Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir bir bebişlerimize kavuşmaya başladık ne heyecan verici.... Pıtıt pıtır geliyor aceleci melekler...
Okudukça bir yandan gülümsüyor bir yandan endişeleniyorum. Bu belirsizlik beni öldürecek, son dakika doktor değiştirsem mi demeye bile başladım.
Normal istiyorum doktorum erkek, bir kadın doktor olsa daha mı iyi olur acaba diyorum. Kafamda hep bebişin sağlığı ve doğum soruları dönüp duruyor. Kuruntular Kraliçesi oldum çıktım. Bir yandan da hiçbir şey yapmadığım halde yorgunluktan halsizlikten kolumu kaldıramıyorum. Bu kuruntular, düşünceler enerjimi yiyip bitiriyor herhalde.
Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bir avazda, kolay doğumlarla alalım bebeklerimizi kucaklarımıza inşallah...
canım endişeler hepimizde hemen hemen var ama güzel düşünelim güzel olsun inşallah , bende öyle hep yorgun ve halsizim sanırım artık bebekler büyüdü iyice ağırlaştık ondan.50 mt yürüsem belimin sağ tarafı ağrıyor , belimi tuta tuta geziyorum sona geldik artık biraz daha dayanalım , doktoruna güven neden son anda değiştirmek istiyorsun , ayrıca bildiğim kadarıyla tanıdık olmadığı sürece son dönemde hiç bir doktor kabul etmiyor.Bir bir bebişlerimize kavuşmaya başladık ne heyecan verici.... Pıtıt pıtır geliyor aceleci melekler...
Okudukça bir yandan gülümsüyor bir yandan endişeleniyorum. Bu belirsizlik beni öldürecek, son dakika doktor değiştirsem mi demeye bile başladım.
Normal istiyorum doktorum erkek, bir kadın doktor olsa daha mı iyi olur acaba diyorum. Kafamda hep bebişin sağlığı ve doğum soruları dönüp duruyor. Kuruntular Kraliçesi oldum çıktım. Bir yandan da hiçbir şey yapmadığım halde yorgunluktan halsizlikten kolumu kaldıramıyorum. Bu kuruntular, düşünceler enerjimi yiyip bitiriyor herhalde.
Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bir avazda, kolay doğumlarla alalım bebeklerimizi kucaklarımıza inşallah...
lavinya, yaren2007, annesininbitanesi gözünüz aydın hayırlı olsun ne güzel yarabbim korusun sizleri bebeklerinizi
hayatbanagüzel yasemin canım sanada şimdiden hayırlı olsun inşallah yrnda senin güzel haberlerini alırız hepiniz Allah'a emanet olun
lavinya, yaren2007, annesininbitanesi gözünüz aydın hayırlı olsun ne güzel yarabbim korusun sizleri bebeklerinizi
hayatbanagüzel yasemin canım sanada şimdiden hayırlı olsun inşallah yrnda senin güzel haberlerini alırız hepiniz Allah'a emanet olun
canım endişeler hepimizde hemen hemen var ama güzel düşünelim güzel olsun inşallah , bende öyle hep yorgun ve halsizim sanırım artık bebekler büyüdü iyice ağırlaştık ondan.50 mt yürüsem belimin sağ tarafı ağrıyor , belimi tuta tuta geziyorum sona geldik artık biraz daha dayanalım , doktoruna güven neden son anda değiştirmek istiyorsun , ayrıca bildiğim kadarıyla tanıdık olmadığı sürece son dönemde hiç bir doktor kabul etmiyor.Bir bir bebişlerimize kavuşmaya başladık ne heyecan verici.... Pıtıt pıtır geliyor aceleci melekler...
merhaba ben sizden degilim subat annesiyim ama bir sorum olacakdi size, benim bebegin esi önde sizdede böyl bu duurmu yasayan varmi ve düzelen bana yukari cikar dediler ama coguda cikmaz diyorlar
selam şekerimmmm
nasıl gidiyor hamilelik doğum şekliniz belli mi oğluşun kaç kg olmuş annesi
Canım bir kaç arkadaş yaşadı bu durumu, düzelende oldu (yattılar devamlı) ama düzelmeyen de oldu.. Yani bu senin vücudunun verdiği tepkilerle alakalı.. Ama benden sana tavsiye bol bol dinlen
merhaba ben sizden degilim subat annesiyim ama bir sorum olacakdi size, benim bebegin esi önde sizdede böyl bu duurmu yasayan varmi ve düzelen bana yukari cikar dediler ama coguda cikmaz diyorlar
düzelmeyenler ne durumda peki suan merak etim?
Canım arada girip okuyorum sen ne durumdasın ? Bir ara sıkıntıların vardı ?
cnm bendede aynı problem vardı fakat zamanla yukarıya cıktı kendıne dıkkar et dınlen ılıskıden uzak durun braz duzelır ınsallah kafana takma yukarıya bıle cıkmazsa buyuk bır problem degılmıs sadec normal dogum yapamazsın kesınlıkle dıkkat etmen gerekıyr bıde kesınlıkle vajınal usg bıle yapılmaz dedı benım doktrm yanı dıkkat edıldıgı taktrde buyuk bır problem degıl
canım çok sağol düşündüğün için :) iyiyim şükür oluyo ufak tefek rahatsızlıklar ama bu günümüze şükür sağ sağlim bi doğsun bebeğim inşallah kuzucuğumun daha adı belli değil teyzesi
sen nasılsın neler yapıyosun belli oldumu doğum tarihiniz aramızda 2 gün var bizim daha belli değil sezeryan olduğu için salı konuşcam bakalım
ama doktor bana hep asagdan bakyior ben aalmanyada yasiyorum ve burda genelikle hep asagdan bakilir sadece detaylilar göbekden bakiyorlar oda 2 ayda bir saten
kacinci haftada cikdi yukari? benimki 16. haftaliken ögrendiler asagda oldugnu suan 22yim