2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

evet hiçmi hiç halim yok oturup ağlayasm var sanırım haberlerdende etkileniyorum erken doğumlar vs korkuyorum hastaneye gitmem gerekmiş gibi gelio daha arifeye çok var bilmiyorum yaaa

sağol canım. valla gelde çatlama. :52.

bende alışamadım izine, gözüm hep kapıda eşimi bekliyorum. zormuş ev hanımlığı iş iş nereye kadar :)))

bebekleri duydukça neşeleniyoruz çok şükür :)))

Benim bu paniğim kesili doğum araştırmamdan sonra başladı galiba hemen her doğumda oluyormuş diye okuyup araştırmaya başlayınca normal doğumdan da soğudum ne o öyle sezaryen gibi Oturamazsın bile üstüne uzun bir süre, karnında bir kesi olması daha mı iyi ne. Ay ben susayım en iyisi kendi kuruntularımla sizleri de bulandıracağım... Belki dedim kadın doktorlar daha insaflıdır.

Maaşallah maaşallah bir güzel haber daha.................

3,5 kg doğmuş herşey yolundaymış canım[/QUOTE]

ay çok güzel çok sevindim

oh oh pırtlatan pırtlatana valla , böyle doğumları bebişlerin ve annelerin iyi olduklarının haberlerini alınca çok mutlu oluyorum
benim de bir an önce doğurup kızıma kavuşasım geliyor

evet hiçmi hiç halim yok oturup ağlayasm var sanırım haberlerdende etkileniyorum erken doğumlar vs korkuyorum hastaneye gitmem gerekmiş gibi gelio daha arifeye çok var bilmiyorum yaaa

Beni doktorum arife çok yoğun olur diye p.tesi kontrole çağırdı.. Bence sende 1 gün önce git çok kalabalık olur canım yaa.. Erken doğumlukta bir durumumuz kalmadı aslına neden korkuyorsun ki ? artık bebişlerimiz nerdeyse miyadında sayılabiliyor sıkma canını

Beni doktorum arife çok yoğun olur diye p.tesi kontrole çağırdı.. Bence sende 1 gün önce git çok kalabalık olur canım yaa.. Erken doğumlukta bir durumumuz kalmadı aslına neden korkuyorsun ki ? artık bebişlerimiz nerdeyse miyadında sayılabiliyor sıkma canını

burcuxx mailine bir bakıver canım benimmm
cumartesi hayatbanaguzel, ptesi sahinus, salı nilttt pazarımız boş kim almak isterrr
ben talibimm
haber kulesi gibisin

çooook güzel haberler verdin yine sağol

rabbim uzun sağlıklı ömürler versin darısı başımıza
ee topik sahibi olmak kolay değil doğum yapana kadar elimden geldiğince bilgiler benden

Maşallah maşallah maşallah Cuma günü bereketi ile gelmiş ve bir sürü doğum yapan arkadaşımız olmuş. Allah hepsine evlatları ile birlikte hayırlı, sağlıklı günler nasip etsin ve darısı da biz bekleyenlerin başına olsun.

Bizim de bugun randevumuz vardı ama doktorumuz iki de çıktığı için yarına kaldı. O kadar merakla bugünü beklerken hayallarim resmen yıkıldı, moralmen çöktüm. Eşimle de tartıştım sanki onun suçuymuş gibi bir de zavallım eve gelip beni sakinleştiriyor. Allah hayırlısı ile şu sıkıntılı günleri geride bırakmamızı nasip etsin en ufak bir sorun da yelkenlerim suya düşüyor ve en günahsız kişilerden hırsımı çıkartıyorum

inşallah kızımız yarın güzel haberler verir bize.

cumartesi hayatbanaguzel, ptesi sahinus, salı nilttt pazarımız boş kim almak isterrr

BENDE TALİBİM :)

o zammmaaannn pazar günüüü bulemsunun dogumunu bekliyoruzzzz

Tamam bulemsu doğurmazsa ben doğururum ay arefe günü bende kontrole gideceğim , artık dönmediyse bir tarih belirlemek istiyorum , kızımı karnımda değil kucağımda sevmek istiyorum artık

adımız kasım anneleri eylülde doğmaya başladılar kasım bebekleri ekimde hala doğuyorlar ne yüzsüz çıktık canım

randevuyu aldık önceden tatlım birde eşimin işine ancak o gün uygun ilk randevu bizimkisi daha yoğunluk başlamadan görüşecem doktorla yani :)

adımız kasım anneleri eylülde doğmaya başladılar kasım bebekleri ekimde hala doğuyorlar ne yüzsüz çıktık canım

sorma ya eylül ekim kasım anneleri oldk :)

sana daha var sen vaktini bekle biz 5 kasım annelerinden biri doldursun pazar boşluğunu

randevuyu aldık önceden tatlım birde eşimin işine ancak o gün uygun ilk randevu bizimkisi daha yoğunluk başlamadan görüşecem doktorla yani :)

sorma ya eylül ekim kasım anneleri oldk :)

hee iyi o zaman benimki hiç bekletmeyeyim seni erken gel dedi ... Çok düşünceliyiz

kadınlar insaflı gibi düşünülüyor ama hiç doğum yapmamış bir kadın doktor düşünsene ne kadar seni anlar ...
doğum yapmış anne olsa bile ; çalışma hayatına başladığından beri kaçıncı doğum yaptırdığı kişisin , onun için çok sıradan ve günde birkaç defa bile yaptığı işi günün geldiğinde sana yapacak , doktorların hastasını anlaması imkansız gibi birşey bence ...

sana daha var sen vaktini bekle biz 5 kasım annelerinden biri doldursun pazar boşluğunu

ama çok aşerdim çok doğurasım geldi bende doğursam ne olur ya

ayyy doğura doğura geldik bu aya kadar gerçekten mümkün olsa diğer ayların canı çekmesin diye her aya birer bebek pırtlatıcaktık yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…