Ardı ardına geliyor haberler valla.. Çok sevindim canım allah analı babalı büyütsün.. Bu arada senin can sıkıntın normal ama o sıkıntı değil enerji düşmesi bende de oluyor.. Ütüyü 2 günde yaptım düşün yani
Ayrıca 1 haftadır adam gibi yemek bile yapamıyorum
çok sevindim burcum ay bende çatlıcam arife gününe kadar :)
kızlaar erva arkadaşımızda söylemişti ama ben ancak girebildim yaren 2007 arasını sağlıkla kucağına aldı aras maşallah çok sağlıklıymış çok kısa bir süre küvezde durmuş sonra anneciğinin koynuna gitmiş hemen akşam eşim geldiği gibi hemen ikisinide görmeye gidicem çok heyecanlıyım...
bana gelince sanırım izinde olmaktan bugün itibari iile sıkıldım karnım acıktı ama canım hiçbirşeyy yemek istemiyor yattım uyudum biraz onuda istemedim kalktım ütü yapmam lazım ama canım istemiyor biraz bunalımdayım sanırım bugün oğlumda çok hareketli değil sanırım onunda etkisi var neşem gelsin die yanınıza geldiimm.
bende son anda değiştirdim doktorumu , doğuma 1 ay varken başka bir dr ile görüştüm .
erkek ya da kadın olması bence rahatlık açısından bir farkı yoktur sanki , önemli olan doktora güven duyman , senin hassas olduğun konularda doktorunda hassas olması
baştan beri takipli olduğum dr erkekti , doğumu düşündüğüm dr de erkek
gel vatandaş gel taze haberler bende gelin bakalımmmm:)))
arzu yani arcak81 bu gece 3 de normal yollla doğurmuş hatta öğlen hastaneden taburcu bile olmuş :)),
evladının yaşı uzun olsun allah analı babalı büyütsün inşşşş
cumartesi hayatbanaguzel, ptesi sahinus, salı nilttt pazarımız boş kim almak isterrr
gel vatandaş gel taze haberler bende gelin bakalımmmm:)))
arzu yani arcak81 bu gece 3 de normal yollla doğurmuş hatta öğlen hastaneden taburcu bile olmuş :)),
evladının yaşı uzun olsun allah analı babalı büyütsün inşşşş
evet hiçmi hiç halim yok oturup ağlayasm var sanırım haberlerdende etkileniyorum erken doğumlar vs korkuyorum hastaneye gitmem gerekmiş gibi gelio daha arifeye çok var bilmiyorum yaaa
evet hiçmi hiç halim yok oturup ağlayasm var sanırım haberlerdende etkileniyorum erken doğumlar vs korkuyorum hastaneye gitmem gerekmiş gibi gelio daha arifeye çok var bilmiyorum yaaa
ben talibimmcumartesi hayatbanaguzel, ptesi sahinus, salı nilttt pazarımız boş kim almak isterrr
ee topik sahibi olmak kolay değil doğum yapana kadar elimden geldiğince bilgiler bendenhaber kulesi gibisin
çooook güzel haberler verdin yine sağol
rabbim uzun sağlıklı ömürler versin darısı başımıza
burcuxx mailine bir bakıver canım benimmm
ben talibimm
ee topik sahibi olmak kolay değil doğum yapana kadar elimden geldiğince bilgiler benden
cumartesi hayatbanaguzel, ptesi sahinus, salı nilttt pazarımız boş kim almak isterrr
o zammmaaannn pazar günüüü bulemsunun dogumunu bekliyoruzzzz
randevuyu aldık önceden tatlım birde eşimin işine ancak o gün uygun ilk randevu bizimkisi daha yoğunluk başlamadan görüşecem doktorla yani :)Beni doktorum arife çok yoğun olur diye p.tesi kontrole çağırdı.. Bence sende 1 gün önce git çok kalabalık olur canım yaa.. Erken doğumlukta bir durumumuz kalmadı aslına neden korkuyorsun ki ? artık bebişlerimiz nerdeyse miyadında sayılabiliyor sıkma canını
adımız kasım anneleri eylülde doğmaya başladılar kasım bebekleri ekimde hala doğuyorlar ne yüzsüz çıktık canım
sana daha var sen vaktini bekle biz 5 kasım annelerinden biri doldursun pazar boşluğunuBENDE TALİBİM :)
Tamam bulemsu doğurmazsa ben doğururumay arefe günü bende kontrole gideceğim , artık dönmediyse bir tarih belirlemek istiyorum , kızımı karnımda değil kucağımda sevmek istiyorum artık
randevuyu aldık önceden tatlım birde eşimin işine ancak o gün uygun ilk randevu bizimkisi daha yoğunluk başlamadan görüşecem doktorla yani :)
sorma ya eylül ekim kasım anneleri oldk :)
Benim bu paniğim kesili doğum araştırmamdan sonra başladı galiba hemen her doğumda oluyormuş diye okuyup araştırmaya başlayınca normal doğumdan da soğudum ne o öyle sezaryen gibiOturamazsın bile üstüne uzun bir süre, karnında bir kesi olması daha mı iyi ne. Ay ben susayım en iyisi kendi kuruntularımla sizleri de bulandıracağım... Belki dedim kadın doktorlar daha insaflıdır.
Maaşallah maaşallah bir güzel haber daha.................
Beysal mesaj kutuna bakarmısınnn !!
sana daha var sen vaktini bekle biz 5 kasım annelerinden biri doldursun pazar boşluğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?