2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Gerçekten mi?? Bilmiyordum kabul etmediklerini. Normal doğum olacak ya kısmetse, kadın olsa daha bir halden anlar, daha iyi olur gibime geliyor. Ay hiç de geri kafalı değilim aslında ama son dakika böyle bir panik oldum aklım, kafam karıştı. Yoksa doktorumla bir problemim sıkıntım olmadı normalde.

Son haftalar bir enerji gelecek diyorlardı valla bende tık yok. Hemencik yoruluveriyorum. Hatta gece uykum çok sıkıntılı olmadığı halde sabahları dayak yemiş gibi uyanıyorum, tabanlarım ağrıyor sanki uyumamışım da yürümüşüm gibi bütün gece

canım bu benim 2. gebeliğim ilki sezeryandı mecbur buda sezeryan :)
adıyla yaşasın inşallah sağlıkla sıhhatle bizim isim konusu karışık eşim ben ve oğlum hepimiz farklı isimler söylüyoruz bakalım kim galip gelecek :)

Of seninki daha zor. Şimdi yeniden son anda doktor araştır bul, benimki şımarıklık gibi oldu valla. Allah yardımcın olsun. Her işte bir hayır vardır ama yine de, belki de daha iyi, hayırlı olacak bir doktor denk gelir. Ne zaman gideceksin yeni doktoruna gününü bekleme bence bir an önce git içine sinmezse hemen başkasına bakarsın.

bende son anda değiştirdim doktorumu , doğuma 1 ay varken başka bir dr ile görüştüm .
erkek ya da kadın olması bence rahatlık açısından bir farkı yoktur sanki , önemli olan doktora güven duyman , senin hassas olduğun konularda doktorunda hassas olması
baştan beri takipli olduğum dr erkekti , doğumu düşündüğüm dr de erkek

Hayırlısı olsun canım sağlıcakla alırsın kucağına inşallah

selam kızlarrrrrrrrr

doktordan geliyoruz. bebiş gayet iyimiş, normal doğum düşündüğüm için doktor daha vakti var dedi. nst de sancım çıkmadı. büyük ihtimal bayramdan sonra dedi.

arefe günü tekrar gidicez. bayramda doktorum yokmuş. umarım bayramdan sonra gelir bebişimiz.

gel vatandaş gel taze haberler bende gelin bakalımmmm:)))
arzu yani arcak81 bu gece 3 de normal yollla doğurmuş hatta öğlen hastaneden taburcu bile olmuş :)),
evladının yaşı uzun olsun allah analı babalı büyütsün inşşşş

....................................................................

Son düzenleme:

çok şaşırdım yaa çok sevindim.. Maşallah ikisine de pıt pıt doğurdu kız görüyonmu

çok sevindim burcum ay bende çatlıcam arife gününe kadar :)

kızlaar erva arkadaşımızda söylemişti ama ben ancak girebildim yaren 2007 arasını sağlıkla kucağına aldı aras maşallah çok sağlıklıymış çok kısa bir süre küvezde durmuş sonra anneciğinin koynuna gitmiş hemen akşam eşim geldiği gibi hemen ikisinide görmeye gidicem çok heyecanlıyım...

bana gelince sanırım izinde olmaktan bugün itibari iile sıkıldım karnım acıktı ama canım hiçbirşeyy yemek istemiyor yattım uyudum biraz onuda istemedim kalktım ütü yapmam lazım ama canım istemiyor biraz bunalımdayım sanırım bugün oğlumda çok hareketli değil sanırım onunda etkisi var neşem gelsin die yanınıza geldiimm.

ne güzel ya bebekler gelmeye başladı. :)))

hilal, hatice, songül, arzu bebeklerinize Allah hayırlı ömürler versin. Sırada kimler var bakalım :)))

ay maşallahhh ne güzel ya ne çk kişinin doğumu aynı güne denk geldi rabbim sağlık versin evlatlarınada kendilerinede inşallahh

Ardı ardına geliyor haberler valla.. Çok sevindim canım allah analı babalı büyütsün.. Bu arada senin can sıkıntın normal ama o sıkıntı değil enerji düşmesi bende de oluyor.. Ütüyü 2 günde yaptım düşün yani
Ayrıca 1 haftadır adam gibi yemek bile yapamıyorum

rabbim sağlık sıhhat versin ikisine de hayırlı olsun inşallah.

haber kulesi gibisin

çooook güzel haberler verdin yine sağol

rabbim uzun sağlıklı ömürler versin darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…