• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Ardı ardına geliyor haberler valla.. Çok sevindim canım allah analı babalı büyütsün:nazar::nazar::nazar:.. Bu arada senin can sıkıntın normal ama o sıkıntı değil enerji düşmesi bende de oluyor.. Ütüyü 2 günde yaptım düşün yani :1::1:
Ayrıca 1 haftadır adam gibi yemek bile yapamıyorum

evet hiçmi hiç halim yok oturup ağlayasm var sanırım haberlerdende etkileniyorum erken doğumlar vs korkuyorum hastaneye gitmem gerekmiş gibi gelio daha arifeye çok var bilmiyorum yaaa

çok sevindim burcum ay bende çatlıcam arife gününe kadar :)

kızlaar erva arkadaşımızda söylemişti ama ben ancak girebildim yaren 2007 arasını sağlıkla kucağına aldı aras maşallah çok sağlıklıymış çok kısa bir süre küvezde durmuş sonra anneciğinin koynuna gitmiş hemen akşam eşim geldiği gibi hemen ikisinide görmeye gidicem çok heyecanlıyım...

bana gelince sanırım izinde olmaktan bugün itibari iile sıkıldım karnım acıktı ama canım hiçbirşeyy yemek istemiyor yattım uyudum biraz onuda istemedim kalktım ütü yapmam lazım ama canım istemiyor biraz bunalımdayım sanırım bugün oğlumda çok hareketli değil sanırım onunda etkisi var neşem gelsin die yanınıza geldiimm.

sağol canım. valla gelde çatlama. :52.

bende alışamadım izine, gözüm hep kapıda eşimi bekliyorum. zormuş ev hanımlığı iş iş nereye kadar :)))

bebekleri duydukça neşeleniyoruz çok şükür :)))

bende son anda değiştirdim doktorumu , doğuma 1 ay varken başka bir dr ile görüştüm .
erkek ya da kadın olması bence rahatlık açısından bir farkı yoktur sanki , önemli olan doktora güven duyman , senin hassas olduğun konularda doktorunda hassas olması
baştan beri takipli olduğum dr erkekti , doğumu düşündüğüm dr de erkek

Benim bu paniğim kesili doğum araştırmamdan sonra başladı galiba hemen her doğumda oluyormuş diye okuyup araştırmaya başlayınca normal doğumdan da soğudum ne o öyle sezaryen gibi :( Oturamazsın bile üstüne uzun bir süre, karnında bir kesi olması daha mı iyi ne. Ay ben susayım en iyisi kendi kuruntularımla sizleri de bulandıracağım... Belki dedim kadın doktorlar daha insaflıdır.

gel vatandaş gel taze haberler bende gelin bakalımmmm:)))
arzu yani arcak81 bu gece 3 de normal yollla doğurmuş hatta öğlen hastaneden taburcu bile olmuş :)),
evladının yaşı uzun olsun allah analı babalı büyütsün inşşşş

Maaşallah maaşallah bir güzel haber daha.................

3,5 kg doğmuş herşey yolundaymış canım[/QUOTE]

ay çok güzel çok sevindim :16:

gel vatandaş gel taze haberler bende gelin bakalımmmm:)))
arzu yani arcak81 bu gece 3 de normal yollla doğurmuş hatta öğlen hastaneden taburcu bile olmuş :)),
evladının yaşı uzun olsun allah analı babalı büyütsün inşşşş

oh oh pırtlatan pırtlatana valla , böyle doğumları bebişlerin ve annelerin iyi olduklarının haberlerini alınca çok mutlu oluyorum :16:
benim de bir an önce doğurup kızıma kavuşasım geliyor :1:

evet hiçmi hiç halim yok oturup ağlayasm var sanırım haberlerdende etkileniyorum erken doğumlar vs korkuyorum hastaneye gitmem gerekmiş gibi gelio daha arifeye çok var bilmiyorum yaaa

Beni doktorum arife çok yoğun olur diye p.tesi kontrole çağırdı.. Bence sende 1 gün önce git çok kalabalık olur canım yaa.. Erken doğumlukta bir durumumuz kalmadı aslına neden korkuyorsun ki ? artık bebişlerimiz nerdeyse miyadında sayılabiliyor sıkma canını :16::16:

Beni doktorum arife çok yoğun olur diye p.tesi kontrole çağırdı.. Bence sende 1 gün önce git çok kalabalık olur canım yaa.. Erken doğumlukta bir durumumuz kalmadı aslına neden korkuyorsun ki ? artık bebişlerimiz nerdeyse miyadında sayılabiliyor sıkma canını :16::16:

burcuxx mailine bir bakıver canım benimmm
cumartesi hayatbanaguzel, ptesi sahinus, salı nilttt pazarımız boş kim almak isterrr:52::52::52::52::52::52:
ben talibimm:32::32::32::32:
haber kulesi gibisin:10:

çooook güzel haberler verdin yine sağol

rabbim uzun sağlıklı ömürler versin darısı başımıza:49:
ee topik sahibi olmak kolay değil doğum yapana kadar elimden geldiğince bilgiler benden :51:

Maşallah maşallah maşallah Cuma günü bereketi ile gelmiş ve bir sürü doğum yapan arkadaşımız olmuş. Allah hepsine evlatları ile birlikte hayırlı, sağlıklı günler nasip etsin ve darısı da biz bekleyenlerin başına olsun.

Bizim de bugun randevumuz vardı ama doktorumuz iki de çıktığı için yarına kaldı. O kadar merakla bugünü beklerken hayallarim resmen yıkıldı, moralmen çöktüm. Eşimle de tartıştım sanki onun suçuymuş gibi bir de zavallım eve gelip beni sakinleştiriyor. Allah hayırlısı ile şu sıkıntılı günleri geride bırakmamızı nasip etsin en ufak bir sorun da yelkenlerim suya düşüyor ve en günahsız kişilerden hırsımı çıkartıyorum :43::43:

inşallah kızımız yarın güzel haberler verir bize.

cumartesi hayatbanaguzel, ptesi sahinus, salı nilttt pazarımız boş kim almak isterrr:52::52::52::52::52::52:

BENDE TALİBİM :)

o zammmaaannn pazar günüüü bulemsunun dogumunu bekliyoruzzzz:52::52::52::32::32::32:

Tamam bulemsu doğurmazsa ben doğururum :52::52:ay arefe günü bende kontrole gideceğim , artık dönmediyse bir tarih belirlemek istiyorum , kızımı karnımda değil kucağımda sevmek istiyorum artık :16::16::16:

adımız kasım anneleri eylülde doğmaya başladılar kasım bebekleri ekimde hala doğuyorlar ne yüzsüz çıktık canım :52::52:

randevuyu aldık önceden tatlım birde eşimin işine ancak o gün uygun ilk randevu bizimkisi daha yoğunluk başlamadan görüşecem doktorla yani :)

adımız kasım anneleri eylülde doğmaya başladılar kasım bebekleri ekimde hala doğuyorlar ne yüzsüz çıktık canım :52::52:

sorma ya eylül ekim kasım anneleri oldk :)

BENDE TALİBİM :)

Tamam bulemsu doğurmazsa ben doğururum :52::52:ay arefe günü bende kontrole gideceğim , artık dönmediyse bir tarih belirlemek istiyorum , kızımı karnımda değil kucağımda sevmek istiyorum artık :16::16::16:
sana daha var sen vaktini bekle biz 5 kasım annelerinden biri doldursun pazar boşluğunu :9::9::9:

randevuyu aldık önceden tatlım birde eşimin işine ancak o gün uygun ilk randevu bizimkisi daha yoğunluk başlamadan görüşecem doktorla yani :)

sorma ya eylül ekim kasım anneleri oldk :)

hee iyi o zaman benimki hiç bekletmeyeyim seni erken gel dedi ... Çok düşünceliyiz :52::52:

Benim bu paniğim kesili doğum araştırmamdan sonra başladı galiba hemen her doğumda oluyormuş diye okuyup araştırmaya başlayınca normal doğumdan da soğudum ne o öyle sezaryen gibi :( Oturamazsın bile üstüne uzun bir süre, karnında bir kesi olması daha mı iyi ne. Ay ben susayım en iyisi kendi kuruntularımla sizleri de bulandıracağım... Belki dedim kadın doktorlar daha insaflıdır.

Maaşallah maaşallah bir güzel haber daha.................

kadınlar insaflı gibi düşünülüyor ama hiç doğum yapmamış bir kadın doktor düşünsene ne kadar seni anlar ...
doğum yapmış anne olsa bile ; çalışma hayatına başladığından beri kaçıncı doğum yaptırdığı kişisin , onun için çok sıradan ve günde birkaç defa bile yaptığı işi günün geldiğinde sana yapacak , doktorların hastasını anlaması imkansız gibi birşey bence ...

sana daha var sen vaktini bekle biz 5 kasım annelerinden biri doldursun pazar boşluğunu :9::9::9:

ama çok aşerdim çok doğurasım geldi bende doğursam ne olur ya :9::9::9::9::9:

ayyy doğura doğura geldik bu aya kadar gerçekten mümkün olsa diğer ayların canı çekmesin diye her aya birer bebek pırtlatıcaktık yani :52::52::52::52::52::52::52::52:

Back