem belimin sağ tarafı ağrıyor , belimi tuta tuta geziyorum sona geldik artık biraz daha dayanalım , doktoruna güven neden son anda değiştirmek istiyorsun , ayrıca bildiğim kadarıyla tanıdık olmadığı sürece son dönemde hiç bir doktor kabul etmiyor.
Ya tatlım görüyorum ama cepten yazmak çok zor oluyor.. PC'yi açmakda çok zor geliyor
ben evdeyim gün dolduruyorum canım.. Doktorum normal doğum olacak diyor hayırlısıyla günümüzü doldurucaz işte bekliyoruz.. Allaha şükür sıkıntımız yok şimdilik..
Benimkinin adı Rüzgar olucak inşallah :)
Senin sezeryan kesinmi canım ?
canım aynı endişeler bende dde var .Üstelik benim doktor yurt dışına gitti mecbur başka doktor buldum .Aklımdan bebişim bir an bile düşmüyor acaba saglıkloı mı dogum nasıl olacak bu doktor nasıl ehil birimi vs.....uyku nedir bilmiyorum günlerdir
canım endişeler hepimizde hemen hemen var ama güzel düşünelim güzel olsun inşallah , bende öyle hep yorgun ve halsizim sanırım artık bebekler büyüdü iyice ağırlaştık ondan.50 mt yürüsem belimin sağ tarafı ağrıyor , belimi tuta tuta geziyorum sona geldik artık biraz daha dayanalım , doktoruna güven neden son anda değiştirmek istiyorsun , ayrıca bildiğim kadarıyla tanıdık olmadığı sürece son dönemde hiç bir doktor kabul etmiyor.
canım bu benim 2. gebeliğim ilki sezeryandı mecbur buda sezeryan :)
adıyla yaşasın inşallah sağlıkla sıhhatle bizim isim konusu karışık eşim ben ve oğlum hepimiz farklı isimler söylüyoruz bakalım kim galip gelecek :)
evetttttt canım valla heyecan bastı inş. sağsaalim kucaklarımıza alırız bol bol dua edelim biribirimize....
ohhh ne güzel , bir sorun problem yoktur inş. herşey yolundamıymış canım
Hayırlısı olsun canım sağlıcakla alırsın kucağına inşallah
gel vatandaş gel taze haberler bende gelin bakalımmmm:)))
arzu yani arcak81 bu gece 3 de normal yollla doğurmuş hatta öğlen hastaneden taburcu bile olmuş :)),
evladının yaşı uzun olsun allah analı babalı büyütsün inşşşş
çok sevindim burcum ay bende çatlıcam arife gününe kadar :)selam kızlarrrrrrrrr
doktordan geliyoruz. bebiş gayet iyimiş, normal doğum düşündüğüm için doktor daha vakti var dedi. nst de sancım çıkmadı. büyük ihtimal bayramdan sonra dedi.
arefe günü tekrar gidicez. bayramda doktorum yokmuş. umarım bayramdan sonra gelir bebişimiz.
ay maşallahhh ne güzel ya ne çk kişinin doğumu aynı güne denk geldi rabbim sağlık versin evlatlarınada kendilerinede inşallahhgel vatandaş gel taze haberler bende gelin bakalımmmm:)))
arzu yani arcak81 bu gece 3 de normal yollla doğurmuş hatta öğlen hastaneden taburcu bile olmuş :)),
bisey daha sormak istiyorum bebegin esi önde olanlar bebeklerini nezaman hissetiler (kacini hafta) ben 22. haftadayim ama halen hissetmiyorum
çok sevindim burcum ay bende çatlıcam arife gününe kadar :)
kızlaar erva arkadaşımızda söylemişti ama ben ancak girebildim yaren 2007 arasını sağlıkla kucağına aldı aras maşallah çok sağlıklıymış çok kısa bir süre küvezde durmuş sonra anneciğinin koynuna gitmiş hemen akşam eşim geldiği gibi hemen ikisinide görmeye gidicem çok heyecanlıyım...
bana gelince sanırım izinde olmaktan bugün itibari iile sıkıldım karnım acıktı ama canım hiçbirşeyy yemek istemiyor yattım uyudum biraz onuda istemedim kalktım ütü yapmam lazım ama canım istemiyor biraz bunalımdayım sanırım bugün oğlumda çok hareketli değil sanırım onunda etkisi var neşem gelsin die yanınıza geldiimm.
ne güzel ya bebekler gelmeye başladı. :)))
hilal, hatice, songül, arzu bebeklerinize Allah hayırlı ömürler versin. Sırada kimler var bakalım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?